Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tavasz

Vakító fény átszűrődött a lombok között. A víz a partot mosta. Messze volt már a hulló hó, mely beborította földet. Most már a fény hull a földre. Az emberek előjöttek a házaikból, hogy köszöntsék a tavaszt és élvezzék ezt a kellemes időt. A vakító hó már rég elolvadt a hóemberekkel és a hóvárakkal karöltve. A gyerek önfeledten futkároztak és kacagtak a rég nem látott tájon. A kamaszok ismét bandákba verődve üdvözölték a meleg évszakot. A felnőttek élvezték a napsütötte időt. Az öregek a teraszon üldögélve gyönyörködtek a szívüknek oly kedves látványon. A zöld falevelek néhol földre hulltak, de már nem bántották a szemet inkább csodálattal töltötték el, mintha az idilli kép egyik eleme lenne. Mintha a napfény és a tavasz az őszinte örömet is a földre hozta volna egy pillanatra. Ere alán ezt mondjuk csak egy pillanat? Hisz az oly kevés... pedig ez az örökkévalóság.
Egy pillanat az élet elkezdődik… egy pillanat és az élet befejeződik. Egy pillanat az egész élet, hát használjuk ki az őszinte pillanatokat, hisz oly kevés akad belőlük. Becsüljük meg a tavaszt, mely engedet nekünk egy ilyen pillanatot. A madarak énekének szárnyalása a lágy szélben, az épphogy megtanult járni gyerek igaz kacagása a szélben, a virágok illata a levegőben mosolyt csal arcodra. Egy pillanatra béke költözik a lelkedbe. A tavasz újra itt van, itt lesz és itt volt mindig benned.
Hasonló történetek
5385
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4149
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Szépek a gondolataid, de irodalmi szinten még gyakorolni kell a kifejezését. Sokat segít, ha jócskán olvasol szépirodalmat. :-)
bettyna* ·
tudom de az eleje azért ilyen mert házinak indult és megvoltak adva a szerkezetek amikkel írni kelett vagyis csak a szavak a lényeg h megyek és olvasok.

ábránd ·
a fiatalok azért verődnek bandába, hogy üdvözöljék a tavaszt?
:flushed:
bettyna* ·
Nem egyszerűen csak hasonlat ah minden kamaszbanda a tavasz eljövetelével kimennek az utcára és ez olyan mintha köszöntenka tavaszt így értettem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: