Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Táltos a barlangban 1.

A Főnök nehéz munkát bízott rám. Néztem a sejtek őrjítő forgását, és nem tudtam szabadulni az érzéstől, hogy meg fogom még bánni, hogy önként jelentkeztem erre a feladatra. De mikor kiléptem a körből, Jázmin mélyen a szemembe nézett, és én minden aggodalmam elfeledtem. Kihúztam magam, szárnyaim magasabbak voltak, mint valaha, és a legkisebb pihe is a helyére került. Ekkor hirtelen a lábam alatti felhő villámgyorsan közeledett az orrom felé, mígnem ott nem találtam magam Jázmin lábainál.

Ez nem történik velem túl ritkán. Hajlamom van nevetségessé tenni magam és igen ritkán jut eszembe valami frappáns felvágás, hogy legalább egy icipici méltóságot meg tudják őrizni. Nem csoda, hogy már nem maradt belőle sok…
A mocskos rózsaszín felhődarabok beakadtak a szárnyamba, összeragadtak és igen ocsmányul néztek ki. Átkozódtam magamban. „Ezt a munkát meg kell kapnom!”- gondoltam. Komoly forráshiányban szenvedtem. Ez már a sokadik munkám volt. (Önéletrajzot már nem is készítek, mert a mennyvilágon senki nem hajlandó az alapján interjúra hívni. A jelenlegi állást is egy volt barátnőm segítségével kaptam, akinek lelkiismeret furdalást okozott, amiért dobott engem. Mégis jó valamire, ha az angyalt megcsalják...)
Nem szívesen vállaltam el, de végülis úgy tűnt, viszonylag könnyű munka, jó a pénz, és ami a legfontosabb, rengeteg szabadidővel jár, a mire szükségem is volt, mert egy, a mennybéli életet alapjaiban megreformáló és azt más megvilágításba helyező művön dolgoztam már akkor 13. mennyéve.

És persze, ott volt Jázmin. Ó, Jázmin! A legeslegcsodálatosabb lény, akivel valaha találkoztam... Nem is eviláginak tűnt... Gyönyörű, dús, fekete haja szinte mindkét szárnyát beborította, ha kibontva viselte, és azok a szárnyak... Sok szárnyat láttam már (igaz, a legtöbbet újságban), de egyik sem volt Jázminéhoz fogható. Amint ráléptünk a felhőre, csak őt láttam, semmi mást. És most vele együtt dolgozhatok… Fantasztikus érzés volt.
Az egész úgy indult, hogy az első napomon a Főnök szokásos körútján a mi felhőnket ejtette útba. Láttam, Jázmin iránt ő sem elfogulatlan, bár sosem használta ki a helyzetet.

- Nos, nézzük csak, mi készül itt! – mondta a Közép fölé hajolva. – Ó, ez szép feladatnak tűnik! Valami jóravaló fickóra van szükségünk, akinek helyén van az esze is és a szíve is.
Jázmin körülnézett, rám vetette pillantásának tüzét, és én olyan jóravaló fickó akartam lenni, akinek helyén van az esze is és a szíve is. Felpattantam.
- Ne is keressetek tovább! Én akarom!
- Te? – nézett rám a Főnök hitetlenkedve. (Már máskor is találkoztunk.)
- Igen – húztam ki magam. – Én. Alkalmas vagyok rá!
A Főnök rámvillantotta jellegzetes pajkos pillantását, és én úgy éreztem, ebből még sok bajom lesz. De visszafordult, bólintott, és én megkaptam első munkámat, mint őrangyal.
Hasonló történetek
4239
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
6132
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: