Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Talán rossz kislány vagyok, de profin csinálom IV.

Bántott, hogy Nate rám sem bagózott a hétköznapokon, de mindig Amie figyelmeztetett rá, hogy ez a helyzet nem az a helyzet, így a hét vége felé ismét sikerült felrúgni minden magammal szembeni elvárásomat. Írtam egy sms-t, hogy van egy kis magyar pálinkám, pénteken buli után megkóstolhatnánk és nagyon boldog lennék, ha velem aludna.. Én tényleg csak aludni akartam....csak úgy mint a múltkor....vagyis még magam sem tudtam, hogy mit akarok, csak azt tudtam: vele akarom. Hosszas várakozás után, megérkezett a válasz: "Az csodálatos lenne!"
Én is így gondoltam.
Őrült készülődés, még örültebb, problémákkal teli buli, az éjszaka egy kész káosz volt, az események egyértelműen azt jelezték: ma este nem kellene Nathannel aludnom. Nem érdekel, ez az utolsó előtti hétvégém, minden percet ki akarok használni! Amit akarok, azt úgyis megszerzem, mondtam, rossz tulajdonság, ez esetben sem vállt előnyömre.
Hajnal ötig vártam Nate-re, Amie-ék már elmentek aludni, épp kezdtem feladni és fogalmaztam a letoló sms-t amiben közlöm, hogy nem várok tovább; megcsörrent a telefon: Már úton van.
Kint vártam a ház előtt, erősen gondolkodva hogyan fogom megszidni, de mikor megláttam, minden haragom elszállt. Ahogy jött felém, már el is kezdtem az aranyos monológomat:
- Te hihetetlen vagy, már itt várok rád lassan 2 ó...- Ekkorra odaért hozzám, megragadott és szenvedélyesen megcsókolt. Lefagytam. Ilyen követelőző, vad csókot még nem kaptam Tőle. Mindkét keze az arcomon nyugodott, irányított kénye-kedve szerint. A nyelve dühöngő hadseregként csapott utat magának és vívott hosszas násztáncot az enyémmel. Mikor elfeledkezett magáról néha megharapta az ajkaimat, ami aztán ki is vérzett egy picit, de nem bántam, ő sem. Lassan csitult, finoman kóstolgatott, majd elengedett. Nem nagyon jutottam szóhoz.
- Ne haragudj, de az egyik barátom bajba keveredett és nekem kellett mennem intézkedni. Tudod majdnem az összes barátom bűnöző és tudnak nagyokat alkotni. Mivel én vagyok az egyetlen patyolat tiszta, én húzom ki őket a szarból..ha tudom.
Folytatta volna még az élménybeszámolóját, de mondván ne álldogáljunk az ajtóban, beinvitáltam a lakásba. Amieék már aludtak, nekünk a nappaliban volt megvetve az ágy egy kihúzhatós kanapén.
Farkas éhes volt, azt hitte, az általam beígért fincsi pálinka valami ennivaló, de mikor megszagoltattam vele kérte, hogy minél hamarabb rakjam el előle, ha nem akarom, hogy behányjon. Frankó, ennyit a tradícióról. Úgy sütögettük ott a melegszendvicset, mint egy szerelmes pár, néha egy-egy csók, puszi, beszélgettünk, majd mikor kész lett, leültünk enni a kanapéra, bekapcsoltuk a tv-t és azon vitatkoztunk mit nézzünk. Viccből benyögtem a pornót, amiből aztán egymás szexuális szokásai lett a téma, roppant kínosnak találtam egy vadidegen fiúval ilyen helyzetben erről diskurálni. Ez olyan amelyik kutya ugat az nem harap helyzet volt, részemről legalábbis, a szám nagyon nagy volt, kacérkodni tudtam, de ha úgy ért hozzám, megijedtem mint valami kis nyuszi, mikor sólymot lát.
- Tudom, hogy fura helyzet, de én tényleg csak aludni szeretnék veled, szex kizárva.
Csak vigyorgott és kérte feküdjek oda hozzá. Mint egy édes kis gyerek, evett-ivott, jól lakott, irány az ágy, és kéri az esti mesét meg a plüss mackót..ami persze én voltam, csak másképp. Csókolóztunk, már nem érdekelt sem a tv, sem a külvilág.
Mikor kimentem elé felkaptam egy pulcsit, mert odakint elég hűvös volt, nem is gondolkodtam rajta, hogy a felső, ami alatta van, túl sokat enged láttatni.
A túlfűtött csókcsata alatt kissé kivert a víz, felültem és lehúztam a pulcsim cipzárját, majd akkor tudatosult bennem, ezt megint nem kellett volna.
- Ooppss. - jegyeztem meg kissé ijedten, de épp hogy kimondtam Nathan azzal a lendülettel lerántott az ágyra és széthúzta a pulcsimat.


Egy átlátszó fehér atléta volt rajtam, amiről kissé elfeledkeztem, a mellbimbóim megfeszültek és gyönyörűen kirajzolódtak a semmi kis anyag alatt. Mindegy lett volna, ha nem veszek fel semmit.
Nate kapott az alkalmon, lehúzta az atlétámat, kiszabadította megfeszült melleimet és csókolni kezdte mielőtt szóhoz jutottam volna.
Ellenkezni próbáltam, de nem ment.
"Na jó, most már elegem van, játszom itt az érintetlen szűzkurvát - gondolhatja ő - eleget szenvedtem már, élvezni akarom!!"- gondoltam egyet, mert a vágyaim fényévekre repítettek a racionalitástól, ezt is bebuktam, mint eddig mindig..
Ha csak rágondolok, libabőrös leszek. Ahogy ajkai mohón elnyelték a mellemet, a nyelvei kényeztették a kőkeményre meredt mellbimbómat, minden egyes nyelvcsapásra a testem ívbe rándult. Becsuktam a szemem és próbáltam csak az érzésre koncentrálni. Rám mászott, csókolta a kulcscsontom, a nyakam, a fülem tövét, finom puszikat lehelt az arcomra, az ajkaimra, kényeztetett, éheztetett.
"Szerintem le kellene állnod, nem lesz ennek jó vége!"- szólalt meg a rég nem hallott hang a fejemben. "Te meg már megint mit...áhh..olyan jól megvoltam nélküled! Már megint miért állítasz le, miiéért?!"
Eltoltam magamtól és valami szünetféléről habogtam, aztán kezdtem a szokásos rizsaszöveget, meg a szóval tartást, így utólag már én is unom magam.
- Gyere, aludjunk! - mondta.
- Neeem, én nem akarok aludni! Csókolózni akarok veled, évődni rajtad, kacérkodni, miért nem engeded?!?!?!
- Miért jó ez neked?!
- Miéért?! Mert....Vedd le a pólódat! Nah, csak a pólódat, légyszi, légysziii!
- Nem veszem le a pólómat!
Ilyen nincs, még csak most jött és már aludni akar, én meg csókolgatni, szeretgetni, olyan nagy kérés ez?! Ha nincs szex, már nem is kellek neki?!? Ezt nem engedhetem!
-Tudod mit?! Van egy ajánlatom! Ha leveszed a felsőd, én is leveszem az enyémet!
Annyira felvillanyozódott az átlátszó atléta láttán, gondoltam ennek az ajánlatnak biztosan nem fog tudni ellenállni. Na igen, ez volt az a pont, amitől kezdve ha kérdezik, én mindent letagadok!
- Megígéred?
- Meg! De te is?!?!
- Rendben, te kezded!
Felültem az ágy szélére háttal neki, levettem a felsőm, eltakartam a mellem, hátrafordultam: most ő következik. Ő is megszabadult a pólójától, majd mindketten visszafeküdtünk. Felkönyökölt mellém, lehúzta a kezeim a mellemről, végignézett rajtam, majd habozás nélkül kezelésbe vette.
- Gyönyörű vagy!
Simogatta a mellem, a hasam, csókolgatott, ügyesen vezetett rá mindenre. Magára húzott, átöleltem, csókolgattam, úgy éreztem, elértem amit akartam, örökké évődtem volna rajta.
- Érzed ezt? - kérdezte kaján vigyorral. - ezt mind Te csináltad.
Derék tájon valami acél kemény szerszám mozgolódott alattam. Elpirultam.
- Nem is csináltam semmit.
- Csak maga az, ahogy vagy, ezt váltja ki belőlem..egyszerűen gyönyörű vagy.
- Isten teremtett engem, erről én igazán nem tehetek.- szerénykedtem.
- Akkor meg kell mondjam, jó munkát végzett!
Kis Casanova!!
Megmarkolta a fenekem, feljebb húzott, bekapta a melleimet..már megint kezdtem elveszíteni a fejem. Visszacsúsztatott, a puncim a kemény szerszámához nyomta és mozgatott rajta, először finoman, majd egyre gyorsabban. Egyszerre volt kellemes és ijesztő.
Ha már egyszer félmeztelen, ki akartam használni. Először kalandozhattam kedvemre a meztelen felső testén. Lassan, finoman minden négyzetcentimétert megkóstolgattam. Felültem, a körmeimmel simogattam, az alhasán időzgettem, majd egyre bátrabban mozogtam, a nadrágja alá is be-be csúszott a kezem. Imádtam a látványt, ahogy átadja magát az érzésnek, imádtam húzni, imádtam, hogy tudom mennyire érzékeny és hogy hol. Azt hittem az én kezemben van az irányítás, tévedtem most is. Évődésem közepette egyszer csak egy hirtelen mozdulattal a lábam közé kapott, én pedig azzal a lendülettel ellöktem magamtól..
- Te megőrültél?! Ez fájt! Ne légy ilyen durva!
- Te jó ég! Azta mennyire nedves vagy!
- Jaj... ne is mondd... én... - belém fagyott a szó.
Visszafeküdtem mellé, gondoltam így biztonságosabb, aztán végül annyit értem el vele, hogy megint kezdett elbóbiskolni.
- Nate! Nate! - ráztam fel félálomból. - Ne csináld már, nem aludhatsz el!
Csak tudnám minek könyörögtem neki!?! Eddig is nyakig úszok a szégyenben, hát hiányzik ez nekem?!
- Nah jól van, ha másképp nem megy... - már megint túl hirtelen döntést hoztam és a kezem mááááár megint gyorsabb volt az agyamnál.
Felugrottam az ágy mellé, háttal neki és szépen lassan, enyhén pucsítva letoltam magamról a pizsama alsót.
- O-o-óóó!!
Egy csipke-szatén magenta francia bugyit vettem fel aznap estére, mintha számítottam volna erre, bár nagyon nem terveztem. Visszafeküdtem mellé az ágyba, ő egyből felém hajolt és folytatta, amit abbahagyott.
Ott feküdtem mellette egy szál bugyiban, égtem, ő ezt tudta és kissé rámenősen ugyan, megpróbált engem rávezetni arra, hogy kezdeményezzem AZT is...
Rutinos szeretőnek bizonyult, tudta hol kell megérintenie, hogy elveszítsem a fejem, ez esetben sikeresen.
Simogatta az oldalam, a hasamra fordított, csókot lehelt a tarkómra, a vállamra a nyakamra, és indult lefelé. A hátam a gyengém, ha vki így kényeztet, annyira ellazulok, hogy minden egyéb figyelmem lankad, csak az érzés, ami hatalmában tart. A keze először a derekamon pihent, aztán félve elindult lefelé, gondolom várta, hogy megálljt parancsoljak, de annyira jól esett, hogy nem tettem. Itt már felgyorsultak az események, mire észrevettem a keze a combjaimat simogatta, egyre közelebb a barlangomhoz, és mikor az ujjhegyei megérintették bugyin keresztül az addigra már extra lucskos vaginám, ösztönösen emelkedni kezdett a csípőm, a lábam utat engedett a kezének, egyik ujjával félrehúzta a bugyim, és finoman utat tört magának egyre beljebb és beljebb. Végigsöpört a testemen a kéj, legszívesebben felpattantam volna, nekiestem volna, kiszabadítottam volna acél merev falloszát és ráültem volna..de csak volna. Ehelyett kiszolgáltatva vonaglottam és nyögdécseltem nyugodtan úgy kb. pár másodpercig, mikor az agyam ismét működésbe lépett és megálljt próbált parancsolni.
- Nate...
Elég nehéz volt erőt venni magamon így is, mikor fel akartam emelkedni, ő erőszakosan visszanyomott az ágyra. Izgató volt, bevallom. Szeretem ha egy pasi tudja mit akar és nem fél elvenni. Az ujja mélyen kalandozott a puncimban, a hideg és meleg felváltva futkostak rajtam, úgy kellet csitítani, nehogy a többiek felébredjenek. Nem adtam fel. Annak ellenére, hogy élveztem, nem tudtam teljesen elengedni magam, folyton próbálkoztam, kibújni a kezei közül, de mindig visszanyomott. Még pár próbálkozás után hagyta h végre megforduljak, összezártam a lábam, de ő nem adta fel. Széthúzta és tovább izgatott, most az ajkaival. Nem hezitált túl soká, puszit lehelt a combjaimra, félrehúzta a bugyim és belenyalt. Már bánom, hogy nem tangát vettem fel...-.- Vagyis bántam úgy 10 mp-ig, míg ismét meg nem ijedtem és toltam el magamtól, hellyel-közzel sikeresen. Azt hittem végre feladja és kezdhetem a "sajnálom, de nem vagyok képes rá szöveget"... hát persze! Mellém feküdt, kigombolta a nadrágját, kiszabadította ágaskodó férfiasságát és szó szerint a kezembe adta.
" Na, most mit csináljak!?"- csak úgy cikáztak a gondolatok a fejemben, úgy éreztem magam, mintha életemben először fogtam volna..hát erre abszolút nem voltam felkészülve. Még talán tudat alatt arra igen, hogy benyúl a bugyimba, de erre nem..főleg nem ilyenre. A hosszúsága sem volt átlagos, de a vastagsága...Messze nem tudtam átfogni a markommal..Nagyon megijedtem! Most ütött ki a több éves ártatlanság...
Már így is nagyon égő voltam, nem engedhettem meg magamnak, hogy ez tovább fajuljon. Ő kényeztetett engem, most én jövök. Tekintve az eddigi viselkedését, sosem volt egyértelmű mit akar, így folyton az lebegett a szemem előtt, hogy mivel csak meg akar dugni, ez nekem lenne megalázóbb, mivel nem szeretem, nem vagyunk olyan kapcsolatban, már az elején kikötöttem magamnak, hogy a számba nem veszem. Így hát... megnyálaztam a tenyerem és finoman csúszdáztattam a farkán. Igazán bele sem merültem, annyira feszült voltam, ő mégis nagyon élvezte a dolgot. Rátapadtam a szájára, hátha ezzel én is feleresztek egy kicsit, a csókjai annyira finomak voltak..bár ennek ellenére sem sikerült. Puszilgattam a nyakát, ahol értem, közben gyengéden dolgozgattam odalent.. Ha ezt most újra megtehetném, szétszedném a fickót, nem tudná melyik univerzumban van, viszont akkor, teljes káosz állt be a testemben. Látta, hogy kezdek blokkolni és egyből "témát" váltott. Megkért, vegyem le a bugyimat, én nem nagyon akartam belemenni, de végül megtettem a kedvéért. Akkor már tiszta volt, hogy ez nem fog menni, de adtam magamnak még egy esélyt. Mikor visszafeküdtem mellé, megint magára húzott, csak az előzőekhez képest annyi különbség volt a jelenlegi helyzetben, hogy mindketten anyaszült meztelenek voltunk. Megtorpantam, tudtam mit akar.
- Megígérem, nem rakom be! Megígérem!
Én bíztam benne, mint mindig, bár az is kristálytiszta volt, így mikor távozott a köd az agyamról, hogy ezzel ismét csak azt próbálja elérni, hogy én tegyem meg..gondolta, már biztosan totál elvesztettem az eszem és a nagy hévben rácsusszanok..Okos. Igazából megtettem volna, ha pár perccel előtte nem üt be a krach.
Amikor a puncim hozzáért kőkeményen meredező hímtagjához és megpróbált végigsiklani rajta, ahogy azt az imént is tette még csomagolásban, rá kellett jönnöm arra a szomorú tényre, hogy a pár perccel ezelőtt még Nathan-falloszért kiáltó barlangom száraz, mint a Szahara. Azt akartam, hogy nyíljon meg alattam a föld és süllyedjek el teljes szégyenemben. Hiába csókoltam, hiába érintett, már semmi nem segített. Mikor végigpörgettem az agyamon milyen rossz élmény sülhet ki abból, ha ezt most tovább folytatjuk, úgy döntöttem, most kell megszólalnom:
- Szerintem abba kellene hagynunk. - utálom magam!
Nos kedves férfi olvasók, most legtöbbjük bizonyára szitkozódik és lehet inkább megerőszakolt volna, mert én Nate helyében bizony megerőszakoltam volna magam, de ő:
- Rendben, sajnálom, ne haragudj!
Akkor olyan pánik volt úrrá rajtam, amitől nem voltam képes felfogni mi játszódhat le benne, de így utólag tudom nagyon jól, hogy a legnagyobb hibát követtem el, amit egy nő egy férfivel szemben (biológiailag) elkövethet. Ez a férfi meg nem is akármilyen férfi volt. A környék Alfahíme, erre a nyakamat teszem.
Szó nélkül felöltöztünk, és visszafeküdtünk az ágyba.
- Kérhetek egy jó éjt csókot? - nem voltam benne biztos hogy egyáltalán látni kíván-e még engem, ezért engedélyt kértem még egy utolsó csókra, mert akkor már tudtam, hogy az utolsó lesz.
Úgy aludtunk el, mint egy szerelmes pár, egymásba gabalyodva, és úgy is ébredtünk. A reggel kínosabb volt, mint az összes eddigi. Vizet kért és panaszkodott, hogy nagyon rosszul érzi magát, tegnap kicsit többet ivott a kelleténél. Kérdeztem, hogy emlékszik-e a tegnap történtekre, ő enyhén savanyú képpel bólogatott és elejtett egy halk igent..
Akkor megint égőztem egy sort és habogtam valami olyasmit, hogy nem így akartam, de már nem tehetünk ellene, megtörtént és kész, akkor még teljesen másképp gondoltam a dolgot: Azt hittem, ő teljesen odáig van, hogy eddig eljutottunk és már elkönyveltem, hogy megkapott, holott egészen másról volt szó. A történetnek itt még koránt sincs vége, de ez már egy másik sztori..
folyt. köv
Előző részek
Hozzászólások
Sofőr ·
Milliomos vőlegényem volt,de dobtam, mert nem koldult.Két hét múlva férjez mentem egy milliárdoshoz.

JadeFay ·
Szia!

Elolvastam mind a 4 részt. Nem tudom aktív vagy-e még az oldalon, de muszáj egy kommentet írnom.

Az, hogy sok embernek nem tetszett, tök érthető. Fogalmuk sincs, nem értik miről beszélsz. Azt hittem csak én vagyok ilyen "tökkelütött", hogy ilyesmi történhet velem. Ugyanis a történeted és a gondolkodásod kiköpött én vagyok, csak nálam mások a szereplők. Komolyan elborzadtam, mikor végigolvastam. Akár én is írhattam volna. És rémítő, mennyire magamra ismertem benne minden téren!

Szóval nekem hátborzongatóan tetszett!

Sajnos az nem derült ki, hogy végül mégiscsak összejött-e nektek, legalább egy éjszaka. Nekünk nem... Viszont minden más megmaradt, még évek távlatából is. Mindkettőnknél...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: