Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Táltostűz

Kérdi valaki a nyílméregbékától, hogy „Drágám, akarsz te jáspis, opál, rubin vagy smaragd, de mérgező, szép, de gyilkos lenni?” Mondja-e neki az anyja ebihal korában: „Kedvesem, úgy vigyázz, hogy ne szeress, mert veszélyes vagy!”? Választhat vajon a kis jószág? De bizonyosan azt mondaná: jó ez neki így. Hogy is ne volna jó? Ő így éli túl a létet, neki ez hasznára van. Tudja is róla mindenki: harsány, hát halálos.
Mondta-e vajh apám anyámnak, hogy „Ím, szörnyet nemzettem hát, ki bár okos lesz mint te és a te apád és az én kék szemeimet örökli, azért mégis inkább óvd tőle a Világot!”? Nem mondta. Egyszerű, miért nem: nem sejté még azt, nem is tudta meg soha. Ennek ellenére mégis mindig valami néma iszonnyal viseltetett irántam. Talán ő maga sem tudta, miért húzódik el tőlem mindig, talán én is tévedek, ha megérzésnek hiszem. Tán csak személyiségünk hasonlatossága riasztotta – mindkettőnk makacssága és uralkodási vágya. Két türannosz nem élhet egymással békében. Azért is volt ez, mert ő Lászlót várt, nem engem, a férfiember pedig nem átok a többinek. A férfinak csak a teste erős, az érzelmei és tán az elméje is, de akaratáról csak hiszi, hogy van, lelke gyenge és nem tudja uralni önmagát.
A szülészorvos is csak annyit mondott: „Asszonyom, kislány.”, nem pedig azt, hogy „Ég irgalmazzon magának drága asszonyom, veszedelmet hozott a Nap alá, mely oly, mint a járvány: se jó, se irgalmas, nem ismer kegyelmet, de kiszámíthatatlan és veszélyes. Hasonlatos a vékonyszálú, gyengének látszó szulákhoz: könnyen tépni levelét és szárát, de mindenre ránő, mindent halálrafojt és aztán továbbáll; szép és haszontalan, de kiirthatatlan.” Nem gondolta még anyám, hogy a legszebb virágok mérgezőek és a legédesebb a rothadó gyümölcs.
Oly lettem, mint a tűz: szép, meleg, éltető erejű, de pusztító hajlamú. Ám nem vagyok hasonlatos a lángok többségéhez: nem terjed parazsam ezerfelé, mindenféle haszontalan irányba. Veszélyesebb vagyok, gyilkosabb és kiszámíthatatlanabb.
Így lettem hát Táltostűz.
Hasonló történetek
3902
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4116
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
geminigirl ·
"Pici haja, nagy a hasa, készen van a török basa" - énekelgettük anno, megboldogult gyermekkorunkban.
Mostanában a haj vagy jobb esetben a has helyettesíthető más testrésszel. Tetszés, igény, érdeklődés és tapasztalatok szerint. :smile:
Sztrájk ·
No az attól függ, hogy a helyettesítés ellenére megtarthatom-e a jelzőket.

szigorúan bizalmacska ·
Tisztára úgy kezdődik, mint egy Csársz Dikensz.
:blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: