Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Téli éjszakák 2.

Figyelmeztetés: erotikus tartalom



Szenvedély



„… Szürke felhők és rikító fák,
Ma este átkarol az egész világ.
Beléd költözik a szenvedély,
Ez a nap elmúlt, de most jön az éj.
Még csak most jön az éj…”

(Torres Dani: Három az egyben)


- Linky! – kiáltott Lucius Malfoy házi manójáért, aki kisvártatva halk pukkanás kíséretében meg is jelent a könyvtárban.
- Igen, gazdám? – hajolt meg mélyen.
- Nem tudod véletlenül, hogy vendégünk mit tervez ma estére? – hangja hidegen csengett. A manó nagyon is jól tudta, hogy gazdája miért kérdezi, ezért kissé habozott a válaszadással. Nagyot nyelt és ösztönösen összébb húzta egy kicsit magát.
- Elmegy a bálra, uram – felelte halkan, miközben ruhájának szélét idegesen tépkedte.
- Micsoda?! – Lucius dühösen kelt fel az asztaltól és egyenesen a nő szobája felé vette az irányt. Kopogás nélkül rontott be, de meglepetésében megtorpant. Tia épp akkor lépett ki a fürdőszobából, és most ott állt egy szál törölközőben a szoba közepén. Vizes hajáról testén néha végig gurult egy-egy vízcsepp. Luciust meghökkentette az eléje táruló látvány, ám hamar sikerült vissza nyernie higgadtságát.
– Mégis hogy merészeli?! Azonnal hagyja el a szobámat! – kiáltotta a nő idegesen, kipirult arccal, miközben azon fáradozott, hogy fedetlenül maradt testrészeit eltakarja a férfi szeme elől, aki feltűnően méregette őt. Lucius kárörvendő mosolyra húzta a száját, hátat fordított, majd pálcájával suhintott egyet, mire a szoba ajtaja hangos kattanással bezárult. Hanyagul az ágyra dobta pálcáját, majd határozott léptekkel megindult a nő felé.
Tia elkerekedett szemmel figyelte az eseményeket, s közben ösztönösen hátrálni kezdett.
- Mire véljem ezt, Mr. Malfoy? – kérdezte bizonytalanul, ám a férfi nem válaszolt, ami csak fokozta félelmét. Hamarosan elfogyott a hely. Érezte, amint nedves háta hozzáér a hideg falhoz. Nem volt tovább hátra, így kénytelen volt szembenézni a vészjóslóan közeledő mágussal, közben pedig görcsösen markolta a törölközőjét.
- Úgy látom, tegnap mégsem voltam elég világos – szólalt meg mély, búgó hangján. – Hadd magyarázzam el érthetően – azzal elkapta a nő derekát, szorosan magához húzta, és mielőtt az bármit is mondani, vagy tenni tudott volna, szenvedélyesen megcsókolta.

Tia érezte, amint az a korábban már ismerős, bizsergető érzés ismét a hatalmába keríti, s teljesen lebénítja. Néhány pillanattal később pihegve váltak szét. Megpróbálta arcon csapni a férfit, de Lucius ezúttal gyorsabb volt nála, és elkapta a kezeit, majd a mellkasához szorította.
- Tudja, hogy még vonzóbb, amikor dühös? – mondta rekedt hangon a férfi. - Ez a szikrázó tekintet, ez a kipirult arc, ezek a remegő ajkak… - közelebb hajolt a nőhöz, aki viszont elfordította a fejét, megakadályozva ezáltal, hogy a szőke mágus ismét megcsókolja.
Luciust hirtelen elöntötte a düh, ám pillanatok alatt szerte is foszlott, mert figyelmét egy legördülő vízcsepp kötötte le. A kövér cseppecske lassan haladt végig a nő nyakán, libabőrös nyomot hagyva a puha, hamvas bőrön, végül megállapodott a vállgödrében. A férfi mindent elfelejtve, megbabonázva meredt az aprócska cseppre, majd önkéntelenül lehajtotta fejét, és lassan lenyalta azt.

A mágus szavai, majd érintése hatására kimondhatatlan vágy járta át Tia egész lényét. Megborzongott. Meztelen vállain érezte a férfi forró leheletét. Szíve egyre hevesebben kezdett verni, s úgy érezte, lábai már nem sokáig tartják meg. Megpróbált ugyan ellenállni, de Lucius még mindig erősen tartotta kezeit, esélyt sem adva egy újabb támadásra.
Egyre gyengébbnek érezte magát, melyet csak fokozott a férfi igéző tekintete, mely szemeiről ajkaira vándorolt. Félelme és dühe lassan szertefoszlott, átadva helyüket egy teljesen más, az adott helyzetben és személlyel kapcsolatban inkább irracionálisnak nevezhető érzésnek. Lucius még mindig rendületlenül nézte. Tia érezte, ahogy a szája kiszárad, majd kislányos zavarában megnyalja az ajkát. A mágus figyelmét nem kerülte el a mozzanat sem, ösztönösen végig simított a nő arcán.
Tia lehunyta szemeit, ezzel mintegy megadva magát a férfinak.

Lucius gyengéden megcsókolta őt. Meglepetésére Tia most nem kapta el a száját, hanem ugyanolyan gyengéden visszacsókolt. Puha ajkai lágyan simogatták a férfiét, majd száját szétnyitva, utat engedett a mágus követelőző nyelvének. Ahogy fokozódott a vágyuk, úgy vált csókjuk egyre szenvedélyesebbé.

Lucius azonban már többet akart. Megérintette a nő combját, aminek következtében az összerázkódott. Ujjai egyre feljebb csúsztak selymes bőrén a nedves törölköző alatt, míg végül elérték feszes melleit. A nő kezdeti ellenállásának már nyomai sem voltak, s halk sóhajjal válaszolt a férfi minden érintésére.

A törölköző nesztelenül hullott a földre, felfedve a nő tökéletes idomait. Lucius lélegzete elakadt egy pillanatra, miközben megbabonázva nézte az előtte álló gyönyörű nőt. Látta, amint igéző, kék szemeiben újra és újra fellobban a tűz, majd tekintete a gyönyörű, feszes mellekre siklott. Egyik kezével óvatosan masszírozni kezdte a nő jobb mellét, a másikat pedig a szájába vette. Nyelvével hosszas játékba kezdett az immár kemény mellbimbóval, melyre Tia apró, halk sóhajokkal válaszolt.
Másik kezével lassan megindult lefelé, gyengéden végig simítva a nő egész testén, végül megállapodott a két combja közötti részen. Gyengéden kezdte el kényeztetni, ügyelve arra, hogy ne okozzon neki fájdalmat. A nő feje hátrahanyatlott, és egyre gyorsabban vette a levegőt. Lucius ujjai egyre beljebb haladtak, majd egyszerre kettővel belé hatolt.
Tia felszisszent a váratlan érintéstől. A szőke mágus ujjai alig mozdulva lüktettek a nő szoros rejtekében, amely lassan megadta magát a boldogító becézésnek, és nedvesedni kezdett. Egyre hevesebben mozogtak benne a férfi játékos ujjai.

Tia teljesen magán kívül volt a gyönyörtől, épp csak sikerült magát visszarángatnia a valóságba. Megállította a férfi kezét, s lassan elkezdte kigombolni az ingét. Óvatosan csúsztatta le az izmos vállakon, majd apró csókokat lehelt a mágus minden porcikájára, végül nyelvével elindult a férfi testén lefelé. Szinte észrevétlenül kapcsolta ki az övet, lecsúsztatta a nadrágot, és kézbe vette a szőke mágus ágaskodó férfiasságát. Kicsit simogatta, még jobban felkorbácsolva ezzel a férfi vágyait. Nyelvével játszadozni kezdett a kőkemény taggal, majd a szájába vette. Keze lassan járt fel és alá, majd egyre gyorsított a tempón.
Lucius nem tudta tovább megjátszani érdektelenségét. Érezte, hogy már nem sokáig bírja. Nagyon régóta nem érintette így senki, s most azon kapta magát, hogy a leglehetetlenebb gondolatok kavarognak benne. Vágy őt ennyire még talán soha nem emésztette.
Hamarosan már semmi másra nem tudott gondolni, csakhogy szeretkezzen vele.
Itt és most.
Szenvedélyesen, vadul, hevesen.

Magához szorította a nőt, ismét megcsókolta. Türelmetlenül emelte fel a nő egyik, majd másik lábát, csípője köré fonva azokat. Fenekét megragadva, ágyékához húzva erőteljesen beléhatolt.
Mindketten felnyögtek, ahogy a jól ismert kéjes érzés végighullámzott rajtuk. Eleinte próbálták visszafogni túlfűtött vágyaikat, végül utat engedtek ösztöneiknek.

Vadul, szégyentelenül szeretkeztek a szoba félhomályába burkolózva. Lucius csípője ütemesen mozgott, s minden egyes lökés után hangos sóhajokat hallatott.
Tia érezte, ahogy a szőke mágus forró, kemény büszkesége egyre gyorsabban mozog benne, teljesen kitöltve őt. Már egyáltalán nem zavarta a hideg fal, épp ellenkezőleg, igen kellemesen hűsítette felhevült testét.

Testük egy ritmusra lüktetett, tökéletes összhangban a másikkal. Mintha hosszú idő óta most ismét egymásra találtak volna.
A férfi mind gyorsabb iramot diktált, míg végül minden izma meg nem merevedett. Szorosan markolta a nő derekát, teste megfeszült, majd egy utolsó lökés kíséretében a nőbe élvezett.
Tia hátát még mindig a falnak vetve, zihálva függött rajta. Lucius egy könnyed mozdulattal kicsusszant belőle, majd leengedte a nő lábait. Csak pár pillanaton múlt, hogy a nő kimerültségében nem rogyott a földre. A férfi elkapta a derekát, és szorosan magához húzta. Homlokát a nő homlokához szorította. Még váltottak egy hosszú, elnyújtott csókot.


£


A reggeli ébredés, mint mostanában oly sűrűn, ma sem ment könnyen az idősebbik Malfoy számára. Az izzadságcseppeken kívül más nedvesség is csillogott testén, nem is beszélve ágaskodó férfiasságáról. Behunyta a szemét, a takaró alatt szorosan megmarkolta kemény, lüktető büszkeségét. Visszaemlékezett álmára, majd kis idő múlva hangosan a markába élvezett.
- Micsoda éjszaka volt…
Hasonló történetek
15290
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
25029
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Mirrmurrka ·
SOKKAL JOBB!!!!!!!
Sokkal sokkal sokkal jobb. Élvezhető volt, jobban kifejtett, átgondoltabb, beleéltebb.
bár ha nem bánod, én simán elvonatkoztatnék Malfoytól - valahogy nem az esetem.
Utólagos engedelmeddel sima varázslóbácsis sztorinak vettem...

Sztrájk ·
Valóban klasszisokkal élvezhetőbb.
tia1982 ·
Köszönet
Sztrájk ·
Ha tudnék virtualice is értékelhetően kacsintani, megtenném.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: