Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanár-diák szerelem

Bogi volt az egyik legjobb tanítványom az egyetemen. Okos volt, bájos és hihetetlenül vonzó. Amikor felkért, legyek a konzulense, tudtam, közelebb kerülhetek hozzá. Sokszor beszélgettünk az irodámban, de csak tanulmányi ügyekről és mégis: finom mosolyából és abból, hogy mindig elpirult, amikor finoman megérintettem, hogy üljön le, sejtettem, hogy nem közömbös irántam. Egy alkalommal arra az elhatározásra jutottam, hogy magamévá teszem gyönge testét. Kicsit féltem, nem tudtam, hogy fog reagálni, hiszen majdnem pontosan negyven év volt köztünk a korkülönbség. Nem lehettem biztos semmiben, ennek ellenére egy konzultációnk alkalmával megtettem.

Bogin finom nyári ruha volt és borvörös boleró, hosszú haját kiengedte és csábosan mosolygott rám óra közben. Óra végén odajött hozzám és beleszuszogta a fülembe: "Beszélhetünk tanár úr?" Olyan érzéki volt, mint még soha, gyorsan igennel feleltem. Az irodámba mentünk, engedtem, hogy előttem menjen és én megcsodáltam édesen formás fenekét és hosszú lábait, amiket azelőtt még sohasem láttam ilyen tisztán. Óvatosan, észrevétlenül bezártam az irodám ajtaját. Bogi megállt előttem én pedig finoman megfogtam a vállát, nem csak lágyan megérintettem, ahogy szoktam. "Foglaljon helyet" - mondtam. Bogi megérintettem a kezemet és válla fölött rám nézett, majd rám mosolygott. Szemei csillogtak, ajkai finoman szétnyíltak. Izzott köztünk a levegő. Elpirultunk, én is elmosolyodtam. Bogi ekkor finoman megcsókolta az arcomat, aztán megfordult karjaimban és beleszuszogott a fülembe. Finoman csókolgatni kezdett, én pedig már alig bírtam kivárni, hogy ajkaink végre egymásra találjanak. Végül megtörtént. Mézédes csókja volt Boginak, lágy és szenvedélyes. Ajkaink egymásba olvadtak, nyelveink játszadoztak.

Bogi közben elkezdte kigombolni az ingemet és simogatni kezdte szőrös mellkasomat. Én közben a nyakát csókolgattam és lefejtettem róla boleróját. Nem volt rajta melltartó, és ahogy a ruhának lecsúsztak a pántjai, mellei elővillantak. Finoman lehúztam róluk a ruhát és csókolgattam, nyalogattam őket, beleszívtam Bogi keményedő bimbóiba. Bogi eközben kéjesen sóhajtozott és beletúrt ősz, ritkuló hajamba. Nagyon finom volt minden érintése. Gyöngéden eltolt magától és segített megszabadulni a cipőmtől és a nadrágomtól. Levetette szandálját és meztelen lábacskáját körém fonta. Férfiasságom már keményedett és ő egész szorosan átölelt, csókolgatott. Letoltam róla ruháját, ami könnyedén omlott a földre és előtűnt Bogi karcsú, lányos alakja.

Letérdelt, megfogta kemény faszomat az alsómon keresztül és előhámozta onnan. Finoman nyalogatni, csókolgatni kezdte, miközben én fejét simogattam. A szájába vette heréimet, aztán az egész faszomat letolta a torkán. Kényeztetésén alig bírtam elviselni állva, muszáj volt nekidőlnöm az ajtónak. Éreztem, hogy nem tudnám sokáig kihúzni, ha Bogi így folytatná és benne akartam elélvezni. Óvatosan eltoltam magamtól őt és állánál fogva megemeltem. Belemarkoltam fenekébe, felemeltem és az asztalra fektettem. Megszabadítottam bugyijától, ami már tocsogott az édes nedvtől. Csókolgatni kezdtem meztelen testét, miközben Bogi lágyan sóhajtozott. Belecsókoltam a köldökébe, aztán ajkaimmal a combjaira tévedtem. Éreztem, hogy kissé megfeszül a teste, amikor kis puncija körül csókolgattam. Végül elértem a csiklójához. Nyelvemmel kezdtem izgatni, körkörös mozdulatokkal, olykor el-eltűnve a nedves és forró barlangban. "Gyorsabban" - suttogta Bogi. Elkezdtem csak a csiklóját izgatni, egyre nagyobb sebességgel, aztán hirtelen Bogi felnyögött, teste megvonaglott és fejemet elhúzta puncijától.

Lágyan elindultam visszafelé. Megint megálltam köldökénél és nagy, húsos melleinél. Megcsókoltam és óvatosan, de határozottan belé mélyesztettem kemény faszomat. Teste gyorsan felvette az egyre sebesebb ritmust, amit diktáltam. Lábait körém fonta, így segítve a könnyebb behatolást. Éreztem, ahogy teste megvonaglik, kéjesen felsóhajtott, de nekem se kellett több. Abban a pillanatban érzetem, hogy robbanok. Kitört belőlem a geci és eláztattam a forró punci belsejét az értékes nedűvel. Még sokági feküdtünk egymásba fonódva, aztán kész voltam egy újabb menetre. Így telt el az a délután és aztán minden konzultációnk hasonlóan szép örömökben végződött.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: