Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Take a break

A lány fáradt volt. Látszott a testtartásán, a szemein, érződött a hangján. Mikor megláttad a ház sarkának támaszkodva, rögtön tudtad, jól döntöttél, hogy elhívtad magadhoz, hogy kiengedje a fáradt gőzt, pihenjen egy keveset az egész heti munka után. Igaz, hogy szereti azt, amit csinál, és a mai napig kedvvel is csinálja, de mégiscsak kimeríti. Ezzel egy időben megbánást is érzel, hogy miért nem hívtad már előző este. Lehet, hogy nem történt volna semmi, de megnyugtató lett volna számára egy élő, lélegző, meleg test mellett aludni. És ahogy belegondolsz, lehet, hogy neked sem esett volna rosszul. Vagy nem. Helyzettől függ, habár az igencsak kellemes tapasztalataidból kiindulva, tényleg lehet, hogy jó lett volna.

De, hogy visszatérjünk a jelenbe, ahogy belép a lakásba szinte azonnal lerogy a konyhaasztal mellé és hálás pillantással köszöni meg az elé letett vizet. A beszélgetésbe egész hamar belejöttök, valamiért ez megy. Mindig van téma, de ha nincs, akkor is kitaláltok valamit, vagy legalábbis ő kitalál valamit: szórakoztat az élő naplóval, vagy elkezd harmadik személyben írni magáról, vagy magázásba kezd. Egész szórakoztató. Akár felveszi a nyomozónő szerepét.

Tulajdonképpen meghatározhatatlan, ami kettőtök között van. Persze meg lehet mondani, hogy mi ez, csak általában az embernek, negatív dolgok jutnak a szó kapcsán az eszébe: szeretők vagytok. Talán kicsit több, hisz mondhatni barátok is vagytok. Akár meg is lehet kockáztatni, hogy ez a tény borítékolható. De a legjobb szó, hogy szeretők vagytok. A lánynak egyfajta menedék is vagy a hétköznapok elől. Szeret veled lenni, ezt te is tudod, de nagyon erősen fohászkodsz magadban, hogy nehogy többet higgyen, mert csak neki lesz rossz, de nem láthatsz bele a fejébe, sajnos ez a képesség még neked sem adatott meg. Valahol mélyen azért tartasz attól, hogy a sejtésed igaz, de mégsem állhatsz oda elé, vagy jelen esetben az asztal másik végéből nem nézhetsz szigorúan a szemébe, hogy tudod, hogy nem szeretlek, ugye? Nem is vagy te ilyen kegyetlen és aztán eszedbe is jutnak a szavai, amiket nem egyszer mondott ő is valamilyen beszélgetés folyamán, hogy tudom, hogy több nem lesz. Ez meg is nyugtat téged. Most úgyis arra van szüksége, hogy egy kicsit feltöltődjön, nevessen, és érezhesse, hogy azért egy kicsit mégiscsak fontos valakinek. Nehéz hetek állnak mögötte, egy fuccsba ment kapcsolattal, egy terhességgyanúval, amiből aztán meg egy teljesen más, ha nem is rossz, de nem is kellemes dolog lett: cisztája van.

Néha azért fárasztónak, terhesnek érzed. Te sem tudod a konkrét okát, de így van. Mindannyiunkkal előfordul, hogy nem tudunk mindig beszélgetni valakivel. Mindenki tud fárasztó lenni. Ám neki mentségére szolgál, hogy szinte mindig megnevettet, érdeklődéssel hallgatja a zenéről, dobolásról szóló értekezéseidet, sőt még az evésről és az ételekről is lehet vele beszélni. Mi lesz veled nélküle külföldön? Habár az is igaz, hogy tucatjával rohangálnak hasonló emberek, femalek a világban.
Szóval beszélgettek, ő is hamar belejön, aztán fogja magát és áttelepszik a kanapéra, de ott szabályosan elfekszik. Te, hogy helyet hagyj neki, a „dob” mellé telepszel le. Azonban hamar kénytelen vagy helyet változtatni, mert megkér, hogy telepedj át a kanapéra. Öledbe hajtja a fejét, jobb kezedet pedig a derekán át a hasára illeszti. A hajából kiveszi a csattokat, hogy kényelmesebb legyen. Egyik kezét az őt kulcsoló kezeden nyugtatja, ujjaitok játszanak egymással, a másikat pedig a combod alá helyezi. Majdnem olyan, így mint egy baba. De csak majdnem.

Kényelmes így. Simogatod a karját, néha a nyakát, ő a combodat cirógatja, néha megfordítja a fejét, megpuszilja a kezedet, és a hasadhoz simítja az arcát. Közben beszélgettek. Mindenféléről. Mutogatsz neki dobkottákat és valaki nagyon örül ott benn, hogy milyen érdeklődéssel figyeli a kottákat és hallgatja a magyarázatokat, és még kommentárt is fűz hozzá, elmagyarázza ő milyennek látja, ill. az ő hangszere mennyiben más kottát kíván, neki mire kell figyelni mikor fuvolázik. Tény és való, hogy sokkal könnyebb dolga van, mint neked. Neki sem végtagfüggetlenítéssel nem kell foglalkoznia, sem négy különböző ritmust „fújnia” egyszerre.

Lassan egyre kevesebbet szóltok és ő egyre többet fészkelődik. Felül és átölel. Te viszonzod, mert miért ne tennéd. Jól esik átölelni valakit. Aztán elkezdi csókolni a nyakad, mire a te kezed is érzékibben simogatja őt. Már az állad vonalát puszilja, mikor egy halk „szabad?” kíséretében puhán megcsókol. Egy pillanatra el is válik az ajka a tiedtől, aztán mégiscsak visszatér és a csók egyre hevesebb lesz. Érezni, hogy nem csak ő akarja a te ajkaidat, hanem te is az övéit. A csók egyszer csak abbamarad, de a kontaktus nem szűnik meg. Szájával felfedezi az arcod, a nyakad, közben jó mélyen beszívja a bőröd illatát, amit elmondása szerint nagyon szeret.

Viszonzod azt, amit tőle kaptál és te is csókolgatod a nyakát, az állát, az arcát és közben simogatod a hátát, a karjait. Pozíciótok annyit változott, hogy immár lovagló ülésben ül a combodon - és nem is nehéz, csak négy kilóval nyom többet, mint te – így, ha akarod a simogatást a fenekén is folytathatod. És miért ne akarnád? Ő szinte minden egyes érintésedre sóhajjal és érintéssel felel, legyen az az ajkával, vagy a kezével. Mindez neked is jól esik, így ajkaitok hamar megtalálják egymást ismét.

Kivágott, lenge felsőjén – melyről ő is tudja, hogy nem áll annyira jól neki – könnyen hozzáférhetsz a melleközéhez, és egy kis ügyességgel a melleihez is. Ám mielőtt az ajkaiddal megtennéd, a kezeddel is felfedezed őket és arra a következtetésre jutsz, hogy ugyanolyan jó ez, mint a legutóbbi alkalommal. Lassan azt a gondolatot is elfelejted, hogy most ebbe nem is akarsz belebonyolódni és neki úgysem kell több puszta érintéseknél, ill. azok árnyképeinél. Rajta is érezni, hogy nem akarja abbahagyni, jól esik neki és ő is szeretné, ha neked jól esne.

Szép komótosan lecsúszik a lábadról és azok közé térdelve kiszabadítja a hímvessződet a nadrágból és a szájával és a kezével kezdi el kényeztetni. Te hátrahajtott fejjel és behunyt szemmel élvezed, amit ez a lány tesz, és közben egy korábbi beszélgetésetekre visszaemlékezve, míg ő legszívesebben elverné a Sorsot, te addig kezet csókolná neki és megköszönnéd, hogy ilyen „baráttal” keresztezte az utadat. Finom, de erőteljes mozdulatokkal masszírozza kicsi kezével a farkadat, majd a szájába veszi és először csak a makkot nyalogatja, majd végighúzza nyelvét az oldalán. Hosszan, mondhatni fáradatlanul kényeztet téged, és persze neki is jól esik. Újra meg újra végigszánt nyelvével a farkad oldalán, le egészen a tövéig, majd a golyókat is a szájába veszi és nyalogatja őket, hol az egyiket hol a másikat, majd újra a makkal foglalkozik és közben a keze is folyamatosan masszírozza a péniszed. Örömszerző kísérletét siker koronázza, mert a szájába élvezel. Ő mondhatni semmit sem hagy kárba veszni, és nyelvével még egy párszor körbenyalja a neki igencsak tetsző szerszámot.

Ezután az eléggé kellemes cselekedet után, felmászik a kanapéra és oldalt fekszik rajta, míg te iszol pár kortyot. Ezek után te is oldalt fekszel (mögötte- mellette), puhán csókolni kezded a nyakát és közben végigsimítasz a karján. Majd bebújtatod a kezed a pólója alá, de ő szinte abban a pillanatban felül, leveszi a felsőjét és a melltartóját majd ugyanabba a testhelyzetbe visszafekszik. Ez alatt te sem voltál rest és te is megszabadultál a felsődtől. Mikor újra elhelyezkedtek oldalfekvésben, nem kell bíbelődnöd sem a pólójával, sem a melltartójával, ő pedig élvezheti a hátának simuló meztelen mellkast. Ujjaiddal csigalassúsággal éred el a melleit, mert célod nem a gyors numera, hanem a kicsit hosszabb, érzéki együttlét, hisz ez mindkettőtöknek ritkán adatik meg. Bejárod hasának minden négyzetcentijét, közben pedig a nyakát és a vállát csókolod. Nem látod, de behunyta a szemét, és a szája mosolyra húzódik. Bal keze a te bal kezeden van, és nem irányít, hanem követi a tied mozdulatait: ahogy végigsimítod a hasát, a melleközét, majd előbb a jobb mellét masszírozod, majd a balt. Egy hirtelen mozdulattal a hátára fordítod és a száddal dédelgeted a melleit. Jól eső sóhajok hagyják el ajkait, közben kezeivel a hajad, a nyakad simogatja, és néha felvonja a fejed egy-egy csók erejéig, de te unos-untalan visszatérsz a keblekhez, és azokat „dajkálod”.

Majd végigcsókolod a hasát, játszol egy kicsit a köldökével, és végigsimítasz a nadrág szélén. Miután nem ütközöl, ellenállásba lehúzod róla a lenvászon - jelenleg akadályt képző - ruhaneműt. Ajkaiddal puhán végigcsókolod a fehérnemű széleit még véletlenül sem érintve magát a gyönyörközpontot. Mikor látod a lány apró mozdulatain a türelmetlenséget (pedig mindig ő mondja, hogy türelem, és rózsalugasod lesz) finoman, kínosan lassan lehúzod róla a bugyit. Ő ezt egy halk sóhajjal nyugtázza, te pedig a bokájától elkezded felfele haladva csókolni a lábát. Nem sietsz, megadod a módját, most erre van szüksége, de lehet, hogy neked is. Mikor eléred az ölét, nem érsz hozzá, hanem belenyalintasz a köldökébe és a másik lábán folytatod az utad, és most azt halmozod el a csókjaiddal. Amint eléred a bokáját, felemeled a fejed, feljebb kúszol és megcsókolod az ajkát. Ő szinte azonnal szabad utat enged a nyelvednek és az eredmény egy igencsak szenvedélyes csók lesz. Most már nem csigázod tovább és egy hirtelen mozdulattal belenyalsz a barackillatú kehelybe. Az ezt védő puha szőr fazonra van borotválva, elsősorban miattad. Ezért is és az egész lányért, mintegy hálaként úgy kényezteted, mint sohasem, bár nem tudod, hogy neki egy-egy ölelésed is olyan örömet tud okozni…

Viszonzod neki az orális örömöket, először a nagyajkait csókolod és nyalod, majd haladsz egyre beljebb, a kisajkakon keresztül a legérzékenyebb területig. Hamar rájössz, hogy nagyon nagy hatással van rá a csiklója izgatása, így a továbbiakban leginkább azzal leszel elfoglalva. A lány keze közben ökölbe szorul, feje egyik oldalról a másikra fordul, nyelve pedig majdnem másodpercenként kikandikál az ajkai közül. Te ebből nem sokat veszel észre, mert neked is olyan jól esik a szex eme formája, hogy alig akarod abbahagyni. Mikor az első sikoly elhagyja a lány száját, kicsit gyorsítasz, és pillanatokon belül elélvez, mondhatni életed egyik legjobb „dolga”.

Melléfekszel, jobb kezedre támaszkodva nézed a lány arcát, bal kezedet pedig a hasán nyugtatod. De nem sokáig, mert miközben le sem veszed az arcáról a szemed, szép lassan a kezeddel kezded el kényeztetni az ölét. Először csak a mutatóujjaddal fedezed fel azt a területet, ahol az imént még a szád okozott örömöket. Később már a középső ujjad is csatlakozik és szép lassan ujjazni kezded a pihegésről sóhajtozásra váltó lányt. Még mindig a lány arcát figyeled: pár elszabadult barna hajtincs van a csukott szeme környékén, ajkai enyhén szétnyílva, orrcimpája néha-néha megremeg, majdnem szinkronban a pilláival, ránc nem látszik arcán, csak a kisimult bőr. Egyre hangosabban kezd el sóhajtozni ujjaid áldásos tevékenysége nyomán. Mikor némileg már hangosabbnak ítéled meg a kelleténél, megcsókolod, mintegy így hallgattatva el. És annak ellenére, hogy túl van már egy orgazmuson, és közel van a következőhöz egész követelőzően és szenvedélyesen csókol vissza. Borítékolod a tényt, hogy egész jól csókol.

Csak egy pillanatra szakadsz el az ajkától, leveszed a nadrágod és az alsód, amik valahol a szoba másik végén, netalán a hevenyészett gyakorló felszereléseden landolnak, de kit érdekel? Szinte abban a pillanatban, hogy te is meztelen vagy már belé is hatolsz és rá is tapadsz az ajkára. Az első pillanat az érzés és a helyzet realizációja. Az eredmény majdnem mindig ugyanaz: ez így nagyon jó. A következő pillanat a mozgás elindulásáé, ami viszont azt vonja maga után, hogy jobb, mint az első pillanat. Ezekben a percekben, mikor eggyé válik az egyik a másikkal, olyan mintha kilépnének a saját testükből és testetlenek lennének, ennek ellenére mégis érzik a fizikai gyönyört, aminél nincs jobb széles e világon. Valahogy sikerül vele. Jó vele, és nem is kell ehhez kifejezetten szeretni. Érdekes kettősség ez.

Szinte egyszerre élveztek el. Már nem is csókolóztok, hanem csak sóhajtoztok egyik szájból a másikba. Percekig fekszel rajta és valami egész érdekes érzés kerít a hatalmába: olyan mintha biztonságban lennél. Nem tudod, de ő is ezt érzi. Jól esően átölel, amíg fekszel rajta, súlyod meg sem érzi, nem is szereti a férfiak szokásos kérdését: nem vagyok nehéz? Nem, és nagyon szeretné, ha egy életre megjegyeznék, hogy ne kérdezzék ezt állandóan.
Szép lassan mellégördülsz, ő a vállgödrödbe fúrja a fejét, és csak annyit tud mondani: Köszönöm.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kapanyányimonyók ·
Szia!

Tudnál úgy is írni, mint nő? Mert az még érdekesebb lenne egy nőtől. Írsz nekem valami szépet?

bota93 ·
75%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: