Történetek
a a
2006.05.14 | lahada | Történetek | Megtekintések száma: 9546
Szüzességem elvesztése
Ez a történet a valóságon alapul, és a szereplők érdekében változtattam rajta egy keveset. Ajánlom a madaraknak. :))

Tessa 17 éves volt, amikor az IM-et olvasgatva rábukkant egy André nevű srác hirdetésére. André 23 éves, egyetemista fiú volt, aki levelező partnert keresett. Tessa pár hétig gondolkozott, s úgy döntött, mivel sok barátja nem volt, és az iskola is egyházi suli volt, ír a fiúnak. Első pár levelük a szokásos formaságokról szólt. Ki-kicsoda, mit csinál, és mi a hobbija. Ez tartott kb. fél évig. A fiú küldött képet, és Tessa is küldött neki.
André kb. 180 cm magas volt, sportos alkatú, de nem izompacsirta, szőke vállig érő haja, és ktk* szeme volt, a lány első látásra belehabarodott. Tessa 173 cm magas, kicsit telt, de kellemes alakú lány volt. Hosszú vörös göndör haja, és zöld szeme volt.
Mindent megosztottak egymással, a hétköznapi történésektől kezdve a legtitkosabb vágyakig.
André mesélt a barátnőiről, és a szexuális kalandjairól, valamint azokról a dolgokról, amit soha nem, mert a lányoktól kérni.
Tessa, pedig az ábrándjait írta meg, a sztárokról, a tanárokról, és Andréról.
Tessa lassan leérettségizett, és felkerült a fővárosba egyetemre, mivel André nem messze lakott, így már kivitelezhető lett a találkozás. Eddig ugyanis nem találkoztak. Mivel azonban, mind ketten elfoglaltak voltak, csak nyári szünet előtt tudtak találkozni.

Tessa ekkor már 19 éves volt, és még mindig szűz, André pedig 25 és ez idő tájt, csak a lányra gondolt.
Egyik nap az egyetem parkjában bóklászott Tessa és meglátta Andrét, amint egy padon üldögél. Mintha csak isten akarata lenne, gondolta a lány. Odament.
-Szia André!-mondta.
-Szia! Hát te?-kérdezte nem kis meglepetéssel a szemében a fiú.
A nagy meglepetésből kávézás lett, abból, pedig estébe hajló beszélgetés. Csak úgy dőltek a szavak mindkettőből. A fiú haza kísérte a lányt, és egy barátinak éppen nem nevezhető csókkal jó éjszakát kívántak egymásnak. Meg beszélték, hogy a hétvégén együtt elmennek kirándulni.
Mindketten nagyon várták, már a hétvégét. Tessa éjszakánként arról álmodozott, hogy milyen lehet André bőrének az íze, s elpirulva villant át az agyán, hogy esetleg az ágyban hogyan viselkedne. André minden este úgy aludt el, mintha már Tessa az övé lenne, de reggelente a fájdalmas valóságra ébredt, és arra hogy nincs mellette élete asszonya, az ő asszonya.
Lassan eljött a hétvége, a két fiatal, elemózsiával felszerelkezve, lélekben remegve hagyta el a várost. Autóval mentek, az egyik közeli hegyre, mivel azt tervezték, hogy annak a csúcsán piknikeznek.

A túra elég nehézkesre sikerült, mert mindkettejüket zavarta, a másik közelsége, sőt inkább izgatta.
A hegy csúcsán volt egy menedékház, ami épp nyitva volt. Kipakolták az élelmet, és a kezdetleges mosdóban letisztították magukról az út porát. Tessa vizet engedett a mosdótálba, és levetkőzött meztelenre, először csak a hónalját akarta megmosni, de gondolt egyet és nedves szivaccsal áttörölgette magát, a kerek dús kebleit, a formás combjait, az édes-rózsaszín ölét, formás nyakát. Míg ő mosakodott André leküzdve minden ellenérzését, az ajtó mögül leste ki e belsőséges pillanatokat, teste egyből reagált a látottakra, s mint a férfiak legtöbbjének ilyen helyzetben neki is meredezni kezdett a férfiassága.
Miután Tessa befejezte, sikerült, ezt elrejtve bejutnia neki is, és megmosakodni, s kissé lehűteni önmagát.
Ezután belakmároztak, és a ház tornácára kiültek kicsit csodálni a természet szépségeit, és a naplementét. Az éjszakát ott töltötték, s ez volt a kapcsolatuk legszebb éjszakája.
Hálózsákokban feküdtek le külön-külön. Tessa viszont reszketett, de nem az éjszaka hűvössége, hanem André közelsége borzolta fel kedélyét.
- Fázol?- kérdezte André – Ha akarsz, idefeküdhetsz mellém.
Tessa elgondolkozott, és átbújt a másik hálózsákba. Kanál pózba feküdtek, mert így fértek csak el.

Tessa lassan megnyugodott és elaludt. André viszont nem tudott aludni. Minden izgatta, ami csak Tessa volt. A haja illata, a csípője, ahogy hozzá ér, a bőre selyme, ahogy átöleli. Minden. Érezte, hogy férfiassága új erőre kap, és elkezdett fészkelődni, hogy megforduljon, nehogy a lány észre vegye. Nem sikerült megfordulni, mert Tessa még jobban odanyomta a csípőjét hozzá. Most már biztos érzi - gondolta André. Szégyellte magát, és el is pirult, mert ennyire kínos helyzetben már rég nem érezte magát. Kívánta a lányt de nem, mert kezdeményezni, mert félt hogy tönkre megy az a varázs, ami eddig összekötötte őket.
Eközben Tessa már arról ábrándozott, hogy milyen szerető lehet André, és hogy ő mit tenne, ha a fiú belekezdene, az ősi játékba.
Végül meg fordult, és megcsókolta a szenvedőt, s ezzel elkezdődött.

A fiú hevesen magához szorította a lányt, hogy az érezhesse, mennyire kívánja őt. A lány közben kicipzározta a hálózsákot, hogy jobban férjenek, és engedte, hogy ösztönei vezéreljék a kezét, miközben csókjuk egyre hevesebb és belsőségesebbé vált. A fiú keze is felfedezőútra indult, simogatta a melleit, majd a hasát, s megtalálva a póló szélét, elkezdte lefejteni a lányról. Tessának minden egyes érintéstől apró szikrák ezrei tolultak szét testében, miközben tudta a fiú is hasonlókat érez. Ő is levetkőztette a fiút, és lassan már semmi nem választotta el őket a remélt testi egyesüléstől. André keze déltájba kalandozott, és igyekezett oldani kedvese félelmé, amit halk nyögések jeleztek. A lány már érezte hogy készen áll, hogy befogadja az örömhozót, s széttárva combjait, várta az egyesülést. A fiú lassan haladt befelé, hogy kedvesének minél kevesebb fájdalmat kelljen elviselnie, és mikor már teljesen bent volt, megállt. A lány izzó szemébe nézett…
- Szeretlek! – sóhajtotta.
- Én is szeretlek.

Lassan kezdett el mozogni, először körkörösen, majd előre-hátra, a lány körbe ölelte a lábaival, hogy még mélyebbre hatolhasson, és testük felvette az ősi ritmust.
Tessa érezte, hogy ez élete legszebb éjszakája, s a gyönyör, amiről oly sokat ábrándozott, lassan hullámokként árasztotta el a testét. Élvezett. Ujjongott magában és élvezett, nemsokára a fiú is elért a csúcsra, és mindent, ami eddig magában hordozott a lánynak adta, a szívével együtt. Pihegve borult a lányra, és csak mosolyogni tudott, mert ennyi szépet még sohasem élt át. Imádta a lányt, és mindent, ami csak volt.
Néhány hét múlva André eljegyezte Tessát, és szeptember elején összeházasodtak. Azóta mát mindketten lediplomáztak, és született két gyönyörű gyermekük.


A * jelentése Karib-tenger kék, ha esetleg valaki nem tudná.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Hasonló írások
Hozzászólások
Első Előző 12 Következő Utolsó
(12) Robby
2006-05-15 20:37:24
hehh...ha már ilyen izé van akkor az én szemem "e-sz-k" :D. vagyis Ezüstös-sziklás-kék
(11) lahada
2006-05-15 11:14:47
kedves olvasók,
azért sok a vessző, mert worldben írtam meg és onnan másoltam be a történetem. A durva szavak, pedig azért, hioányoznak, mert nem szeretek csúnyán beszélni, ha véletlenül mégis eleresztem magam, az csak abban az esetben fordul elő, ha betelik a pohár. ennyi. bocsesz, de köszömöm mindenki véleméyét, és figyelembe veszem az igényeket a következőekben.
(10) lahada
2006-05-15 11:12:00
köszi
[hivatkozás: (6) soulmate 2006-05-14 13:25:52 ]
(9) lahada
2006-05-15 11:11:26
köszi
[hivatkozás: (5) samvay 2006-05-14 12:43:20 ]
(8) Andreas
2006-05-14 17:41:59
Megvan az a rossz tulajdonságom, hogy a kákán is csomót keresek - sajnos a vesszők tényleg zavartak, a durva kifejezések hiánya viszont egyáltalán nem!
[hivatkozás: (5) samvay 2006-05-14 12:43:20 ]
(7) málnalány
2006-05-14 15:18:55
nekem tetszett.Bár szerintem a végét kicsit összecsaptad...(És ez a ktk. szem,ez nem kellett volna bele) De azé nem volt rosz.Grat.
(6) soulmate
2006-05-14 13:25:52
"...és mindent, ami eddig magában hordozott a lánynak adta, a szívével együtt."
legszebb mondat az egészben :) olyan menthetetlenül romantikus.
[válasz erre: 10 ]
(5) samvay
2006-05-14 12:43:20
Kedves lahada...bármit is mondanak a vesszőkről meg egyebekről... azt hiszem az a zavaró itt, hogy nélkülözi azokat a durva kifejezéseket amelyeket megszoktal az olvasók. Nagyon is olvastatta magát a történet és nem kellett mindig átugrani a disznóságot. Sajnos én nem tudok ilyet írni és ezért gratulálok, bár másnak biztos más a véleménye nekem tetszett...10,10,10,
[válasz erre: 8 9 ]
(4) Andreas
2006-05-14 10:53:16
Mellékesen: egy csomó helyen felesleges vesszők zavarnak. Ha hangosan mondanád és szünetet tartanál minden vesszőnél, elég furcsán hangozna...
(3) Whym
2006-05-14 09:58:35
Tényleg van ilyen, hogy ktk? Az én szemem azt hiszem bzb, vagyis balatoni zöldes barna.

Viszont a történet tényleg kicsit száraz lett, inkább megírt mint beleélt.

Első Előző 12 Következő Utolsó
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak