Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

szülinapi kártyaparty

Feleségemmel 10 éve vagyunk együtt, ebből 6 év házasság. Minden rendben van, mindketten adunk magunkra, rendszeresen sportolunk, és a nejem két gyerek után is felveszi a versenyt a fiatalabb korosztállyal, még igy a harmadik x után is.
A véletlen úgy hozta, hogy két nap eltéréssel szinte egyszerre van a szülinapunk, ami egyrészt azért jó, mert nem felejtjük el a másikét, másrészt meg egy évbe csak egyszer kell elpakolni a buli után.
Az alábbi történet is egy ilyen bulin esett meg.
Nagyon készültünk rá, mindketten ekkor léptük át a bűvös harmincast, ami a híresztelések szerint fordulópont egy ember életében. A gyerekeket átadtuk a nagyszülőknek, feleségem a vendégvárással volt elfoglalva, én meg elmentem megvásárolni a hetekkel előtte kinézett ajándékot. Egy igazán erotikus fekete fehérnemű szettet vettem, combfixes harisnyával, harisnyakötővel, dögös kis melltartóval és leheletnyi tangával, megspékelve egy tündéri fekete rövid ruhával. Miközben az eladónő csomagolta, magam előtt láttam a feleségem az ajándékban, mondanom sem kell alig vártam, hogy hazaérjek, hogy a vendégek megérkezte előtt még szeretkezhessünk egyet… de elkéstem, nejem barátnői már ott csacsogtak az asztal körül, miközben a hidegtálat rendezgették.

Illedelmesen köszöntem, fogadtam a jókívánságokat, de a legszívesebben kirúgtam volna őket annyira fel voltam tüzelve. Helyette azonban felmentem és elrejtettem az ajándékot a hálószobába. Mire visszatértem, minden a helyén volt, a drágám végignézett a megterített asztalon, majd rajtam, megcsókolt és rohant átöltözni, rámbízva a hölgyeket. Már épp kezdtem belemelegedni az udvarlásba, amikor csengettek és megérkeztek a haverok, előre dörzsölve a kezüket a kajálás utáni kártyaparti miatt. Ajándék gyanánt tejet hoztak, mondván, hogy a piát a házigazdának kell állni. Jót röhögtünk, aztán bemutattam a hölgyeket és mindjárt fordult a kocka, előbújtak az incselkedések, cukkolások oda-vissza. Már épp kezdett eldurvulni a dolog, amikor megjelent a ház asszonya a lépcsőfeljáróban. Egy pillanatra megált a levegő. Gyönyörű volt, egy combközépig érő vörös ruha volt rajta, fekete fürtjei lágyan ringatóztak a lépcsőfokok között megrezdülő mellein. Kitörő taps fogadta. Átvette a virágokat, majd elkezdődött a vacsora. Ettünk-ittunk, aztán inkább csak ittunk. Csipkelődtünk még egy kicsit a lányokkal, aztán miután a hölgyvendégek hazamentek, leültünk kártyázni. Fogyott a sör rendesen, a feleségem néha odadörgölőzött hozzám, de a délutáni vágyat már a kártyaszenvedély váltotta fel. Hangoskodás, kacagás és egy-két szitkozódás járta be a nappalit.

Épp szólni akartam, hogy miért kell felhangosítani a zenét, mikor mi koncentrálunk, amikor a feleségem az asztalon termett, lerúgva kártyapaklit s felboritva néhány sörös üveget. Mind a négyen egyszerre ugrottunk fel, nemértésünknek adva hangot, de a felháborodottságot hamarosan a döbbenet és az izgalom váltotta fel. Feleségem lágyan elkezdte riszálni magát, finoman mozgatva a csípőjét. Ekkor vettem csak észre, hogy az ajándékomat viseli. Nem igazán tudtam, hogy kezelni a helyzetet, nemúgy a három haver, akiknél a fújjogást felváltotta a hújjogás. Reméltem hogy csak véget akart vetni a kártyapartinak, de amikor egy lassú mozdulattal kivillantotta combjait ott mindenki előtt, éreztem, hogy másról van szó.

Kínomban én is mosolyogtam meg tapsoltam, tűrve a kaján beszólásokat. Feleségem lassan simogatni kezdte magát, látszott rajta hogy teljesen transzban van. Melleiről előbb a jobb, majd a bal kezét is combjai közé vezette, majd gyönyörű hajába túrt, ahonnan mutatóujját érzéki ajkai közé dugta. Mind a négyen leroskadtunk a székbe és úgy bámultuk. Már nem érdekelt hogy mások is látják, teljesen rabul ejtett a szépsége, a belőle áradó erotika. Egy laza mozdulattal megszabadult a jobb vállpántjától, majd a másiktól is, megvillantva az általam ajándékozott melltartóba csomagolt kebleit.

Nem tudtam, mire figyeljek, feleségem melleire, a néha kivillanó, falatnyi tangájára, vagy az izgalomtól felhevült barátokra. Feleségem hamar megoldotta a problémámat, ledobva magáról a ruhát, folytatva a táncát. A haverok örömujjongásba kezdek, minél többet követeltek. Az egyik pénzt csúsztatott a nejem harisnyájába, miközben rácsapott a fenekére. A többiek követték, lassan pénzzel volt kitűzdelve a nejem tangájának minden centimétere. Lassan lekerült a melltartó is, szemelé engedve gyönyörű kebleit.

Nem bírtam tovább, letoltam a nadrágomat és verni kezdtem a farkamat. Ahogy átnéztem a feleségem lábai közt láttam, hogy a többiek is ezt csinálják. Valahol izgatott, hogy a feleségem ennyire felizgatta őket, láttam az arcukon, hogy meg akarják dugni a nejem. Ekkor vége lett a táncnak, a drágám összeszedte a pénzt, ingem zsebébe nyomta, megcsókolt, majd óriási örömujjongás közepette ledobta magáról az utolsó ruhadarabot is. Simára borotvált pinája fénylett a nedvességtől. Négykézlábra ereszkedett, fenekét felémfordítva kérette magát. Kórusban hangzott a „nyald ki! Nyald ki!”, és én hozzáláttam.

Széthúztam a fenekét, hogy mélyebb betekintést kapjak a már annyira ismert barlangokhoz. Nyelvemmel finoman köröztem a csiklója körül, majd egy éles nyelvcsapással végignyaltam csöpögő pináját, egy kis nedvességet juttatva a segglyukába is, miközben kőkemény csiklóját hüvelykujjammal izgattam. Nedveitől tocsogó arccal kinéztem feneke mögül, és megrökönyödésemre azt láttam amint éppen felváltva szopja az előtte ágaskodó farkakat. Felháborodottan álltam fel. Ezt látva a nejem megfordult az asztalon és bocsánatkérő szemekkel, dorombolva, melleit belemártva a kiömlő sörbe elkezdte szopni a faszomat.

Istenien csinálta. Felnéztem az égre, hogy ez valóság vagy csak álom, de a hangos nyelvcsapások, melyek a fenekét és a pináját érték hamar ráébresztett a valóságra. Hirtelen felült és szétlökött lábakkal elém vetette magát. Azonnal beléhatoltam. Nedvesre nyalt pinája szinte magába szippantotta a faszomat, ütemes lüktetést éreztem odabent, valósággal maszirozta a farkam. Tövig hatoltam belé, mire felsikított, és hátradobta a fejét, lelógatva azt az asztal másik végén. Egyszerre három fasz esett a szájának, alig bírta szopni őket. Kettőt a kezeivel irányított, a harmadikat meg a levegőben kapta el. Iszonyatos erővel kezdem el kefélni. Úgy éreztem hamarosan itt a vég, de ekkor zihálva felült, leszállt az asztalról és engem fektetett fel rá. Lassan belémereszkedett és elkezdett lovagolni. Az egyik haver a háta mögé került és onnan gyönyörködött a farkamon csúszkáló punciban, a másik kettő meg felállt a székekre és úgy szopatták a nejemet. A nyála végigcsorgott a mellein, felváltva harapdálta, szívta a farkakat. Fölémereszkedett és a szemembe nézett, és csak annyit mondott szeretlek.

Ahogy kimondta, éreztem, hogy nem csak én vagyok a feleségemben. Egy hosszú nyögés kíséretében, feleségem seggébe tövig bekerült az egyik haver szerszáma. Ütemes mozgásba kezdtünk. Fejem előtt, az arcomtól alig pár centire ágaskodó farkak jelentek meg és ki-be jártak a feleségem szájába, miközben ő óriásikat nyögött. Éreztem, hogy nem sokáig bírja már, teste megfeszült, majd ledobva magáról mindenkit, ernyedten zuhant mellém az asztalra. Felálltam mellőle. Ott feküdt csapkodtam, izzadtan, a smink elfolyva az arcán, de szemében a kielégülés tüzével. Mind a négyen föllátunk székeinkre, hűtés gyanánt ráöntöttük a hozott tejet, majd sorba telespricceltük a testét. A tejjel összekeveredett sperma kis patakokban folyt alá feleségem meggyötört testéről.
Másnap, ahogy felkeltünk, immár kettesben, rámnézett és csak annyit mondott, hogy jövőre a lányok fognak kártyázni.
Alig várom, hogy öregedjek egy évet…
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

ayala ·
Nekem nagyon tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: