Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szülinapi ajándék 3.

Szülinapi ajándék 3.


-------------------------------------

Írta: naughtynurse18 (NaughtyNurse1846@aol.com)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. április

*************************************

- Adj belőle! - mormolta a számba, és megragadta a fejemet. - Adj belőle!
A díványon Thomas már arra készült, hogy Amy éhes, izmos puncijába lője magját. Nem bírta már, a látvány, ahogy Chris telespriccelte a pocimat, és Amy szűk puncija megtette a hatását. Nem láttam jól az arcát, de egész jól el tudtam képzelni, milyen képet vághat, miközben Amy szűk kis barlangocskáját készül teletömni.
Amy nagyon lelassított, vadul nyalta-szopta Thomas fülét, és kislányos hangon nyávogott. Szűk puncijában Thomas farkából csak pár centi volt benn, az aranyos kis ribanc meg csak mozgatta körbe-körbe a csípőjét a pasas ölében. Thomas végül egy hatalmas nyögéssel tövig beledöfte a farkát Amy-be. A lány egyáltalán nem mozdult, csak a pasi fülét kezelte tovább, Thomas pedig teletöltötte a lány szűk kis lyukát a spermájával. Egy kis idő múlva Amy előredőlt, fejét Thomas mellkasára engedte, és hagyta, hogy a pasi kipihenje magát az orgazmus után.

Miután végignéztem, hogy Thomas telenyomja Amy punciját, a saját puncim is égett, és kényeztetésre vágyott. Meg akartam kérni Beth-et, hogy nyaljon ki, de legnagyobb örömömre Chris meglepő dolgot művelt. Maga elé húzott, oldalra fordított, hogy háttal legyek neki. Megragadta vastag, kemény farkának tövét, és puncim bejáratához nyomta. Felnyögtem a vágytól, alig vártam, hogy szerszáma csöpögő puncimba csússzon.
- Kemény maradtál! - nyögtem neki meglepetten. - Leszoptalak, és ez a nagy fasz kemény maradt!
- Ahhoz elég kemény, hogy megbasszam a puncidat - mormolta Chris. - Annyira felizgattál azzal a kis testeddel és a száddal; egész éjjel kemény maradok neked.

A fejem lehanyatlott Chris szavai hallatán, és beleremegtem az érzésbe. De azért úgy tettem, mintha csak a fogadás miatt engedném, hogy megbasszon.
- Bassz meg jól, szivi! Ez lesz az egyetlen esélyed, úgyhogy használd ki jól.
- Az egyetlen? - kérdezte Chris. Könnyedén átlátott rajtam. - Nem hinném. Szerintem ezentúl nagyon is kívánni fogod ezt a faszt. Talán ha szépen kéred, időnként megbaszlak majd vele, mikor a férjed elfoglalt. Átjövök, és nem hagyom, hogy magányosan töltsd az estéidet.
"Hogy ez mennyire öntelt!" gondoltam magamban. "Egy kibaszott..."
De mielőtt befejeztem volna, Chris vastag farka elkezdett becsúszni szűk kis puncimba.
- Unnngggg! - nyögtem fel hangosan, ahogy lüktető barlangocskám befogadta Chris szerszámát. - Bassz meg! Ohhhh! Igennn!
Chris lágyan nyögött a fülembe, és teljesen belenyomta a puncimba a farkát. Néhány hosszú perc elteltével úgy kitágultam, mint még soha.
A hangon remegett, de el kellett mondanom Chrisnek, milyen érzés.
- Ooolyan jóóóó! Nyomd jól belém! Baszd szét a puncimat! Annyira szűk vagyok, a farkad meg olyan nagy!
Chris azonnal suttogni kezdett:
- Vastag, mi? A puncid teljesen ezé a faroké lesz még éjfél előtt!
Chris mocskos szavaira a puncim még jobban folydogált, és gyorsan elképzeltem, milyen lenne, ha az összes lyukamat megdugná azzal a csodás farkával.
Chris egyik kezével duzzadt csiklómhoz nyúlt, közben ki-be húzogatta a szerszámát a csöpögő puncimban. A csiklóm már égett a vágytól, Chris kísérletezgetett vele, úgy simogatta. Lágy nyögésekkel és sóhajokkal keményen a vastag, lüktető péniszre süllyedtem, hagytam, hogy jól kitöltsön.
Olyan közel voltam már. A szopás, és hogy végignéztem ezt a sok kemény menetet, megtette hatását. Most, hogy Chris húsos farka keményen pakolta a pinámat, ujjával pedig a csiklómat simogatta, a testem beleremegett a gyönyörbe. Sóhajaim egyre mélyebbek lettek.
Magamban csak szidtam magamat, amiért hagytam, hogy Chris ilyen gyorsan felizgasson. Mindig is gyorsan felizgultam, és miután már két faszt leszoptam, és végignéztem, hogy Thomas telebassza Amy kis punciját, kegyetlenül vágytam már az élvezésre. De nem akartam, hogy Chris azt higgye, hogy az ő farka tett rám ilyen hatást, úgyhogy megpróbáltam visszafogni magam.

Hiába volt minden: Chris nagyon is jól tudta, hogy hogyan kell megbaszni egy ribancot. Rájött, hogy mindjárt elélvezek, és tudta, hogy mit kell mondania, hogy ne tudjam visszatartani.
Keményen dörzsölgette remegő csiklómat, ki-be húzogatta vastag farkát csöpögő puncimban, és a fülembe sziszegett:
- Élvezz, te kis kurva. - Te hülye kis férjes ribanc, élvezz egy vadidegen farkán. Semmi sem olajozza be jobban az új faszt, igaz, Kathy? Élvezz! Élvezz, te kis kurva!
Próbáltam visszatartani, de a puncim szinte rárobbant Chris szerszámára. Azonban elhatároztam, hogy nem engedem neki, hogy hallja a sikolyaimat; összeszorított foggal nyögtem-nyöszörögtem, a puncim ritmikusan összehúzódott a belészúrt húsrúd körül. Kétségbeesetten próbáltam visszanyerni az irányítást, olyan mélyen ráhúztam magam Chris farkára, amennyire csak bírtam. Ez a vadállat olyan gyorsan elélveztetett, de mindjárt én is kicsavarom belőle a spermát.
De Chris tartotta a lépést. Egészen tövig lökte belém a faszát, és közben izgatóan suttogott:
- Szorítsd össze, ahogy csak bírod, cicám, úgysem fogok elélvezni. Az aranyos kis puncid kevés lesz ahhoz.
- Uuuaaahhhh! - nyögtem tehetetlenül, a puncim egyre keményebben húzódott össze Chris fáradhatatlan szerszáma körül. Kétségbeesetten próbáltam visszafogni sikolyaimat, de a testem vadul remegett. Nem akartam, hogy Chris tudja, mekkorát élveztem; attól csak még kiállhatatlanabb lenne. Sajnos szegény kis puncim elárult mindent.
- Ez az, Kathy, te kis kurva! Csináld csak! Élvezz a farkamon! - sürgetett Chris.
Szenvedő testemen hatalmas remegés futott végig, és megint elélveztem. Ahogy ott feküdtem, Beth a tövénél fogva megragadta Chris farkát, és kihúzta törődött puncimból. Szélesre tátott szájába süllyesztette, és élénken szopni kezdte a puncim nedveit róla. Persze nem tudta olyan mélyen bekapni, ahogy én, de azért nem adta fel.
- Unnghnnn! Unhghgg! Unhggghh! - nyögte, és megpróbálta az egészet a szájába tömni, nagy barna szemeivel közben a pasi szemébe nézett.
- Igennnnn - nyögött Chris elégedetten. - Szopj le, szivi! Szopd le a faszomat Tommy kedvéért. Mutasd meg neki, mit tudsz. Mutasd meg Tommynak, hogy milyen jól tudsz szopni.
Chris szavai megint felpörgettek! Jó nagy seggfej volt, de jól állt neki.
- Nyomd le a torkán, Chris. Nyomjad a szájába. Nyelesd le vele! Nyelesd le vele a spermádat! - sürgettem, és Thomasra néztem. Éppen Amy egyik mellét simogatta. A lány a pasi ölében ült, de Thomas feszülten figyelte, hogy barátnője hogy szopja Chris hatalmas farkát. Az arca rezzenéstelen volt, szemei nagyra nyíltak; nem tudtam kitalálni, hogy büszke volt-e Beth-re, vagy kibukott-e rá, amiért egy másik srácot szopik az orra előtt.
Felkeltem a díványról, és nagymellű, faszszopó barátnőm mellett letérdeltem a padlóra. Egy ördögi mosollyal úgy döntöttem, Chris spermája nem lesz jó helyen Beth szájában.
- Kúrd meg, Chris! Kúrd szét a kurva kis punciját! Magában akarja érezni a faszodat, nem igaz, Bethy?
Beth megpróbált bólogatni, amennyire a fasz a szájában engedte. Gyorsan felemelkedett, előremászott, rá Chris izmos combjaira. Egyik kezében a toronyszerű szerszámot tartotta, és egyetlen mozdulattal ráült.
- Unghgh! - nyögött, ahogy Chris farka kitöltötte forró barlangocskáját.
- Mondd el neki! - sziszegtem Chris fülébe. - Mondd el Thomasnak, milyen jó érzés.

Chris gyorsan kapcsolt.
- Hé, öreg - szólt oda Thomasnak, miközben Beth lassan fel-le mozgott lüktető péniszén, szoktatta magát a lenyűgöző mérethez. - Nem volt igazad. Van annál jobb, mint valaki más barátnőjét szopatni. Mégpedig megdugni a szűk kis punciját!
Elégedett voltam - Chris jobban csinálta, mint reméltem!
- Gyerünk, Beth! - folytatta a pasi. - Mutasd meg Tomnak, mennyire szereted a faszt! Hadd lássa, mekkora kis kurva vagy!
Összecsippentettem kőkemény bimbóimat, és én is beszálltam. Hangosan kiabáltam Chrisnek:
- Baszd meg! Kúrd szét a punciját! Baszd szét teljesen! Nyomd bele az egészet! Nyomd bele a nagy faszod! Ez az, szivi! Baszd meg azt a kurvát!
Beth szüntelenül nyöszörgött, Chris ki-be nyomogatta a farkát a nedves barlangocskában, könyörtelenül baszta a lány csúszós punciját. Forrón suttogtam Chris fülébe, halk sziszegéssel könyörögtem:
- Szakítsd szét! Baszd szét teljesen! Mutasd meg a haverodnak, hogy kell puncit baszni, Chris! Mutasd meg, hogy kell csinálni! Csináld!
A pasi összezárta karjait Beth háta mögött, és pontosan így is tett. A farka villámgyorsan mozgott ki-be Beth szegény kis puncijában. Beth lágy, dús keblei vadul hullámoztak, ahogy a nyöszörgő, izgatott szőkeség teljesen magába fogadta Chris erőteljes ostromát.

A díványon Thomas ösztönösen ökölbe szorította a kezét, ahogy Chris-t figyelte, aki épp a barátnője punciját tömte. Mindent megtettem, hogy leplezhessem elégedettségemet, és odamásztam Thomashoz. Megragadtam félig merev farkát, kemény melleim közé nyomtam, és sürgetni kezdtem:
- Baszd meg a melleimet, Tommy. Kúrd meg a mellem, és élvezz rá!
Bár Thomas dühös volt, amiért barátnője úgy viselkedett, mintha Chris saját kis kurvája lenne, éppen úgy tett, ahogy vártam. Összenyomta a melleimet, és keményedő szerszámával előre-hátra kezdett mozogni köztük.
- Jó fiú! - bátorítottam a szenvedő pasast. - Baszd meg Kathy melleit. Baszd meg keményen! Úgy, ahogy Chris dugja most Beth-et... keményen!
Ahogy fel-le emelgettem a mellemet Thomas kemény farka körül, tovább kínoztam:
- Hallgasd csak, Tom! Hallgasd, hogy basszák meg azt a kis puncit! Akkor is ilyen hangosan nyög, amikor te baszod? Amikor egy jó nagy fasszal kúrják, mindig ilyen hangos. Hallgasd csak, hogy sikoltozik!
Visszanéztem: Chris négykézláb állította Beth-et, és hátulról baszta a punciját. Beth nyögdécselt, Chris belemarkolt a lány hosszú, barna hajba, és keményen hátrahúzta. Ránézett Thomasra, aztán rám, elégedetten elvigyorodott, és megpaskolta szabad kezével Beth seggét.
- Ez az! - kiáltottam szenvedélyesen. - Verd el a seggét! Fenekeld el azt a rossz kurvát!
Beth felnyögött Chris csapásaitól, a hangok betöltötték a szobát.
Miközben Thomas a melleimet kúrta, odasziszegtem neki:
- Mondd neki, hogy verje el a seggét! Verje el azt a nagy, kövér segget! Mondd neki, hogy verje pirosra!
Kezdeti ellenérzései ellenére Thomas egyre jobban felizgult.
- Verd el a kurva seggét! - kiáltott Chrisnek. - Csapkodd keményen, hadd fájjon neki!

Chris szót fogadott, mire Beth hangosan nyöszörgött. A pasi minden lökésnél, amit a lány puncijába nyomott, rá is csapott a fenekére. Beth nagy mellei gyorsan mozogtak előre-hátra, Chris combjai össze-összeértek a lány kerek fenekével. A pasi szorosan a lány hajába markolt, hátrahúzta a fejét, ő meg előrehajolt, és megcsókolta. Beth élénk reakciójából úgy éreztem, Thomas épp elveszítette a barátnőjét.
- Bassz meg! - nyögött Beth hangosan két csók között. - Bassz meg keményen, szivi! Baszd meg keményen a puncimat! Kérlek! Csak baszd meg!
Amy Thomas mellől Chrishez mászott, letérdelt mellé, és "segített" neki, hogy megbaszhassa Beth-et.
- Baszd meg! - nyögött izgatón a kis szőkeség. - Baszd meg keményen! Keményen és gyorsan! Szereti! Élveztesd el, hogy én is sorra kerülhessek!
Thomas kemény farka sima, lágy melleim között remegett, miközben a pasi a barátnőjét figyelte, akit Chris baszott. Emlékezetessé akartam tenni Thomasnak ezt az éjszakát, hogy utána mindig rám vágyakozzon, de sose kaphasson meg.
- Meg akarod baszni a seggem, Tommy fiú? Be akarod dugni a vastag farkadat Kathy kis popsijába?
Thomas ajkán határozott mosoly jelent meg. Tudta, hogy nem kedvelem, és egész este csak bosszantottam őt, ráadásul Christ is csak bátorítottam, hogy bassza meg a barátnőjét. Itt a csodás lehetőség, hogy egyenlítsen.
- Gyerünk, Tommy, baszd meg a szűk kis seggemet - bátorítottam. - Hadd sikoltozzak. Mutasd meg, hogy kell megbaszni egy kis kurva seggét! Gyerünk, szivi! Baszd meg a seggem, szivi, mielőtt Chris idejönne, és megtenné előtted. Pakold tele a seggem... ha bírod.
A dühös, kidobás előtt álló pasi kézenfogott, és a dívány végéhez vezetett. Rádöntött a dívány karfájára, így a fejem leereszkedett az ülésre, a seggem pedig az égbemeredt. Gyorsan mögémkerült, remegő, kemény farkát csöpögő, nedves puncimba nyomta.
- Ne oda, te hülye fasz! - kiáltottam tettetett mérgelődéssel. - Bassz seggbe! Verd a seggembe! Nem érted, miről beszélek? Azonnal bassz seggbe, te állat!
Biztos vagyok benne, hogy Chris és Thomas megrökönyödtek szavaim hallatán, de Beth és Amy jól tudták, mit csinálok: minél jobban fel van bosszantva a pasi, annál keményebb lesz a dugás!
Thomas megremegett, kihúzta a farkát csöpögő puncimból és megpróbálta benyomni reszkető seggembe. Elsőre nem ment neki, mire idegesen felnyögött, pénisze ártalmatlanul csúszott fel a popsim félgömbjei között. Újra nekilátott, de megint félrement.

- Gyerünk, te baszógép! - kiáltottam rá, mostmár sürgetve. - Dugd be a seggembe! Bassz seggbe a faszoddal! Csináld!
Harmadjára már sikerült neki, és mindketten felnyögtünk, ahogy a makkja áttört szűk popsim nyílásán.
- Nesze, itt van, te kurva! - sziszegte Thomas győzedelmesen a fülembe, és teljesen a seggembe nyomta a farkát. - Szét fogom kúrni a seggedet!
A teste rámborult, és durván a dívány ülésébe nyomta az arcomat, a farkát pedig a fenekembe lökdöste.
- Unhghg! Unghggh! Unmhfffg! - nyögtem hangosan, de hangomat tompította a lágy párna. Thomas egyre csak baszta a seggemet remegő farkával.
- Na most szívózz, te picsa! - kiáltotta, megragadta a hajamat, és hátrarántotta a fejem. - Mostmár nem vagy olyan beszédes, mi? Mostmár nem, hogy a seggedben van a faszom. Most mondd, te faszszopó kurva! Hadd halljam!
Noha Thomas nem került volna fel életem legjobb 100 baszásának listájára, újdonsült agresszivitása nagyon is izgatott, és miközben szűk seggemet pakolta, őrült módjára játszottam a csiklómmal.
- Mijáuuu... mijáuuu... - nyávogtam finoman. - Baszd meg a seggem. Baszd meg a kiscica seggét!
Thomas bizonyára rossz néven vette, hogy Chris ma éjjel, a neki szánt bulin lepipálta. Szerintem engem vádolt miatta, mert most nagyon nekiállt, hogy kitöltse dühét szegény ártatlan kis seggemen!
- Fogd be, te kurva! - kiáltotta zihálva. - Kussolj be!

Megint erősen a díványba nyomta az arcom, és az égnek meredő seggemet kúrta. Ujjaim gyorsan jártak a csiklómon - el akartam élvezni, mielőtt Thomas a seggembe engedné a spermáját. Thomas közben hangosan paskolta nedves seggemet, mégis meghallottam, hogy Beth félreérthetetlenül elélvez Chris vastag szerszámán. Thomas is felismerte az ismerős hangokat, és még gyorsabban vágta seggembe a farkát.
Kezdtem szédülni a kevés levegő miatt, na meg a seggemen és a csiklómon átfutó érzések miatt. A tudat, hogy Thomas végighallgatta, ahogy a barátnője elélvez valaki más farkán, miközben ő az éhes kis seggemet bassza, már túl sok volt. A csiklóm mindenféle jelzés nélkül remegett meg, és testem beleremegett a kemény orgazmusba.
Oldalra fordítottam fejem, kiszabadultam Thomas keze alól, és hangosan hörögtem:
- Ohhh bassz! Bassz! Bassz meg, te állat! Baszd meg, bassz, bassz, bassz!
Remegő, lüktető seggem rázárult Thomas farkára, úgyhogy nem tudott mást tenni, mint folytatni a menetet.
Ahogy ott szenvedtem, Thomas is célhoz ért, nagyot kiáltott, és éreztem, hogy lüktető farka a seggembe önti forró tartalmát.

A vállam fölött Beth hamarosan kirúgott barátján éreztem, és megsürgettem:
- Nyomd tele, szivi! Nyomd bele mind! Lődd belém mindet!
Pár pillanat alatt vége is volt. A testem még mindig remegett és lüktetett, mikor Thomas kihúzta félkemény farkát a szétkúrt seggemből, én pedig arra gondoltam, újra keményre szopom, de aztán elvetettem az ötletet. Túl jó lenne ennek a faszfejnek.
Elveszítettem a többiek fonalát, de most láttam, hogy Chris telenyomta Beth punciját egy szép adag gecivel, Amy pedig hason feküdt, és Beth síkos barlangocskájából nyalta ki a spermát, közben meg Beth és Chris lágyan csókolóztak.
Nem is törődtem Thomas-szal, a kifáradt szeretőkhöz mentem, és Christ és Beth-et is megcsókoltam.
- Még mindig azt hiszed, hogy felvágós vagyok? - kérdeztem Christől, és a füle körül játszottam a nyelvemmel.
- Nem. Egyáltalán nem - felelte Chris mosolyogva. - Még mindig azt hiszed, hogy egy arrogáns fasz vagyok?
- Nos, tulajdonképpen igen - válaszoltam őszintén. - De mostmár nem hiszem, hogy ez nagy baj lenne. Inkább az a kár, hogy eddig nem voltál kedvesebb hozzám; jól elszórakozhattunk volna már korábban is.
Chris lágyan és őszintén válaszolt:
- Még sokat szórakozunk együtt, hadnagy. Csak várd ki a végét.

Pár órával később az ágyamban feküdtem a lakásomon, és azon gondolkodtam, milyen arrogáns és öntelt volt Chris, és hogy milyen jól megbaszta szűk kis puncimat.
- Hát igen - gondoltam -, egy ekkora fasszal és állóképességgel minden joga megvan hozzá. Jó lenne, ha újra megkúrna....
Megfordultam, és gyengéden felébresztettem.
- Chris? Nem csináljuk még egyszer, szívem? Gyere, baszd meg megint a seggem. Kérlek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: