Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testvérháború Prológus 3-4. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük talán a két legfőbb szereplő, Frances és Katie is. Emellett a történetet át meg átszövik a leszbikus szexuális utalások. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérem, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

Frances DeValoi sikeres fiatal ügyvéd és egy igazi nőfaló, számos strigulával a lajstromában. De amikor találkozik Katie Rosenberggel, minden megváltozik... Katie közgazdaságot tanul, és azonnal megbabonázzák Frances varázslatos szürke szemei. Eleinte próbál ellenállni a csábításnak, de a szerelemnek semmi sem szabhat gátat... Talán csak Ross DeValoi, Frances öccse, aki szintén szerelmes Katie-be. Vajon belenyugszik, hogy a nővére elszeresse a lányt?

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************

3. fejezet

Miközben elfogyasztották ebédjüket egy hangulatos francia étteremben, sokat beszélgettek és nevettek. Rájöttek, mennyi minden közös bennük. Olyan apróságok, mint a kedvenc szín, zene, elképzelések a szerelemről és hasonlók. Beszélgetés közben Frances Katie-ére tette a kezét, mire a lány szemei elkerekedtek, és kezükre nézett, majd fel Frances szemébe. A szőke nő zavart bocsánatkérések közepette visszahúzta a kezét, hogy aztán folytassák a beszélgetést. Próbált úrrá lenni a testét elöntő bizsergésen, amikor Katie szemébe nézett, vagy akár csak egy pillanatra is egymáshoz értek. Amikor eljött az ideje, hogy haza menjenek, Frances megkérdezte Katie-től, hol lakik. A lány először nem akarta megmondani neki, de aztán végül beleegyezett, hogy Frances haza vigye.
Az Euclid Avenue Brooklynban, ahol Katie lakott, valaha a környék egyik legszebb része volt. De az idők változnak. Manapság nem mutatott túl megnyugtató képet. Ahol egykor takaros utcák húzódtak, most mindenhol szemét hevert. Katie háztömbje sem volt épp bizalomgerjesztő, de Frances egy szót sem szólt róla. A régi téglaház romos volt és piszkos. Katie zavarban volt. Gyorsan kiugrott a kocsiból és búcsút intve köszönetet mondott, hogy aztán sebesen el is tűnjön az ajtóban.
Frances érezte a zavarát, de nem talált rá semmi okot. Ő is kiszállt az autóból és követte a lányt. Katie már a lépcsőn járt, de megérezte közeledését és meglepetten felé fordult.
– Most már oda találok, köszönöm – mondta zavartan.
Frances megállt előtte és rá mosolygott.
– Még egy búcsúcsókot se kapok?
Katie minden porcikája remegett és elpirult.
– Frances... – kezdte, de a benne növekvő forróság nem hagyta nyugodni. Mellkasához szorította könyveit és Frances ajkait bámulta. Már a látványtól elgyengült.
– Csak egy ártatlan puszi, persze – tisztázta gyorsan Frances, de felhevült állapotában annyira kiszáradt a szája, hogy ez úgy hangzott “Zsak egyátatlan uszi, rsze”. – Úgy értem – köszörülte meg a torkát – csak egy ártatlan puszi. – Tekintetét lesütötte, miközben halkan motyogott. – Merde.
Katie megkönnyebbülten felsóhajtott. Tudta, ha Frances szájon csókolná, többé nem tudna ellenállni neki. Lehunyta a szemeit, amíg Frances előre hajolt és gyengéden megpuszilta az arcát. Amikor visszahúzódott, tekintetük találkozott. Katie szíve hirtelen nagyot dobbant és nem tudta megállni, hogy előre hajoljon és szájon csókolja a nőt. Azok az ajkak olyan selymesek voltak, hogy szinte elolvadt érintésüktől. Csókjának engedve lassan elnyíltak, hogy Katie nyelve átcsusszanhasson a másik nő szájába.
Frances megborzongott és átadta magát a lány ölelésének, aminek csodás érzését eddig csak elképzelni tudta. Ő is átölelte Katie derekát és gyengéden magához szorította a lányt, miközben mohón falták egymás ajkait. Katie Frances tarkójára tette egyik kezét és gyengéden simogatta azt, beletúrva a nő selymes hajába.
A csók heves zihálással ért véget, majd Katie izgatottan felnézett a másikra.
– Gyere be! – nyögte. És mi van akkor, ha Frances hazudik neki? Ez után a mennyei csók után már nem érdekelte. Többet akart.
Frances tágra nyílt szemekkel bámult rá.
– Nem erre számítottam – hebegte, de szemei a szerelem tüzétől égtek, miközben átölelete Katie remegő testét.
– Én se – zihálta a lány, ismét egy forró csókba vonva Frances-t. Amikor ismét elhúzódott, a nő már remegett a szenvedélytől, mint a kocsonya, fejét pedig Katie vállára hajtott. – Én nem csak egy jót akarok kefélni veled. De most... érezni akarlak – suttogta Frances fülébe, miközben ujjait végigfuttatta a nő haján.
Frances megremegett a forró lehelet érintésétől a nyakán. Bólintott, aztán elhúzódott. Szinte mechanikus mozdulatokkal sétált vissza a kocsihoz, hogy bezárja. Katie a vágytól remegő térdekkel várta, hogy visszaérjen. Karjait összefonta maga előtt, hogy úrrá legyen reszketésén. Frances követte őt fel a lépcsőn és türelmesen kivárta, amíg a lány kinyitja a lakása ajtaját.
Bár kicsi lakás volt, rendkívül jól berendezték és kidekorálták. Frances próbálta nem nagyon siettetni a dolgokat, úgyhogy csak lassan sétált be a nappaliba, a fényképeket és a felakasztott dísztányérokat tanulmányozva a falon. Szép, aranymintás tányérok voltak, olyan Fances számára jól ismert európai országok tájképeivel, mint Görögország és Anglia. Az elmúlt hónapban, amíg csak Katie járt a fejében, sokat merengett azon, honnan származhat ez a csodálatos lány. Végül tekintete megakadt egy fényképen és elmosolyodott.
– Ők kicsodák? – kérdezte udvariasan a képen szereplő párról. Helyes pár voltak és Frances azonnal kitalálta a kilétüket. A férfinak valószínűtlenül sötét haja és zöld szemei voltak, a mosolya pedig nagyon hasonlított Katie-ére. A nő sokkal alacsonyabb volt mogyoróbarna szemekkel és világosbarna hajjal.
Katie szemei végig Frances-re tapadtak, miközben válaszolt: – A szüleim. – Hangja remegett a vágytól. Jelen pillanatban semmit nem akart, csak Frances érintését. Odalépett hozzá és elhúzta őt a képtől. – Csókolj meg! – suttogta és karjait a nő nyaka köré fonta.
Frances teljesen elvesztette az eszét, ahogy a lány ajkait bámulta. Lehunyta a szemeit és száját Katie-éra tapasztotta, mélyen beszívva a lány illatát. Szenvedélyesen csókolóztak, míg végül Frances el nem szakította ajkait a lányéitól.
– Hova tudnák ledőlni? – zihálta.
Katie zavartan lesütötte a szemét.
– Itt – pirult el.
Frances körbenézett.
– Kanapé, ágy? – mosolyodott el a lány zavarán.
Katie bólintott, Frances pedig óvatosan levette a dísztakarót a kinyitható ágyról, hogy előkészítse. Katie gyorsan levetkőzött, miközben folyamatosan a nőt bámulta. Rettegett, hogy mindez csak egy szép álom.
Amikor Frances megfordult, meglepetten bámult a most már meztelen lányra. Kezei remegni kezdtek. Ilyen még sosem történt vele. Mi őrjítette meg ennyire ebben a lányban? Frances is gyorsan levetkőzött, miközben végig a mesés testet bámulta.
Frances szájában összefutott a nyál a puha bőr és a telt mellek látványától. Annyira vonzóak voltak, hogy Frances örökké csak kényeztetni akarta őket kezeivel és szájával. Amikor letolta a bugyiját, érezte időközben szinte már medencévé vált ágyéka érintését.
Katie is megbabonázva bámulta azt az isteni testet. Azokat az izmos, de mégis érzékien lágy combokat. Lassan végigmérte a pihés szőrrel fedett ágyékot, a feszes hasfalat és felnyögött a telt mellek látványától. Aztán tekintetük megint találkozott, hogy aztán ismét egymás felé lépjenek.
Hevesen csókolóztak, miközben remegő kezekkel simogatták egymás testét. Amikor Frances ujjai először megérintették Katie lábai közét, mindketten megmerevedtek. A világ mintha megszűnt volna. Csak ők léteztek és egymásba fonódó testül csodája. Hamarosan pedig gyönyörük sikolyai betöltötte a lakást.

4. fejezet

Eltelt úgy egy hónap, és a mindig vidám Frances megkérte a szüleit, hogy szervezzenek egy újabb összejövetelt. Richard és Francine, akik mindig is elhalmozták a gyerekeiket szeretettel és pénzzel, készségesen beleegyeztek. Azonban nagyon érdekelte őket, miért ilyen lelkes a lányuk, azonban amikor rákérdeztek, mindig csak kitérő választ kaptak. Frances az órái után mindig haza ment lezuhanyozni, hogy aztán megint el is menjen hazulról és késő éjszakáig elő se kerüljön. A szülei leginkább amiatt aggódtak, hogy tudja így teljesíteni a feladatait. De aggodalomra semmi ok nem lehetett, hiszen Frances kiválóan teljesített, és a professzoroknak se volt semmi panasza rá. Mindenki csak dícsérte.
De vajon akkor hol tanult?
Természetesen a válasz egyszerű, Katie-nél. Az együtt töltött sok órányi tanulás után pedig mindig órákig szeretkeztek.
Katie-t is izgatta, miért szeretne a lány egy újabb partit, de Frances mindig csak annyit válaszolt:
– Szeretnék táncolni.
Egyszer Katie már megunta és a szemem sarkából a lányra sandítva megjegyezte:
– De ugye nem lépsz a lábamra?
Frances erre lesütötte a szemét és az ölében heverő könyvet bámulta.
– Nem lenne jobb egy klubban? – folytatta Katie, de Frances csak rá nézett és elmosolyodott.
– Jobban szeretem az otthon biztonságát – jegyezte meg, és ezzel le is tudta a dolgot, nem hagyva teret a vitának.
Két hét múlva pedig már meg is tarthatták a partit.

***

Ezúttal már a legtöbb arc ismerős volt Frances számára az előző partiról, amikor üdvözölték őt, de ő feltűnően idegesen viselkedett. A kezei remegtek, és apró izzadtságcseppek gördültek le a homlokán. Mindenkinek azt mondta, lesz valami bejelenteni valója a partin. Azt azonban nyitva hagyta, hogy micsoda. Katie is ott volt. Egyedül érkezett. Megegyeztek, hogy Rossnak egyelőre nem kell tudnia a kapcsolatukról. Az idő múlt és mindenki remekül érezte magát.
Frances és Katie tekintete többször is összeakadt a nappaliban, és mindkettőjüknek az együtt töltött pásztorórák jártak a fejében, amitől a vérük azonnal forrni kezdett. Ezt azonban senki sem látszott észrevenni. Végül, éjfél körül, Frances úgy döntött, elérkezett az idő. Leállítatta a zenét és felsétált a lépcsőn félútig, hogy aztán a vendégek felé forduljon, akik érdeklődve figyelték őt.
– Van valami, amit szeretnék bejelenteni ma este – kezdte. Hangja remegett az idegességtől. Kezeit tördelte és körbehordozta tekintetét a vendégeket. Mindenki érdeklődve figyelt rá és várta a folytatást. – Nem titkolhatom, igen csak “aktív” életet éltem eddig – folytatta, mire mindenki felnevetett, azonnal megértve a mondanivalóját. Amíg Katie-ről álmodozott, számtalan lány élvezhette Frances varázsát, szépségét és képességeit az ágyban. Próbált nem gondolni Katie-re, bebeszélni magának, hogy az érzései semmit nem jelentenek.
Mindenki tudta, mennyire nem tulajdonít Frances jelentőséget a randijainak. Most már sejtették miért. A nagynőcsábász szerelmes. Látszott az arcán. És a gyanújuk be is igazolódott, amikor Frances folytatta:
– Most viszont találtam valakit, aki milliószor több időt érdemel, mint bárki, akit valaha ismertem, leszámítva persze a szüleimet.
Erre ismét mindenki felnevetett, beleértve Katie-t is. Ő se értette, mire akar Frances kilukadni.
– Beleszerettem a legcsodálatos nőbe a világon. – Frances hangja remegett, miközben Katie-re nézett Tekintetük találkozott és Katie szeme kirtelen megtelt könnyel. – Szeretném, ha most ide jönne hozzám – mondta Frances fátyolos hangon, érezve, hogy az ő arcán is egy könncsepp gördül le, miközben a lány felé nyújtja a kezét. – Katie Rosenberg, kérlek, gyere ide hozzám!
Katie nyelt egyet és lassan odasétált hozzá. Mindenki elismerően figyelte őket, miközben Katie odaért Frances-hez és most már egész közelről bámultak egymás szemébe. A szoba másik felében Ross egyre idegesebben bámulta őket, majd kiviharzott az ajtón. Frances azonban ezt észre sem vette, csak letérdelt és a kezébe vette Katie-ét. A lány nem tudta többé visszatartani a könnyeit, amik patakokban folytak le az arcán. Frances a zsebébe nyúlt és elővett egy vörös selyem dobozt.
– Hozzám jössz? – kérdezte fátyolos hangon, mire mindenkinek elakadt a lélegzete.
Katie meg se bírt szólalni. A torka kiszáradt, úgyhogy csak bólogatott. Frances felállt és kivette a gyémánt gyűrűt a dobozból, hogy idegesen felhúzza Katie ujjára. A lány csak figyelte őt, majd karjait Frances nyaka köré fonta és megcsókolta őt. Mindenki tapsolni kezdett és éljenzett.
Richard és Francine odaléptek a két lányhoz. Ők is annyira meglepettek voltak, mint mindenki más, bár ők gyanakodtak eddig is, és szoros ölelésekkel gratuláltak. A lányuk végre megállapodik.
A parti egészen reggelig folytatódott. Frances és Katie azonban idő közben ellógtak, hogy eltűnjenek Frances hálószobájában.

Folytatása következik!
Folytatások
2521
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"Amikor Katie felébredt, Frances még békésen aludt alatta. Melleik lágyan egymáshoz nyomódtak és a lány magán érezte felesége forró leheletét....
2917
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm
2637
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"Louie mélyen aludt, Korinával a karjai közt, amikor megszólalt a telefon. Félálomban vette fel és azonnal meghallotta Richard sürgető hangját.
2434
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, közben a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm.
2455
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, közben a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm.


"Már dél volt, mire Frances felébredt. Claudette még mindig aludt, keze Frances hasán pihent. Az első gyönyörök után felmentek Frances...
Előző részek
2946
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük talán a két legfőbb szereplő, Frances és Katie is. Emellett a történetet át meg átszövik a leszbikus szexuális utalások. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérem, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

Frances DeValoi sikeres fiatal ügyvéd és egy igazi nőfaló, számos strigulával a lajstromában. De amikor találkozik Katie Rosenberggel, minden megváltozik... Katie közgazdaságot...
Hasonló történetek
5038
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
6141
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Elolvastam az eddigieket, és kellemes kis történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: