Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tengerparton

A hűs szellő Agatha hosszú,göndör hajába kapott, ahogy a fiú karjaiban állt a tengerparton. A nap már lemenőben volt, gyönyörű narancssárgára festette a horizontot. A tenger kellemesen hűvös volt eme forró nyári nap után, a part homokja pedig kellemesen puha volt, nem pedig durva. De most térjünk vissza a szerelmespárhoz. A lánynak gyönyörű, hosszú, fekete, göndör haja volt; bőre puha,mint a bársony és bőre fehér, mint a hó;kék szemei csak úgy világítottak édes kis arcából.
Joseph haja sötétbarna, tüsire vágott;bőre barna; teste izmos;de Agatha a szemeit szerette nagyon, melyek hol zöldek, hol barnák, hol pedig szürkések voltak és mikor ránéztek teljesen elolvadt.
Tehát ez az igéző szempár mélyedt a kék szempárba és ez az izmos test szorította magához védelmezőn, ragaszkodón, de mégis gyengéden a törékeny virágszálat. Ahogy ölelte egyre inkább kívánta, ezt a lány érezte, de szeretett játszani, ezért levetkőzött és befutott a habok közé. Gyönyörű mellei feszesen himbálóztak, ahogy futott, Joseph egyre inkább kívánta. Agatha tudta, ezért mikor beért a vízbe, behívta maga után. A fiú szégyenlősen levetkőzött, bár nem volt mit szégyellnie, hisz izmai feszültek és méretei tökéletesek voltak, aztán bement lány után.

Mikor odaért magához húzta és megcsókolta, közben Agatha keze a péniszére "tévedt" és el kezdte simogatni. Joseph megdöbbent, de jól esett neki és viszonzáskép elkezdte a lány melleit simogatni, majd punciját. Egyre inkább kívánták egymást, a fiú hímvesszője már teljesen merev volt és Agatha is sikongatott a gyönyörtől, amit Joseph keze okozott. Ekkor a srác fogta a lányt és az ölébe vette, aki lábaival körül fonta a fiú csípőjét és egy nagyot nyögött, mikor Joseph merev pénisze nedves hüvelyébe hatolt. Testük egyesült, együtt mozogtak és a lány többször is átélte a gyönyörök gyönyörét. Az utolsó gyönyör az volt, mikor ő és szerelme egyszerre élték át a beteljesülést.

E szenvedélyes együttlét után kifeküdtek meztelenül a partra és a csillagokban gyönyörködtek. Agatha Joseph csupasz mellkasára tette fejét és így hallhatta, hogy ver szerelme szíve; közben azt kívánta bár örökre így maradnának. A fiú kedvesének selymes hátát cirógatta és arról ábrándozott, hogy bárcsak örökre együtt maradnának...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bogyó ·
Huha...alapjába véve nem rossz,deelkapkodtad és nem lehetett átérezni...Amúgy nem szavazok...

patrikk ·
Lehetett volna bővebb is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: