Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanulótárs

Egy pár éve történt velem, de még most sem hiszem el. Akkor voltam 16. Igazából akkor még semmi nem történt velem. Egy fiúba - Benedek - már nagyon régen bele voltam esve. Három évvel idősebb volt, mint én, ám ez nem számított. Úgy állt a dolog, hogy év végén megbukok kémiából. Ezt megelőzendő megkértem, hogy korrepetáljon belőle. Segített. Én akkor egy koleszban laktam, de a lakótársam általában nem volt otthon. Benedek minden héten háromszor-négyszer jött át segíteni. Aztán a látogatásai egyre sűrűbbek és egyre később lettek. Végül én is elkezdtem lecserélni az elnyűtt cuccaimat egyre kihívóbbakra, kifestettem magam, stb.


Egyik alkalommal 8-kor jött át. Iszonyat helyes volt. Én is eléggé kicsíptem magam. Hozott magával egy üveg pezsgőt is. Elárulom, hogy aznap már nem tanultam. Leültünk, iszogattunk, és a következő pillanatban már azon kaptam magam, hogy csókolózunk.
*Nem úgy csókolt, ahogy az előző fiúim tették, hanem úgy, hogy attól azonnal benedvesedtem. A nyelvét nagyon mélyen a számba dugta, és lassan körözni kezdett vele a számban. Én néha végigsimítottam nyelvemmel pezsgő ízű ajkán. Aztán közelebb jött. Egy pillanatra lepillantottam a nadrágjára, de a tekintetemet zavartan lesütöttem. A gatyáján keresztül is láttam, hogy a farka felállt. Pár másodperc múlva már benyúlt a pólóm alá.


Úgy éreztem, meghalok, ha nem dug meg most azonnal. (Ebben valószínűleg az is szerepet játszott, hogy már eléggé be voltam baszva.) Ezért sürgetően elhajoltam, és levettem a pólóját. Ő lassan lehúzta miniszoknyám zipzárját.
Pár pillanat múlva már meztelenek voltunk mind a ketten. Csodáltam izmos testét, és ő bámulva nézte a melleimet. Soha nem voltam egy pálcika alkat, de ennek köszönhetően elég nagy melleim voltak. Majd bebotorkáltunk a hálószobába. Lefektetett az ágyra, ás széthúzta a lábaimat. Elkezdte kinyalni. Isteni érzés volt. Iszonyatosan rá voltam izgulva, így elélveztem. Ő kinyalta a nedveimet, majd tovább nyalt. Megállt a csiklómnál. Nyelvével birizgálta, majd elkezdte szívni. Szűz voltam, és nem akartam, hogy megsértse a szűzhártyámat, így megszólaltam:
- Most én jövök!


Ő felállt, én pedig elé térdeltem. Először csak egy csókot nyomtam a makkjára, majd lassan az egészet szopni kezdtem. Ekkor megfogta a fejemet, és tövig belenyomta a faszába. Azt hittem megfulladok, de engedelmesen szoptam. Ő egyre gyorsabb iramban nyomta a faszát az arcomba, én pedig türelmesen élveztem, hogy szájba basz. Aztán a számba élvezett, és kivette termetes dákóját. Ekkor a golyóit kezdtem szopni, nyalogatni. Ő kéjesen suttogott. Majd azt mondta:
- Feküdj le, és akkor...
Nem kellett befejeznie. Pulzusom az égbe szökött, miközben az ágyba feküdtem. Ő velem szembe feküdt, majd kéjesen azt suttogta:
- Tudod mit? Te lefekszel, és akkor majd én beléd hatolok.
Én izgatottan vettem a levegőt, és engedelmeskedtem. Ő felém feküdt, de ekkor páni félelem fogott el. Nem biztos, hogy tudja, hogy szűz vagyok... jutott eszembe. És tényleg nem tudta. Gyorsan nedves puncimba hatolt, és én a kíntól felsikoltottam. Ő egyre gyorsabban járt bennem, én pedig erőtlenül suttogtam:
- Ne, ne! Kérlek, hagyd abba!
Erre kihúzta a faszát. Tiszta vér volt. Elsápadva mondta:
- Jaj, bocsi nem tudtam.
- Nem baj, csak kicsit lassabban kezd.
Erre ő megint bennem volt. Lassan, köröző mozdulatokkal járt bennem. Hamarosan gyorsított a tempón, majd két keményet belém tolva a puncimba élvezett. Ekkor hálás voltam az égnek, hogy a menstruációs zavarom miatt már két éve fogamzásgátló tablettát kellett szednem. Ezután tisztára nyaltam a faszát.
Még sok ilyen "korrepetálást" szerveztünk...

Hozzászólások
További hozzászólások »
keleti ·
Az 5. kommnetelő már nem emlékszik, vagy még előtte van a nagy kalandnak. Olvass Lököttyúkot: Kamaszkorom legszebb nyarát!
Meg tudnád írni sokkal jobban is!

lucifer666 ·


Satyria jól levezette a dolgokat!:)

Nem hozta meg a kívánt hatást, éppen ellenkezőleg.....:S

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: