Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Társasjáték - Az ötödik szint előtt

Lacin volt a sor, és miközben Nóri visszabotorkált a helyére, felolvasta a feladatát:
- Azt mondja: „A következő ruhadarabodtól egy lány szabadítson meg, minél izgatóbban, úgy, hogy közben meg is simogatja azokat a felületeket, amelyeket a ruha takar...”
Egészen ártatlanul hangzott, de itt a negyedik pályán eléggé valószínű volt, hogy már mindenkin csak alsónemű van, így rajta is már csak boxershort volt. Máris nedvesedni kezdtem a gondolatra, hogy most mi következik, de talán ezt megérezte az ujjaival, mindenesetre tovább húzott engem, és Pannihoz indult. Panni, akit ugyan nem bántott, hogy Zoli az előbb engem választott, de azért szerette volna hangsúlyozni, hogy ő is tud mással kéjelegni, nagy örömmel látott hozzá a feladathoz. Szorosan zárt lábakkal felállt, a helyére leültette Lacit, hátradöntötte, hogy az könyökére támaszkodjon a kanapén, és mellé guggolt. Hajával elkezdte simogatni Laci hasát, combjait, majd a haja alatt a kezeivel is nekilátott a kényeztetésnek, egyre feljebb húzva a boxer szárait, néha be-becsúsztatva alá a kezét. Laci sóhajtozott az érintésre, és amikor a kezek a farkához értek egy-egy pillanatra, összerázkódott. Panni hosszú haja alatt alig láttunk valamit, ám egyszercsak megjelent a boxer Laci térdeinél, majd végül teljesen lekerült róla. Panni tánca még egy darabig eltartott, haja közül pedig néha elővillant az égnek meredező dákó.

Ahogy véget ért az attrakció, és Laci, shortját maga elé tartva, nehogy kiüsse a szemünk útközben, visszajött a helyére, Nórira pillantottam, aki a látvány hatására önfeledten masszírozta a melleit. Kíváncsi voltam, a többiek ezt észrevették-e, de azt tapasztaltam, hogy Peti és Zoli engem néz megigézve. Követtem a tekintetüket, és lenéztem, majd gyorsan elrántottam a kezem, és visszahúzkodtam a szoknyám. Észre sem vettem ugyanis, hogy az előbb puncim elkezdte hiányolni Laci ujjait, és ezt a látvány hatására öntudatlanul is a saját kezemmel próbáltam pótolni, felhúzva a szoknyám, megmutatva puncim a hálás közönségnek, ráadásul finom ujjazás közben. Laci, aki arra számított, hogy „hűtlensége” miatt bosszúból nem fogom visszaengedni, vagy legalábbis kéretem magam, zseniálisan megoldva a helyzetet csak annyit mondott:
- Itt már rám, úgy tűnik, nincs szükség!
Erre mindenki nevetett, én meg csak vörösödtem szégyenemben, de elhatároztam, hogy ezt visszafizetem neki, harmadszor tett lóvá, és használta ki azt az őrületes vágyat, amit felkorbácsolt.
- Vedd csak el azt a shortot onnan, nagyfiú - mondtam, és valami pajkos becsmérlést gondoltam tenni a méreteire, de a helyzet nem volt egyszerű, miután gyönyörűséges, vastag, kemény, méretes farka volt.
- Ennél azért nagyobbra számítottam! - mondtam kevés meggyőződéssel, feldobva ezzel a labdát.
- Azért ez is ki fog tölteni, ne félj! - hangzott a válasz, amire már nem tudtam mit felelni, eltalálta a gondolatomat.

Jobb híján dobtam, húztam és felolvastam a feladatom:
- „Ellenőrizd, melyik fiúnak a legvastagabb a szerszáma!”
Na, ennek szívesen eleget tettem, és nem kis meglepetésemre Péter nyert, akinek valószínűleg a legrövidebb volt, de a legtömzsibb is! Ahogy azonban körbementem, fojtott kacajt hallottam magam mögül, majd amikor hátranyúltam, rájöttem, min nevetnek. A nedvesség a puncimból a szoknyámra folyt, és nagy foltot eredményezett rajta. Miután az előbb már öntudatlanul úgyis feltártam magam a többiek előtt, ezért alkut ajánlottam:
- Leveszem a szoknyám, ha cserébe kapok egy Jókert! Mármint hogy egyszer mentesülök egy feladat alól cserébe!
- Nem, nem Lilla, nem jó deal! - mondta Laci rögtön, de a többiek lehurrogták.
- Szavazzunk! – jött Petitől az ötlet.
Mindenki Laci ellen szavazott, így lekerült a szoknya, és innentől én is gondosabban ügyeltem az összezárt combokra.

Peti szintén megvált az alsónadrágjától, továbbra is a markában tartva farkát, majd Panni jött. Neki fel kellett húznia a lábait, és szétnyitott combokkal kellett ülnie. Ez is egy feladat volt még a második szintről, csak akkor még nadrág volt Nórin, aki a kártyát akkor kihúzta, Panni viszont teljesen fel kellett, hogy fedje punciját, amely keskeny nagyajkaival, közülük kibúvó barnás, csillogó kisajkaival még számomra is gyönyörű látványt nyújtott. Valahogy komoly késztetést éreztem, hogy megcirógassam, és Panni mintha elkapta volna vágyakozó tekintetem.

Zolinak elég vicces feladat jutott: le kellett mennie hídba. Asszem, nagyon örült, hogy még rajta volt a boxere, mi viszont felettébb sajnáltuk, így nem megfelelőnek minősítettük a produkciót, és levetettük vele.

Most már senkin nem volt ruha, de míg mi lányok, Pannit kivéve összezárt lábakkal csücsültünk, addig a fiúk farka takaratlanul meredezett, néha még lüktetett is egyik-másik.

Nóri már csöppet be volt csípve, de azért rendületlenül felolvasta a feladatát:
- „Kössék be a szemed, és az egyik fiú menjen oda hozzád, adja a kezedbe a szerszámát, és neked az érintésből meg kell mondanod, kié! Ahányszor hibázol, annyiszor kell megnyalnod az illető szerszámát! Ha elsőre eltalálod, visszakapod egy ruhadarabod!”

Nóri még gyorsan próbálta felmérni a dákók méreteit, mialatt Pannival megkötöttük a kendőt. Ekkor a fiúk elkezdtek sustorogni, és végül Lacira esett a választás. Nóri hamar rájött, hogy nem Péter farkát szorongatja, ám ennél tovább nem jutott. Aztán ragyogó ötlete támadt: elkezdte húzogatni a kezét fel-le a dákón, és várta a hatást. Laci rájött, mire megy ki a játék, és hősiesen igyekezett csendben maradni. Nóri egyre keményebben verte Laci farkát, míg félő volt, hogy Laci elélvez:
- Ahhhh! Nee, elég, Teeee, elmegyek!
- Laci az! - kiáltott Nóri, és fülig ért a szája, hogy túljárt a srácok eszén. Visszavette bugyiját, a feladat alatti koncentrációtól talán kicsit ki is józanodott, és ment tovább a játék.

Laci jött, és egy hatossal elért az ötödik szintre.
- Itt már nem lehet egyenként kiszállni, vagy mindenki vállalja ezt a szintet is, vagy vége a játéknak, és én nyertem! Nos, ki nem akarja, hogy folytassuk?
Természetesen egyikünk sem akart már innen visszatáncolni, hisz jóformán mindenki meztelen volt, és nagyon is kíváncsiak voltunk, hogy miket rejt a következő pálya!
- Viszont ha valaki mégsem teljesít egy feladatot, akkor büntetésül mindhárom sráccal le kell feküdnie! - mondta Laci. Gondolom, fel sem merült benne, hogy esetleg valamelyik fiú nem teljesítene egy feladatot.
- Nos?

A játék nagyon is cselesen volt kitalálva. A negyedik kör vége felé a feladatok sokkal inkább a fiúkra nézve voltak merészek, kínosak. Az, hogy engem Laci két körön át ujjazott, csak annak volt köszönhető, hogy nem volt rajtam bugyi, ezt leszámítva egyébként egyik srác sem nyúlt egyik lány puncijához sem, nem így fordítva! Ezért a szemérem nálunk, lányoknál háttérbe szorult, és az izgalom és a kíváncsiság győzött. Bezzeg az ötödik pálya már nem erről szólt!

Folyt köv. ;)
Hozzászólások
További hozzászólások »
redrum ·
Mikorra várható a folytatás?

kőpianő ·
Sziasztok!

Beküldtem a következő részt, remélem, tetszeni fog! :wink:

Üdv
kőpianő

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: