Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testvérháború III. rész 3-5. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie. Ezen kívül át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérném, hogy itt hagyja abba az olvasást.
Köszönöm.

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************

3. fejezet

Syrah egy vajszínű Cadillac-ben ült és az életén gondolkodott. Azon a felejthetetlen három héten, amit Frances-szel töltött.
Tudta, hogy a másik nőnek ez semmit nem jelent, hogy talán őt hibáztatja az összes szenvedéséért, de ez őt egyáltalán nem érdekelte. Ahogy az a négy év se, amit Frances Katie-vel töltött. Igazság szerint egy kicsit mégis zavarta, de annyira nem, hogy ne tegye túl magát rajta. Miután Frances visszament Franciaországba, Syrah rájött. hogy Frances sosem fogja viszonozni az érzéseit. Neki mindig is Katie lesz az első.
De igyekezett erre nem gondolni, csak kiélvezni a helyzetet, amíg tart. Habár szíve mélyéből vágyott rá, hogy Frances viszont szeresse őt, tudta, ez sosem fog bekövetkezni. Érezte, és ilyesmiben ritkán tévedett. Tudta, ő Frances-től csak néhány élvezetes pásztorórára számíthat. Ahogy azt is tudta, Frances több más nővel is lefeküdt az elmúlt hónapban. De akárhány nőt cipelt is az ágyába, az nem csillapította a fájdalmát. Syrah pedig ugyanezt a fájdalmat érezte. Azt a szívet tépő ürességet, amit Katie hiánya okozott Frances-nek. De azt is tudta, minden nő közül, akiket ágyba visz, Frances csak előtte engedi meg magának, hogy sírjon.
Syrah sóhajtott. Új életet kellett kezdenie. A múlt az múlt. De nem tudta, hogyan.

***

Ross a kertben ült, kezei a kabátja zsebébe mélyedtek. Elöntötte a boldogság a gondolatra, hogy már csak idő kérdése, és Katie az övé lest. Amíg Frances is a közelben volt, nem lehetett esélye. De most… Kék szemei az örömtől csillogtak. Az elmúlt öt évben reménytelenül szerette Katie-t, és úgy érezte, megérdemli, hogy most már elvehesse. Amit a nővérével csináltak, az nem volt igazi házasság, nem igaz? El se kell válniuk. Ami nincs, azt nem is kell felbontani, nevetett.
Lassan haladt előre. Minden lépést megfontolt, hogy a szülei, de talán még Katie maga se vegye észre, ahogy elkerülhetetlenül belé szeret.
De sosem felejtette el, mennyire gyűlöli az egyetlen nővérét. Talán azért, mert elvette, amire ő mindennél jobban vágyott? Mert okosabb nála, és mindig megkapja azokat a nőket, akikről ő csakk álmodhat? Ő sem tudta. De nem fogja elfogadni, hogy Katie valóban szeretné Frances-t, amíg él. Igazából semmibe nem gondolt bele ilyen mélyen azon kívül, hogy tegye tönkre a nővérét. Csak ez éltette. Ezért élt még mindig a szülei házában, az ő pénzükön.
De ezt sem gondolta át. Őt semmi más nem érdekelte.

4. fejezet

Párizs, Franciaország

– Még mindig nem vagy kész? – kopogtatott Louie türelmetlenül Frances ajtaján.
A nő a tükör előtt állt, gondosan igazgatva ujjatlan fehér felsőjét. Fekete nadrágját élére vasalta. Aztán óvatosan megigazgatta a haját, még egyszer leellenőrizve, tökéletesen áll-e. Aztán az ajtóhoz lépett és kinyitotta.
– Most már kész vagyok.
Louie elismerően végigmérte őt. Nem is számított rá, hogy ennyire kicsinosítja magát. Szőke haja gyönyörű zuhatagként omlott vállaira, arca pedig smink nélkül is eszméletlenül vonzó volt. Ujján még mindig ott volt a jeggyűrű, de amúgy tökéletesen visszaadta a sikeres csábító francia nő képét.
Frances is végigmérte a barátját. Egy pillanatra sem gondolta, hogy ennyire össze tudja kapni magát. Gondosan fésült szőke hajával olyan volt, mint egy igazi Adonisz.
– Akkor, mehetünk? – nézett rá Frances és meg se várva a választ, a lépcső felé indult. Louie sietve követte.
– Ó! – torpant meg a férfi. – El is felejtettem mondani, hogy néhány barátom is csatlakozik hozzánk.
– Remek – válaszolta Frances és kilépett az ígéretes éjszakába.

5. fejezet

Louie és Frances beléptek a hatalmas szórakozóhelyre. Mindkettőjüket lenyűgözte a nagy tömeg. A Cherie Mademoiselle klub volt az egyik legnagyobb és legfelkapottabb egész Franciaországban. Ugyanakkor ez volt apuci kedvenc dúsgazdag pici meleg és hetero csemetéinek kedvenc találkahelye is.
A fiatal leszbikusok, de még a hetero nők is kíváncsian mérték végig Frances-t, hogy aztán sorban álljanak egy táncért. Frances először Louie-val táncolt, csábosan rázva csípőjét, nyilvánvalóan ingerelve a jelenlévőket, míg egy csinos francia nő oda nem lejtett hozzá, hogy felkérje. Claudette-nek hívták és egy igazi vörös hajú szépség volt átható zöld szemekkel, amelyek egyből kiolvasták a boldogtalanságot és az érzékenységet a rá szegeződő szürke szempárból. Nem ismerte Frances-t, de azonnal megkedvelte, és mindent tudni akart róla.
Néhány szám után Frances-nek feltűnt, ahogy Claudette egyre közelebb húzódik hozzá. Frances vállai fölé emelte a karjait és rajtuk nyugtatta őket. Frances átölelte a másik nő karcsú derekát és magához vonta őt.
A zene lelassult, Frances pedig megragadta az alkalmat, hogy ajkait mohón Claudette-éire tapassza. Elméjében viszont csak Katie gyönyörű alakja tükröződött. Az ő imádott Katie-je, akit mindennél jobban szeretett a világon. Aki olyan hatással volt rá, amiről más nők csak álmodni tudtak.
Zihálva kérdezte Claudette-et, hogy kocsival van-e, mire az bólintott. Frances intett Louie-nak, aki csak bólintott, de aztán vissza is fordult a barna szépséghez, aki lekötötte a figyelmét.
Odakint Frances belökte Claudette-et a kocsijába, és miközben az a dereka köré fonta az egyik lábát, fölé hajolt és ismét megcsókolta. Kezei felgyűrték a miniszoknyát és a meztelen combokat simogatták. Viszont töretlenül csak Katie-t látta maga előtt, és képtelen volt megtenni. Inkább visszahúzódott és azt javasolta, menjenek a házához. Igyekezett kiverni Katie-t a fejéből.
Claudette a hetedik mennyországban lebegett. Ez a nő csókolt messze a legjobban azok közül, akiket valaha is ismert. És ha már a csókjától ennyire elalél, mi lesz, ha ráveti magát? Engedte, hogy Frances üljön a volán mögé, de nem csak mert nem tudta a címet, hanem azért is, mert ilyen felajzottan képtelen lett volna az útra figyelni. Felnyögött, amikor megpillantotta a lenyűgözően hatalmas házat. Csak ült nyugodtam, amíg Frances a kapu elé állt és beütötte a biztonsági kódot.
Claudette-nek alig volt ideje körbenézni a tágas nappaliban, Frances máris lerohanta őt, mohón csókolta, nyelve pedig azonnal birtokba vette a másik nő száját. Mire észbe kaptak, már a padlón hevertek, Claudette lábai pedig Frances derekára fonódtak. Hevesen csókolóztak, Frances pedig Claudette-éhez préselte az ágyékát.
Claudette hosszú idő után felnyögött és lerángatta Frances-ről a felsőjét, feltárva gyönyörű melleit. Közben Frances őt is megszabadította a szoknyájától, hogy aztán teljesen meztelenre vetkőztesse és szájába vegye egyik mellbimbóját.
Claudette majdnem elalélt, miközben Frances megszabadult a saját ruháitól is, feltárva érzéki testét. Claudette felült és magához húzta a másik nőt. Felnyögött, ahogy Frances teste az övéhez simult. Frances tarkójába kapaszkodott és felsikoltott a gyönyörtől, ahogy a másik nő ágyéka az övéhez dörzsölődött.
De ez még csak a kezdet volt. Mindkettőjük sikolya visszhangzott a lakásban, Frances viszont folyamatosan csak Katie nevét ismételgette, ahogy elérte a gyönyört.

***

Louie kipihenten ébredt másnap reggel. Beletelt néhány pillanatba, amíg észrevette, hogy feje a párna helyett egy pár puha mellen pihen. Emlékezett az éjszakára, de még így is meglepődött, hogy egy gyönyörű lány fekszik mellette az ágyban. Ez még sosem fordult elő vele. Többnyire rövid úton elbocsájtja a nőket szex után. De ez az éjszaka más volt. Vad és szenvedélyes.
És, ami még jobban meglepte, a nő nevére is emlékezett: Korina.
A besütő napfény a hosszú barna hajon játszott, végigsimítva ennek a vadmacskának a barna bőrén. Talán ő tényleg megérné megismerje. Frances általában együtt aludt a nőkkel, hogy másnak legyen idő még egy menetre, de ő soha. Ez a Korina viszont nagyon felkeltette az érdeklődését. Titkon azt remélte, az érzés kölcsönös.

Folytatása következik!
Folytatások
2520
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"Amikor Katie felébredt, Frances még békésen aludt alatta. Melleik lágyan egymáshoz nyomódtak és a lány magán érezte felesége forró leheletét....
2915
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm
2635
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"Louie mélyen aludt, Korinával a karjai közt, amikor megszólalt a telefon. Félálomban vette fel és azonnal meghallotta Richard sürgető hangját.
2434
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, közben a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm.
2453
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, közben a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie is. Emellett a történetet át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm.


"Már dél volt, mire Frances felébredt. Claudette még mindig aludt, keze Frances hasán pihent. Az első gyönyörök után felmentek Frances...
Előző részek
2534
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük a két főszereplőnek tekinthető személy, Frances és Katie. Ezen kívül át- és átszövik a leszbikus utalások és néha szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérném, hogy itt hagyja abba az olvasást.
Köszönöm.

"Frances másnap, pénteken érkezett meg Párizsba. A Concorde mindössze két és háromnegyed óra alatt tette meg az utat idáig New York-ból. Louie Bordeaux már a reptéren várta őt. Most...
2660
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük talán a két legfőbb szereplő, Frances és Katie is. Emellett a történetet át meg átszövik a leszbikus szexuális utalások. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérem, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm
2814
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük talán a két legfőbb szereplő, Frances és Katie is. Emellett a történetet át meg átszövik a leszbikus szexuális utalások. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérem, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"Eljött a péntek.
Katie kinyitotta az ajtót és Frances ott állt. Gyönyörű volt, mint mindig a fehér nadrágjában és V-nyakú pólójában a fekete kabátjával. Katie érezte,...
3194
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük talán a két legfőbb szereplő, Frances és Katie is. Emellett a történetet át meg átszövik a leszbikus szexuális utalások. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérem, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"– El se hiszem, hogy elhagytad őt – nyögte Richars.
Francis összevonta a szemöldökét, ahogy rá nézett. Richard látta a fájdalmat a szemében. A keserűséget, a szenvedést....
3036
FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepet kap, köztük talán a két legfőbb szereplő, Frances és Katie is. Emellett a történetet át meg átszövik a leszbikus szexuális utalások. Aki ezt nem tolerálja, azt arra kérem, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Köszönöm

"Katie épp a konyhában volt, amikor Frances haza ért. Azonnal felfigyelt a felesége idegességére.
– Frances! Valami baj van? – vette ki az aktatáskát a nő remegő kezéből.
Hasonló történetek
4295
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
4403
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni:
Elmúltál már 18 éves?
Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves.