Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella,
Szeretném azt hinni, hogy Kata is látja mindezt valahonnan, hogy figyel rám, és tudja, hogy...
-Mutassuk meg a világnak hogy milyen gyönyörű a tested! -mondta Vicky. Megoldotta Sofia köntösének...
Friss hozzászólások
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Annariás: Erre a történetre sokat tantrá...
2018-06-14 14:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testvér szerelem

17 vagyok, Szilvi a nevem. Apám nagyon gazdag, anyámmal elváltak egy másik nő miatt!! Anya Pestre költözött a pasijával, akit én utálok! Apuval és az új családjával maradtam! A nője Anna 37éves volt, apu 44, Annának volt egy fia, Gergő, 19éves! Magas barna hajú, gyakran pirosra festette, nagyon jól nézett ki! Izmos felsőteste volt, focizott versenyszerűen! Apám vett neki egy sportkocsit, döglöttek utána a nők, de ő nem foglalkozott vele!! Február volt, mikor hozzánk költöztek. Én nem sokat voltam otthon, utáltam otthon lenni, harmónikus családi élet meg hasonlók, gyűlöltem apámat, gyűlöltem Annát, és a fiát, gyűlöltem, hogy anyám messze van, mégha nem is mindig jöttünk ki. A pasijának nem volt gyereke, de hülyére kereste magát, állandóan el akart vinni vásárolni, külföldre akart küldeni!! Öcsém 13éves volt, őt semmi sem érdekelte, csak a haverjai, és a deszkája! Csak néha volt otthon, leginkább anyával.

Gergő is sokat járt bulizni, mindig éjszaka ért haza,(mint én)! Apu nekem engedte ezt a laza életstílust, nem szólt, mert tudta, hogy miatta vagyok ilyen!! Annával naponta két szót nem váltottam, Öcsém pedig anyánál volt. Gergő próbált velem jól kijönni, de hiába, én nem figyeltem rá! Az az igazság, hogy Gergő nekem az elejétől kezdve tetszett. Nem mertem vele beszélni erről, mert zavarban voltam ahányszor rámnézett!! Július közepe felé lehettünk, Apu és Linda két hétre az Adriára mentek nyaralni, mi Gergővel otthon maradtunk!! Este a barátnőm jött, és szokásunkhoz híven bulizni indultunk! Gergő megkérdezte, hogy nem e jöhetne velünk!! Láttam, hogy bejön neki a barátnőm, de Linda tudta a kis titkomat, ezért nem kezdett ki vele!! Mondom neki hangsúlyozva, hogy nem, ez a buli közel se az ő stílusa!! Én 17évesen már túl voltam egy két éves kapcsolaton, ő volt az egyetlen pasi eddig az életemben eddig, Lindának már volt több futó kalandja (köztük Viktor, a 2éves kapcsolatomból is) és ezzel szeretett is hencegni!! Linda rámszólt amiért elküldtem Gergőt, és mondta neki, hogy nyugodtan jöjjön!! Háát jött!! Nem tudtam hogy örüljek e vagy mérgemben otthon maradjak!!

11kor ott voltunk! Gergő egész este Lindával beszélgetett, egyik se figyelt rám, valamivel fel kellett hogy hívjam magamra a figyelmet!! Ott volt Viktor, akivel két évig jártam! Kedvesen üdvözölt, és bemutatta a haverját, én meg Gergőt, mint mostohatestvéremet, Lindát pedig ismerte, hisz miután szakítottunk ők jártak két hétig! Én nem haragudtam Lindára, szereti a kalandokat, tudom milyen, de azt is tudom, hogy nem Viktor kezdeményezett nála! Viktorral azóta nagyon jó baráti viszonyom van!! Linda szó szerint ráakaszkodott Gergőre, Gergőnek ekkor már nem igazán jött be Linda stílusa! Megkérdezte nem iszunk-e valamit? Én igennel feleltem, Lindát otthagytuk Viktor társaságában!! Másfél óra is eltelt, Gergővel szinte mindent kibeszéltünk, megtudtam, hogy másfél évig együtt élt egy lánnyal, akit szeretett, de vége lett, mert a lány elutazott és összeköltözött egy ottani, nála jóval idősebb pasival, beszéltünk eddigi kapcsolatainkról, suliról, bulikról, minden, és azt is megbeszéltük, hogy ezentúl otthon is jóban leszünk!! Linda lelépett Viktorral miután visszamentünk.

Éjjel 3óra fele hazamentünk Gergő kocsijával, mivel Lindáékat sehol sem találtuk! A kulcsot kerestem, és Gergő megcsókolt! Nem tudtam mire vélni, de ilyen szenvedélyes csókot még soha nem kaptam, beremegett mindenem, nagyon jól esett. Bementünk a házba és megbeszéltük, hogy fürdünk a medencében. Így is tettünk, negyed óra múlva kint voltam, ő már ott várt pezsgővel a kezében, mondván ünnepeljük meg a "kibékülésünket"! Megittuk a pezsgőt! Elkezdett hozzám beszélni, mondta, hogy az elejétől kezdve tetszem neki, de úgy érezte engem nem érdekel, ezért kezdett el Lindával flörtölni, kíváncsi volt a reakciómra, nagyon szépeket mondott, és ekkor elcsitítottam és megcsókoltam!! Fél órán keresztül smaciztunk, egyre vadabbul, ő megfogott és bevitt a nappaliba! Elkezdett simogatni, először a melleimet, azt indult lefele. Hihetetlenül kívántam őt! Aztán már csókolt, számtól, melleimen keresztül egyre lejjebb. Szép lassan megszabadított a bikinimtől. Csak úgy úsztam a nedvemben, ő elkezdett nyalni, nyelvét bedugta a vaginámba, amennyire csak tudta, én hamar elélveztem, egymás után többször is. Megcsókoltam, aztán felizgattam, mire az álló faszához értem levettem róla a boxerét, és elkezdetem szopni, vertem neki, nyaltam, egyre vadabbul, közben én is élveztem párszor, neki sem kellett sok, ezért mindent beleadtam és a számba élvezett!! Én lenyeltem az egészet, majd megint ő jött!! Elkezdett ujjazni közben nyalt, aztán neki is hamar kemény lett, megcsináltuk a 69es pózt, mondtam neki, hogy rakja belém, ő úgy is tett. Ő volt felül, először lazán kibe tologatta, aztán egyre vadabbul. Mielőtt elmentünk volna helyet cseréltünk! Elkezdtem rajta lovagolni, és másodperceken belül átadtuk magunkat a gyönyörnek!! Percekig csak feküdtünk egymáson, aztán felöltözött és bement a szobájába!

Nem tudtam mi ütött belé? Most mit csináljak?- kérdeztem magamtól! Inkább bementem én is a szobámba. Reggel mikor felkeltem, sehol sem volt! Elmentem lezuhanyozni, felöltöztem, és elmentem enni egy gyorsétterembe! Mikorra visszaértem ő hűvös volt velem. Nagyon szerelmes voltam belé! Megkérdeztem mi baja! Percekig csak néztük egymást, majd a kezembe nyomott egy levelet! Orsi, a volt barátnője írta, akivel sokáig együtt élt! Azt kéri tőle, hogy bocsásson meg neki, és hogy nagyon kivan, mert a pasija visszament a feleségéhez!! Ránéztem Gergőre:
-Ezt tegnap is tudtad?
-Igen!!
-Akkor mi történt velünk az éjjel? -üvöltöztem vele..
-Szilvi bocsáss meg! -a szavába vágtam, -MOST MIT FOGSZ CSINÁLNI??? - Nem tudom-suttogta! Berohantam a szobámba, összepaskoltam a cuccaimat, és elmentem anyámhoz. Nem mondtam neki semmit. Linda többször hívott, (megint összejött Viktorral, és most tartósnak látszik a dolog) de neki se mondtam semmit, hisz jót akar nekem, nem bírná ki szó nélkül, és beszélne Gergővel! Jobbnak láttam tartani a szám azt mondtam, hogy környezetváltozásra van szükségem!! Öcsém ment el apuhoz, Anyu és a pasija elmentek nyaralni! Kopogtattak! Gergő volt az. Rácsaptam az ajtót, de ő gyorsabb volt! Azt mondta szeret, és Orsiból végérvényesen kiábrándult, olyan szétesett és szánalmas ember lett belőle!! Csak kíváncsi volt, hogy szereti e, de azalatt az egy hónap alatt, mialatt Pesten voltam nagyon hiányoztam neki!! Átölelt, én először taszítottam magamtól, de nem sokáig bírtam, szenvedélyes csókok, majd azt követően egy hatalmas szeretkezés!!

Hát ennyi a storym!!
Hasonló történetek
22055
Már egy hete használta a kocsit, amikor egy vasárnap ebéd után beállított és kocsikázásra invitált. Tavasz lévén kimentünk a Szigetközbe. Az odauton olyan általános dolgokról beszélgettünk, hogy féltem ebből se lesz szex. De amint megálltunk Noémi átröppent szinte az ölembe és hosszan csókolóztunk. Kérte, vigyem egy elhagyatott helyre, mert hiányzik neki a dákóm. Kerestünk egy erdősávot, ahol nem nagyon jár senki. Már a kocsiban nekivetkőzött a csaj és behajolt az ölembe...
24030
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
fagyhamu ·
Gergö Gergö Gergö Gergö. Az istenien férfias és isten pasik neve. Akit így havnak az csakis egy tökéletes isten lehet, olyan iszonyatosan jó pasik, hogy még a buzik is szerelmesek beléjük. Gergök istenek vagytok, csakhogy nem az én véleményem szerint. Nem sértem meg a Gergöket, de van egy aki tönkretett és aki miatt sokat kellett szenvednem, uganis azzal a lánnyal jár akibe belszerettem, és aki majdnem lefeküdt velem, csak azért nem mert nem eröltettem, csak szopattam. Gergö , ez a név, az istenek neve, ha csak meghallopm ezt a nevet a pokol dühe gyúl fel bennem, ennyit a stroryról is. Egy félisten a Gergö. (a gyengébbek kedvéért: a véleményemböl erös cinikus kisugárzás ízlelhetö, aki nem érti, olvasson Harry Pottert) köszi

Pr!ncessOfP!stol!ors ·
Az elején minden tele van felkijáltójelekkel, nagyon idegesítő... a sztori sem valami nagy dolog...

violet19 ·
..nekem tetszett, teljesen bele tudtam magam élni, de megmondom őszintén olvastam már sokkal rosszabbat is és azt nem 17 éves írta hanem pár évvel idősebb!!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: