Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanfolyam

Tanfolyam

-------------------------------------

Írta: DaisyinChains
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. június-július

*************************************


- Peter - búgta Isabella. - Kéne egy kis segítség ma az esti iskolás csoportomban. El tudsz jönni?
- Milyen tantárgy ez? - kérdezte Peter. Feltűnt neki, hogy a barna hajú szépség nem néz a szemébe.

- Hát egy egészségügyi tanfolyam, fogjuk rá - mondta Isabella, leült Peter asztalának szélére, és keresztbe tette a lábát. A férfi nem tudta végigstírölni, mert a nőn bokáig érő farmerszoknya volt. Isabella az asztal szélére húzta egyik lábát, és felnézett a falon lógó negyedéves grafikonra, hogy elkerülje Peter tekintetét.

- Miről van szó benne, tápanyagokról? - kérdezte Peter.
- Ó, hát igen, ételek is szóbakerülnek olykor... - mondta Isabella.
- Meg torna? - kérdezte Peter, és megfogta Isabella térdét, hogy megszüntesse a nő remegését.
- Hát igen, az is - nyugodott meg Isabella. Tenyerével maga mögé támaszkodottm és kinyújtózott, kidomborodó mellei elvonták Peter figyelmét egy kicsit. A férfi köhentett egyet, és folytatta a kérdezősködést.
- És a dohányzás veszélyeiről?
- Tulajdonképpen a drogokról is szó esett már, és erről is beszéltünk, igen - felelte Isabella, aztán lecsusszant az asztalról, és az ajtóhoz ment.
- És én mire kellek? - sóhajtotta Peter.
- Hát kéne egy önkéntes, akin demonstrálhatok pár dolgot. A srác, aki ilyenkor be szokott ugrani, most megbetegedett, nem tud eljönni, pedig a mai anyaghoz kifejezett szükség lenne egy férfira - hadarta nő végig egy szuszra.
- Demonstrálni? Kissé tudományosan hangzik. De ott leszek - mosolygott Peter, és rácsapott Isabella kerek fenekére. A nő idegesen felnevetett.
- Fél hétkor lesz a főiskolán, a Wilson-teremben.

Peter napja gyorsan telt. Egyfolytában azon gondolkozott, vajon mi vár rá este. Arra jutott, hogy valószínűleg elsősegélynyújtásban kell majd segédkeznie, esetleg a Heimlich-fogást bemutatnia, és így összeérhetnek az ajkaik, vagy átölelheti a nőt. De az az ötlet is mulattatta, hogy esetleg a fuldokló áldozatot kell majd játszania.

Munka után hazament, evett, gyorsan lezuhanyozott, és a főiskolához ment. Pontban fél hétkor sétált be a terembe. Isabella a tanári asztalon ült, hosszú farmerszoknyája még mindig bokáig takarta a lábát, bordó színű blúza szépen kidomborította a mellét. A teremben tizenöt vonzó, kihívóan öltözött nő ült, mindegyikük Isabellát figyelte, tőle várták a bölcsesség szavait.
- Üdvözök mindenkit a Női szexualitás 101 című tárgyon - mondta Isabella. - Ma a férfi kielégítésének témáját fogjuk folytatni.
A nő felugrott, és lehúzta a kivetítő vásznát.
- A múlt héten átvettük az anatómiát csodás modellünkkel, Garrettel - húzta végig ujját a kivetített férfi fotóján. - És ott hagytuk abba, hogy hogyan lehet még vonzóbbá válni. Úgy volt, hogy Garrett is elmondja a megjegyzéseit ma este, de sajnos nem tudott eljönni. Megbetegedett. De a munkatársam, Peter örömmel ugrott be helyette.

Tizenöt szempár mérte végig a férfit, és tizenöt hang köszöntötte őt kórusban. Peter megköszörülte a torkát:
- Hát.. örülök, hogy itt lehetek.
- Peter - fordult hozzá Isabella. - Ezek a fiatal hölgyek azért öltöztek ilyen kihívóan, mert ez volt a házi feladatuk. Hogy csábítóan jöjjenek ide. Értékelnéd őket? Ennek alapján kapnak majd jegyet.

Peter nagyot nyelt, és az osztályhoz fordult. A nők felálltak. Mindegyiküken miniszoknya, szűk blúz, csillogó smink, és mindegyiküknek gyönyörű arca volt. Peter idegesen Isabellára pillantott, nem tudta, mit kéne most tegyen.

Isabella a hallgatók közé ment.
- Kezdjük mondjuk Ceciliával - lépett egy magas, vékony, rövid hajú nőhöz. - A mút héten megbeszéltük, hogyan kell a mellünket megmutatni a férfiaknak. A férfiak szeretik a melleket, igaz?
- Hát igen - válaszolta Peter, és Isabella kezét figyelte, ami Cecilia vállán csúszott egyre lejjebb.
- Nagyon jól nézel ki, Cecilia - nézett Isabella a nő szemébe. - Cecilia természetes bájjal rendelkezik, de ezen a héten a mellére erősítettünk rá. - Tenyere a nő mellére simult. - Tapintsd meg, Peter. Milyen érzés?

Mit akar ez a nő? - gondolta Peter. De azért odanyúlt, és megfogta a lágy, kerek mellet.
- Szabad lesz? - kérdezte Isabella, és megvárta, hogy a nő bólintson, aztán kigombolta a nő blúzát. Szabaddá tette a fehér, szeplős vállakat, a karokat, és még a melltartót is kibontotta. A két kis mellbimbó megkeményedett a szabad levegőn, a bámuló tekintetek előtt. - Nagyon szépek ezek a mellek, nem igaz, Peter?

A férfi gondolatban Isabella krémszínű bőréhez hasonlította. Isabella szemébe nézett, aztán Ceciliáéba.
- Gyönyörű mellek - jelentette ki csöndesen. - Bármelyik férfi örömmel venné a kezébe vagy a szájába őket.

A nő elvörösödött, kicsit kihúzta magát, és meglepődve nézte melleit. Peter büszke volt, hogy egy kis önbizalmat csepegtethetett a nő szívébe. Bókolt neki még egy kicsit, dicsérte a szemét, a haját, és a gyönyörű testét.

Amikor befejezte, a többiekhez fordult.
- Na és mi van Isabelle professzorral? - kérdezte hátulról valaki fojtott hangon. Peter Isabella szemébe nézett.
- Hát... - köszörülte megint a torkát - ő a professzor, ugye... Tehát benne aztán minden megvan.
- Hát köszi, Peter, és neked is, Regina, hogy nem akartál kihagyni. Különben mindenki remekül teljesítette a házi feladatát. Bárcsak a gimisek teljesítenének így, amikor Shakespeare-t kell tanulni! De most térjünk rá a mai anyagra: a férfiak felizgatására. - Peterhez fordult. - Kérlek, ülj fel az asztalra.

Peter szó nélkül az asztalra ült. A csinos előadónő magabiztosan kezdett bele az erekcióról szóló előadásba.
- Nos, a múlt heti anatómialeckében az erógén zónákkal foglalkoztunk, és megmutattam a pontot a makk alatt, ami a gazdag idegvégződéseknek köszönhetően azonnali erekciót válthat ki. - Csodás keze Peter ágyékára simult, és a férfi már érezte is a merevedést. - Látjuk, hogyan nőtt ki ez a sátracska?
Peter farka bekeményedett, de a tizenöt szempár miatt kissé kényelmetlenül érezte magát.
- Többféle módon is le lehet ezt lohasztani. Már ha ez a cél, persze. Az egyik, hogy szexeljünk vele, elélveztetjük, így legalább harminc-negyven percig puha marad. A másik módja, ha nem megfelelően bánunk a szerszámával. A harmadik pedig, ha valami olyasmit mondunk, mint... - a nő Peterhez fordult, és elhúzta kezét a férfi lüktető ágyékáról. - A nagymamád igazán izgató pucéron - mondta a nő kacsintva. Peter szeme elkerekedett, arca összerándult, az osztály pedig mosolyogva nézte végig a sátor gyors összeomlását.

- A férfiak szerencsére komplex lények. Ha tehát nem akarjuk kezeletlenül hagyni a péniszt, rengeteg módszer áll rendelkezésünkre. Kezdjük a vizuálisakkal. Ez a látnivalót jelenti, hölgyeim! Egy jó sztriptízt, például. Vagy a képzelet beindítását. - A nő megint Peterhez fordult, de nem ért hozzá. - Peter - búgta -, nagyon jó érzés lenne, ha azokkal a nagy, erős kezeiddel végigsimítanál a testemen, és utána csúsztatnád a nyelvedet, le a melleim között, át a hasamon, és feltárnád a forró, nedves puncimat. Mindig olyan szűk vagyok ott belül, olyan nedves... Várom magamba a farkadat. Szeretném az ajkaim közé fogadni, mindegy, hogy a számba nyomnád vagy a puncimba. Szeretnélek szopni, végignyalni a faszodon, és simogatni a golyóidat... Úgy szeretném, hogy a meleg gecid a számba érkezzen... És szeretném, ha bennem mozogna a farkad... - Peter farka annyira megkeményedett, hogy a férfi fel is nyögött. - És most hölgyeim, bemutatom az orális szex helyes elvégzését.

Isabella Peter elé állt, kioldotta a férfi övét, végigsimított az ágyékán, rászorított a hasára, és benyúlt a nadrágjába. Lehajolt, a levegőbe nyalt egyet, aztán kicipzározta a faszt, gyönyörködve végigmérte, és határozott hangon szólalt meg:
- Nos, mivel már az anatómiai előadást végighallgatták, és tele szájjal amúgy sem tudok beszélni, kérem, hogy csak figyeljenek, hölgyeim.

Megcsókolta a fallosz végét, kinyújtotta a nyelvét, és körbeszántott vele a makkon. Jobb kezével finoman verni kezdte a faszt, nyelve pedig tovább játszott vele. Peter az asztal szélébe kapaszkodott, tágra nyílt szemmel figyelte Isabella bemutatóját. Felpillantott, a nők elismerően figyelték, amit a tanárnő a fallosszal művelt. Isabellához szája mosolyra görbült, de a faszt közben mélyen a nedves, bársonyos torkára eresztette. A kezelés megtette a hatását, a férfi elfehéredett ujjakkal kapaszkodott az asztalba. Nem törődött a közönséggel, csak a nő szájára tudott gondolni. Így hát el is élvezett, szép adag folyadékot engedett a tanárnő szájába. A szíve vadul vert. Egy pillanatra összezavarodott. Mi is történik itt? Vérvörös arccal mormolta Isabellának:
- Ezért még számolunk.

A nő mosolygott, és az osztályhoz fordult.
- Remélem, mindenki jegyzetelt. Szeretné bárki kipróbálni Peteren, amit most bemutattam?
Tizenöt kéz emelkedett a levegőbe.
- Le vagyok nyűgözve, Peter. Még a három állítólagos leszbikusunk is érdeklődik a mai tananyag iránt.

Mielőtt folytathatta volna, Peter közbeszakította, és átölelte.
- Nos, kedves osztály, azt szeretném megtudni, hogy vajon Isabella elmagyarázta a nők kielégítését is?
- Igen, két hete - hallatszott egy hang. - Átvettük a maszturbálást, az önkielégítés mindenféle formáját.
Hogy maradhattam le erről? gondolta Peter, és kezdett újra beindulni. Gonoszul elmosolyodott. Harminc-negyvenpercnyi puhaság? Na, majd meglátjuk.

Újabb hang szólalt meg:
- A G-pont megtalálásával volt egy kis gondunk, de Isabella szerint az nagyobb falat lesz majd. Az egész félévben gyakorolnunk kell, hogy a végén úgy is elélvezhessünk majd.
- De a professzornő elmondta, hogyan kell megjátszani az orgazmust! - szólt közbe egy szőkeség.

- Csak szükség esetére - suttogta Isabella. A férfi erre a nő oldalába markolt.
- Ejnye-bejnye - kiáltott fel. - Lehet, hogy itt valaki hazudozni szokott? - Magához szorította a nőt, és a fülébe súgta, hogy "tartozol nekem." Aztán az osztályhoz fordult. - Amikor ma hazaérnek, próbáljanak ki valamit a partnerükkel. A partner neme ebből a szempontból lényegtelen lesz. Kérjék fel, hogy teremtsen kellemes hangulatot, mindketten nyugodjanak meg és lazuljanak el. Érezzék magukat biztonságban. Miközben partnerük levetkőzteti önöket, mondja el, mennyire izgatónak találja Önöket. - Ekkor lehúzta Isabella blúzát. - Nagyon izgató vagy.
Isabella felkacagott, de aztán zavartan elhallgatott.
- Csókoljuk meg partnerünket jó hosszan, és simítsunk végén a hátán és a karjain.

A terem teljesen elcsendesedett. Peter jó sokáig csókolta a nőt, közben a hátát és a karjait simogatta. Isabella ettől a karjaiba olvadt, szeme becsukódott. A férfi keze a nő szoknyájára csúszott, kicipzározta, és a parkettre csúsztatta. Végigsimított a professzornő fenekén, aztán felkapta Isabellát, és elrúgta alóla a szoknyát.
- Figyeljük meg, hogy Isabella nem csak ellazult, hanem fel is izgult! A bimbói a melltartónak feszülnek. És figyeljük meg az átlátszó bugyit - mutatta az osztálynak. - Ugye látható, hogy alatta Isabella teljesen csupasz? Na most ha megcsókolom itt a nyaka hátsó részét, és ide teszem a kezem a combja közé, máris nedvesedni fog. - Végighúzta ujját a bugyi nedves foltján. - Az a jó, ha a hölgy jó nedves.
Peter levette Isabella melltartóját, bugyiját, és az asztalnak döntötte a fenekénél fogva. Széttárta a nő lábát, és végigsimított sima, nedves punciján. Simogatni kezdte a csiklóját, de közben folyamatosan beszélt az osztályhoz.

- Ha már teljesen ellazultak és benedvesedtek, partnerük csúsztassa be egyik ujját, aztán kettőt is. - Szabad kezével mutatta, hogyan álljanak az ujjak. - Ez most a jó pozíció, mert ha behajlítjuk az ujjunkat, kitapinthatjuk a G-pontot.
Odabent is behajlította az ujjait, kitapintotta az érzékeny területet, és Isabella felnyögött.
- A G-pont itt van, kedves osztály, és olyan, mint egy miniatűr szőlőfürt. - Az ujja még mindig Isabellában volt, de közben kérdően nézett a hallgatókra. A hölgyek egy emberként álltak fel, és felsorakoztak elé.

Peter az asztalra döntötte Isabellát, széttárta a professzornő remegő combjait, és puncijához érintette az első hölgy ujjait.
- Érzi, milyen sima? Milyen nedves? Most simítsa meg a csiklóját.
A nő középső ujja Isabella csiklóján mozgott, amitől a tanárnő nagyot nyögött, háta megfeszült.
- Most tolja be neki két ujját.
A hallgató betolta. Isabella ágyéka megemelkedett, és a nő kezének feszült.
- Ne még, kicsim - suttogta Peter, és lenyomta Isabella csípőjét.
- Milyen érzés odabenn? - kérdezte a hallgatótól.

A nő gondolkodott egy kicsit, fejét félrehajtva fedezte fel Isabella belsejét.
- Hihetetlenül meleg, nedves és szűk, mintha érezném belül a dudorokat, és ha behajlítom az ujjamat... Nahát! - kiáltott fel a nő. - Éreztem! - mondta az osztálynak. - Éreztem a G-pontját! Milyen jó!
Az ujja az érzékeny területen maradt, amitől Isabella ujjai összerándultak, de Peter még mindig szilárdan tartotta a csípőjét, és szólt a hallgatónak, hogy ne alkalmazzon nyomást.

Isabella lázas önkívületben élvezte, ahogy hallgatói sorban eléjárulnak, és felfedezik a testét, a csiklóját simogatják, beledugják az ujjaikat, és kitapintják a G-pontját. Volt, hogy amikor valamelyik hallgató a csiklójához ért, el is élvezett. Az orgazmusok hullámokban borították el a testét, de Peter nem engedte, hogy a G-pontjával is megcsinálják ezt.

Amikor az utolsó hallgató is végzett, Peter köré állította a hölgyeket. Aztán az asztalra feküdt, a mellkasára vonta Isabellát, és jobbkezével a nő ágyékához nyúlt. Ajkai a nő fülét és nyakát becézgették, keze a punciján táncolt. Két ujját betolta neki, és hagyta, hogy a nő csípője a kezének feszüljön. Behajlította az ujjait, kitapintotta a duzzadó szőlőszemeket, és pár gyakorlott mozdulattal elélveztette a nőt. Isabella sikoltva élte át az orgazmust, puncijából csurgott a nedve, eláztatta az asztalt is. A hallgatók meredten figyelték a jelenetet, és odanyúltak a finom folyadékért. Voltak, akik megszagolták, voltak, akik meg is kóstolták. Isabella nyögve feküdt ott, szíve próbált visszatérni a normál kerékvágásba.

Ekkor szólalt meg az óra végét jelző csengő. A hallgatók összeszedték a homijukat, köszöntek és elmentek.

- Te egy nagyon rossz kisfiú vagy - nyögte Isabella az asztalról. - Meg se tudok mozdulni. Teljesen készen vagyok.
Peter felnevetett, miközben a ruháját igazította meg magán.
- És ne hidd, hogy ma este lefekszem veled! - mondta Isabella. - Már így is mintha egy orgiából szabadulnék. Teljesen kivagyok.
- Én ennél többet nézek ki belőled - vigyorgott Peter.

Isabella felült, felvette a bugyiját, és Peterre nevetett.
- Hát ez kedves - mondta, és lassan, álmodozva felöltözött. Mindketten hallgattak, a nő összeszedte az óravázlatait, és a táskájába rakta őket. Peter letörölte az asztalról a professzornő nedvét, és felajánlotta, hogy viszi a nő táskáját. Isabella odaadta neki, és kimentek az ajtón.

Odakint egy sárga "Tematika" felirat volt a falon. Peter olvasni kezdte.

"Női egészségtan 101, előadó: Prof. Isabella Davis"

- Gyere, Peter, mennünk kell, nagyon éhes vagyok - sürgette Isabella.
- Várj, ezt még el akarom olvasni - fogta meg a férfi Isabella csuklóját. - Első hét: a női anatómia. Második hét: intim higiénia, harmadik hét: a megfelelő nőgyógyász megtalálása, negyedik hét: menstruáció, ötödik hét: táplálkozás, vitaminok, hatodik hét: testmozgás... - Peter egyre halkabban olvasta a sorokat. Isabella türelmetlenül toporgott mellette. A férfi elengedte a professzornőt. A tematikában nyoma sem volt maszturbációnak, orális szexnek vagy férfiak kielégítésének.

- Na várj csak! - csapott Peter a nő fenekére. - Ezért még számolunk!
Hozzászólások
További hozzászólások »
margaret ·
A felnőttképzés varázsa :P
Tetszett :stuck_out_tongue:

Sinara ·
Már az elején "balsejtelmem" volt. És nem csalódtam. :D
Nagyon jó történet. Csak egy hibája van... Az, hogy túl rövid. XD
Na de, viccet félretéve (persze nem mintha nem olvastam volna még kétszer ekkora terjedelemben), az zavart, hogy az elején bele csapunk a lecsóba, de később se tudunk meg semmit a szereplőjről. Csak Izabelláról, hogy professzornő. De Peterről...
A fogalmazás viszont kiválp, a fordítás pedig talán hibátlan is.
Gratulálok
Pavlov ·
Köszönöm a dicsérő szavakat! Örülök, hogy tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: