Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tengerpart

Sétálsz a tengerparton, finom korai vacsora után, szemed a távolba mered, figyeled az óceánt, hallgatod a víz moraját. Elfekszel az alkonyatba burkolózó ég alatt a parton és figyeled, ahogy barátnőd lassan sétál ki a tengerből, látod, ahogy libabőrős lesz a karja, aztán a melle köze, majd a combjai és akkor már el is fekszik melletted.

Szegény a nap utolsó sugarainál szárítkozni próbál, de egyre inkább csak fázik, hisz nem verőfénynél hevertek a parton. Lassan átöleled, magadhoz húzod és egyáltalán nem zavar, hogy vizes bikinije téged is összevizez: ez legyen életed legnagyobb problémája. Gyengéden simogatod a hátát, érzed minden pórusát, azt, ahogy lassan kezdi elveszteni libabőrét és tenyered nyomán egyre forróbb lesz bőre. Az ő keze is megindul félig kigombolt inged alatt. A te kezed egyre lejjebb és lejjebb kalandozik, már bikinije szélét simogatod, de tudod, van időd, nem sietsz. Lassan visszatérsz a hátához és melltartója kapcsolójánál babrálsz, de még mindig vársz és nyakszirtjét masszírozod ujjaiddal, de egy hirtelen ötlettől vezérelve mégis inkább visszatérsz háta közepéhez a melltartó csatjához, és - a rutinnak hála - a csat fél másodpercen belül megadja magát, mire te kedvesed vállait kezded simogatni. Persze szemtelenül, hisz pántja egyre lejjebb és lejjebb kerül. Kedvesed is részt vesz a játékban és keze kalandozik mellkasodon át, (pók)hasadon keresztül sortod széléig és vissza, és ezt az utat járja végestelen végig.

Türelmes vagy és lassan csúsztattad le kedvesed melltartópántjait, persze hátát sem hanyagolva. Közben, kedvesed a tettek mezejére lépvén lekapja magáról az immáron csak akadályt képző ruhadarabot és te megpillantod szabályos épp tenyeredbe illő melleit, amiről számtalan szép emlék jut eszedbe. Lassan és becézgetve érinted meg eme idegvégződésekben ezüstérmes területet. Érintésed pillanatában apró sóhaj hagyja el barátnőd ajkát, melyre te felbátorodván kezded simogatni, majd lassan lágyan masszírozni a női test talán legszebb pontját. Mindeközben barátnőd sem akar önző lenni, és kezét szép lassan becsúsztatja sortod gumírozása alá és kínzóan lassú tempóban kitapogatja alsód szélét. Te lassan az önkívület határán léve szádba veszed kedvesed mellét és apró csókokkal halmozod el, mitől az ő keze is egykettőre megtalálja a helyes utat, és ismerve téged úgy kezd el kényeztetni ahogy azt igazán szereted. Levegővételeitek száma azonos tempóban gyorsul és te elhagyván halmait, száját keresed és ő nem kisebb hévvel a tiedet.

Ajkaitok, mintha még nem is ismernék egymást, kezdik felfedezni a másikat, a lassú bevezetéstől eljutván a szinte ajaktépő csókig. Majd kedvesed tudva mennyire imádod,ahogy csinálja, huncut mosoly kíséretében megszabadít immáron kínosan kényelmetlen ruhadarabjaidtól és gyengéden végigcsókolja hímvessződet, majd úgy kényeztet mintha életében utoljára csinálhatná. Végigjáratja nyelvét hímvessződön, úgy, ahogy szereted, néha eljátszik golyóiddal is, de únos - untalan visszatér a kiindulópontjához. Ám te is tudod, hogy ezért a gyönyörért busás jutalom jár, így gyengéden felemeled kedvesed fejét, magadhoz húzod, lágyan megcsókolod az ajkát, a szemeit, végig simítod ajkad arca jobb felén, majd apró puszikat lehelsz állára és arca bal felét fedezed fel, végül megcsókolod csereszenyepiros száját. Közben tekintetek egymásba fonódik és tudjátok ez a tökéletes pillanat. Szép lassan megfordítod a helyzetet és a tengerpart melegen ölelő homokjára fekteted kedvesed és nyakán át mellét újra meg újra végigcsókolod, majd következik kedvenc testrészed a hasa és miközben puszik ezreivel halmozod el felidéződik benned minden közös vacsora melyet együtt főztetek, majd eléred derekát melyet oldaltól oldalig végigcsókolsz.

Elindulsz bal combjának belső felén és közben hallod kedvesed szaporodó lélegzetvételét és ettől felbátorodva áttérsz jobb combjára, de közben érzed kedvesed legfinomabb parfüménél is finomabb illatát és csak nehezen türtőzteted magad, de tudod nem lehet félbehagyni kedvesed selymes bőrének csókolását. Egyszer csak meglepetésszerűen belekóstolsz kedvesed kelyhébe majd nagy és kisajkait csókolod , ugyanavval a hévvel, mint ahogy azt kedvesed tette veled, aztán nyelveddel izgatod kedvesed, kinek keze ökölbe szorulva fekszik teste mellett, mellkasa szaporán emelkedik, pulzusa pedig kiakasztott volna egy vérnyomásmérőt. Aztán hirtelen váltasz és az orgazmus pillanata előtt kedvesed csiklóját izgatod, így fokozván az édes kínt, majd látván, hogy barátnőd szeméből már a könnyek csordogálnak, elindulsz azon a lajtorján, amin ide érkeztél és újfent végigcsókolod kedvesed lágy hasát, érzéki, kemény bimbójú melleit, szegycsontját, nyakát és végül mintha epret ennél: szívód, csókolod érzéki ajkait. Majd elmerülsz kedvesedben.

Szinte azonnal szinkronban mozogtok, felvéve egymás ritmusát, ahogy azt csak a legjobb szeretők tudják. Nyugodt, kényelmes tempóban csinálod, tudván kedvesed úgyis gyorsítani fog. Ez persze meg is történik. Egyre mélyebben és mélyebben jársz ebben a tökéletes nőben, akinél nem teremtett neked valóbbat a teremtő, majd az eksztázis előtt kedvesed gyengéden füledbe harap és azt suttogja: „hadd legyek felül h gyönyörködhess”. Te tudod, hogy nem a beképzeltség beszél belőle, hisz te dicséred kedvesed gyönyörű testét nap - nap után. Beleegyezel a cserébe és ezt anélkül viszitek véghez hogy kapcsolatotok megszakadna.
Majd mikor érzed válladon a homok érintését, kinyitod a szemed és megpillantod életed szerelmét csodálatosan feszes kebleivel és csak gyönyörködsz a látványban: ahogy szerelmed táncol, és teljesen kitárulkozik előtted.

Egyszer csak erőre kapsz és percek alatt a mennyekbe repíted kedvesed és magad, hisz sikerül egyszerre az orgazmus óceánján felszínre buknotok, az extázis percekig eltart, fuldokolva veszitek a levegőt, és szorosan simultok egymáshoz hátha örökké tart ez a pillanat .
Hozzászólások
További hozzászólások »
dodo13 ·
Hát nemtudom ki pontozta le az írást de a hozzászólásokat nézve van 1 tippem.(ha vicc volt sry). Sztem hihetetlen jó, csak így tovább!

aranyszív ·
hát én nem tudom..mindig azt szoktam kérdezni magamtól: el tudnád képzelni magad ebben a történetben? (válasz: igen) 2.kérdés: Éreztél egyfajta bizsergést? (válasz: igen) 3.kérdés: Akkor most jó vagy rossz? (válasz: JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ) :smile: :heart_eyes: :grinning: :stuck_out_tongue: :wink: :wink: :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: