Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Talán utoljára...

A barátommal úgy néz ki, hogy végleg szakítottunk. Sajnos, ez engem nagyon padlóra küldött, hiszen mai napig szeretem őt. Azóta szakított az "utódommal" Szandrával, és egy Melissza nevű lánynál kötött ki. Talán említenem sem kell, hogy én már az első találkozásnál megutáltam Melisszát, aki látta szemeimben a mérhetetlen mennyiségű utálatot, mit utálatot? Valósággal gyűlöletet, megvetést és elkeseredettséget. Szemszögemből nézve joggal, hiszen a volt kedvesemmel, Robival, nagyon sok jó dolgot megéltünk, nem csak szexualitás terén. Nem elhanyagolható az utóbbi szempont sem, de szerény véleményem szerint egy kapcsolatnak nem csak a jó szex, akarom mondani szeretkezés az alapja, hanem nagyon sok más is. Feltételezem, példákat sem kell felhoznom, vélhetőleg a Kedves Olvasónak is megvannak a maga elképzelései, gondolatai, nem az én posztom akárkit is kioktatni. De már nagyon eltértünk a témától...

Ott tartottam, hogy Malisszát megutáltam, így mikor felmerült az ötlet, hogy Robi, Marci és én bulizni menjünk, eleinte minden szép és jó volt, de szóba került Melissza is. Gyűlöletemet nem titkolva elleneztem, hogy az újdonsült barátnő is velünk tartson, de mivel szeretem Robit, lejjebb kellett adnom az elképzeléseimből. A kérdés az volt, hogy hova menjünk és mivel. Végülis megbeszéltük, hogy a már megszokott Szlovákiai helyünkre megyünk. Egy csinos miniszoknyát vettem fel, ami olykor többet engedett megmutatni combomból, mint amennyit "kellett volna", illetve egy nyitott hátú, fekete felsőt, egy aranyos cipővel. Rám tekintettel, autóval mentünk. Az anyósülésen ültem, Robi és Melissza hátul. 10 óra tájt értünk át Szlovákiába, és a változatosság kedvéért egy pubba ültünk be. A fiúk rendeltek, szerencsékre beszélték a helyen a magyart.
- Jó estét, egy vodkát, két abszintot és egy sört kérnénk.
Pontosították a rendelést, pillanatokon belül előttem volt a vodka. A fiúk sem spóroltak, Melissza hamar berúgott az abszinttól, Marcival egyetemben. Olyan szinten, hogy elaludtak az asztalunknál, míg mi Robival beszélgettünk.
- Nah, Marci is taccson van. - jegyeztem meg.
- Jaja. Nah, de Melt se kell félteni, szerintem egy ideig felállni sem tud majd. Te hogy vagy a három pohár vodkáddal és a cherryddel?
- Elvagyunk... – mosolyogtam - mintha vitatkoznának, de szerintem nem lesz gond. Én még tudok járni.
- Az nem rossz. Van kedved egyet sétálni?
- Te még meg tudsz mozdulni?
- Nem is ittam sokat, az a pár üveg sör és egy kis pálesz nem tudott kiütni.
- Heh!

Azzal felálltunk, és kisétáltunk a pubból. A táskám a pubban maradt, csak a telcsimet vittem magammal. Mászkáltunk mindenfelé.
Kiültünk egy csendes, magányos helyre. Egy elhagyatott, romos épület kertje volt. Telefonnal világítottunk, hogy az apróbb törmelékekben nehogy elessünk. Robi ekkor megfogta a kezem és maga után húzott. Nem nagyon láttam hol is vagyok pontosan, de váratlanul Robi ajkait éreztem meg számon. Végig simította gerincemet, pontosan tudta, hogy ez a gyengém.
- Áh...-sóhajtottam fel.
A vállaimat,, majd a derekamat kezdte cirógatni Robi, ezzel mondhatni "megőrjített".
A szoknyám alá nyúlt, én már teljesen nedves voltam, és ahogy közelebb húzott magához, éreztem, hogy férfiassága igencsak ágaskodik.
- Áh, te lüke! - mondatta velem a tudatom, bár inkább a helyzetet tartottam "lükének", mintsem Robit.
- Akarod!... Tudom, hogy akarod! - szólalt meg Robi, nagyon határozottan. - Ne akard magad becsapni! - folytatta már finomabb hangnemben.

Én habozás nélkül letérdeltem elé, átkaroltam derekát, magamhoz húztam, hozzábújtam térdelve, közben kezem a nadrágjából szabadította ki makacsul ágaskodó férfiasságát. Mihelyst kiszabadult, a számba vettem. Nyalogattam, mintha soha nem vettem volna a számba, mintha soha nem találkoztam volna "vele". A nyelvem hegyével játszadoztam vele. Robi időről időre sóhajtott fel, egyre kéjesebben, egyre jobban szorított magához, mintha soha nem akarna elengedni. Eközben Robi "leszenvedte" rólam a felsőmet, melltartómat félrehúzta, megmarkolta melleimet. A bimbóimmal játszadozott, amely már keményen meredezett. Átkarolt és felhúzott magához. Megcsókolt, nyelve vadul furakodott be a számba, ellentmondást nem tűrve. Ajkaival megfogta a nyelvem, amit csókolgatni kezdett, olykor meg is nyalta. A nyakamat vette célba, eközben én pedig (szerencsés magasságunknak köszönhetően) igyekeztem péniszét a lábam közé helyezni, még így álló helyzetben is, csiklómhoz dörzsölni. Robi megfordított és végig nyalta a gerincem, eközben kemény péniszét a fenekemhez irányította, a fenekem nyílásához vezette, oda-oda dörgölte. Éreztem, hogy pénisze végén már megjelentek az előnedvek. Határozottan nyalogatta gerincem vonalát, továbbra is gyengéden és finoman.
- Áh!!! - sóhajtottam fel kéjesen.

Határozottan tolt, hogy hajoljak előre. Péniszének csúcsát még mindig fenekem nyílásához dörgölte, majd lassan nedves nyílásomhoz vándorolt a már nagyon kívánt testrész. Egy váratlan mozdulattal belém hatolt. Összerezzentem az érzéstől. Imádtam, amikor bennem volt. Pillanatok alatt felvettük egymás ütemét és közös hangot találtunk. Egyik kezével csiklómat izgatta, én pedig derekába kapaszkodtam. Egyre nagyobbakat lökött rajtam, közelebb hozva azt a csodálatos érzést, amit egymásnak okozni tudtunk. Lassan önkívületi állapotba kerültünk... határozottan kihúzta belőlem péniszét.
-Térdelj le, kérlek, szerelm...-és nem fejezte be a mondatot. Én rámosolyogtam. Talán láthatta, bár a fényviszonyok nem voltak éppen kedvezőek.
Letérdeltem, előre hajoltam, majd kutya pózban folytattuk tovább. Egyik kezével a melleimet markolászta, a másikkal támaszkodott. Mozgásán éreztem, hogy hamarosan elélvez. Egy pillanatra tudatosult bennem, hogy nem védekeztünk, semmilyen módon. De akkor nem számitott semmi, folytatni akartam. Robi teste megfeszült, belém kapaszkodott, mégjobban közelebb húzott magához, majd éreztem, hog a meleg kéjnedv belém lövell. Egy mozdulatot még tett, a gyönyör közepette, amivel engem is elöntött a forróság. A földbe markoltam, kapartam, remegtem, majd egy hatalmas nyögés hagyta el számat. Robi kihúzta belőlem férfiasságát, leült a földre, majd magához húzott, én pedig ismét ráültem a még merev péniszére. Úgy ültem az ölében, hogy közben ő is ült. Átöleltük egymást. A kéjtől elfáradva pihegtünk.
- Bárcsak folytathatnánk! Még!! - sóhajtottam fel.
- Bárcsak...-válaszolt Robi.
- De nem lehet!
Nem volt válasz.
- Melissza. - jegyeztem meg.
Továbbra is csend.
- Talán utoljára? - kérdeztem.
- Talán. - válaszolt Robi, azzal hozzámbújt és egy puszit nyomott a nyakamra.

folyt. köv!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Elementhale ·
Elgurult a gyógyszered? Krumpli?

ambpro ·
Szia!

Ügyesen megírt kis történet, és a sex része is jó. Nekem tetszett!

Mondjuk egy idegen helyen nem hagynám magára a 2 kómás ismerősöm, és a telefonon kívül mindenem...

\" A fiúk rendeltek, szerencsékre beszélték a helyen a magyart.\"
És az ilyeneket légyszi ne! Egy- két ilyen baki nagyon rontja az élvezhetőséget.

A nem védekezés meg irtó nagy hiba :flushed:
Mondjuk ha most visszamentek és Melit felébresztve 4ben siettek terhességmegszakító tabiért, azzal azt hiszem 2 legyet ütnél egy csapásra :blush:

Írj még, szia!
Lenochca ·
Szia!
Tökéletessen igazad van, követtünk el sok hibát. Sajnos van még folytatás, nem lövöm le a poént, de lesz még meglepetés. A gond az, hogyha Melisszát felébresztjük, az egész estét elrontjuk... és igazából ilyesmire akkor nem nagyon gondoltunk. :(

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: