Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Talán utoljára...folyt.

Lassan elkezdtünk felöltözni, igaz nem volt egyszerű dolgunk, mivel a fényviszonyok ezt nehézkessé tették. Olykor-olykor telefonnal világítottunk, hogy öltözetünk némely darabját megtaláljuk. Végül elkészültünk, utoljára körbe világítottuk légyottunk helyszínét, hogy semmit nem hagytunk el. Robi telefonjával kezdett világítani, kezemet megfogta és óvatosan húzott maga után.
- Ez nem derülhet ki! - suttogtam.
Robi egy mélyet sóhajtott, tudta, hogy nem cselekedett helyesen. Nincs erre mentség, még az se, hogy nem voltunk józanok, ittas állapotban voltunk.
- Összejössz Marcival? - kérdezte halkan Robi.
- Amióta szakítottunk nem száll le rólam. Kedvelem... és lehet, hogy megszeretném, hogyha járni kezdenénk.
- De nem vagy belé szerelmes...-dünnyögött a sötét éjszakába Robi.
Én bólintottam, igaz, feleslegesen, mert senki sem láthatta.
Tudtam, hogy nem ígérkezik hosszú távúnak az a kapcsolat, ami Marci és közöttem bontakozik ki. Valahogy nem vagyok belé szerelmes. Nem az ő hibája. Egyszerűen nem megy, és ami nem megy, azt nem erőltetem.

Hamar visszaértünk a pubba. Marci éppen ébredezett, de Melissza még mindig feküdt. Marci gyors léptekkel sietett elénk, már amennyire ilyen állapotában az ember gyorsan tud menni. Fogalmazzunk úgy, hogy lehetőségeihez képest gyorsan jött felénk.
- Merre jártatok? - hördült fel Marci, olyan hangnemben, mintha a barátnője lennék és megcsalás veszélye forogna fenn.
- Sétáltunk. Itt már fülledt a levegő. - vágta oda Robi.
Marci kérdő tekintettel nézett rám, majd ez a kérdő tekintet megváltozott. Megijedtem tőle. Azt hittem rámugrik, letép rólam a ruháimat és azonnal magáévá tesz. Robi mögé léptem, hiszen számomra természetes, hogy a védelmet és biztonságot Robi nyújtja. Marci Robira nézett. Tekintete ismét változáson ment keresztül. Féltékeny volt. Nagyon féltékeny. Meg tudta volna ölni Robit a tekintetével. Ehelyett meglepően barátságos hangon megszólalt:
- Melissza alszik.
- Legalább addigis csendben van... - morogtam az orrom alatt, Robi kérdőn a válla mögé pillantott, ahol én biztonságot nyújtó teste mögött "rejtőztem".
- Mit morogsz ott hátul? - kérdezte mosolyogva.
- Semmit, semmit...-morogtam vissza ironikusan.
Marci lassú és kissé bizonytalan léptekkel az asztalunkhoz sietett.
- Én a mosdóba megyek, ne engedd utánam a csajod, mert belefojtom a klotyóba. -figyelmezettem Robit.
Ő kérdőn nézett rám.
- Nem viccelek, halálra ijesztem a WC-kefével!
Azzal elindultam a mosdó felé. Benyitottam. Sehol senki. Megálltam a tükör előtt, frizurámat kezdtem igazítgatni. megcsörrent a telefonom. Ismerős csengőhang. Robi hiv.
- Szia, hallgatlak. - vettem fel a telót.
- Itt vagyok a másik mosdóban... és éppen rád gondolok... meg az elmúlt háromnegyed-fél órára. Nem tudom kiverni a fejemből. Inkább mást vernék ki...
- Eh, te bolond! - mondtam mosolyogva, mert Robi efféle telefonhívásai sosem leptek meg.
- Már nagyon áll nekem... és szeretné az én álló testrészem folytatni, amit elkezdett a te nedves testrészeddel.
- Bonyolítod a dolgokat.... nagyon bonyolítod. - suttogtam Robinak.
- Ne mondd, hogy te nem akarod!
- De...
- Tudom. Mondjuk, mit szólnál, ha megismételnénk a kocsis emlékeinket?
- Elkérem Józsitól a kulcsot, hogy hadd üljünk be a kocsiba, ne a pubban kelljen pihennünk. Mert... mindegy. Rögtönzök.
- Rendben. - egyezett bele Robi. - Pussz!
- Neked is!

Hamar slusszkulcshoz jutottam, de sajnos volt egy negatív velejárója is. Azt a részeges lökött tyúkot is hozta Marci, ráadásul ő is be akart ülni a kocsiba. Logikus, hiszen az övé. Az autó némán parkolt egy hatalmas fenyő ágai alatt. Helye változatlan volt. Robi a sötétből előbukkant, de szerencsére észrevette, hogy társaságunk is akadt.
- Bassza meg. - nyugtázta.
- Rakd előre, legalább ha hányni kezd könnyebb kilöknöm. - vetettem oda Józsinak.
- Tényleg, ha rókázik, akkor a műszerfalat egyszerűbb lemosni, mint hátul az üléseket. - érvelt Robi.
- Robi akkor te is előre ülsz? - kérdezte Marci.
- Dehogyis, maradok hátul, ott nagyobb hely. - vigyorgott.
- Pici lány, te ülsz előre?
- Dehogyis, még a végén elkapna a kísértés, hogy a kesztyűtartóba csomagoljam.
- Oké, ülök elől. - szögezte le Marci.
Viszonylag hamar elhelyezkedtünk, azt a szerencsétlent meg az anyós ülésre ültettük, lehúztuk mellett az ablakot, aztán hagytuk szenvedni. Robi eközben simogatni kezdte a combomat. Véletlen mozdulatokkal, szándékosan. Gondolom, érti a Kedves Olvasó, hogy mire gondolok.
- Na, most várunk. Amíg vezetésképes állapotba kerülök. Akkor szép jó estét.
-Jó éjt!
- Jó éjt! - dünnyögte Robi. Aztán a kezeit óvatosan a szoknyám alá csúsztatta. Tudtuk, hogy Marci nem alszik. Kezei befurakodtak a bugyimba. Csiklómmal játszadozott. Azt hittem nem birom ki nyögés nélkül, nagyon-nagyon nedves voltam. Kívántam már Robi minden porcikáját. Önzőnek tarthat a Kedves Olvasó, de nagyon hidegen hagyott abban a percben, hogy ezzel fájdalmat okozhatok. Robit akartam, azonnal! Robi a fejét az ölembe hajtotta, a kalaptartón lévő talán egyszemélyes pokróccal betakartam őt. Szorosan hozzám bújt.
- Fázok...!-mondta közömbösen.
- Ne szenvedj! - szóltam én, szintén közömbösen. - Itt a takaró, sajnos, másom nincs. - Ezzel igazából azt próbáltuk elhitetni, hogy mi semmit sem csinálunk.
Az, homályban láttam, hogy Robi kinyújtja a nyelvét. Mai napig nem tudom miért tette, nem is kérdeztem tőle, de valahogy így utólag mindegy is már.

Lehajoltam az arcához, elkezdem a nyelvét nyalogatni, Finoman, érzékenyen. Lágyan harapdáltam. Szívogattam, játszadoztam vele. Ez az ő vágyait is egyre inkább felkorbácsolta. Egy másodpercre kinéztem az ablakon. Jobbra egy nagyobb fenyő kandikált be az ablakon, érdeklődve figyelte titkos együttlétünket. Szótlanul, csendben tűrte, hogy oltalmazó ágai alatt ismét egymáséi legyünk, amennyire azt az adott körülmények között lehetséges.
Csókolózni kezdtünk, majd egymást kézzel kezdtük kielégíteni. Ő egyre több ujját csúsztatta belém, először egy, kettő, majd három ujja furakodott belém.
Élvezeteim közepette Robi hasát simogattam. Köldökével játszottam. Ez mindig izgatta őt. Derekát cirógattam ujjam hegyével, őt pedig kirázta a hideg. Felsőmet lehúzta, melltartómmal együtt, majd csókolgatni kezdte az egyik mellemet, nyelve bimbómmal "hadakozott", ami keményem meredt már előre. Robi ujja lejjebb vándorolt, köldökömbe fúrta mutatóujját, aztán alhasamat kezdte simogatni a szabad kezével. Alhasamat lágyan simogatta, aztán éreztem, hogy elönt egy kellemes bizsergés, egy forróság, megmerevedik a testem... elmentem. Számat egy halk nyöszörgés hagyta el. Ekkor Robi csendesen magához húzott, elhelyezkedtem és ráültetett merev férfiasságára. Ez nagyon jól esett.

- Beléd élvezek! - suttogta a fülembe Robi.
Bólintottam. Robi teste megfeszült, próbált ennél jobban belém hatolni, ami már képtelenség volt. Belülről elöntött az a kellemes melegség. Kihúzta belőlem péniszét, aztán rendbe szedtük magunkat. Robi megcsókolt, de nem tudtuk, hogy lesz-e még valaha folytatás.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lenochca ·
De azért köszönöm a kritikákat :heart_eyes:

patrikk ·
Eléggé átlagos.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: