Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szüzességem elvesztése egy szilveszteri éjszakán

Ez az egész kapcsolat akkor kezdődött, amikor 2000 szilveszterén a legjobb barátommal, Zsolttal megszerveztük az estét és az éjszakát. Azon a reggelen sem úgy keltem fel, hogy megismerem életem értelmét.
Rólam csak annyit mondanék, hogy 161 cm magas vagyok és sportos testalkatom van. Hát eljött az este 10 óra amikorra is meg volt beszélve a találkozó. Úgy volt megbeszélve, hogy a haverom barátnője jön csak, és majd megyünk valamerre. De ketten jöttek, Rita aki a fent említett Zsolt barátnője és Alexandra. Róla annyit kell tudni hogy 167 cm magas kb. 70 kg és szép barna haja van a hozzá tartozó igéző barna szemekkel és pont ott gömbölyödik ahol kell. Akkor nem tűnt túl boldognak és egyáltalán nem volt bőbeszédű.

Elindultunk az egyik pesti utcán, majd át a Lánchídon, végül az Alagúton. Bementünk egy kis éjjel-nappaliba, ahol vettünk egy-két üveg bort, kólát, sárgadinnyés vodkát, no meg persze pezsgőt. Elkezdtünk felkészülni arra a pontra, amikor is előtűnik egy újabb esély, hátha a következő év jobban sikerül. Kikötöttünk egy parkban, ahol több idő is volt a beszélgetésre. Nevetgéltünk, kibeszéltük a másik dolgait, szóval mindent jól kibeszéltünk. Mikor eljutottunk arra a pontra, hogy már nem igazán a szomjúság miatt kortyolgattuk haverommal a vodkát, elkezdtünk életre kelni. Énekelgettünk, ordítoztunk egy budai belvárosi kerületben, ami általában nyugodt, csendes hely. Bekövetkezett az a pont, amikor is az óra az év utolsó percét ütötte. Gyorsan kibontottak a pezsgőt, majd felkészültünk, amikor is koccintani kell. Kitöltöttük a műanyag poharakba a szénsavval telített alkoholt, majd koccintottunk. A haverom megcsókolta a barátnőjét, ami teljesen természetes volt.

Amikor úgy éreztem, hogy most vagy soha, odaléptem a padon ülő lányhoz, aki csak gondolkozott vagy szomorkodott, és megcsókoltam. Hála istennek már mindketten fel voltunk oldódva, így nem pofont kaptam, hanem viszonzást. Teltek-múltak a percek majd elindultunk az egyik belvárosi társasház felé. Kissé botorkálva, hol jobbra, hol balra dülöngélve egymást segítve eljutni a célhoz. Felmentünk a felső emeletre, ahol nekem volt egy lakásom. Bementünk a szobába, és mindenki a saját barátnőjével foglalkozott. Közben kortyolgattuk a maradék alkoholt, majd lekapcsoltuk a villanyt. Volt egy kis veszekedés ki hova feküdjön a két ágy közül. Mi inkább a fal mellettit választottuk.

Elkezdtem az utat a csókolózáson túli területre. Simogattam, és ahol tudtam csókoltam. Megszabadítottam a felsőjétől, majd a melleit vettem célba. Szép lassan, de biztosan haladtam lefelé. Először melltartón keresztül, majd anélkül kezdtem el simogatni, majd csókolni azokat a melleket, amikkel azóta nem tudok betelni. Olyan tenyérbe illő, formás. Szóval pont az amit szeretek. Ezek után elkezdtem kibontani a farmerjét, a hozzá tartozó szenvedéssel együtt. Lassan levettem róla, és kezemmel vándorútra keltem, a tanga irányában. Megtaláltam azt a kis pontot, amivel könnyen fel tudom fokozni benne a vágyat. Továbbléptem a csókolgatások terén. Picit a köldökénél elidőztem, majd a tangával fedett vénuszdombján kezdtem el nyelvemmel körözni. Félrehúztam, majd lejjebb botorkáltam a csiklója felé.

Mikor megpusziltam, egy kisebb nyögés hallatszott. Ebből tudtam hogy nem tévedtem rossz útra. Szép lassan elkezdtem izgatni, majd csókoltam s szívtam, ahogy csak tudtam. Széthúztam a nagyajkakat s végignyaltam, de olyan lassan és érzékien, amennyire csak lehetett. Mikor már elég közel volt a csúcshoz, levettem róla az utolsó ruhadarabot is és egyből visszatértem a csiklójához, közben elkezdtem az izgatni ujjammal a bejáratát, majd szépen lassan elkezdtem ujjazni. Éreztem, hogy közel jár, mert eléggé mozgolódott. Rászorított a combjaival a fejemre, és éreztem, ahogy elélvez. Én csak nyaltam és nyeltem azt a nedűt, amit kiadott magából.
Miután lenyugodott elkezdtünk csókolózni majd a hátamra fektetett, és lovagló pózban rám ült. De még nem akart magába fogadni csak elkezdett körkörösen mozogni a farkamon. Megcsókolt, majd feljebb emeltem a testét, hogy végre megérezhessem a barlangját. Olyan lassan ült rá a tagomra, hogy már szinte kínzott. Mivel nem bírtam tovább türtőztetni magam, elkezdtem mozogni benne, majd amikor átvette a ritmust és már csak ő mozgott. Vagy 3 percen keresztül csak élveztük egymás testét. Ahogy tudtam, felültem, és a melleit kezdtem nyalogatni. A kezemmel segítettem gyorsítani a tempót. Mikor már nem bírtam tovább, visszafeküdtem, és mélyen egymás szemébe néztünk. Amiből ki lehetett olvasni, hogy szabad az út, s ezzel a tudattal beleélveztem a puncijába.

Így feküdtünk 5 percig majd kiszálltam belőle, és mellé feküdtem. Még csókolóztunk egy kicsit, majd egymás karjaiban elaludtunk. Másnap reggel vele ébredtem, és én voltam a legboldogabb a világon. Éreztem hogy Ő az akire mindig is vártam. Valami megfogott benne, amit nem tudok elmondani. Megreggeliztünk, majd lekísértem a buszmegállóba. Mikor megkérdezte, hogy mi legyen a továbbiakban, én csak megcsókoltam és azt mondtam, hogy szeretném, ha lenne folytatása.
Hát így alakult ki egy 3 és fél éves kapcsolat, így ismertem meg azt az érzést. Mindvégig tele volt szerelemmel és boldogsággal. Fél év után összeköltöztünk. Majd 3 év múlva elvesztettem az életemet.
Voltak még érdekes események ilyen téren, ezekről a későbbiekben számolok be.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Danci ·
Orsi én igazán nem akarlak bántani de előbb tanulj meg olvasni és utánna sértegess másokat!! :angry: Egyébként a történet tettszett :blush:

¤Kyoto¤ ·
Orsi: Ezt jól leírtad, nagyon tetszett! :laughing:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: