Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Terápia

-Köszönöm, hogy ilyen hamar eljöttél Robert! -mondta Rebecca a pszichoterapeuta.


A késő harmincas éveiben járó férfi az asztal túloldalán ült és tekintete a nő sugárzó arca és kihívó ruhakivágása közt járt felváltva.


-Sokat beszéltünk a stresszes problémáidról, de mindketten tudjuk, hogy az igazi ok, amiért felkerestél a szexuális fantáziáidban van..különösen a veszélyes fantáziáidban. - folytatta a nő.


Rebecca az elfojtott szexualitásban gyökerező viselkedészavarok szaktekintélye volt. Nem volt könnyű mire idáig eljutott szakmailag. Tudta, hogy a kemény munka sok áldozathozatallal jár, ezért együttérzett a férfival. Talán jobban is, mint a többi páciensével. Robert magasrangú helyi politikus volt, útban az országos politikai élet felé.


-Robert, te jó ember vagy. -összegezte Rebecca.


Nem hazudott. A férfinak sikerült a közösségi és a gazdasági érdekeket összehangolnia ezekben a nehéz időkben és szerencsétlen életek ezrein tudott kicsit segíteni.


-De most igazi hatalom közelébe kezdesz kerülni. Olyanokkal leszel körülvéve, mint te és kíméletlenül harcolni fogtok a saját tortaszeleteitekért. Ha jót akarsz tenni a világgal, nem mutathatsz gyengeséget. És itt jön a képbe a fantáziálásod. Túlterhelt vagy és egy sajátos álmod van hatalomról és irányításról. - mondta a nő és kis szünetet tartva bátorítóan a férfira mosolygott. Ezután folytatta:


-Korábban nem akartam nyíltan megmondani, de...őszintén szólva sohasem bíztam abban, hogy lesz elég időnk elfogadott módszert alkalmaznunk a fantáziád kontrollálásához úgy, hogy közben zavartalanul folytatod a karriered építését. Nos… talán lenne más megoldás. Azért hívtalak, hogy felvázolhassam.


Rebecca a férfi felé fordította a számítógépe monitorát, hogy mindketten láthassák. A nő elindított egy videót, amin egy felnőttkor küszöbén állható lány beszélgetett Rebecca-val. Nyilvánvalóan egy terápiás foglalkozás volt.


-Ő Kim. Nagyon kedvelem. Lassan már egy éve jár hozzám. A családja aggódik a depressziója miatt. Igazából nem engedhetnének meg maguknak, de az öngyilkosságokat megelőző kutatásom miatt vállaltam a kezelését. Nos… nem nevezhetem átütő sikernek a tevékenységemet. A sok találkozás ellenére továbbra sem tett le öngyilkossági szándékáról. Sőt...egyre határozottabbnak tűnik.


A nő újra szünetet tartott, majd Robert szemébe nézve folytatta:


-Okos lány és ő is kedvel engem. Talán egy kicsit szerelmes is belém. Megbeszéltem vele, hogy... segíthetek neki, ha tényleg ezt akarja. Ma este otthon búcsúlevelet hagy, amiben elmondja, hogy a hegyekbe megy és soha senki nem fogja megtalálni. A valóságban átjön hozzám.


Robert szeme oda-vissza járt a monitor és a terapeuta közt. Úgy tűnt, hogy nem tudja összerakni magában amit hall.


-Segíteni szeretnék neked Robert. Kim élete reménytelen, de így legalább valami jó sülhet ki belőle. Szükséged van a feszültséged enyhítésére. Talán sikerül téged annyira ellazítani hogy képes leszel kontrollálni magad. A hivatalodban pedig majd egyszer később valami jót teszel, hogy ezt kompenzáld. - magyarázta Rebecca.


Robert megköszörülte a torkát és bizonytalanul megszólalt:


-Mi… Hogy érted? Mit kellene tennem?


Rebecca megnyugtatóan mosolyogva azt felelte:


-Azt hiszem, pontosan tudod, hogy mit kellene tenned. Csak gyere el hozzám ma este! A saját biztonságom érdekében ugyan filmre kell, hogy vegyelek, de a te biztonságod kedvéért én is a felvételen leszek. Mindkettőnknek készítek egy példányt a videóból.


Robert egy darabig gondolkodott majd szó nélkül bólintott.


-Ne aggódj! Minden rendben lesz! - mondta Rebecca mosolyogva.


Amikor Robert távozott, a felvételen Kim szintén éppen elhagyta a rendelőt. A férfi már nem láthatta, ahogy a lány távozása után a képernyőn levő Rebecca felhúzza a szoknyáját, hátradől a székében, az asztalra teszi a lábait és egy erős orgazmusig maszturbál.


 


-- ** --


 


Rebecca egy áttetsző selyemköpenyben nyitott ajtót a férfinak. Lehetetlen volt nem észrevenni az izgalmát. Bevezette a férfit a nappaliba, ahol a kanapén már ott ült Kim. Bemutatta őket egymásnak, majd azt mondta:


-Ha készen álltok...kezdhetjük.


A másik kettő zavartan bólintott, így a nő jelezte nekik, hogy kövessék. Az alagsorba vezette őket, ahol a kazán nagy, jól megvilágított helyisége várta őket. Középen egy megvetett ágy volt, annak közelében pedig egy kényelmes karosszék. Rebecca kézenfogta Kim-et és az ágyhoz vezette. Majd a férfival szembefordította a lányt és azt mondta Robert-nek:


-Szeretnél vele szeretkezni ugye? Minden férfi szeretne… Nagyon akarod… szeretnéd a punciját érezni a férfiasságod körül…


Miközben a férfit provokálta, a keze a lány testén járt csábítóan fel és alá. Azután maga felé fordította Kim fejét és megcsókolta a lányt. Amikor ajkaik szétváltak azt mondta neki:


-Hónapok óta a temetésedről álmodozva maszturbálok..tudtad?


A lány levegő után kapott, a nő pedig elkezdte vetkőztetni és folytatta:


-Kim… Még sohasem láttam, ahogy valakit megdugnak majd végeznek vele. De azt hiszem nagyon fog tetszeni.


Robert eddig sohasem érzett mértékű merevedéssel bámulta az előtte zajló eseményt. Amikor Kim meztelenül állt előttük, ő is gyorsan ledobta a ruháit és közelebb lépett. Körbejárta a lányt és gyengéden simogatva megérintette.


-Ez az Robert! Akarod, ugye? Ez hiányzik neked...a legvadabb gyönyör, amit férfi átélhet. Vedd el! A tied! -bíztatta Rebecca a férfit, majd az egyik ujját Kim hüvelyébe nyomta. A lány felnyögött és megremegett.


-Gyere és érezd te is! -suttogta a nő csábítóan a férfinak.


Robert hátulról nyúlt előre és ujja csatlakozott Rebecca ujjához. Együtt derítették fel a sóhajtozó lány meleg nedves belsejét.


-Szerintem tökéletes. Innentől a tied. Én inkább csak nézlek benneteket. -mondta végül Rebecca mosolyogva, majd leült a karosszékbe.


Robert gyengéden az ágy felé nyomta a lányt és Kim nem ellenkezett. Hamarosan a hátán feküdt, miközben hosszú fekete haja szétterült a feje mellett a párnán. A férfi a lány meztelen testét bámulta. “Hány éves lehet? Tizenhét? Vagy több, csak fiatalabbnak látszik?”- töprengett magában. Kim eközben igyekezett kiüríteni az agyát. Nem akarta, hogy a sok gondolkodás miatti pánik elrontsa a boldogságát. A férfi hímtagjára esett a pillantása. Olyan nagy volt, mintha egy filmbeli szörnyé lenne. Szinte ösztönösen tárta szét egy kicsit a lábait. A Rebecca-val folytatott beszélgetésükből tudta, hogy a férfi uralkodni akar valakin és nem volt kifogása az ellen, hogy ő legyen ez a valaki. Egy másodperccel később már érezte is a férfi nemi szervét a combjai közt. Egymás szemébe néztek, majd Robert lassan, de megállíthatatlanul kezdett benyomulni. Kim felnyögött, a férfi pedig előre-hátra kezdte mozgatni a derekát. A lány hamarosan azon kapta magát, hogy csípője ellenirányú lökéseivel reagál az ostromra. Rebecca a székből nézte a pár vonaglását és hallgatta a nyögéseiket. A lábait széttárta és a karfára tette, majd simogatni kezdte a csiklóját. Robert oldalra nézett és látta, ahogy a pszichológus egyre gyorsabban és gyorsabban maszturbál. A látványtól ő is gyorsítani kezdett és olyan mélyre lökte magát, amennyire csak tudta. Rebecca pár másodperc után felállt és kisétált a másik kettő látómezejéből. Amikor visszatért, valami nagy fémdarab volt nála. Letette a tárgyat a lány feje mellé az ágyra és azt mondta:


-Robert! Szeretném ha ezt használnád!


A férfi és a lány is oldalra nézett. A tárgy egy régi, tömör öntöttvas keréktámasz volt, amit gumicserénél használhatott egy autó tulajdonosa.


Robert a lányra nézett és megkérdezte:


-Csinálhatom a popsidba? Érezhetlek ott is mielőtt…


-Ahogy akarod - zihálta Kim beleegyezően.


A lány érezte, ahogy a lábait magasan a feje fölé emelik és a merev hímtag a hátsó nyílásának nyomódik. Robert minden figyelmeztetés és előkészület nélkül nyomta be magát. Kim felsikoltott, de minden fájdalomimpulzus maga volt a menyország számára. A szűz hátsó szorossága volt Robert eddigi életének legintenzívebb élménye, de ideje volt véget vetnie a lány szenvedésének. A keréktámasz felé nyúlt, majd Kim feje fölé emelte a vastömböt.


-Végezni fogok veled és utána beléd fogok élvezni. - mondta lenézve a lányra, aki ugyan nyelt egyet, de tiltakozás nélkül elfogadta a közölt tényeket.


Robert egy pillanatig még élvezte a vastömb súlyát és a hímtagját érő szorítást, majd azt mondta:


-Fordítsd oldalra a fejed! Kérj, hogy végezzek veled!


Kim kicsit remegő hangon felelte:


-Ölj meg, kérlek!


Ezután engedelmesen oldalra fordítva a fejét, az arcát a párnára hajtotta. A lány feltétel nélküli engedelmessége valami elemit érintett meg a férfiban. Szinte büszkeséget érzett miközben hosszú lökésekkel mozgott ki- és be áldozata hátsójában. A vastömböt tartó keze remegni kezdett a súly miatt. “Az ágy ki fogja bírni az ütést és a lány feje alatti párna sem fog sokat változtatni a dolgokon. Itt az idő.” -gondolta.


-Ég veled Kim! Köszönöm a felajánlkozásodat! -mondta búcsúként, majd teljes erővel lecsapott.


A lány a szeme sarkából észrevehette a mozgást, mert Robert érezte a pénisze körüli önkéntelen, pánikszerű erős összerándulást. A vastömb roppanó hang kíséretében ért célba, de szinte akadálytalanul mozgott tovább. Robert látta, ahogy a koponya deformálódik. A lány teste még kontrollálatlanul vonaglott, de a férfi tudta, hogy Kim már nincs köztük. Elképesztő mértékű izgalmat érzett. A hímtagja megfeszült, majd kitört és spermával árasztotta el a lány haláltusában össze-összeránduló hátsóját. Hallotta, ahogy Rebecca felnyög a háttérben a saját orgazmusától. Amikor a férfi ernyedni kezdett, lassan kihúzta magát az ekkorra mozdulatlanná váló testből. Ránézett a pszichológusára, aki épp akkor állt fel remegő lábakkal a székéből.


-Azt hiszem ez olyan élmény volt, amiért minden terapeuta irigyelne engem.- mondta Rebecca.

Hasonló történetek
7108
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
16056
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
triklovic ·
Egész jó volt.

feri1231 ·
Jajj...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: