Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Táborbéli kalandom a fiúkkal

Sziasztok, Nikinek hívnak. Ez a történet június elején esett meg velem, egy táborban.
Ballagás után úgy döntöttünk, csinálunk egy kétnapos táborozást a Duna-parton. A barátaimmal, Ricsivel, Gézuval meg Anitával elmentünk a boltba, és vettünk egy csomó üdítőt, sört, meg töményt a fiúknak. Szerencsére az eladó Ricsi apukája volt, úgyhogy nem kérdezte meg, mit akarunk ennyi itallal. Még cigit is tudtunk venni.

Gézu Ladájával levittük a sátrakat meg a piát a partra. A fiúk felverték a sátrakat, én pedig behűtöttem az italt a folyóba. Lassan megjöttek az osztálytársaim is, négy fiú és három lány, mind jókedvűek voltak. Amikor leszállt az este, elkezdődött a buli.
A fiúk hoztak elemes magnót, így hát a zene is szólt hangosan, Dj Ludmilla meg Sterbinszky. Megittam egy pár boroskólát a csajokkal, hogy jókedvem legyen. Még egy kis jégert is lehúztam. Táncolni kezdtem Ricsivel, aki – ezt csak akkor figyeltem meg – nagyon jóképű volt, és a teste lebarnult a nyári napon. De hát ő a barátom, gondoltam. Meg apa szerint még fiatal vagyok ahhoz, hogy pasizzak.

Azt azért elmesélem, hogy sokat gondoltam már akkor is a szexre. Egy éve például már masztizom. Eleinte nagyon féltem, hogy kiderül, és le is buktam a nővérem előtt, de ő nem árult be, sőt beszélgettünk, és elmondta, hogy is az igazi. Ezek után feloldódtam ebben az ügyben. Már orgazmusom is volt, nem is egy.
Azon az estén azonban egy csókra vágytam. Láttam, hogy 11 körül Tündi is eltűnik az egyik fiúval az erdőben. Róla tudtam hogy már nem szűz, sőt elég sok fiúval lefeküdt, pedig ő is csak tizenöt éves. Én mért ne tehetném meg?

Egyre szorosabban simultam a Ricsihez, és megéreztem, hogy erekciója van. Addig még nem fogtam egy fiúnak se, eléggé zavarba is jöttem. Már-már azon voltam, hogy odapréselem magam, amikor egy női hangot hallottam:
- Hello Ricsi, rég láttalak! Jössz táncolni?
És Ricsit szinte elrángatták tőlem. Féltékenység mart a szívembe, ahogy megláttam, ki az. Évi volt, a 16 éves suli kurvája! Hetedikben évet kellett ismételni, és csak most ballagott. De sajnos nagyon jó alakja volt.

Totál kiakadtam, ezért odamentem Gézuhoz, hogy töltsön nekem még egy jégert. Meg még egyet. Húsz percbe sem telt, és alaposan becsiccsentettem.
Gézu felkért táncolni, én pedig belementem. Nagyon simult, de nem bántam. Még akkor sem, amikor megfogta a fenekem, és simogatni kezdte. Egy idő múlva neki is merevedése lett, én pedig hozzápréseltem a csípőmet. Rájöttem, hogy egész kellemes érzés, főleg amikor dörgölőzni kezdett hozzám.
Benedvesedett a puncim!
Gézu nem volt olyan jóképű, mint Ricsi, de hirtelen elhatároztam, hogy lefekszem vele. Már csak azért is, hogy megbüntessem Ricsit. Csókolózni kezdtünk, ő pedig simogatni kezdte a melleimet. Megérintettem a farkát a nadrágján keresztül.
- Bemegyünk a sátorba? – lihegte Gézu a fülembe.
- Igen… - feleltem, és el is indultunk az egyik erdő szélén levert sátor felé. A többiek úgy tűnt, ügyet sem vetnek ránk.

Mikor már a sátorban voltunk, még hevesebben smároltunk. Gézu lehúzta a pólómat, és csókolni kezdte a vállamat és a hasamat. Segítettem levenni neki a melltartót, és felnyögtem, amikor nyalogatni kezdte a melleimet. Nagyon finom volt. A tangám már tocsogott a nedvességben, és szerettem volna, ha végre lekerül rólam a naci.
Gézu visszatért a hasamhoz, és a köldökömbe nyalt. Megborzongtam. Végsimított a nadrágom elején, és érezhette a tüzelő forróságot, mert rekedt hangon megkérdezte: - Levegyem?
De én már csak nyögni tudtam. Erre Gézu kigombolta a sliccem, én pedig megemeltem a popsim, és a nadrág lecsusszant.

Gézu teljesen begerjedve csapott le a puncimra. Előbb félrehúzta a tangát, és úgy kezdett el nyalni. A testem beleremegett, ahogyan a csiklómhoz ért. Ügyes, meleg nyelve volt, a csillagokat láttam a gyönyörtől. Aztán az ujját is belémdugta, ki-be húzogatta a szűk puncimban. Vagy tíz perc telt el, én már a hálózsákot haraptam az élvezettől, amikor végre elélveztem.
Felhúztam magamhoz Gézut, és forrón megcsókoltam. Egyszer csak megéreztem valamit a kezemnél. A farka volt, forrón és nedvesen lüktetett.
- Verd ki… - kérte.
- Ne vegyem inkább a számba? – kacsintottam rá.

Gézu szeme nagyra tágult, aztán elmosolyodott. Gyengéden a hátára fektettem, és lekuporodtam a lábához. Előbb végigsimítottam a hasát és a keménységét, aztán a nyelvemmel óvatosan megérintettem a makkját. Felszisszent. Finoman mozgatni kezdtem körbe-körbe és föl-le… nyögni kezdett, és lenyúlt, hogy simogassa a hajamat. Mikor felbátorodtam, benyomtam a számba a farka végét, és az ajkam csúszkálni kezdett rajta… egyre gyorsabban. Gézu farka egyre mélyebbre csúszott a számban, én pedig szívni kezdem.
- Niki… - nyögte Gézu, és éreztem, hogy el van veszve. Morzsolgatni kezdtem a heréjét, és az ujjaimmal verni kezdtem a farkát, amelynek még szívogattam a végét.
- Ah… - kiáltotta Gézu, és remegni kezdett. Én pedig éreztem, hogy forró lucsok árad a számba és az arcomra. Elélvezett a drága.
Én még szopogattam a farkát, amíg ő lihegett, és épp fel akartam húzódni, hogy megcsókoljam, amikor kintről kiáltást hallottunk:
- Géza? Itt vagy? Megjöttem!

Te jó ég gondoltam, ez a Sárus, az a csaj, akire Gézu hajt! Mire felocsúdtam volna, láttam, hogy Gézu felpattan, és magára rántja a nadrágját. Nem nézett rám.
- Bocsi, de… és már ki is viharzott a sátorból.
Sírni kezdtem. Még sohasem éreztem magam ilyen kihasználtnak. Ráadásul az ölem még mindig lüktetett a félbehagyott szeretkezés izgalmától.
Felhúztam a tangámat és a nadrágomat, meg a pólóm, és már kezdtem volna kibújni a sátorból, amikor valaki utamat állta. Ricsi volt, és mindentudóan mosolygott.
Dühös lettem rá: - Mért nem mész Évihez?
Ricsi egyenesen a szemembe nézett: - Elküldtem. De addigra te már eltűntél a Gézuval… nagyon fájt ez nekem. Jó volt vele legalább?

Csak néztem rá, aztán hirtelen elöntött a forróság. Megragadtam a pólóját, és berántottam a sátorba.
- Nem volt jó – lihegtem a fülébe. – Téged akartalak… de…
- Gondoltam - mosolygott, és már dobta is le a pólóját. Megnyaltam az ajkam, amikor megláttam a félhomályban kidolgozott felsőtestét. Odahajoltam és megcsókoltam a mellét. Ő azonban durván letepert, és fölém nehezedett:
- Mit csináltatok? – kérdezte rekedten.
Úgy gondoltam, hogy nem megalázni akar, hanem csak felizgatja a helyzet. Ezért belementem a játékba.
- Kinyalt – feleltem, és lehúztam Ricsi sliccét. – Aztán leszoptam.

A kezem eltűnt a nadrágjában. Éreztem kőkeményen pulzáló hatalmas szerszámát.
Szenvedélyesen megcsókolt, és elkezdte lehúzni a nacimat. Szegény nadrág már biztos nem tudta, hol a helye. Én segítettem neki, mert a puncimból addigra már szabályosan folyt a nedv, és nem tudtam várni tovább.
- Van nálad gumi? – kérdeztem, miközben a kezébe vettem a farkát.
- Szeretnéd, ha megdugnálak? Gézu felizgatta a nunid, igaz?
- Igen, de csak úgy sikerült neki, hogy rád gondoltam – feleltem, és megcsókoltam.
Ricsi kilépett a nadrágjából, és előhúzott a farzsebéből egy kotont. Amíg felhúzta, én négykézláb fordultam, és ujjaimmal a csiklómat izgattam. Annyira nedves voltam, hogy cseppet sem féltem, milyen lesz, ha elveszi a szüzességemet.

Egyszer csak megéreztem a forró makkját a bejáratomnál.
- Igen… - nyögtem, és felsikkantottam, amikor minden előzmény nélkül tövig belémnyomta. Egy pillanatig nagyon fájt, a karomba haraptam, hogy elfojtsam a további kiáltásaim, de aztán elmúlt. Ő pedig remegve. Lihegve mozogni kezdett, és én éreztem őt magamban, és egy idő után ez csodálatos érzés volt. Annyira jó, hogy ismét felsikkantottam, de ezúttal a gyönyörtől.
- Halkabban – nyögte, de éreztem, hogy neki is milyen jó. És a gondolat, hogy meghallják, milyen élvezetet okoz nekem Ricsi, még jobban felizgatott. Azért kicsit halkabban nyögdécseltem tovább.

Ricsi sokáig bírta, és csak a végén kezdte el ingerelni a csiklómat is. Az viszont már soknak bizonyult… éreztem, hogy hasamban elömlik a forróság, egész testem remegni kezdett, és a medencém összerándult.
- Ááá – szakadt ki belőlem egy hosszú nyögés, aztán jött az érzés, és nagyon jó volt, iszonyú jó, és én dobáltam a fejemet és sikoltoztam, és Ricsi meg sem próbálta befogni a szám, mert ő is kiáltozni kezdett. Úgy éreztem, a puncim mindjárt szétszakad hatalmas farkának nyomása alatt, de nem bántam. Fantasztikus élmény volt!

Sokáig hevertünk egymás karjában, és hallottuk kintről a kuncogást. Nem érdekelt minket. Elaludtunk. Reggel Ricsi közölte, hogy nagyon jó volt velem, de nem akar tőlem semmit. Mintha tört forgattak volna a szívemben, de nem sírtam, azért se. A többiek gúnyos mosolyait, sőt megjegyzéseit is nyugodtan tűrtem, csak akkor tört a mécses, amikor hazaértem.

Egy hét alatt rájöttem, hogy Gézu az egész faluban elterjesztette, hogy mi történt, és hogy mekkora kurva vagyok. Hát, ezen sem segíthetek. Ősszel gimibe megyek, és új élet kezdődik. Igyekszem majd mindent okosabban csinálni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
steven king ·
Ne törődj velük... szimplán bunkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók A történet tényleg nem hibátlan de elsőre semmi gáz nem volt vele. Ja és nem hiszem, hogy egy ilyen eset után le kéne kurvázni egy csajt. mert nekem is volt olyan osztálytrásbőm, akit a banketten leitattak aztán X-en meg b...ták

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: