Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanár úr kérem

Másodévet töltöttük a technikumban, már majdnem betöltöttem a tizenkilencet, amikor ez a dolog megtörtént velem. Az új biológia tanárunk jóképű férfi lett, harminchárom éves elmúlt, de huszonötnél nem nézett ki többnek. Feszes farmert és testhez simuló pólókat viselt, felsőtestének minden izma remekül kirajzolódott alattuk és az összes haverommal azt bámultuk, hogy lehet valaki ennyire jó testű, szerettünk volna hasonlítani rá. Példaképpé vált, mint a macsó típus megtestesítője.
Mondanom sem kell a biológia lett a kedvenc tantárgyunk. Belehúztam a tanulásba, kitüntetett figyelmet akartam. Átlagos fiú vagyok, és nem tudtam, hogy hívhatnám fel magamra a figyelmet, így hát belehúztam és elkezdtem minden szórakozás helyett bioszt tanulni és készülni a felelésekre. Nem tudom, miért vágytam rá, a törődésére.El is értem a célomat, a következő héten Ádám a csodálatos kék szemével rám nézett, és mosolyogva engem kért meg, hogy órák után segítsek neki rendbe tenni a szertárat. Akadt is irigykedő...
- Te lúzer, biztos ötös kapsz az év végén! - ugrattak a többiek.
Egy fekete pólót és egy koptatott farmernadrágot viselt aznap, ami a csúcsos formájú fenekére tapadt, és ahogy mentem utána a szertárba, máris felizgatott a látványa. Istenem, olyan segge, csak keveseknek van, mint neki.Tudom hülyeség, addig sosem tapasztaltam magamon homofób jegyeket, de a tanárom valahogy elhintette bennem. Először csak arról fantáziáltam, hogy olyanná válok majd külsőleg, mint ő. Izmossá, erőssé, tekintélyt parancsolóvá. Aztán, ahányszor eszembe jutott, merevedés is társult mellé.
Éreztem, ahogy a farkamba áramlik a vér, ahogy szűkül az alasóm. Ádám sötét haján megcsillant a neonfény, és én őrülten vágytam arra, hogy beletúrhassak, szinte éreztem a tenyeremen a selymességét és a puhaságát.
A szertárba érve leültem egy székre, közvetlenül mellé, és elkezdtem lapozgatni egy anatómiai könyvet. Ő a kíváncsi tekintetével végig követte minden mozdulatom, és amikor felnéztem, összevillant a tekintetünk s megajándékozott egy gyönyörű mosollyal, amibe erősen belepirultam. A nagy fehér fogai egy ragadózóra emlékeztettek, ahogy felé fordultam, a mellizma és bicepsze, majd kiszúrta a szemem, nem tudtam levenni róla a tekintetem és ezt ő is észrevette. Nem szólt semmit. Én pedig egyre jobban fészkelődtem, azt sem tudtam, mit csinálok, össze–vissza, lapozgattam a könyvet, akár egy idióta.
Ekkor nem tudom miképp, de elöntött a vörös köd, már csak a hím munkált bennem, bevadultam.
Felálltam és lehetett valami vadság a tekintetemben, mert ő hátra lépett egyet, majd még egyet, de hiába, mert mentem  utána. Akartam, mint a vizet a sivatagi vándor. Mosolygott fölényesen, karját összefűzte a széles mellkasa előtt, kíváncsiság vegyült a tekintetébe.
- Hát jó, nem bánom, segítek rajtad - szólalt meg számomra hihetetlen módon és a kezemet a fenekére vezette.
- Simogasd, látom mennyire oda vagy érte.
Úristen, azt hittem beleőrülök, alig akartam elhinni, hogy mindez nem álom.
- Tanár úr kérem... - nyögtem bárgyún, de ő egyértelműen bátorított a tekintetével. Több sem kellett, totálisan beindultam, két kézzel gyűrtem a feszes és gömbölyű hátsóját ő pedig nekem döntötte a testét és egy kéjes morgás hagyta el a száját.
- Be tudod vadítani az embert - nyögte a fülembe.
A szívem egyre hevesebben vert, valósággal kalapált, éreztem, hogy az arcom vérvörösen ég, ziháltam, és ekkor ő sem habozott tovább, a szemembe nézett, és közelebb hajolva összeért az arcunk.
- Tudtam, hogy te vagy az én emberem, nagyon helyes fiú vagy Laci. És bátor! - A kék szeme úgy, de úgy mosolygott, Istenem, madarat lehetett volna velem fogatni!
Lágyan engedett be a szájába, végig simogattam belül mindenhol és egyre jobban belelovaltam magam az egész dologba. Vadállat szabadult bennem fel, hogy nem vagyok normális, már akkor elkönyveltem, amitől még szabadabbá váltam.Na ná, fiatalság, bolondság...
Már lázasan izzott minden porcikám és nyeltem a finom ízű nyálát, ahogy ő az enyémet. Az a csók! Mintha új dimenzió nyílott volna körülöttem. Mesterien nyelveztünk, nekem fiúval még nem akadt semmilyen élményem, az pedig maga az extázis volt. Nem gondoltam bele, hogy mit teszek, és hogy helytelen, bűnös, valahol lappangott bennem a biszexualitás.
A kezem gyúrta a  fenekét, simítottam a zselézett hajat, a derekát, majd végre az erős bicepszet simogattam élvezettel. Éreztem, ahogy a nagy dudor egyre keményebb lesz, ami a hasamnak préselődik, majd kilukasztva a koptatott farmert. A  dolog, a farkát felizgatta, a tudat szárnyakat adott. Ráfogtam, kitapogattam a keménységét, ő a számba nyögött, egészen eluralkodott rajta a vágy. Lehúztam a cipzárját, remegő ujjaim birtokba vették a vaskos falloszt. Istenem, majd megőrültem, amikor a kezem kisimogatta a selymes bőre alatt nyugvó csodát.
Imádtam a farkát!
Ekkor indult el az ő keze is felfedezőútra, bebarangolva az egész felsőtestemet. Mennyei érzés, mindenem szikrázott még a levegő is felforrt körülöttünk. Amikor abbahagyta a pólóm alatti felfedezést, a keze lesiklott a nadrágomhoz és én felnyögtem, amikor lehúzta a cipzárt. Szerettem volna ha előtte szívogatja a mellbimbómat, de nem elégedetlenkedtem, valósággal előpattant a kőkemény farkam a fehér alsóm alól, ágaskodva várt minden kényeztetést. Lüktettem ezerrel.
A farkam keményen meredezett és szinte ordított a beteljesülésért. A kéjcseppek gyűltek a makkom végén, a gyomrom megremegett, a tűz teljesen elöntött.
Közben ujjaim keményen ölelték körbe az eres farkát, a fekete, csillogó fanszőrzet is izgatott. Nagyokat nyeltem, vágytam a makkján gyöngyöző cseppekre. Járt a kezem, élvezetem, amit adok és kapok.
- Gyönyörű farkad van, épp amilyen a kedvencem, vastag és szép nagy. - lehelte, miközben belenyalt a fülembe. A kezem ekkora már sebesen mozgatta a fitymája felett a bőrt, Ádám teste megfeszült nemsokára, kezemet beterítette a meleg magja, illata érzékien hatott rám.
- Óóóó - nyöszörögte szakaszosan, miközben élvezett. Aztán elém rogyott, miután kissé megtörölgette a péniszét. Szerettem volna zsebkendő lenni, amin az ondó összegyűlt.
Először a herémet kezdte el morzsolgatni, de a szájával olyan közel hajolt, hogy éreztem a leheletét. Nyald meg a golyómat - ordított a belsőm, de hang nem jött ki a torkomon. Ekkorra már egész testemben remegtem, a várakozás izgalma feszített kívül-belül, hiszen tudtam, hogy lefog szopni, addig kényeztetni, míg rá nem élvezek az arcára. Meglepetésemre, először, csak a hasam körül járt a nyelve, nagyon jó érzés volt, még a köldökömbe is belemélyedt a nyelvének hegye. Teljesen felizgatott vele, kész lettem, csak a szentlélek tartott függőleges testhelyzetben. Aztán tovább haladt lefelé, engem pedig a totális összeesés környékezett.  Csupasz farkam ott ágaskodott vele szemben, és éreztem, amint az orrával bökdösi, beszívja az illatát. A fenébe is, azt hittem kész, vége, mint akit kiütöttek. Alig hittem, egy szertárban vagyok a tanárommal.
Aztán végre rákulcsolta ujjait a hímvesszőmre és lassan hátratolta a bőrt, amíg csak bírta, majd a nyelvét le-föl járatta rajta. Lecsúszott a farkam oldalára is, a golyóig nyalta kéjesen, és élveteg arccal. Hú, de imádtam! Felnyögtem, és rájöttem a valóság sokkal jobb, mint a legcsodálatosabb fantáziám.
Én ekkor húztam fel a felsőjét a nyakáig, lefelé bámultam, legeltettem a szemem a bronzos bőrön, a mellizom szépségén. Gyönyörű és csodás izmok, amikor a mellhez értem keménnyé vált a mellbimbó, ahogy simogattam élvezettel egyiket a másik után. Itta a szemem a látványt, elraktározva szegényebb időkre.
Ő ezután a makkomat vette kezelésbe, járt az ügyes nyelve körkörösen az árok körül, ahol a legérzékenyebb voltam, a fitymám vékony vonalán is végighúzta párszor a nyelvét, majd egészen bekapta a farkam hegyét.  Mesterien játszott a szorosan összeszorított ajkaival együtt, hangot is adott ki, a torkából feltörőt, berregett bizsergetőn, mint valami vibrátor. Piszkosul jól csinálta, úgy szopott, mint egy isten, talán az óta sem volt senki olyan jó, mint akkor ott Ádám.
Néha abbahagyta, hogy verje egy kicsit, miközben beszívta a golyóimat, kéjesen fel-fel hördült mellé, biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezte ő is, imádott szopni. Én, mint akit elvarázsoltak, biztosan ezért nem nyúltam hozzá már utána, azt akartam, hogy minden az ő kedve és irányítása szerint történjen.
Csak álltam behunyt szemekkel, hátrafeszített fejjel és ziháló hangok és dicsérő szavak hagyták el a számat, kiélveztem minden egyes másodpercet.
Egyre jobban beindultam, csípőm ritmikusan mozgott, a mozdulataim gyorsultak. Erősen megragadtam Ádám széles vállát, még szinte most is érzem az erejét az ujjaim alatt. Egészen mélyen betoltam neki a farkam, ameddig csak bírtam, a manduláját birizgálta a makkom. A farkam ekkorra már forrón lüktetett, és éreztem, hogy nemsokára jön a spricc.
Lenéztem rá, a tekintetünk találkozott, ő látta rajtam már nem kell sok a beteljesedésemhez, ezért még gyorsabb ütemre váltott. Aztán egyszer csak éreztem, hogy az egész testem megfeszül és a szívemből az összes vér belepumpálódik a farkamba, teljesen elzsibbasztva azt, kilövelltem egyenesen a húsos ajkak közé. Mennyei élvezés volt, még ma is látom, amint mohón nyeldekli az adagomat a tanár úr.
Amikor már bágyadtan és erőtlenül álldogáltam, akkor sem hagyta abba a szopást, lenyalogatott a péniszemről mindent, kiszívta az utolsó cseppeket is. Azt hittem belehalok, olyan jól esett, velem még senki nem törődött annyira. Csodálatos pillanatok, felejthetetlen élmény…
Ekkor lassan felállt, és a tekintetünk ismét összevillant. Szóhoz sem jutottam, pedig meg akartam köszönni, ám ekkor megszólalt a mobilja és mialatt beszélgetett a kedvesével, elillant a pillanat varázsa. Ahogy végzett a telefonbeszélgetéssel, vagányul rám mosolygott és megsimogatta az arcom.
- Mennem kell, kint vár az asszony, légy szíves vidd ki az üres kartonokat - mutatott a sarokban pár papírdobozra - aztán haza mehetsz! - és ezzel kisétált, de nem csak az ajtón, hanem az életemből is, mert soha többé nem tudtam vele kettesben maradni.
Nem mesélhettem el büszkén a barátaimnak a történteket, ez Ádám, a biológia tanárom és az én titkom maradt örökre.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Olvastam ám. Tetszett, ahogy kiragadsz egy-két jellemvonást, a többit pedig menet közben ismerjük meg.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: