Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tábori történetem

Egy átlagos, 15 éves fiú vagyok. 8. év végén az iskolából 20 gyereket kiválasztottak a tanulmányi eredményük alapján, akik nyáron táborba mehetnek.
Az utazás előtti este összepakoltam mindent amit kell. Legfontosabb: óvszer
Másnap reggel elindultam a vonatállomásra. Ott találkoztam azzal a bizonyos 19 emberrel. Nagyon meglepődtem, hogy a suli legszebb lányai is ott sorakoztak. A legszebb lányt Vivinek hívták. Gyönyörű arca és kézbeillő feneke és mellei voltak. Miután elbambultam én is beálltam a sorba és elindultunk a vonatunkhoz. Felszálltunk és elutaztunk a Tisza-tó melletti városba, Abádszalókra. Ott egy kedves kis tábor fogadott minket. 4 kisebb fehér ház és két nagyobb faház. A kicsikbe a diákok a nagyokba pedig a tanárok költöztek be. A házakba ötössével cuccoltunk be. 5-5 fiú és 5-5 lány. Az a nap csak a pakolásról és az ismerkedésről szólt. Én természetesen Vivihez próbáltam közelebb kerülni, ami sikerült is. Aznap este hamar lefeküdtünk és elaludtunk a fárasztó utazás miatt.
Másnap reggel felálítottuk a röplabda és a foci pályát. 9-10 körül már mindenki focizott vagy röpizett. Délbe megebédeltünk és utánna mindenki lefoglalta magát.
4 óra körül megkerestem Vivit, hogy beszélgessünk kicsit. A kunyhók mögött találtam rá. Kis fecsegés után megfogta a kezemet és elvezetett a tábor másik végébe, amit sok fa és bokor vett körül. Ott a leges-legnagyobb meglepetésemre, olyan hevesen megcsókolt, hogy el is felejtettem hol vagyok. Persze viszonoztam a csókot. Nagyon édes volt ajkainak íze. 10 percig mást se csináltunk, csak smároltunk. Ezután mondta, hogy este amikor már mindenki elaludt lopózzak be a házikójukba. Én pontosan így tettem.
11-12 óra fele átlopóztam a kunyhóhoz és ő a hátsó bejáraton beengedett. Kezemnél fogva odavezetett az ágyához és lefektetett a puha ágyneműre. Ezután ő rámfeküdt és ránkhúzta a takarót. Hevesen csókolózni kezdtünk amit levetkőzés követett. Éreztem ahogy a gyönyörű mellei a mellkasomhoz csapódtak. Ezután ő lefele merészkedett és lassú mozdulatokkal maszírozni kezdte a farkamat. Én is viszonoztam a kis kedvességét. Kezeimmel simogatni kezdtem a csiklóját, majd benyomtam az ujjamat a nedves puncijába. Egy kis nedvet a farkamra kentem és ő erősebben maszírozta. Elég ügyesen csinálta, látszott, hogy nem ma kezdte. A kis játék után bekapta a farkam és szopni kezdte. Nagyon ügyesen mozgatta nyelvét, amit nagyon élveztem. Éreztem, hogy mindjárt elmegyek, szóltam is neki, kivette a szájából a cerkám amit hangos cuppanás követett. Most én merészkedtem lejjebb és nyalni kezdtem nedves punciját. Hangosakat nyögött, és még csodálkoztam, hogy nem kelt fel senki a házban. Addig nyaltam, míg hatalmasat rázkódott a teste és elment. Ezután megkerestem a levetett nadrágomban az óvszert, majd kibontottam és felhúztam a farkamra. Szó nélkül beleült és élveztem, hogy elmerült benne a faszom a lucskos puncijába. Addig mozgatta csípőjét, míg megint elment. Ezután pózt váltottunk és én voltam felül. Most én mozgattam a csípőmet, de sokkal gyorsabban. Addig basztam míg haramadjára is elment, de ekkor már óriásít sikított, amire felkelt a barátnője és megkérdezte tőle, hogy mi baja. Mondta Vivi, hogy csak rosszat álmodott és semmi baj. A csajt kielégítette ez a válasz és megvártuk mire elalszik. Ezután levette a kotont és nagyon gyorsan elkezdte szopni a kőkemény farkam. Éreztem, hogy nincs tovább, és én is elmentem. Hatalmas geciadagokat löveltem ki aminek háromnegyed részét le is nyelte, a többi a hasamra csepegett és azt is felnyalogatta.
-Ez volt életem legjobb dugása-mondta levegőt kapkodva
A maradék 6 nap minden egyes éjszakáján eljátszogattunk egymással...
Hozzászólások
misi65 ·

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: