Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanuljunk festeni! - 3. rész


Írta: kimbelina (http://kimbelina69.blogspot.com/2009/11/learning-from-master-chapter-3.html)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com, http://pavlovurasag.blogspot.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t...
2011. március-április
*************************************

A kedd reggeli megbeszélés után egy üzenet várt rám a hangpostámon:

"Szia, Ashley, Jake vagyok. A reptéren vagyok, most fogok felszállni a repülőre - üzleti útra kell mennem a héten. Csak szombatra érek haza, de már nagyon várom a következő projektünket. Nézd meg otthon a postaládádat, bedobtam egy üzenetet."

Jó volt ezt hallani, igaz, egy kissé csalódott is voltam, amiért hétközben nem lehetünk együtt. Elvégre megígérte, hogy elvisz egy fehérneműboltba, és segít választani valamit a szexi melltartóm és a bugyim helyett, amit a hétvégén levagdosott rólam.

A napom további része eléggé vontatottan telt el, hazafelé pedig dugóba is kerültem. Alig vártam már, hogy elolvassam az üzenetét, hátha írt valamit arról, hogy hová ment, vagy hogy hol hívhatom fel; vagy épp néhány pajzán gondolatot, amin elszórakozhatok.

Miután leparkoltam, gyakorlatilag már szaladtam fel a lépcsőn. Türelmetlenül lapoztam végig a szórólapokat és a számlákat, míg meg nem találtam Jake levelét. Egy kis, lezárt boríték volt, a nevem kézzel írva állt rajta. Nahát, gondoltam, milyen ritka manapság a kézzel írt levél! Bármennyire is szerettem volna feltépni és ott helyben elolvasni, azért több figyelmet akartam fordítani rá. Bementem a lakásba, letettem a táskámat és a levélcsomót, felakasztottam a kabátomat, lerúgtam a cipőmet, és a konyhába mentem egy pohár borért. Amikor visszatértem a nappaliba, egy pillanatra büszkén néztem végig a frissen festett falat, aztán leültem a díványra, vettem egy mély levegőt, és felnyitottam a levelet.

"Kedves Ashley!

Sajnálom, hogy a héten el kellett utaznom, és hogy ezért elmarad a randink. Nagyon várom, hogy a szombati fürdőszoba-festésben segíthessek, és van is néhány utasításom, amelyeket remélem, minden nehézség nélkül teljesítesz majd. Ha mindent pontosan a leírtak szerint készítesz elő, akkor biztos, hogy produktív napnak nézhetünk elébe."

Tartottam egy szünetet, elmosolyodtam, és kortyoltam egyet a borból. Tetszett ez a kis játék, amit a pasi kitalált, és a mester - sőt, a nagybetűs Mester - szerepe, amit játszott. Mindez annyira új s egyben izgató is volt számomra, hogy örömmel mentem bele a játékba, és élveztem, ahogy feltárul előttem saját szexualitásom mindeddig rejtett oldala. Letettem a poharat, és a blúzomon át simogatni kezdtem a mellemet.

"Tudom, hogy nagyon szerettél volna már elmenni a fehérneműboltba. Kérlek, menj el oda, és ha lehet, pontosan azt vedd meg, ami utoljára rajtad volt: a kék szín remekül mutat a bőrödön. De szeretném, ha valami mást is beszereznél.

Amikor szombat délelőtt 11-kor megérkezem, a fürdőszobában várj rám. Egy vékonyka babydoll legyen rajtad, hozzáillő bugyival - a színét rád bízom. Válassz hozzá egy ugyanolyan színű selyemövet is. Ne feledd copfba fonni a hajad. És hagyd nyitva a bejárati ajtót, hogy gond nélkül bejuthassak.

Legyen minden szükséges szerszám kikészítve: a festék, az ecsetek, hengerek, festőszalag. Minden mást tüntess el a szobából, hogy ne zavarja a munkát.

És ami a legfőbb: rájöttem, hogy türelmet és önmegtartóztatást kell tanulnod. Ezért meg kell kérjelek, hogy szombatig tartózkodj az önkielégítéstől. Ajánlom, hogy figyelmesen kövesd az utasításaimat. Biztosíthatlak, ha szombaton minden az elvárásaim szerint megy majd, akkor a legnagyobb gyönyöröket éled majd át. Megéri a várakozás.

Remélem, nincs kérdésed, mert az üzleti út közben nem tudok erre időt szakítani.

Várom a szombati találkozónkat:

Jake"

Leengedtem a kezem. Elgondolkodtam. Előző két találkozónk során a pasi elnyerte a bizalmamat, úgyhogy követni fogom az utasításait, felkészülök a szombati visszatérésére. De sorai olvastán valamiféle izgalommal kevert idegesség öntött el. Az utasítások egyszerűek voltak, de így írásban jobban tudatosították bennem, hogy követnem kell őket. És ott volt az a rengeteg idő szombatig - mivel fogom lefoglalni magam addig?

Miközben végeztem az első, majd a második pohár borral is, mindent végiggondoltam. A hét nagy részében leköt majd a munka, úgyhogy a napok ezen részében nem gondolok majd Jake-re. Holnap este elmegyek majd a bevásárlóközpontba, és beszerzem a fehérneműboltból a szükséges dolgokat. Csütörtökön a barátaimmal vacsorázom, úgyhogy későn érek majd haza, nem lesz már erőm megszegni Jake önmegtartóztató utasítását. Péntek este kitakarítom a házat, és előkészítem a fürdőszobát az utasítások szerint. Szombaton pedig korán felkelek, és futok egy jót, hátha az lenyugtatja majd az idegeimet.

Az első este bizonyult a legnehezebbnek. A levél az ő hangján szólalt meg a fejemben, szinte éreztem a bőrömön a kezét, a testemben a farkát, és a büntetést, amit az engedetlenségeimért kapnék. Alig tudtam magam visszafogni, de tudtam, hogy megérezné, ha most magamhoz nyúlnék, leolvasná az arcomról.

**********

Másnap délután 5 után értem a fehérneműboltba, rögtön azután, hogy kiszabadultam a munkahelyemről. Szerda volt, úgyhogy a bevásárlóközpontban nem voltak túl sokan, ezért a fehérneműboltban a Jessica nevű dögös, szőke eladólány csak velem foglalkozott. Annyi fehérneműt felpróbálhattam, amennyit csak akartam. Miután vívódtam magamban pár percig, úgy döntöttem, megosztok Jessicával annyi információt, ami a hatékony segítségéhez szükséges.

- Hát akkor, Jessica, elmondom, mire lesz szükségem. Szombaton randim lesz, és az érintett úr adott néhány nagyon pontos instrukciót a fehérneműimmel kapcsolatban. Fogalmazzunk úgy, hogy ha nem teljesítem a követeléseit, annak elég komoly következményei lesznek.
- Ó, értem. Tehát gondosan követni akarod az utasításait - kacsintott -, de azt sem bánod, ha azért egy kis büntetésre kerül a sor?
- Azt hiszem, pontosan érted a szitut - kuncogtam. - És én is bemutatkoznék, a nevem Ashley.
- Nagyon örvendek, Ashley. Jól, van, akkor pontosan mit is keresünk?

Elmeséltem, hogy pótolnom kell a csodás kék fehérneműmet, ami hát úgyszólván megsérült a múltkori menet során. Miután megtaláltuk a fehérnemű tökéletes utódját, elmondtam az eladónőnek az újabb rendelést, a vékony babydollt és a hozzáillő bugyit. A lány elmosolyodott, amikor ahhoz a  részhez értem, hogy a pasi rámbízza a színválasztást, úgyhogy több környi fehérneműt is felpróbáltatott velem, vöröset, feketét, aztán fehéret, végül egy kellemes világoszöldet, ami Jessica szerint remekül kiemelte a szemem színét.
- Ez a szín nem mindenkinek áll jól, Ashley, de nekem nagyon szép barna a bőröd, és zöld a szemed, úgyhogy csodásan mutat rajtad.
- Köszi, Jessica! Nagyra értékelem a segítséged. Lassan indulnom kell - be kell még néznem pár helyre, mielőtt hazamennék.
- Jól van, menj csak, de ígérd meg, hogy jövő héten visszajössz, és elmeséled, hogy mentek a dolgok! Én minden hétköznap itt vagyok. És ha minden jól megy, segítek a következő heti fehérnemű kiválasztásában!
Felkuncogtam, és megígértem neki, hogy visszatérek majd.

Mire elhagytam a boltot, már majdnem hét óra volt. Beugrottam még a kedvenc ruhaboltomba, megvettem, amit Jake még kért: a selyemövet, pont olyan világoszöldet, mint a babydoll. Utoljára még benéztem a bizsushoz, találtam néhány szintén világoszöld hajgumit, amivel majd copfba kötöm a hajam.

**********

A csütörtöki meló rémálom volt, de az esti baráti vacsora elég jól lekötött, úgyhogy mire észbekaptam, már péntek is volt. Ahogy terveztem, kitakarítottam, nem akartam, hogy Jake szeme megakadjon valamin. Akkor éjjel elég rosszul aludtam, de aztán ragyogó napsütésre ébredtem, úgyhogy jó kedvvel vágtam neki a futásnak. Általában három mérföldet nyomtam le, körbe a környék csodás házai körül. Ezen a reggelen egyéni csúcsot futottam, annyira ideges és kiéhezett voltam már, és annyira haza akartam kerülni.

Felhoztam a pincéből a festőszerszámokat, és szépen felsorakoztattam őket az egyik sarokba. Aztán lehámoztam magamról az összeizzadt futóruhámat, a szennyesbe dobtam, és a zuhanyzóba léptem. Megint csak le kellett küzdenem, hogy magamhoz nyúljak, nagyon izgatottan vártam az elkövetkezőket. De tudtam, hogy a pasi leolvasná az arcomról a bűnös élvezetet, ha megtenném.

Kiléptem a zuhany alól, megtöröltem magam, aztán szárazra töröltem a tükröt és a padlót is, csak utána szárítottam meg a hajamat. Pár perccel később a fürdőszoba már ragyogott, a törölköző a szennyesben landolt, a hajam száraz, a testem illatos, és már mentem is a hálószobába. Felvettem a babydollt, a bugyit, és két copfba kötöttem a hajam. A tükörbe néztem, és megállapítottam, hogy nagyon szexi vagyok - mostmár megértettem, hogy miért kellett a babydoll. Az óra elárulta, hogy a pasi mostmár bármelyik percben itt lehet, úgyhogy gyorsan visszamentem a fürdőszobába, a kellékek mellé tettem a selyemövet, és vártam.

**********

Mivel nem volt rajtam a karórám, és a fürdőszobában sem volt semmilyen óra, a pár percnyi várakozás egy örökkévalóságnak tűnt. De lehet, hogy rosszabb lett volna a másodpercmutató lépéseit bámulni. Szerencsére biztos voltam benne, hogy a pasi pontosan érkezik majd, úgyhogy vártam a bejárati ajtó hangját. Eszembe jutott, hogy noha valószínűtlen, mégis lehetséges, hogy valaki más jön be a lakásomba, és itt talál majd kiéhezetten, csábító öltözetben a fürdőszobában. Ettől a gondolattól csak még izgatottabb lettem, és mikor végre lépéseket hallottam, a szívem vadul kalapálni kezdett.
Amikor ráismertem a pasi hangjára, kissé megnyugodtam.
- Készen állsz, Ashley? - kérdezte.
- Hát persze! Gyere be!

Amikor belépett a szobába, elmosolyodtam. Magabiztos volt, mint mindig, fehér pólójában és kék farmerében. Csak egy pillanatra nézett a szemembe, aztán gondosan végigmért. Körbeperdültem előtte, a babydoll fellebbent, kivillant alóla a combom.
- Na, megfelelek az elvárásaidnak? - kérdeztem.
- Hogyne, Ashley. És meg kell mondanom, remek színt választottál. Jól kiemeli a szemedet. Akkor kezdhetjük?
- Én készen állok, ha te is - vágtam rá szuggesztíven.
- Fordulj meg, kérlek.
Hátat fordítottam neki.
- Add a kezed.

Mindkét kezemmel hátranyúltam. Közben ő kezébe vette a zöld selyemövet, és hátrakötötte vele a kezem. Az öv anyaga hűvösen és érzékien vette körül a csuklómat, de a csomó erős volt, kizárt, hogy a pasi segítsége nélkül ki tudtam volna magam szabadítani belőle.
- Elég szép munkát végeztél az előkészületekkel, de valami hiányzik.
Gyorsan végignéztem a kihelyezett eszközökön, de nem tudtam, mire gondol.
- Szerintem minden itt van...
- Most megint vitatkozol?
- Nem, de...
- Nincs itt a festékszóró pisztolyom!
- De hát az...
- Valami kifogást fogsz mondani? - kacsintott, és tudtam, hogy ő is tudja: sehogy sem tudtam volna elhozni a festékpisztolyt a házából, hiszen ő nem is volt itthon a héten. Belementem a játékba.
- Nincs kifogás. Igazad van, valami hiányzik.
- Így van. És az a gond, hogy az ecsettel kell festenem, ahelyett, hogy valami másra használnánk fel. Ezt akartad?
- Hát nem...
- Jó kislány. Megnézhetem a gyönyörű melleidet?
- Igen!
Kiemelte a melleimet a babydollból, aztán lehajolt, felkapta az ecsetet, és a kivillanó bőröm fölé tartotta, csapásra készen.
- Ezt akartad?
- Igen!
- Jó kislány. Mivel jól viselkedtél, csak néhány figyelmeztető csapást kapsz.

Napok óta vártam már erre. A gyönyör öntötte el a testemet, amikor az ecset nyele a bőrömhöz ért. Előbb az egyik bimbómat simította végig, aztán a másikat. Amikor abbahagyta, akkor felsóhajtottam, mire ő még egyszer végighúzta rajtam az ecsetet.
- Talán ennyi elég is lesz. Dolgoznom kell a falon.
- Igenis, mester.
- Akkor ezeket tegyük el - mondta, és finoman visszahúzta a mellemre a babydollt, közben még meg is simogatott egy kicsit. - Akkor - mutatott az egyik festékesvödörre - ilyen színű lesz a fal?
- Igen. A másik pedig a csíknak van.
- Ez hamar meglesz - nyitotta ki a dobozt, és megkeverte a festéket, aztán egy keveset egy hengerre kent belőle. - Amíg ezen dolgozok, ki tudnál elégíteni?
- Hát persze! Hogyan csináljam?
- Térdelj le, és kússz ide. Szeretném, ha kielégítenél a száddal, miközben én festek. Nehezíti a feladatot, hogy nem használhatod a kezeidet. De ne feledd az első szabályt: egy csepp sem mehet mellé!
- Igenis! - mondtam mosolyogva, és letérdeltem. Először el kellett távolítanom az útból néhány festőkelléket, mert pont ott voltak, ahová térdelnem kellett volna. Egyesével a számba vettem egy ecsetet, néhány hengert, egy kis kanna festéket, és arrébb vittem őket. Mire minddel végeztem, a hideg csempén kezdett fájni a térdem.

Jake a mosdókagyló melletti polcra tette az ecsetestálcát, és nekilátott a festésnek. Épp csak annyi helyet hagyott közte és a fal között, hogy odatérdelhessek. A következő nehézség a farkának kiszabadítása volt, ehhez sem használhattam a kezemet, ráadásul időnként a copfom is belógott az arcom elé, amikor a lábához ütköztem a térdemmel, vagy a térdéhez a vállammal.
- Egy kicsit óvatosabban, ha kérhetném! - szólt rám.

Átgondoltam, hogy próbáljam-e kibontani az övét, vagy csak a sliccét húzzam le, és az utóbbi mellett döntöttem. Oldalra fordítottam a fejem, hogy elkerüljem az övcsatot, a nyelvem és az ajkam közé vettem a cipzárt, és a fogaim közé szívtam. A feladatot nehezítette, hogy a pasi farka máris merevedett, úgyhogy keményen kellett koncentrálnom a cipzár biztonságos lehúzására. Mikor végre sikerült, a boxer sliccét ragadtam a fogaim közé, hátrahúztam, és előugrott a kőkemény farok, hozzácsapódott az arcomhoz.
- Nem rossz, Ashley. Egy kissé lassú, de nem rossz. Na most láss munkához!

Miközben Jake folytatta a festést, végignyaltam a farkát, teljes hosszát benyálaztam, aztán a számba engedtem. Csak pár centivel kezdtem, lassan, határozottan szoptam, majd minden bólintással egy kicsivel többet is beengedtem. Egy ideig élvezte ezt a fajta kényeztetést, de aztán letette a tálcára a hengert, megtörölte a kezét egy rongyba, és a copfjaimba markolt, annál fogva tolta a torkomra a farkát.
- Szeretném, ha odabenn tartanád, Ashley, amíg befejezem a munkát. Szophatod, haraphatod, de ki ne merd engedni a szádból!
- Mmmmmm - nyögtem válaszul, mert csak ennyi hang jött ki a számból a fasz mellett.
- Ugye nem akarsz tele szájjal beszélni?

Jobbról balra ingattam a fejem, jelezve, hogy eszem ágában sincs engedetlenkedni. Erre ő lassan elengedte a hajamat, és megint munkához látott. Próbáltam elfelejteni sajgó térdemet, inkább a számban lüktető hosszú, kemény faszra koncentráltam. Amennyire csak bírtam, a torkomra engedtem, aztán előre-hátra mozgattam rajta a fejem, próbáltam kielégíteni.
- Ez az, Ashley, csak így tovább!
Ezen fellelkesültem, behunytam a szemem, és még keményebben szoptam. Az orrom a farmerhez ütődött, a makk egészen a torkom mélyére ért. A pasi megint letette a hengert, a mellembe markolt, összecsippentette a bimbóimat, amitől élvezettel nyögtem fel.
- Igen, Ashley, ez nagyon jó! Tartsd még benn egy kicsit, aztán majd kezdd el újra szopni! El fogok élvezni!
Örültem, hogy újra mozoghatok, úgyhogy szenvedélyesen bólogatni kezdtem. Nem is kellett sok az orgazmusához:
- Ne feledd, egy csepp sem mehet mellé!

A farka megfeszült, és hatalmas adag meleg, masszív gecivel ajándékozta meg a számat. Éhesen nyeltem, de egy csepp mégiscsak mellément, végigcsurgott az arcomon, és mivel kézzel nem nyúlhattam oda, a padlóra csöppent, a térdem elé. Először azt hittem, a pasi nem veszi majd észre, de amikor magához tért orgazmusából, és mosolyogva a szemembe nézett, megpillantotta a fehér cseppet a csempén. Csalódottan csóválta meg a fejét, lenyúlt, és felsegített. A térdem gyengének bizonyult, eltartott kis ideig, míg visszatért lábamba a vér, ezért nekidőltem, amíg ő kiszabadította a kezemet. Amikor végzett, a selyemövet a szememre illesztette, megfordított, és hátulról megkötötte. - Na most jól figyelj.
Figyeltem, vártam az utasításokat, de csak néhány furcsa hangot hallottam - övbontást, levetkőzést, a festőkellékek arrébb tolását. - Készen állsz a büntetésedre, Ashley?
- Hát ööö... igen?
- Ez egy kérdés volt?
- Készen állok.
- Jó kislány.

A fenekemen csattanó öv hangját hamarabb hallottam, minthogy megéreztem volna csípését. Ha a pasi folytatta volna, az már túl sok lett volna, de úgy tűnt, csak egy csapást szánt nekem.
- Jól van, Ashley. Örülök, hogy megtanultál úrrá lenni a nyafogásodon. Ideje valami sokkal élvezetesebbel foglalkoznunk.

Keze lágyan simult a tarkómra, kibontotta a selyemövet, és a padlóra engedte. Ahogy szemeim hozzászoktak a fényhez, elmosolyodtam, mert a pasi teljesen meztelenül állt mögöttem. Átölelt, és egyetlen mozdulattal a mosdókagylóra emelt. Égő popsimnak nagyon jól esett a hideg márvány. Ujjai a bugyim alá csúsztak, széttártam a lábam, hogy könnyebben levehesse rólam, aztán amikor már a nedves ajkacskáimat kezdte simogatni, még jobban terpesztettem. Elkezdte simogatni a csiklómat, a másik kezével kinyitotta a melegvizet. Gőz szállt fel, a pasi felkapta az egyik új ecsetet, és a csap alá tartotta.

Csak végigfutott az agyamon, hogy vajon mit tervez, de hamar ki is derült: a puncimba nyomta az ecset nyelét! Nem volt nagy, talán tíz centi hosszú, és két centi vastag, de az ötlet perverzitása teljesen lenyűgözött. Elkezdte ki-be mozgatni, amitől élvezettel nyögtem fel, aztán lehajolt, és a nyelvével kezdte el kényeztetni a csiklómat. Nem sokáig bírtam, rám is tört a kemény, gyors orgazmus.
- Ez az, Jake, ez hihetetlen, még még...

Erre kihúzta a puncimból az ecset nyelét, és a szájamba nyomta, arról kellett leszopogatnom a saját nedveimet. Az ecset helyére pedig négy ujját tolta be, és hagyta, hogy a puncim rájuk táguljon, miközben az orgazmus utolsó hullámai végigsöpörtek rajtam.
- Mehet még? - húzta ki a számból az ecset nyelét.
- Igen, Jake, bármit csinálhatunk!
- Jól van, fordulj meg, állj terpeszbe, és támaszkodj meg a kagylón!

A melegvíz még mindig ömlött a kagylóba, gőzzel töltötte be a fürdőszobát, amitől kezdett szauna jellege lenni. Mielőtt mindkét kezemmel a kagylóba kapaszkodtam volna, még végigtöröltem a tükrön, hogy lássam Jake-et magam mögött. A pasi kemény farka máris a punciajkaim közé csusszant. Előrenyúlt, és lecibálta rólam az izzadt-nedves babydollt, a padlóra dobta, és a mellembe markolt.

Nem is emlékszem rá, hogy pontosan mikor hatolt belém, annyira természetesen alakult az egész. Miközben hátulról baszott hosszú, lassú mozdulatokkal, folyamatosan a szemembe nézett a tükörben. Szépen, fokozatosan gyorsított be, és már el is öntött mindkettőnket a gyönyör. Még sosem árasztotta el így minden érzékemet a gyönyör - a pasi hátulról kefélt, a tükörből láthattam az arcát, a dugás hangját visszaverte a kis fürdőszoba csempés fala, és a pasi keze is a csiklómmal játszott - végül elveszítettem a fejem, felsikoltottam, és hatalmasat élveztem. Közben éreztem, hogy a pasi is belémélvez. Nekemdőlt, a hátamhoz szorította a homlokát, végül kihúzta belőlem a farkát, és elkezdett mosdani.

- Hát ez hihetetlen volt - nyögtem félig aléltan.
- Tudom - bólintott mosolyogva.
- Te kis öntelt - böktem meg a vállát.
- Csak egy gond van... - sóhajtott fel.
- Tényleg? Mi az?
- Azt reméltem, hogy kifested a fürdőszobát, mire ideérek. Akkor már hamarabb rátérhettünk volna a mókára...
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Amúgy szerintem nem hosszú, viszont elég hülye vége van.
Vagy csak nem fejezted be a fordítást?
Pavlov ·
Sajnos itt van vége!
Bíztattam én az írónőt, hogy folytassa, mondjuk vegye be a fehérneműboltos csajt is harmadiknak, vagy ilyesmi, de más történeteket írt inkább. A blogján folyamatosan olvashatóak ezek:

http://kimbelina69.blogspot.com/
Sinara ·
Az tényleg jó lett volna. És az alapjai meg is lennének. :grinning:
Annyira amúgy nem érdekel. Mondom, részemről ez a parancsoló stílus nálam egy kicsit odavágja a történetet.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: