Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testverem es en

Udvozlok mindenkit,

Mivel a valos eletben nem lehet nyilt az ember ezekrol a dolgokrol (ertheto okokbol) gondoltam leirom azokat az esemenyeket amik meghatroztak az eletem , amik formaltak azza ami vagyok most.
Aki el ugy hogy mindig minden pillanatban alarcot kell viselnie kint mert maskulonben nagy bajba kerul erti mit erzek.
Ki is vagyok? , hat egy 30 eves meleg pasi aki a batyjaval el egyutt mar tobb mint 15 eve , animalszex rajongo es szeretek rendszeresen betojni a bugyimba.
Mi egyutt nottunk fel , persze a testverek ezt szoktak tenni , de ugy ertem a szulok nagyon nem tudtak kimutatni hogy szeretnek minket ,. Nem azt jelenti nem gondoltak rank csak egyszeruen nem kepesek ra, ez van.
Batyam 18 evesen bekoltozott a varosba egy alberletbe , mondtak anyamek olcsobb igy az egyetem, amint lehetett engem is atpakoltak hozza , persze nem volt rossz hogy nem kellet hajnali busszal ingazni stb de az a baj erezni lehetett hogy inkabb o rolluk szolt ez a dontes.
Persze halas is vagyok nekik mivel ez egy olyan fokus szabadsagot adott nekunk ami nagyban megkonnyitette a kovetkezo eveket :)
Ami a batyjammal tortent eleg hamar kibontakozott de persze volt elozmenye ugymond alapja. Annelkul hogy tudtuk volna evekkel elotte erre hangolodtunk.
Mindig is kozel voltunk , jo baratok voltunk , o 5 evvel nagyobb mint en, mindig szamithattam ra , nem volt a tipikus sanyargassuk a kis ocsit tipus, sot. Mindent , ismetlem MINDENT meg tudtunk beszelni es ez termeszetesen ment koztunk , ez alapot adott amikor mas dolgok is felmerultek tudtunk rola beszelni es .... hat igen:)

Szoval:

1998 ban vagyunk en 2 honappal a 14dik szuletesnapom elott vagyok. Hazaindultam egy zongora kulon orarol , szokasos utvonal semmi erdekes , picit siettem mert ereztem hogy nem surgos de azert kell a wcre , jobb sietni mint megijjedni.
Az egyik sarkon meglatok egy nagy kutyust amint epp maszik a szukara es pont elkapom amint eltunik a nagy farka a szukaban , nem tudom mitol de izgat a latvany , nagyon.
Persze nem lehet csak ugy megallni es nezni , szoval ugy teszek mintha varnak valakit a sarkon es kozben lesem amenyire lehet.
Elrepul az ido (de gyorsan repul amikor jol erzed magad :) ) az elobb emlitett meg nem surgos wcre menes most mar nagyon surgos, sot ahogy erzem nem fogok haza erni idoben.
Persze elindulok de perceim vannak maximum es jo 20 perc mire hazaernek , egyszeruen nem birom ki addig , ez a tudat nagyon megijjeszt , tudatosul mi fog tortenni.
Egy utca sarkot se haladok es teljes erombol szoritom megallok es erzem itt a veg , szepen indul befele .
Az ember reakcioja az hogy uristen betojok de szornyu ez belenk van idegzodve , belem is be volt , nagyon kiakasztott , de a szornyuseg helyet azt kezdem erezni hogy a fenekem egy forro selymes simogato erzes fogja korbe. Egyszeruen hihetetlen jo erzes meglep nagyon , nem gondolkozom elengedem magam , es ugyan azzal a lendulettel teljes erommel kezdem benyomni. Nagyon tele tojom a bugyimat , majd 2 nap "munkaja" van benne. Szepen nyugodtan mosolyogva haza indulok vegig teljes erobol nyomom , nagyon klassz erzes.
Amikor hazaerek tesom fogad a nappaliban es hat nem igen lehet elrejteni mi tortent igy mikor kijovok a furdoszobabol , megkerdi ha akarok e beszelni a tortentekrol?
Persze , vele nyugodtan tudtam beszelni meg errol is.
Elmondom hogy jottem haza mint mindig es lattam valami kutyakat.
- Dugtak? - kerdi ,  mondom igen , lealtam nezni
- Es nem ertel haza - fejezte be o
Mindig is figyelmes tipus volt rogton eszre vette a reszleteket
- Nem voltal nagyon osszetorve a tortentek miat amikor hazaertel
Nem tudtam mit mondani ra mivel picit meglepett es a beidegzodott dolgok hogy ez nem jo dolog most kezdett lecsapodni bennem
Erre igy tok kedvesen nyugtatoan megfogta a kezem .
- Jol esett ugye? - nagyon elpirultam
- Nincs mit szegyelned! Senkit sem bantottal , es jo volt ugye? Akkor csak erre figyelj senki es semmi masra.
Nagyon jol esett meglepett hogy rogton raerzett a dolgkra dehat  mindig s szamithattam ra ha bajban voltam es most sem volt kulonb.
Persze akkor meg nem tudtam hogy azert erzett ra erre a dologra  ennyire mert fel eve kb volt egy korombeli sraccal parszor  , es a nyaralobol (a tett helyszinerol) hazajovet egyik delutan mondta neki a srac ha nem baj o most be fog csinalni. Kesobb bevalotta nekem legalabb annyira izgato volt latni a feszes rovid nadragot ahogy kidudorodik mint par oraval elotte a feneket dugni. Azt se tudtam o meleg , bevallom oszinten a meleg szo ertelmet sem tudtam.
Osztalytarsaktol halottam a "buzi" szot de a meleg mint kifejezes ismeretlen volt szamomra.
Elnezest ha neha ugral az agyam csak igy mukodok nincs mit tenni. :)
Tobbet nem is esett szo rola aznap , leultunk a szamitogep ele es jatszottunk valamit (heroes of might and magic 3 , aki ismeri tudja tobben is jatszhatjak egy szamitogepen)
Masnap rendes idoben hazaertem sulibol tettem vettem a szobankban, aztan hazajott o is mondom fejezzuk be a tegnapi jatekot , leultunk mindketten es persze elrepult az ido az ilyen jatekokkal szoval jo 3 ora mulva hirtelen felpattanok.
- Hova hova ? jon a kerdes.
- Szerinted? es indulok a wc fele. Na most jott az igazi meglepetes, megfogja a kezem es elovesz valamit a zacskobol amivel hazajott. Kezembe ad egy vastag anyagu puha bugyit.
- Menj setalj egyet. - hangzik el
Egyszeruen nem tudok mit valaszolni persze megint elpirulok.
- Gondolj milyen jo volt tegnap , csak ugy sugarzott az arcod amikor hazaertel.
Es ahogy kimondta bevillant a fejemben a tegnap delutan , az a csdas simogato erzes. Elkalandozott a fantaziam es ez latsztott is.
- Na latod, menj csak setalni. :)
Elvettem a bugyit es atoltoztam a furdoszobaban amikor kijottem tok ideges voltam.
- Erezd jol magad - volt a reakcio es elindultam a kijarat fele.
Amikor a kilincsen volt a kezem es kinyitottam az ajtot a fejemben a gondolatok cikaztak , es tudatosult bennem hogy ha most kilepek az ajton be fogok tojni.
Hathatott amiket mondott mert elmosolyodtam es kimondtam magamban: - igen be fogok tojni es alig varom.
Elindultam a park fele dehat nagyon surgos volt amikor felpattantam igy eselyem sem volt elerni.
Fel uton csomagot kaptam. :) Tegnap csodas erzes volt de nem tudtam igazan atelni mivel elotte tele voltam szorongassal es felelemmel , ez most nem volt meg , tudtam pontosan mi var ram es nyugodt voltam , sot alig vartam. Vicces ugy elindulni hogy be akarsz tojni de ugyan akkor az a legjobb ha nem benyomod hanem megvard amig nem tudod tartani :) a titka egy olyan uticelt kituzni es minden aron megprobalni elerni amit eselyed nincs elerni :).
Csodas erzes volt es hazafele setalva annelkul hogy odanyultam volna elelveztem.
Amikor hazaertem tesom a nappaliban fogadott atolelt es mondta nagyon buszke ram.
Mosdas kozben esett le o vett nekem bugyit azert hogy...., amikor kijottem megkerdeztem miert vett nekem bugyit?
- Amikor hazaertel mintha felkapcsoltak volna a villanyt a szobaban , ugy sugarzott az arcod nagyon boldog voltal, es hazajovet meglattam ezeket es rad gondoltam. Baj?
Dehogy volt baj megkoszontem neki.
Ez is tokeletesen jellemezte menyire kozel vltunk egymashoz.
Nagyon jol esett , es ez valahogy atlenditett azon hogy rajojjek ezt en szeretem es kesz , azutan rendszeres lett hogy "setalni" megyek.
Hozza kell tenni es hogy ebben az idoben sosem gondoltam pasikra, torna oran inkabb azt lestem melyik csaj melleit lehet meglesni mint a melettem vetkozo sracokat.
Egyszer csokoloztam csak egy csajjal es majdnem beleelveztem a nadragomba az izgalomtol, igen lehet nevetni en legalabb beismerem, kesobb megtudtam csak azert csokolt meg hogy rohoghessen egy jot a bnoivel , utana hazaindult a bulirol 2 sraccal (a laza top sztar fajtabol tudjatok minden osztalyban van par) es hulyere kurtak.
Szoval minden ugy tunt "normalis" vagyok hu de utalom amugy ezt a szot.
Mindig is mondta tesom ugy tudok aludni hogy melettem a haz is leeghet.
Egyik delutan kb 1 honappal a "setaim" kezdete utan iszonyat almos voltam egesz nap , mint aki nem aludt az elozo ejszaka , a baj csak az volt aludtam :)
Kedvenc sorozatomba is belealudtam erre idegessegemben mondom szarni ra fekszem le.
Persze nem kellet volna fel 7 kor delutan lefekudni amikor rendszeresen 11 korul fekudtunk le , biztos volt ejjel felebredek .
Ugy tunik most pontosan jol idozitettem , mert amire ebredtem megvaltoztatta az eletem.
Tudom ez egy nagyon nagy szo es elegge kozhely szagu is "megvaltoztatta az eletem"
Manapsag mindenre ezt mondjak bank hiteltol kezdve szajvizre stb, de tenyleg van olyan amire csak ezt lehet mondani.
Van az az ebredes amikor nem pik pak ebred az ember mondjuk mert idre kell kelni hanem ebredezik szepen lassan elhatarolodik az alom a avalosagtol.
Aki ebredt mar ugy hogy kell pisilni de nem tudod eldonteni alom e vagy valosag, garantalom nem alom es ne vard meg mig kiderul. :)
En arra ebredek valaki simogatja a fenekem, szepen tudatsul hogy a valaki csak egy valaki lehet.
Nem vagyunk a mindenkinek van internete korban , az informacio aradat meg nem akkora , nekunk pl nincs meg internetunk szoval bevallom nem jovok ra miert simogatja a tesom a fenekem.
Erzem az ujjait ahogy a tenyere mozog a fenekem, gyengeden nagyon de ugyan akkor remegnek is az ujjait , felelmet erzek benne. Annelkul tudnam micsoda az ami tortenik velem jol esik nagyon rajovok ha nem mozdulok meg nem jon ra ebren vagyok.
Persze a leg kissebb mozdulatra azonnal elhuzza a kezet es befekszik az agyaba. Sajnalom is hogy abba maradt.
Masnap az iskolaban haszna vehetetlen vagyok, egesz nap az ejjeli dolgok jarnak a fejemben.
Nem mint szexualis elmenyt kezelem , mint mar emlitettem fel se merult a meleg szo es a "buzi" hat az igen "fiu fiut baszik" dehat az csak egy karomkodas. Egyszeruen csak ez jar az agyamban es egyre jobban zavar hogy micsoda rettegest felelmet ereztem a kezen es a legzeset hallva.
Persze a baj nincs messze, oran egyik tanarnak feltunik hogy rohadtul nem figyelek , kerdez valamit es a kerdest se hallom meg nem hogy a valaszt tudjam :)
Jutalmam nem marad el szunetben ugy dontok na ebbol eleg mara hazamegyek.
Hazaertem persze tesom meg egyetemen volt, elovettem egy porno lapot. Igen porno ujsag,
Tudom arhaikus fogalom de a letoltogetes nem volt annyira egyszeru egy dial-up nettel mar akinek volt (hu csunya szo dial-up brr, szeles savu jooooo :) ). szoval a porno adagunkat jo oreg ujsagokbol kaptuk.
Egyszercsak eszre veszem irtozatosan izgatott vagyok sokkal jobban mint egy atlagos nap utan.
Lapozok egyet es akkor esik le , akkor tudatosul bennem minden mi tortent tegnap este stb.
Egy duci csaj negykezlabb pucsit es latni hogy egy szep nagy fasz log ki a fenekebol.
Az az erzes ami elfog egyszeruen megmagyarazhatatlan mintha egy vodor vizzel arcon ontenenek.
Az a fenek amit eppen.... az az en fenekem is lehetne, sot az en fenekem kene legyen!
Remegek teljesen , hason fekszek az agyon es bamulm a kepet, ismertem akepet zamtalanszor lapoztam ezeket az ujsagokat de megis IGY meg ne neztem oket.
Lapozok parat es megfog egy masik kep , egy csaj vigyorogva tatott szajjal nez a kameraba a fogait nyelvet alig latni mert csordultig tele van a szaja spermaval.
Annelkul tudjam egy dolog jut eszembe : nyami
Vegig lapozok vagy 2 ujsagot , mintha eloszor latnam oket, teljesen mas dolgokra figyelek el es a kedvenc reszeim mellet elviharzok. Szaj teli fasszal csorgedezik a szaj szelen a finomsag, csaj vigyorogva nyalogatja le az ujjaval a melleire frocskolt gecit, punci amit nagyon telenyomtak es jon ki belolle.
Ertitek tejtermek hianyom tamadt :)
Az hogy mi tortenik mikor hazajon tesom fel se merul, persze hogy jo lessz , sot nagyon jo:)
Aki akar itelkezzem csak de eltellik kis ido mig eszembe jut hogy o a tesom , nem gondolok masra csak hogy o kivan engem es en kivanom ot, es ujra es ujra feltor bennem miert fel annyira miert nem beszeltunk errol eddig? Nekem teljes termeszetesnek tunt es felt nekem errol beszelni.
Del van eppen o kb 4 kor er haza, tehat varnom kell 4 orat , mondanom sem kell, hogy nagyon lassan telt el az ido.
Minden nesszre felfigyeltem mikor mar ugy gondoltam mar jonnie kell
Aztan vegre fordul a kulcs es en magamban ujjongok.
Szamara teljesen szurke pentek delutan volt hazajott koszntott szokasos kerdesek hogy vagy? mi volt a suliban? stb.
Azt hittem csak ugy pik pak elmondom a dolgot es kesz de amikor kinyitottam a szam elakadt a hangom.
De sikerult erot vennem magamom.
- Kerdezhetek valamit?
- Persze - annelkul hogy megfordult volna oltzott at tovabb.
Mivel nem mondok semmit par masodpercig mintha megerezte volna megfordul azonnal.
- Mi a baj? - ekkor mar o aggodott
- Haat ...
- Mond nyugodtan tudod jol hogy mi barmit beszelhetunk.
- Neked a fiuk tetszenek? - amint kimondtam lattam az arcan rogton tudja miert kerdem , remulet ult ki az arcara es hebegve habogva magyarazkodni kezdett.
- Ugye most nagyon undorodsz tolem? Kerlek.....
Nem tudtam hagyni hogy bantsa sajat magat , megfogtam a kezet.
- Kerni szeretnek valamit - mielott mondhattam volna valamit mar a szavamba vagott hogy nem kell aggodjak nem fog elofordulni tobbet.
Ekkor mar felhuzott hogy mind azt hiszi leharapni akarom a fejet. Ket kezzel fogtam az egyik kezet es ugy massziroztam kicsit a kezfejet.
- Szoval - es jol megnyomtam ereztetve most be szeretnem fejezni- Azt szeretnem ha simogatnad meg a fenekem. (az o reakcioja az elso kerdesemre nagyon sokban segitett es sikerult ugy kimondanom a dolgokat ahogy elkepzeltem)
Erre mondta nevetve nem szep dolog belerugni az emberbe ha mar a foldon van, de jo viccelj csak.
Kezdte eszre venni nem viccelek es akkor viszont o lepdott meg nagyon.
Egy szeles mosoly jott az arcara es ereztem nyertem :)
Kis egyszobas tombhaz lakas volt szoval kis konyha es egy nagy szoba , bementunk a szobabaes amikr beertunk lehuppantam az agyamra , o meg leult a szelere, sokszor orakat beszelgettunk igy.
Persze a tema adott volt de kerdezgette en mit ereztem belolle , mitgondoltam stb.
Elmondtam neki hogy kellemes erzes volt de nem tudtammit erzek amikor tortent , elmeseltem a sulis balesetem.
Azon mindketten jot rohogtunk , ot is tanitotta az a tanarno es mindketten melyen utaltuk.
Es ugye latta a porno lapokat az agyon kerdezte azok segitettek rajonni ?
- Igen mondtam es a kedves hangja es az hogy o volt az akivel ez tortenik (massal sosem mertem volna megnyilni mindig is felenk voltam) erot adott.
Elovettem azt a lapot amiben a fasszal teli feneku csajt lattam es odatoltam ele.
- Ilyesmire gondoltal?
Latta hogy az ujammal miutan ramutattam a kepre ugy simogatom a feneket ahol eltunik benne a fasz.
Odanyult es megsimogatta a kezem.
- Igen cica - lehet egyesek nevetsegesnek tartjak de nekem irto jol esett hogy cicanak hivott :$
Rakerdeztem miert felt annyira tegnap este , mert ereztem a rettegeset, es mondtam tolem sosem kell tartania fajt erezni hogy ennyie fel es szegyel valamit.
Persze nem tudtam milyen a vilag , o meg tudta mondta hogy ezt nagyon nagyon elitelik.
Nalunk 2001 ig meg ervenyben volt a torveny ami szerint homoszexualitasert borton jar.
- Dehat mi mi vagyunk, rabeszeltel tojjak be nyugodtan mivel jo volt, ez miert mas?
Lattam rajta hogy szembesul vele hogy nemelitelem hanem batoritom ebben , olyan jol esett latni a szemeben a megnyugvast es, valamit amit eddig sosem lattam azt hogy kivan ENGEM.
Akire neztek mar igy az tudja milyen jo erzes , amikor nez rad a masik es erzed hogy kivan teged.
Megszoritottam a kezet kicsit es rakerdeztem - Most is felsz meg?
Odahajolt es megsimogatta a nyakam es az arcom (beleborzongtam) , ooolyan kedvesen nezett ram , es jott a megnyugtato Nem valasz.
- Szoval Andinak koszonhetem ?
en meg nezek mint a hulye , ki? hol? mi?
- Nezd "Andit segbe basszak" a kep mellet a cim.
Mondom hat igen neki es meg valakinek , elvettem a lapot lapozok parat es megmutatom neki a gecivel teli szaju csajt - Neki is koszonheted.
Az eddigi heves tekintete egyre jobban sutni kezdett:) lattam rajta nagyon felizgatom es bevallom jol esett ez a tudat hogy en felizgtom ot , amit en mondok teszek (es tenni fogok :P ) felizgatja ot. :)
- Miert erdekel teged ez a kep? jott a kerdes , sejtettem hogy picit heccelodik velem , dehat kaphato voltam ra.
- Mert szeretnek a helyeben lenni. Igyekeztem a szemebe nezni es egyre konyebben ment , nem pirlultam el es lestem a reakciojat.
Megsimogatta ujra az arcom de most egy ujjat ugy vegig huzta az ajkamon is es persze megpusziltam az ujjat.
- Ha szeretnel , leszel a helyeben cica.
Megmozdul az agy szelen mert kenyelmetlen volt es akkor lattam meg ami eddig elottem volt.
Alsogatyaban es trikoban volt ugye felbe maradt az atoltozes , es az alsoja nagyon szuknek bizonyult valamiert:) naaaagyon allt neki , alig fert bele.
Elkezdte simogatni a fenekem es most mar nem ereztem a felelmet benne, ugyan ugy gyenged ovatos volt de nem felt.
Bamultam a hatalmas dudorodo alsojat es egyre jobban kivantam.
Tudjatok vannak azok a klasszikus rajzfil jelenetek egyik valadon a kisordok maikon a kisangyal , az elso mondja csinald a masik hogy ne. Na itt nem vlt kontradikcio koztuk mind ketten egy dolgot mondtak : szopni fogsz:)
- Ne varakoztassuk meg, mit szolsz? - es raneztem a dudorodo alsojara. Es odanyultam es simogatni kezdtem ugy alson keresztul.
Annyira jo erzes volt forro lukteto es miattam ilyen izgatott:)
Felallt az agy szelerol es megfogta a kezem.
- Gyere cica az en agyam nagyobb.
A szoba masik feleben volt az agy szoval 2 lepes amikor le akart huppani kilepett az also nadragjabol es mire eszre vettem ott fekudt es meredezett az egnek a gyonyoru hatalmas fasz.
Ratettem a kezem es kicsit ugy mozgattam gyengeden mintha vernem neki , isteni erzes volt a kezemben erezni a forro lukteto rudat.
Rajottem hogy nem igen tudom mit csinaljak , marmint igen beveszem a szamba de kb ennyi .
Lattam rajtam a tanacstalansagot es megsimogatta az arcom.
- Ne felj cica segitek majd , kezdesnek adj ra egy puszit majd onnan haladunk. :)
En azonnal odahajoltam , erre megsimitotta a kezem visszanezen es megint az ajka simitotta meg.
- Egy dolog a fontos a fogaidra vigyazz es olyan felve mondta mindha zavarna , pedig nagyon jol esett batoritgatott es mondogatta mit hogy csinaljak.
Sokan azt hiszik elsore profi modom szopiznak , aki igy van ezzel annak minden tiszteletem en bevallom ugyetlen voltam picit es tuti kudarcot valottam volna ha nem o az aki velem van.
Kedves gyenged megerto hangon batoritgatott.
Amint megpusziltam , huuuu megerintette az ajka a makkjat , persze hogy nem emelkedtem fel , varazslatos erzes volt. Csak ugy adja magat hogy nyalgasd , aki csinalta mar tudja:D
Eleinte csak arra figyeltem hogy a fogaim a fogaim a fogaim. Aztan szepen lassan eloszlottak a gondolatok  meg a kulvilaggal valo kapcslatom is.
Csak az a csodaszep hatalmas farkinca volt ami a szamban ficankolt es simogatta a nyelvem es en viszont simogattam.
Az elso csepp elonedvet megizlelve beleszerettem az izebe es a gondolat hogy a csaj szajaban levo mennyiseg ebbol a mesefinom dolgobol az EN szamban huuuu de izgatott.
Nem voltam profi de sikeresen abszolvaltam a szopast, telespricceltek a szamat :P
Tudtam mi jon , de persze nem keszultem fel mennyi is jon majd. Igy egy jo resze a finomnak az arcomon landolt de szerencsere a szam is tele lett. Fiinom forro kremes , nyamm a tokeletes edes-keseru egyensuly lassan elszurcsolgettem. Tesom oda akart hajolni elnezest kert es zsepi volt a kezeben , intettem neki mert meg tele volt a szam es ki akrtam elvezni nem lenyelni egyszerre:)
- Le ne merd torolni :)
Nevetett es nezte amint az ujammal szepen lenyalogatom a maradekot.
Amikor kesz voltam odabujtam hozza es atolelt benyult az alsomba es direkt a fenekem simizte nagyon jo volt.
Csak ugy fekudtunk elveztuk a pillanatot.

Vege az elso resznek , ha lessz ra igeny lessz fojtatasa is.
Minden kommentet szivessen varunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
callitri0040 ·
Orulok ha tetszik.
Amint van idom fojtatom de a multkorira is vartam 2 hetet ming megjelent remelhetoleg most gyorsabban fog menni

callitri0040 ·
Mar kesz van a 3dik resz is de nem tudom mi van ezzel az oldallal 1 honapja toltottem fel a masodik reszt es semmi , meg valaszolni sem valaszolnak...
83FaNa04 ·
2017. április 2-án írtad, hogy 1 hónappal korábban küldted be a 2. részt, ehhez képest már a reakció kiírásától is eltelt 28 (majdnem 29) hónap, de még mindig nincs fenn a 2. rész sem, nemhogy a 3. rész, ami szintén elvileg már a válasz kiírásakor kész volt. Várhatóan mikor lesz megosztva?
callitri0040 ·
Szia , most latom hogy irtal , elnezest a kesei valaszert , remeltem az oldal kuld emailt ha valaki ir a kommentekbe .... A masodik resz fel lett toltve eleg hamar napokkal az elso utan de az elso valami iszonytu hosszu ideig nem lett aprobalva , nem ertem teljesen hogy mukodik mert most latom ketszer is megjelenik az irasaim kozott de az egyiket senki se latta a masikat 3an szoval konnyebbet es kettot. Adom a linket hozza https://tortenetek.hu/tortenet/testverem-es-en-ii/32187?preview=1 remelem most tobben fogjak latni

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: