Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Terep egy nyálünnep nyarában- meg ami még hozzá tartozik...

Tavaszba fulladt télben, göcsörtöstörzsű százéves tölgyek közt baktatva kézenfog a csönd. Vállon is vereget, mert mindent elrontottam, amit elrohantam, s ez ritka. Még a csöndnek is ritka. A madarak szerelmesen gazsulálnak mindenfelé, holott február derekán vagyunk még csak. Lovam ledobta rég a téli szőrét, a frissen sarjadt fűből harap időnként - persze nem díjazom túlzottan, mert századfordulós vonatkezdeményeket meghazudtoló döccenéssel áll meg ilyenkor... Mióta a városban tanulok, tudom igazából díjazni az ilyen kirándulásokat, mert itt nem kell harapni a szmogot. Vadászok jönnek, természetesen terepjárólval… természetesen fél perc alatt eltűnök a fák közt, remélve, hogy nem látnak meg, és tényleg. Paci is érzi, hogy pörgés van, viháncolva vágtatunk fel a hegyre, nappal szemben, ezerrel, a szemem folyik kifelé, mert későn hajoltam el egy bokor elől, sálamat utolsópillanatban kapom el, mert nem bír a légellenállással… és mégis jó. Sőt leírhatatlanul csodálatos. Hegyről lenézve világtetején érzés fog el, lovam, az aljas kihasználva pillanatnyi ellágyulásomat eldobja magát hentergőzni, éppcsak arra hagy időt, hogy lepattanjak, mikor végzett, megvárja türelmesen- mintegy engesztelésképp- hogy kényelmesen elhelyezkedjek a nyeregben, s csak azután áll fel. Most hosszú lefelé jön, őzekkel, sárokkal, meg alkalmasint krosszmotorokkal, akiket hálistennek ma csak hallunk, látnunk, nyakukba ugranunk nem kell.

Főnök hív, eztcsináldaztcsinálddal, mellényúlt, mert nem vagyok a hatáskörében most, s még jó ideig nem is leszek, telefonkikapcsolást hajtok végre- már induláskor kellett volna. Hazafelé békés környezetszennyezőként összeszedem a frissen állított vadlesek körül elhányt cigisdobozokat és csikkeket... közben vizualizálom az itt züllő őzeket, akik trehánymód szemetelnek mindig..begyűjtk egy sörösdobozt is. Bevallottan nem normális lovam mókás táncolásba kezd, jelezve, hogy ő bizony sár helyett inkább a tüskebokrok felé menne, de én- a másik ugyanúgynemnormális- nem hiszek az okosabbnak, el is taknyolunk, jó a dologba meglehetősen nagy szerepet játszik a hónapok óta kint rohadó dzsip, amitől poénból kap már csak sikítófrászt a hátas, mert ezerszer látta, csak ez is elég egy elcsúszáshoz...meg röhögök azon, hogy a lovakkal mennyire tönkreteszem a környezetet megint.

Paci jelzi, hogy most igazán rohanna úgy hazáig, ha már jó idő van és rászoktattam amúgy is, kis küzdelem után elengedem, meg is bánom rögtön, mert versenylovat felülmúlót szökken egy pocsolya láttán- tanulva az előbbi borulásból, s tévedésből a nyomvályúba zökken, amit természetesen szintén a lovaknak köszönhetünk, akiket néha kicipelek ide. Visítok egy egészségeset. Közben próbálja rendezni a sorait meg a lábati, ez látványra bozonyára szép lehet, érzésre azonban elég furcsa... egyszer kétszer még belegabalyodik magába, de aztán újult erővel tép fel a murvaúton. Füleit lesunyja, mert nagyok és nem szereti ha belekap a szél. Röhögök a fején, amin látszik végsőkig elszánta magát, hogy nem áll meg, ahol szoktunk, de azért megfogom, mert úgy egészséges, ha sétál is egy kicsit, mielőtt hazaérünk. Bosszúból belevisz egy csipkebokorba, kajánul vihogva a méltatlankodásomon. Otthon a lovász zordon tiltakozása ellenére csak az állásban szállok le róla, lenyergelés, visszaápolás után kidobom a többi közé a karámba. Még bóklászik, visszajön megrágcsálni, de aztán rájön, hova tartozik, s elhúz a karám végébe, a haverokhoz.

Én meg munkához látok. Előtte a konyhában, mikor meglátom Ő-t meg az Ő-höz tartozó Ő-t, rájövök, hogy bár tavaszt színlel a természet, nagyon hideg van még, ha elmegy a nap... s felveszek mégegy pulóvert.
Hasonló történetek
20911
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
26045
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
Szöszke két dologban vagy nagyon jó a drámai szomorúságban és a könnyed melankóliában (ez nem kijelentés, vélemény mivel nem mindig és nem mindent ismerek Tőled), én az utóbbit nagyon kedvelem, jól áll és aggodalomra sem ad okot. Ha jobban vidámkodnál írás közben, szerintem megijednék:).
szöszke ·
pedig pedig...:D
Köszönöm.

üveggyöngy ·
Hol sohasem voltál azelőtt, az Arany Partok mentén
Most gondtalan csatangolsz. Ám, ha rádköszönt az alkonyat s az árny elédbe lép, Te nyergedben felállsz és merőn nézel napnyugat felé.

Tán az álombéli lángoknak ama tájékát figyeled, hol a nap aranyabroncsokat ereget, sötét tűzkarikákat hajigál s hol gyorsan kavarogva füstöt vet a fény s eliramlik. . .

S ami túl van az alkonyaton, derengni kezd és szinte felmagasztosúl. És csend van mindenütt.
Akár az álomlátás íze, oly fanyar a sárga táj
S akár a tenger mélye, hallgatag. S hiába kérdenéd, hogy túl az égő messzeségeken
S a napnyugat mögött mi lappang, mely világ rejtőzködik? És mért oly ismerős?
Mi voltál egykor ott? Mi volt tulajdon egy neved?
- A néma mozgalom
Nem tudja, nem felel...
S hiába bámulod, leselkedel a tüzes ég alá, -
Hogy kit szerettél ott, már nem emlékezel.

szöszke ·
sajnos még túlságosan de...bár minden idő kérdése ugye...
szép ez nagyon...köszönöm.

Tűzmadár ·
Számomra döcögős, nehezen olvasható mondatokkal halmoztad ezt az életképet, mégis érzékelhető a hangulata, a szomorú hangulatod…
Tavasz van, de úgy érzed, nem a te tavaszod.
Nem tudom, tehetnék érted, kiürült a zsákom…

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: