Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testvéri szeretet 1. rész

Anyámék mindig rövid pórázon tartottak a fiúk terén, ezért csak a csókig jutottam el velük, amit nagyon élveztem.
17 éves koromban láttam először csókolózni két nőt, ami különös érzéseket vetett belém. Különös volt, de mégis kellemes. Pár nappal később már nem bírtam magammal és tudni akartam, hogy milyen érzés lehet egy másik csajt csókolni. Szinte minden nővel elképzeltem magam, ahogy összeérnek ajkaink, amitől a puncim nedves lett. Nagyon kínos volt ez nyílt utcán.
Nem telhetett el pár hónap, mikor anyámék évfordulójukat mentek el ünnepelni egy hétre, vagyis egyedül maradtunk a 20 éves nővéremmel. Elmondom, hogy hogyan is néz ki. Festett, sötétvörös, hosszú haja volt, mellei 80D-sek voltak, fenekét nagyon tudta rázni twerk zenékre, ami miatt minden pasi megnézte az utcán.
Szóval este volt és nem tudtam aludni. Kimentem a konyhába, hogy öntsek magamnak egy bögrényi müzlit, de út közben megláttam, ahogy a nővérem épp tévét néz. A nappali pont a konyha előtt van, és ahogy elhaladtam mellette azonnal kérdezte, miért nem alszok.
- Nem bírok elaludni - válaszoltam, miközben vettem ki a bögrét és a müzlit.
- És ezért eszel?
- Aha!
Lillán csak egy fehér melltartó és bugyi volt, rajtam pedig egy gumimacis póló és pink bugyi. Ahogy néztem nővéremet eszembe jutott, hogy neki volt már élménye egy lánnyal. Jó beszéd téma volt számomra.
Leültem mellé a kanapéra.
- Kérdezhetek tőled valamit? - fordultam hozzá.
- Igen, kérek! - mondta, majd felült és egy marokkal vett a bögrémből.
- De most komolyan.
- Mondhatod.
- Te ugye csókoltál már meg lányt, igaz?
- Óóóóó! - teljes testével felém fordult széles mosollyal. - Ki a csaj? Ismerem?
- Nincs semmilyen csaj, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen lehet.
- Jó.
- Ennyi? .... jó?
- Hogy magyarázzam el neked? - nagy levegőt vett, szinte az egész mellkasa megnagyobbodott, majd rákönyökölt a fejem mellé egy 25 centire. - A nők sokkal finomabbak, lágyabbak, mint a férfiak, és ezért sokkal finomabb a csók. Na, meg minden más - nevetett.
- Értem.
- De biztos van egy csaj, aki tetszik neked. Másképp miért kérdezted volna ezt tőlem?
- Ahogy mondtam, csak kíváncsi vagyok. Ennyi.
- Biztos? - ekkor tette rá a jobb kezét a combom felső részére.
- Persze. - rátettem a kezem az övére, majd megráztam a levegőben.
Ezután visszatértem a müzlimhez, de amint elengedtem a kezét, az azonnal leesett a combom belső részére, nem sokkal a puncimtól néhány centire.
Nem is tudom elmondani, hogy milyen vágy kerített a birtokába. Mintha elfelejtettem volna egy pillanatra, hogy Lilla a nővérem, de akármennyire küzdöttem a gondolat ellen, csak az volt a fejemben, hogy simogasson és érintse meg. Néhány másodperc alatt benedvesedtem. Nem tudom, hogy mondjam, szerencsémre vagy balszerencsémre, de Lilla meglátta, ahogy a pink bugyim kezd sötétülni egy kis részen.
Mikor megláttam rajta a huncut mosolyt, azonnal megfogtam a pólóm alját és lehúztam a combomig és így a keze is eltűnt a lábamról.
- Miért takarod el? - kérdezte, miközben mélyen a szemembe nézett.
- Nem tudom. - zavarban voltam, csak ennyit tudtam kinyögni.
- Tesók vagyunk, nyugi! - a fülem mögé kezdte helyezni barna hajamat, közben egyre közelebb csúszott.
Nem tudom, hogy mi járhatott a fejében, de az biztos, hogy ő is beindult, de nem mertem lenézni a puncijához. Keresztbe helyeztem a lábaimat, majd betúrtam közéjük a pólóm. Ezután nem tudtam máshová nézni, mint csak a bögrémre, vagy a tévére.
A hajamat teljesen a fülem mögött simította el a hátamra, ahonnan a másik kezével a baloldalamra húzta, így teljesen csupaszon maradt. Lassan közelebb hajolt, majd ajkait a nyakamra tapasztotta, majd azonnal el is vette. Gyengéden csinálta. Nagyon jó érzés volt, de hirtelen megjött a józan eszem, majd a vállamat és a fejemet összehúztam, amitől Lilla is hátra húzódott.
- Mi az? - kérdezte. Karja tovább is mögöttem volt, de a jobbjával a saját haját göndörítette. - Mégsem vagy kíváncsi milyen egy csajjal?
- De! Csak nem a nővéremmel akarom. - próbáltam minél hihetőbbet mondani, de közben nagyon is akartam. Vágytam a nővéremre. - Ez... ez... - dadogtam - ez... bűn.
- Miért lenne ez bűn? - elnevette magát. - Talán törvénytelen megcsókolni a húgomat?
- Nem - mondtam halkan, de ő mégis meghallotta.
- Akkor mitől félsz?
Nem válaszoltam. Csak ültem és a müzlimet néztem.
- Figyelj! - néztem rá a hangja hallatán. - Mi lenne, ha megmutatnám, hogy hogyan csókolj meg egy csajt és aztán már nem lesz probléma, hogy barátnőt szerezz. Oké?
Nemet mondhattam volna, de akkor lehet, hogy elszalasztom azt az esélyemet, hogy tényleg megtanuljam, miként csókoljak meg egy lányt. Egyáltalán csókolózni megtanulhatok.
- Rendben. - mondtam bizonytalanul, majd letettem az asztalra a bögrémet.
Szembe fordultam vele. Térdeink érintkeztek és végig éreztem, hogy ott vannak.
- Először mutasd meg, hogy hogy csókolnál meg.
Bólintottam.
Remegtem, de próbáltam koncentrálni. Megfogtam a fejét, majd magamhoz húztam és vadul csókolni kezdtem, de a nyelvem egyáltalán nem hagyta el a szám. Meg is lett az eredménye. Nem élveztük és Lilla azonnal eltolt magától a vállamnál fogva.
- Így még egy srác sem fog az ágyagyba bújni, ha így folytatod - mondta.
Lilla kezei a karomon voltak, miközben én szánalmat éreztem a csókom miatt.
- Nagyon zavaros vagyok most - próbáltam védekezni. - Tudod mit? - felálltam. - Jobb is, ha nem folytatjuk. - elindultam a szobámba.
Alig hagytam el a nappalit, de már csordult volna egy csepp könny a szememből. Ahogy tudtam, próbáltam visszafogni magam, ami szerencsére sikerült és nem jött ki semmi a szememből, de ettől még bezárt ajtó mögött feküdtem az ágyamon és néztem ki az ablakon.
Szakadni kezdett az eső. Mintha engem siratna. Nagyon rossz érzés volt úgy feküdni, hogy a bugyimon éreztem a még mindig forró nedvem.
Elkezdett idegesíteni, majd levettem és eldobtam az ajtóhoz. Most már a plafont bámultam.
Néhány perc múlva meghallottam az ajtóm nyikorgását, mire hirtelen felnéztem. Lilla volt az. Már annyira szánalomban éreztem magam, hogy nem is próbáltam takarni a puncim, amin Lilla is meglepődött.
- Bejöhetek? - kérdezte.
- Ha akarsz - válaszoltam a térdemet nézve.
Lilla betipegett az ágyamhoz, majd felmászott elém. Megint előttem volt és a szemeim azonnal a két mellére irányultak, mire máris éreztem a nedvem csúszását a puncim területén.
- Mi lenne, ha megmutatnám, hogy hogyan csókolj?
- Nem volt elég a lenti megalázás? - förmedtem rá.,
- Nem alázódtál meg senki előtt. A nővéred vagyok és szerető teljes testvérkén kötelességem segíteni neked.
- Jól van - mondtam halkan.
- Akkor szedd össze magad, mert tudom, hogy jó vagy a másolásban - elmosolyodott.
Tényleg jó vagyok abban, hogy leutánozzak valakit, mivel kis koromban mindig leutánoztam a táncosnőket úgy, hogy anyáék nem láttak különbséget.
Lilla mellém csúszott és egy magasban találtam a szemünket és a szánkat. Egymás szemébe néztünk, mitől már a felleghez vezető lépcsőn jártam. Gyönyörű, mi több, varázslatos zöld szemei voltak.
Jobb kezével megsimította bal állkapocs részemet, majd gyengéden ott hagyta. Közeledett. Önkéntelenül nyitódott ki egy kicsit a szám mielőtt Lilla nyelve hozzá ért volna alsó ajkamhoz. Gyengéden körbe vitte alsó és felső ajkamon a nyelve hegyét, majd elvette. Teljesen beindultam. A szememet csukva tartottam és még a hatás alatt jártam, mikor Lilla erőtlenül ragasztotta ajkait az enyémekre.
Élveztem minden egyes mozdulatot, mit számmal művelt és éreztem, hogy nedvesedni kezdem, de olyan erősen, mint egy vulkán. Szinte már fröcskölt ki belőlem a nedv és a puncim sikított a vágytól.
Nem hittem, hogy ezt lehet tetőzni, de Lilla nyelve megtette. Táncra kérte fel az enyémet, ami boldogan ugrott fel nyugalmi állapotából. Olyan volt számomra ez a csók, mint egy vérnarancs a Paradicsomban. Mámor, vágy és kéj egyesült bennem, mi vadságra intette testem, mely engedelmeskedett. Megfogtam a mellét, majd masszírozni kezdtem, miközben másik kezemmel toltam magamhoz a fejénél fogva.
Lilla hirtelen elrugaszkodott tőlem. Az volt az érzésem, hogy ő még sem akar engem, de nem érdekelt. Az én puncim már szétrobbant a vágytól, mit csakis Lilla szája tudott csillapítani.
Visszaült szembe velem és mosolyogva nézett rám.
- Látod? - mondta érzékien. - Már nem is bírsz magaddal.
Nem tudtam válaszolni. Levegő után küzdöttem mindenféle nyílásomon, ami létezett.
- Ha így csókolsz meg bárkit - térdeimre helyezte kezeit -, garantálom, hogy soha többé nem akar szabadulni tőled.
- És, ha te ettől még sem indulnál be… - hanyatt feküdtem és a lábaimat olyannyira szétnyitottam, amennyire csak tudtam, majd lassan izgatni kezdtem a puncim, mire Lilla felsóhajtott. - Akkor ettől már ki akarod nyalni a puncim?
Hasra feküdve közeledett a puncimhoz, majd megfújta a leszállópálya alakú szőrömet.
- Ha én - megpuszilta a combom belső részét, majd a másikat -, kinyallak - végig nyalta ajkait, majd vadul rám nézett -, akkor hivatalosan is csak a lányokra fogsz felizgulni.
Neki kezdett, mire felnyögtem.
Nyelve nagyon ügyesen mozgatta a csiklómat. Elöntött a kéj, mitől aprócska nyögések hagyták el számat. Ajkamat véresre haraptam.
Lilla benyúlt a pólóm alá, aztán masszírozni kezdte melleimet. Ez csak olaj volt a tűzre, mely lángja, majdnem elégette a maradék szeméremdombi szőröm. A mámor elöntötte testem, mitől a kezeimmel mindenhol próbáltam megsimogatni magam, de a combom volt a legjobb érzés tapintani.
Egyre nagyobbakat nyögtem.
- Ez az! - böktem ki két kéjhang közt.
Beszívta a csiklómat, majd nyelvét gyorsabban mozgatta. Nem bírtam tovább. Belekarmoltam az ágyba, másik kezemmel Lilla fejét jobban húztam a puncimhoz, majd egy villámlással egyhuzamban hatalmasat ordítottam fel. Minden porcom vonaglott egymás után, mintegy hullám ment végig a testemen.
- Úristen! - mondtam ki.
Lilla megpuszilta a puncim, majd apró csókokkal együtt mászott fel hozzám a számhoz. Éreztem ajkain a nedvem.
- Köszönöm - mondtam neki.
- Ha többet akarsz - megpuszilt -, akkor gyere az én szobámba, meztelenül öt perc múlva.
Azzal eltűnt, én pedig még kielégülve forgolódtam még pár percig az ágyon.

folyt. köv.
Hozzászólások
TakácsLiza ·
Imádom :D :heart: :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: