Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Társasjáték - A vetélkedés

Hol is tartottunk? Az éppen sorra kerülő Nóri bugyiján kívül már minden ruhadarab a földön hevert, és Laci hátraparancsolta a kezeinket, mert félő volt, hogy nem tudunk megálljt parancsolni az egyre őrjítőbb vágyainknak. A játék pedig folytatódott tovább, íme a negyedik rész.

- Mi a jutalma annak, aki nyer? – kérdezte Nóri, miközben dobott és lépett.
- A nyertes élvezhet el elsőként! - mondta mosolyogva Laci. - Tehát érdemes nyerni! - tette hozzá.
- Nem is igaz, a vesztes megy el először! – értetlenkedett Nóri.
- Na igen, aki először elmegy, és aki abban közreműködött, azok vesztenek, a másik két párt azonban utána kötelesek úgy kényeztetni, ahogyan ők szeretnék! – magyarázta az általa kitalált, sőt, úgy tűnt, hogy rögtönzött szabályt Laci.
- Aha, ez így már izgalmasabb! – nyugtázta Nóri.

- „Térdelj az egyik fiú fölé úgy, hogy arca a combjaid között legyen és az orra majdnem megérintse a puncidat. Izgasd magad az ujjaiddal, de ne nyúlj magadba, és a fiú nem érhet hozzád!” – hangzott Nóri feladata.
A srácok csalódottak voltak, mert Nóri nedvedző bozontját még mindig bugyi fedte, ezért azt mondták, bármit csinál is, nem fogják elfogadni a feladat megoldását, aminek a bugyi levétele lesz a következménye. Nóri erre alkudozni kezdett:
- Inkább félrehúzom most a bugyim, csak hadd maradjon rajtam, hisz keménye megdolgoztam érte! - emlékeztetett minket.
- Egyébként Pétert fogom választani! - kacsintott a fiú felé. Így Péter megint a lányok mellett szavazott, Nórinak megint bejött a számítása. Hálából úgy döntött, hogy derekasan megjutalmazza a hűséges udvarlóját, akinek vaskos és kemény farkát egyre nyíltabban nézegette vágyakozva.
- Na gyere, te hősszerelmes, dőlj hanyatt! Mondd csak, mióta szeretnél megmártózni a puncimban?
- Mióta megláttalak! - vigyorodott el Peti.
- Na akkor jól figyelj! - máris a srác feje fölött térdelt, és ahogy ígérte, elhúzta átnedvesedett bugyiját, és szőrével csiklandozta Péter orrát.
- De szívesen kinyalnálak! - nyöszörgött Péter.
- Én meg de szívesen magamba szippantanám ezt a tömzsi faszt, te csődör! - hangzott a válasz, miközben a húsos ajkakat egyre masszírozta Peti orra előtt – Ha nyerek, olyan keményen megkúrhatsz, hogy azt még elképzelni sem tudod!
Péter már a gondolatra is majdnem elélvezett, és alig tudta kordában tartani magát, így Nóri leszállt róla, és olyan diadalittasan ült vissza, hogy öröm volt nézni. Peti pedig azóta sem moshatta le magáról a Csődör becenevet...

Laci volt a soron.
- „Ültess egy lányt az öledbe, ha már nincs rajtad alsónadrág, akkor igazítsd a szerszámod a szeméremdombjához, de nem hatolhatsz be, és tilos mozgolódni! A lány egészen addig köteles ott maradni, amíg újra sorra nem kerülsz.”
Laci, gondolom, jól érezte magát korábban, kezét a puncimnál tartva, így legnagyobb örömömre engem ültetett a farkára. Próbáltam úgy beleülni, hogy minél jobban szétfeszítse az ajkaimat. Kemény makkja nekiütközött a csiklómnak, és ezzel majdnem megadta a kegyelemdöfést, kezdtem elveszteni minden akaraterőm, de sajnos olyan erősen fogta a csípőm, hogy nem tudtam feltűnés nélkül mocorogni. Azt pedig azért próbáltam valamennyire eltitkolni, hogy mennyire élvezem azt, hogy szinte körülölelem a farkát az ajkaimmal, és hát veszteni sem akartam ilyen könnyen azzal, hogy elélvezek, így próbáltam nyugton ülni és egyenletesen lélegezni, miközben ez a gyönyörű fasz simult hozzám és feszítette szét a tüzes puncimat. Nem volt könnyű, elhitetitek!

- Te jössz! - mondta a lovagom mosolyogva.
Hogy a francba tud ilyen nyugodt maradni? Hogy nem őrül meg attól, hogy szinte bennem van? Egy igazi játékos, gondoltam magamban, és önuralma csak még jobban felizgatott.
Ahogy a kártyáért nyúltam, persze puncim lecsúszott a farkáról, és ahogy visszaültem, megint majdnem elsötétült a világ, de most már eltökéltem magamban, hogy mindenképp kibírom a játék végéig, én is vagyok olyan „kemény”, mint ő. Utána úgyis akkora orgiát csapunk, hogy talán az összes fiúnak odaadom a puncim, de veszteni nem fogok!
- „A két melletted ülő fiú szerszámát markold meg, és tartsd a kezedben két körig! Tilos izgatni!”
Péter már mellettem is termett, leült a volt helyemre, de így is nehezen értem el. Laci farkát pedig egyszerűen nem akartam elvenni az új „helyéről”, pedig a játékszabály szerint ő ült ”mellettem” a sorban! Gondoltam egy merészet, hadd lássa a kis pimasz, hogy nem félek a kihívástól!
- Asszem felhasználom a Jokeremet, végül is egészen jól ülök itt, persze csak ha Laci nem bánja! – mosolyogtam nagyvonalúságot tettetve. Gyanítom, ha Laci előre tudta volna, hogy mire fordítom majd a Jokeremet, akkor ő is mellettem szavazott volna, amikor szereztem.
- Következő! - mondta elégedetten, és válaszként párszor megfeszítette a farkát a csiklómon, mire megint apró hullámok indultak el bennem. Próbáltam nem odafigyelni rá, szerencsére folytatódott a játék.

Peti, akinek a farkát épp csak átértem, ahogy puhán marokra fogtam, lelkesen kezdett neki feladata felolvasásának:
- „Kérd meg az egyik lányt, hogy szopogassa a heréidet!” – hangzott az egyszerű instrukció.
Erre a feladatra Peti inkább az utóbbi feladatok során kicsit háttérbe szorult Panni babaarcát tartotta ideálisnak, így Nóri ezúttal hoppon maradt. Jó döntés volt, Panni ugyanis, mint azt Zoli előzőleg a srácoknak elárulta, meg aztán ki is derült, remek technikával bírt, és miután már egy ideje csak figyelte a többieket, frissen és elszántan esett neki a feladatnak. Mintha egy távol-keleti nőt figyeltünk volna, olyan fürgén és szakértelemmel játszott a golyókkal. Ám ez sem tarthatott sokáig, Panni megint idejében megérezte a közelgő kitörést, és mint egy profi gésa, szemérmetesen mosolyogva, már-már szem lesütve ült vissza a helyére. Látszott, hogy makulátlan, szinte kislányos testével és viselkedésével, amely azonban komoly rátermettséggel párosult, teljesen elbűvölte a srácokat. Ráadásul ő volt soron, hogy még egy őrjítő produkcióval kápráztasson el mindannyiunkat.

- „Ha a feneked nem tabu, akkor ujjazd meg magad elöl és hátul egyszerre, ha tabu, akkor három ujjadat merítsd a puncidba tövig, és tartsd is benn egy ideig anélkül, hogy mozgatnád őket!” – olvasta éneklő hangján. Az már az első körökben kiderült, egy önmagáról mesélős kérdésnél, hogy ujjával nagyon is szereti izgatni a popsiját is, tehát nem volt választása. Hogy kényelmesen elférjen, oldalt feküdt és lábát felhúzta, így tárva elénk mindkét lyukát. Nedvei már rég lefolytak a fenekére is, de azért előbb jól benyálazta ujjait, majd szépen lassan, kéjesen masszírozni kezdte a záróizmát. Gyönyörű volt sima, barna bőre, feszes hajlatai, vékony ujjai, ahogy el-eltűntek a fenekében, miközben másik kezének egy, majd két ujja folyamatosan feszes puncijában mocorgott, belülről masszírozva hüvelye falát.
- Ahh!... Ahh!... Ahh!... Tudom, nem mehetek el,... Ahhh!... Ne aggódjatok, még nem tartok ott!... Ahh!... Ahhh!... – hallottuk.
Aztán elkezdett a csípője is mozogni, kezeit pedig mozdulatlanul tartotta, minek következtében hol a fenekébe nyomódott bele az ujja, hol a puncijában merült el. Aztán, amikor úgy tűnt, hogy kezdi elveszteni az önuralmát, lelassított, és szép lassan kihúzta ujjait. Arcán a megszokott, szerény mosoly, és ahogy a fiúkat elnéztem, most mindhárman legszívesebben magukra húzták volna, velünk mit sem törődve.

Zoli volt a soron, büszkeségtől sugárzóarccal dobott, lépett, húzott.
- „Válassz ki egy lányt, és kérd meg, hagy nyalogathasd a fenekét. Ha megengedi, tedd meg. Ha a feneke tabu, akkor hoppon maradtál.”
Ez nem volt könnyű döntés. Számára Panni már nyilván nem volt újdonság, és bár úgy éreztem, Nóri vadsága helyett inkább én tetszettem neki jobban, én viszont már egy ideje Laci farkán ültem, és ez a körülmény nyilván nem az én fenekem mellett szólt. Ráadásul Nórinak igencsak méretes, de azért feszes, formás feneke volt, ellentéte Panniénak, és ahogy Zoli visszaemlékezett Péter arcára, amikor Nóri lehajolt előtte, arra következtetett, hogy bizony nem lehet rossz segge a csajnak! Viszont egyikünkről sem derült még ki kettőnk közül, vajon tabu-e a fenekünk. Gondolom, végül arra következtetett Nóri szabados stílusából, hogy ő nem hagy ki semmit, ha szexről van szó, így a biztonság kedvéért inkább nála próbálkozott.
- Kéne a seggem, igaz? Szerencséd van, én is imádom, ha minden lyukamon dolgoznak! - hangzott a válasz. – Hogy akarod, Zoli? Hátulról?
De Zolit sem ejtették a feje lágyára.
- Nem, maradj csak ülve, és húzd fel a lábad! És vedd már le végre a bugyidat, Te Kanca! – utasította nevetve, majd miután Nóri szót fogadott, kijelentve, hogy utána visszaveszi, Zoli megragadta a lábait, lejjebb húzta a csípőjét, és elé térdelt. Így kényelmesen hozzáfért Nóri fenekéhez, miközben a szeme előtt a duzzadt punci nedvedzett, a szőrök már kicsit összeragadva. Ahogy nyalta Nóri seggét, orra néha beletúrt a pinájába, ilyenkor Nóri sikkantott egyet. Legszívesebben csapkodta volna lüktető csiklóját, hogy végre elmenjen, de nem volt szabad, így inkább a fenekét húzta szét kétoldalt.
- Gyerünk, nyaljál!... Ahhh!... nyald ki a seggem!... Ezt akarod... Uhhh!... Azaz,... nyomd, nyomd bele a fenekembe,...Ahhh!... Azaz, Ahhh!... Mélyebbre!... Ahh!...
Zoli már szinte dugta a nyelvével az egyre táguló segglyukat, orra a nagyajkak alját, a hüvely bejáratát dörzsölte.
- Még!.... Mééég!, ne hagyd abba!... Méééég!... – de Peti már elhúzta Zolit, így Nóri, mit volt mit tenni, szépen lecsendesedett.

- Ha magadhoz tértél, akkor dobj, nemsokára a tábla végére érünk!
Na, ennél jobbat nem is mondhatott volna Laci, Nóri pillanatok alatt összeszedte magát. Vissza akarta venni a bugyiját, de az annyira átázott, hogy nem volt hozzá gusztusa.
- Na, legalább nekem is adhatnátok egy Jokert érte! – mondta, de nem győzött meg vele senkit. - „Válaszd ki a leghosszabb szerszámot, és kapd be, olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudod.” Na, ez nem rossz! - jelentette ki - Gyere Zoli, mutasd azt az apróságot! Nagyon jól nyaltál, ugye tudod?
- Most meghálálhatod! - hangzott a válasz.
- Hmmm!...
Zoli farka úgy 19-20 centis lehetett, és Nóri óvatosan nyelte el, nem akarta ugyanis, hogy a fiú a torkába élvezzen. Már nem sok volt hátra, amikor hallottuk Nóri levegővételéből, hogy Zoli makkja a torkáig hatol. Zoli fasza lüktetett Nóri torkában, így összpontosítania kellett, hogy a torka ne szoruljon ösztönösen a farok köré, és ne kezdjen el köhögni, vagy öklendezni. Nem először csinálta már, így sikerült tövig benyelnie a méretes falloszt, látszott oldalról, hogy a nyakát teljesen kitágította.
- Uhhh! De kurva jó! - Zolinak nem sok kellett volna már, ezért Nóri sietve kikapta a szájából a lüktető rudat, és elégedetten ült vissza a helyére. Ezzel a produkcióval visszahódította Pannitól az első helyet a srácok rangsorában, ebben biztos volt.

folyt köv! ;)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kelly00 ·
Tetszik, határozottan tetszik :)

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: