Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tánc bokaficammal

Fáradtan ül a többiek közé. Bágyadtan mosolyog. Hosszú nap volt, bár ha körülnéz, láthatja: nem csak neki. Elhatározta, hogy nem iszik alkoholt, hát üdítőt kér, mikor a többiek rendelnek.
Villanásnyi bizsergést érez. Az asztal alá pillantva világossá válik, ki érintette meg. Elmorzsol egy mosolyt, ugyanakkor fejében nagy piros transzparens villan: NE. Aztán finoman megérinti ő is a férfit. Mintha hideg szél borzongatná mindkettőjüket… Percek sem telnek el, s már nem bírják ki, hogy nem érjenek egymáshoz. A transzparens tülkölni látszik: NE.

Fényévek múltán, mikor elindulnak táncolni, észrevétlenül összeölelkeznek egy pillanatra. Odébb egy másik kocsma, ahol megállnak..: két kar fonódik folyvást a derekára, s egy illat az érzékeire. Megadóan hajtja a fejét a férfi vállára. Maga sem tudja, miért érzi ilyen végtelenül biztonságban magát...inkább nem is gondolkodik rajta.…A tábla feliratot váltva villan a képbe: STOP. A levegőt harapni, vágni, lőni lehetne köztük, noha nem sok légrészecske fér meg az összepréselt testek közti hézagokban. Veszélyes látvány, hogy lehet két emberből egy… még ilyen formában is…

Kint hideg van. Fejszellőztetésre épp megfelel. A lányt a lehető legmesszebb hajtja a férfitól a meglepetés, hogy ilyet is lehet érezni...
S újra bent: egy helyen s egy szempárban tükröződve. Nevetve, hogy milyen könnyű a világ.
Vagy három életnyi idő múlva, bár igazából csak néhány perc elteltével egymásba gabalyodnak a zenére. Hogy mi szól, nem számít, hogy kivel jöttek, már teljesen mindegy.
Már nem lehet tudni, ki-hol végződik, miért és mit nem lenne szabad. A várakozás, míg a szájuk egymást keresi, újabb életnyi pillanat. Már nincsenek kérdések. Két izzó test van. Köztük megpattant szavak. A transzparens a passzív létet megelégelve, kezeket növeszt, és rángatja, cibálja a lányt. Sikerrel- egyelőre.

A következő snitt már az autó. Nincs se zene se tömeg, csak két lény. Emberek talán. Kényszerű beszélgetéssel hűtik egymást, majd kiszállva a hidegben, méter távolságból kiabálva szél által cafrangolt szavakat, nevetve egymáson-magukon higgadni próbálnak. Már majdnem sikerül, de mikor a kezük véletlenül összeér, az megöl minden érvet, falat, tagadást.
Az autó száguld, tán ki a világból, s mikor megáll, a lány egy elegáns mozdulattal aludni küldi a sivítva tülkölő transzparenst.

S ami utána jön: a pattogó érintések, tépett sóhajok, lopott simítások titkos világa.
Képekben élik meg, pillantásonként, nem folyamatként, s hogy csoda történt, sőt, annál is csodább, csendben rejtik magukba, s a kéz kezet szorít.
A férfi kiszáll. Mosolya a mámoré és a fáradtságé. Józanodva. Jutalma a megszokott tortúra: a másnap.
S a lányé: egy meglehetősen fertőző, nemi úton terjedő betegség: a szerelem.
Hasonló történetek
29476
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
26059
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Hú ez tetszett, végre felfelé görbül a vége.

:flushed:
szöszke ·
Minden nézőpont kérdése, szerintem...ezt fejenállva írtam :P
Kösszpussz.

Mária de la Cruz ·
Kedves Szöszke!
A stílus magával ragadó. Az egészet lelkiismerettel bereflektoroztad.
Egyetlen kis korrekciós hiba van /szerintem/
Az utolsó sort csalánszörpösre törpölded. :)

De azért a 10-es kijár.
király.
sirály.
szöszke ·
Én csak leírtam, amit diktált a kellőképpen rohadt életem. Se többet, se kevesebbet, úgy hiszem. Sajnálom, ha máshogy jött át.
Igyekszem írni.
Köszönöm.
Mária de la Cruz ·
Már nem erőlködöm
szöszke ·
bocs, hogy nem értelek, nyilván én vagyok suttyó. elolvasom még azért holnapis, piamentesen, hátha...

Lock ·
Elég furcsa témákról írsz. Te mindig ilyen rövid történeteket fogalmazol, mert amit én eddig olvastam az mind rövid volt?
Lock ·
Igazából szerintem a cím és a téma nem kapcsolódott össze, de ez csak hangos gondolkodás nálam. Végül is nem a téma furcsa, hanem az, hogy ilyen rövid történeteket írsz. Én szeretek elmélyedni a dolgokban, és szerintem ilyen hamar nem lehet. Maga a sztori szépen fogalmazott hétköznapi dolog, és olyan beleélhetettlen érzése van, de ezt nem sértésnek szánom, csak senki szerepébe nem lehet bekapcsolódni érzelmileg ennyi idő alatt.
szöszke ·
Talán nem is az a lényeg, hogy beleéld magad, hanem valami egészen más... :)
Lock ·
Igazad van. Emberfüggő...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: