Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szülinapi ajándék 1.

Szülinapi ajándék 1.


-------------------------------------

Írta: naughtynurse18 (NaughtyNurse1846@aol.com)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. március

*************************************

- Tessék. Vedd fel ezeket - parancsolt rám Beth.
Amy kissé bizonytalanul vette át a fehér ruhát Beth-től.
- Ez csak egy fogadás, Amy - tájékoztattam az összezavarodott szőke lányt, és én is átvettem Beth-től fekete kosztümömet.

Azért kerültünk Amy-vel ebbe a szituba, mert az USC vesztette a Texas elleni meccsen. Annyira biztosak voltunk benne, hogy a Trójaiak szétkapják a Longhornokat, hogy fogadtunk Beth-el, ahogy szoktunk, a hírhedt "bármiben". A meccs után pár nappal Beth kitalálta: az lesz a büntink, hogy segítenünk kell neki szórakoztatnia a barátját a szülinapján.

A kosztümök, amiket ránkadott, szoros cuccok voltak, még farkuk is volt, meg kis fülecskéjük, mint a macskáknak. Miután felvettük őket, Beth egy sminkkészletet kapott elő, és orrocskát, meg cirmokat rajzolt az arcunkra. Színes foltokat is festett ránk, hogy utánozza a macskabajuszt.
- Tessék! - jelentette ki, amikor végzett. - Kész is vagyunk! Menj, nézd meg magad a tükörben, és mondd el, mit szólsz hozzá!
A tükörhöz tipegtem, és le voltam nyűgözve Beth művétől. Mindketten nagyon szexi példányok voltunk, és tudtam, hogy Thomas, Beth seggfej barátja nagyon is fogja élvezni a szülinapi meglepetést.
Miközben Amy és én a tükör előtt pipiskedtünk, Beth egy rózsaszín melltartót kapott fel, hozzáillő bugyival. A melltartó jól kiemelte grapefruit alakú melleit, ennek láttán még egy homo is mindent megtett volna étre, hogy mellbe kúrhassa ezt a barna hajú csajszit. Kinyitotta a hálószobája ajtaját, és kikiáltott Thomasnak:
- Kész vagy nem, jövünk!
Suttogva ránkparancsolt, hogy nyávogjunk.

- Mijáuuuuuu... mijáuuu... - nyávogtunk Amy-vel nevetve, miközben Beth a díványhoz vezetett minket, ahol Thomas ült. Szép látvány lehettünk: két magas, hosszú hajú szőke lány, akiknek a puncija és a melle jól kilátszik a ruha megfelelő helyen lévő nagy nyílásain. Így másztunk négykézláb barna, nagymellű barátnőnk után.
- Tetszenek az aranyos kiscicáim? - kérdezte Beth Thomas-t mosolyogva. - Mit szólsz ehhez a két szép puncihoz? Hát nem csodálatosak? Játszhatsz velük, ha akarsz.

Most az egyszer Faszfej Thomas meg se tudott szólalni. A jelmez, ami rajtunk volt, tökéletes hatást keltett. A fényes macskaöltözet jó darabot szabadon hagyott a bőrünkből, Thomas pedig megbabonázva figyelte. Amy és én négykézláb maradtunk előtte, ő pedig végigvizslatta vékony, remegő testünket.
- Mindjárt visszajövök - hirdette ki Beth ragyogva, és gyorsan kiszaladt a konyhába. - Légy jó a cicuskáimmal!
Nem tudtam, hogy Amy hogy van vele, de részemről a Thomas iránt érzett ellenszenvem ellenére máris remegtem a vágytól. Csupasz, meztelen puncimból csöpögni kezdett a lé, és tudtam, hogy Thomas mindjárt meg is érzi a levegőben.

Thomas vigyorogva megsimogatta a fejünket.
- Remélem, hogy éppen olyan rossz kiscicák vagytok, mint amilyen jól néztek ki!
Beth visszarobogott a nappaliba egy kis tálkával. Letette a padlóra közénk. Félig tele volt tejjel. Óvatosan elhelyezkedett Thomas ölében, és ránkparancsolt:
- Igyátok ki, kiscicáim. A mama kedvéért.
Amy és én engedelmesen lehajoltunk, és nyalogatni kezdtük a hideg tejet a tálkából. Amy ajkai közül hangos nyögés hallatszott, és tudtam, hogy huncut kis barátnőm máris beindult ettől a kis szerepjátéktól, akárcsak én.
- Tudom, hogy cicusok vagytok és nem babák, de azért mozgasd a segged, miközben lefetyelsz - dirigált Beth. - Mutasd, milyen boldog vagy.
Biztos voltam benne, hogy feszes popsim már eddig is mozgott, ahogy Amy mellett a tejet lefetyeltem, de Beth parancsára rájátszottam még egy kicsit.
Fölöttünk Thomas nagyot nyögött, ahogy nyelvünk a tejbe merült, és ahogy különböző tempóban lefetyelni kezdtük fehér folyadékot: én lassan és szenvedélyesen, Amy gyorsan és határozottan.

- Boldog Születésnapot, drágám! - hallottam, ahogy Beth a hülye férfijának duruzsol. - Tetszik az ajándékom?
- Basszus, jó hogy! - felelte Thomas leplezetlen izgalommal. - És hogy... úgy értem... meddig mehetek el?
- Kíváncsi vagy, mi? - nevetett Beth válaszul, de aztán belevágott. - Mindent megtehetsz velük, amit csak akarsz, mindent! Csókold meg őket. Nyald ki őket. Baszd meg őket. Az arcukat, a puncijukat, a szűk kis seggüket. Mintha csak valami olcsó kis kurvák lennének! Bassz velük a padlón, az ágyban, vagy épp az asztalon. Megbaszhatod őket odakinn a medencében, és áthívhatod az egész szomszédságot, hogy nézzenek. Megtehetsz velük, amit csak akarsz. És velem is. Mind a te kis játékszereid leszünk ma este. Megteszünk bármit, amit kérsz, ígérem!

Már hallottam ezeket a szavakat... Én mondtam őket, amikor hagytam, hogy a férjem először megkúrja Beth-et. Bosszú, édes bosszú.

Most, hogy szabad kezet kapott, Thomas előrenyúlt és belemarkolt a hajunkba. Amy-t elhúzta az útból, aztán pár másodpercre a tejbe nyomta az arcomat. Aztán a hajamnál fogva visszahúzott, és Amy-re szisszent:
- Nyald le az arcát. Nyald tisztára.

Amy boldog sóhajjal látott hozzá, hogy lenyalogassa a tejet az arcomról.
- Mmmm - dorombolt lágyan, miközben két kezébe fogta az arcom, és végigment a fehér cseppeken. Egész testem beleremegett Amy puha nyelvének érintésébe, ahogy végigszaladt az orromon, az arcomon és az ajkaimon.
Mostmár Thomas is kezdett belejönni, elhúzta a fejem Amy-től, és most az ő arcát nyomta a tejbe. Mindjárt vissza is húzta, és rámparancsolt, hogy most én nyaljam le a barátnőm arcát.
- Ez az, szivi! - bátorította Beth. - Játssz a kis cicuskáiddal. parancsolj rájuk!
- Nyávogj, miközben az arcát nyalod - lökte oda Thomas. - Hallani akarom a hangodat.

- Mijáuuu... mijáu... - - nyávogtam lágyan, miközben lenyaltam Amy aranyos kis arcát. Ez a szerepjáték felizgatott. A cirmok, amiket Beth Amy az arcára rajzolt, nem kenődött el, még a fekete orr is ugyanúgy ragyogott, mikor lenyaltam.
- Te is - nyögte Tom Amy-nek. - Nyávogj neki vissza!
Amy és én nyávogva csókolgattuk és nyalogattuk egymás kifestett arcát. Mintha el is felejtettem volna, hogy Beth és Thomas is jelen vannak, egyre csak csókolóztunk.
- Nyalasd ki Amy-vel a puncimat! - parancsolta hirtelen Beth, és kihoppant Thomas öléből. - Mindig azt mondod, hogy egy másik lánnyal akarsz együtt látni, hát most rajta. Kathy meg majd le fog szopni, miközben nézed!

- Igen, ez az! - hördült fel Thomas egyetértően. - Végig akarom nézni, ahogy kinyalja a puncidat, szivi. Király lesz!

Beth megragadta Amy karját, és kissé odébbhúzta a díványtól. Gyorsan levette magáról a rózsaszín bugyit, szélesre tárta a combjait, és előbukkant friss, csupasz puncija. Sürgetve remegett a csípője, alig várta, hogy szőke kis barátnője hozzálásson a nyaláshoz.
- Nyalj ki, Amy! Nyald ki a puncimat!

Miközben Amy Beth finom puncijához hajolt, Thomas, anélkül, hogy szem elől tévesztette volna az előtte kibontakozó lánypartit, keményen megragadta a hajamat, és magához húzott. Nagyon halkan, nehogy Beth meghallja, sziszegni kezdett:
- Már régóta álmodok erről, te kis kurva. Van pár tervem azzal a kis seggeddel.
Egy röpke pillanatig fel akartam állni és kijelenteni, hogy semmi pénzért nem folytatom ezt az ajándékozósdit, de két dolog tartott vissza: Beth-nek fontos volt, hogy ne szegjem meg a mi kis alkunkat, és tudtam, hogy ma éjjel elérhetem, hogy Thomas rádöbbenjen, soha nem lesz ilyen jó dolga többé az életben. Megéri majd az a tudat, hogy egy újabb esélyért fog sóvárogni folyton, de sosem kaphatja meg. Ekkor úgy döntöttem, hogy nincs megállás, olyan élményben részesítem Thomas-t, amire mindig vágyakozva gondol majd vissza.
Elrejtettem az undoromat, és álszenten Thomas-ra néztem.
- Mindent megteszek, amit csak akarsz, szivi. Én vagyok a te kis cicusod.
Thomas elakadó lélegzete arra utalt, hogy alig hitte el, amit mondtam, de azért megpróbálta leplezni meglepetését.
- Akkor vedd elő a farkamat, és baszd magad szájba a hatalmas faszommal.

A hátam mögött volt Amy és Beth, de jól hallottam, ahogy Beth sóhajtozik és nyögdécsel, miközben barna barátnője a finom, csupasz punciját nyalja. A saját puncim is izzadt és lüktetett, miközben arra gondoltam, hogy milyen kellemes érzés lehet Amy ajkait érezni. Lassan, módszeresen megszabadítottam Thomas-t a farmerétől, lehúztam az alsónadrágját, és megragadtam kemény farkát.
- Ez az! - ujjongott. - Szopd le a nagy faszomat, szopd le!
Azt gondoltam magamban, hogy csak egy ilyen faszfej, mint Thomas nevezheti nagynak a saját farkát; főleg, hogy egyáltalán nem volt valami nagy jószág. Thomas "nagy fasza" kevesebb, mint tíz centi volt, és nem túl vastag; még Amy is gond nélkül teljesen a szájába ereszthette.
Mindenesetre tovább játszottam a faszszopó kurva szerepét.
- Teljesen ki foglak szívni. Tömd belém! Nyomd le teljesen a torkomon! Bassz szájba!
Lenyomtam a fejem, és rábuktam Thomas kemény farkára, és lenyaltam a már előbukkanó előváladék cseppjeit.

- Mmmmm, bébi! - nyögtem kéjesen, a fasz szeretete elsöpörte bennem a tulajdonosa iránt érzett utálatomat. - Annyira finom! Nagyon jó ízű. Lássuk, mit tudsz.

Thomas lágyan megnyögött, miközben lassan, óvatosan végignyalogattam nedves makkját. Nedves nyelvemet lila, csöpögő makkja köré csavartam, és közben felnéztem az arcába. Thomas nem nagyon tudott koncentrálni. Pár másodperc múlva a szemembe nézett, aztán visszafordult Amy-hez, aki a barátnőjét épp mögöttem nyalta ki.

- Nézz rám, Thomas. Ne nézd őket - mormoltam finoman a pasasnak. - Nézd, ahogy a farkadat szopom. Nézd, ahogy Kathy ajkaik lecsúsznak a kemény rudadon. Nézd, ahogy lenyelem a faszodat és kiszívom belőle a spermát.
Thomas rámnézett, és én lassan a makkjára eresztettem a számat. Tovább bámultam a remegő pasi szemeibe, és a számba fogadtam a farkát. Nyögve és fuldokolva eljátszottam, hogy a számba erőltetem.
- Ngghhh... nggghh.... mpphhhhh...smmmpppppcccckkk! - nyögtem és köhögtem ahogy Thomas makkja lecsúszott a torkomon. Hosszú, dús nyálpatakok folytak a számból, és már csak pár centi volt hátra. Hangosan hörögtem és nyögtem, mintha ez a pöcs túl nagy lenne nekem. - Gawwkkk...gnhhhuufff....gnhhhuuhh...gannnwwwwckkkkk!
Behunytam a szemem, nem engedtem, hogy Thomas farkának utolsó darabja is a számba nyomódjon.
- Unnhhhhhh! Unhhhhh! - nyögött hangosan Thomas, és kifestett arcomat nézte, miközben szoptam. - Az egészet! Kérlek! Az egészet!
Kegyetlen mozdulattal szőke fejemre nyomta a kezét, de még mindig kimaradt egy kicsi a péniszéből. Egy kicsit keményebben nyomott le, megpróbálta a fejemet teljesen a farkára húzni. Hangosan felnyögtem, a kezem tiltakozóan kalimpált a levegőben, de ellenálltam.
Thomas keményebben és keményebben nyomta le a fejemet, megpróbált felemelkedni a heverőn, és lenyomni a farkát a torkomon. Végül egy hatalmas nyögéssel hagytam, hogy teljesen a faszára húzzon, és lágy torkom tökéletesen körülzárta lüktető falloszát. Dús ajkaim egészen hozzászorultak megduzzadt golyóihoz. Finoman köhögtem.
- Ohhhhhh! - nyögte Thomas, és határozottan tartotta a fejemet. - Nagyon jó! Ez az!
Előre-hátra irányította lüktető farkát a torkomban, és felnyögött, miközben én tehetetlenül hörögtem. Az arcomat elborította a nyál és az izzadtság; biztos voltam benne, hogy a sminkem már rég elkenődött. Thomas-t nem érdekelte az aranyos cicaarcom; csak tele akarta baszni a forró, szűk torkomat lüktető farkával. Nem is sejtette, hogy milyen könnyen le tudom szopni a kis farkincáját, és a reakcióimból azt hitte, hogy ő most éppen könyörtelenül szétfeszíti a torkomat. "Engedtem" a nyomásának, lihegve hagytam, hogy pár percig kegyetlenül bassza a torkomat. Végül egy jól észrevehető erőfeszítéssel a mellkasára tettem a kezeimet és elhúztam a számat a péniszéről.
A szemeim ki voltak vörösödve az erőfeszítéstől.
- Ne csináld ezt még egyszer! - nyöszörögtem gyerekesen, arcomat nyál és Thomas előnedvei borították. - A farkad túl nagy nekem, nem tudom az egészet bekapni. Ne tömb az egészet a számba!
Miközben visszahajoltam, hogy tovább szopjam Thomas-t, még hozzátettem kislányos ártatlanságommal:
- Légy gyöngéd velem. Én csak egy kis picsa vagyok.

A legutóbbi tiltakozásomat Thomas meg akarta bosszulni, így megint ráhúzta a fejemet merev farkára. Fel-le húzogatta nyálas arcomat a hajamnál fogva, és agresszíven olyan mélyre nyomta a farkát, hogy csak bírta.
Hangos nyögéseim ellenére is meghallottam Beth boldog nyöszörgését, ahogy Amy tovább nyalogatta a nedves punciját. Noha már nem láttam Thomas arcát, a megjegyzéseiből biztos voltam benne, hogy a nyalást nézi a hátam mögött.
- Ohhh! Nyald ki! Nyald ki azt a puncit! Basszus! Csináld csak!
Beth hangosan hörgött és nyögdécselt. Árulkodó hangjaiból pontosan tudtam, hogy hatalmas orgazmus határán áll. Thomas is rájöhetett, és nyilvánvaló volt, hogy szopásom és Beth nyögései megtették nála is a hatást. Anélkül, hogy figyelmeztetett volna, lerántotta a fejemet lüktető farkáról.

- Állj! Hagyd abba! - parancsolt rám. - Le kell állnunk. Még nem akarok elmenni. Most még nem.
Nekem mindegy, gondoltam, legalább nézelődhetek.
Megfordultam. Beth az egyik mellét szorongatta, és szűk kis segge ott rángatózott a szőnyegen, miközben Amy fürgén ujjazta négy ujjával a lány nedvedző punciját, és ráadásul a csiklóját szopogatta. Egy pillanatra azt hittem, hogy feldugja neki az egész öklét, de Beth orgazmusa már túl közel volt.
- Amyyyy! Ammmmyyyyyyyy! - kiáltotta hangosan Beth, és a szexi szőke csaj nedves arcába élvezett. - Igen! Ez azzz!

Beth megremegett, ahogy a testén átfutott az orgazmus. Nyögései éles, hangos sikolyokká váltak, ahogy Amy tehetséges ajkai a csiklójára szorultak. A kezemben még mindig ott volt Thomas vékonyka farka, és éreztem, hogy barátnője hangoskodására megremeg.
Visszafordultam Thomas-hoz, és kötekedve megjegyeztem:
- Fogadjunk, hogy veled még sosem élvezett ekkorát. Fogadjunk, sosem hallottad még így sikoltani. Az utolsó pasija seggbe kellett bassza, hogy ekkorákat sikoltson.

Thomas rámbámult, szemeiben utálat villant, és megkérdezte:
- Beth, ugye komolyan gondoltad, hogy bármit megcsinálhatok, amit csak akarok?
Beth még mindig lihegett az orgazmusa után, felénkfordult, és boldogan a barátjára mosolygott.
- Igen szívem. Komolyan gondoltam... mindent!
Nagyszerű, gondoltam, ez az állat most aztán jól seggbe fog kúrni.
De nagy meglepetésben volt részem. Thomas visszanyomta az arcomat a farkára, és nagyot sóhajtott, mikor hozzáláttam a szopáshoz. Közben felemelte a mobilját az asztalról, és tárcsázott.
Pár pillanat múlva megszólalt.
- Chris? Ezt nem fogod elhinni, haver. Találd ki, hogy ki szopja most a farkamat. Nem... Z. hadnagy. Pontosan! A dákóm most is a forró, faszszopó kis szájában van. Ráadásul kiscicának van felöltözve, még az arca is ki van festve. Haver... nem, tényleg! Komolyan! Igen, tényleg engem szopik. Hallgasd csak!
Azzal az arcomhoz nyomta a telefont, és durván rámparancsolt:
- Halljuk. Szopjál jó hangosan.

Végre! Thomas megmutatta, hogy van vér a pucájában! Hangosan szoptam és szürcsöltem, hagytam, hogy Thomas haverja hallja a profi, éhes szopás hangjait.
- Mppphhhhh! Mppphhhh! - nyögtem hangosan a pasi farkán. - Ez.. nagggyon... finom...! Még...! Hadd szopjalak...!
- Ohhh! Basszus! - nyögte Thomas a telefonba. - Át kell jönnöd, haver! Komolyan! tudod, hogy hol lakik Beth, igaz? Persze, most! Forrás lakópark a Bandera utcán... igen. Úgy két kilométerre tőled. 165. szám. Tíz perc múlva, haver.

Thomas ma éjjel most hibázott először.

Letette a telefont, a hajamba markolt, és gyorsan rángatta fel-le a fejemet a farkán.
- Szopjál, Kathy. Az elsőt a szájadba lövöm. Szopj le! Csináld!
Beth és Amy csak figyeltek. Ellazítottam a torkomat, és éhesen beszívtam Thomas farkát, egészen a golyókig. Lágyan felnyögtem, hagytam, hogy a hangomtól remegő torkom beremegtesse Thomas kemény farkát is, és ő fel is nyögött a kéjtől. Egyik kezemmel lágyan simogatni kezdtem a golyóit, éreztem, hogy mindjárt spriccolni fog.
Felemeltem a fejemet a farkáról, mélyen a szemébe néztem, és kislányos hangon megszólaltam:
- Élvezz a számba! Engedd belém!
Thomasnak nem volt esélye és én ezt jó tudtam. Gyorsan visszanyomtam a makkját a szájamba, és tovább szoptam. Azonnal kitört belőle a forró áradat, elárasztotta a szájamat, Thomas pedig felnyögött. Összeszorítottam a szemem, és előrenyomultam, míg az egész pénisze el nem tűnt a számban. Ujjaim között a golyóit csavargattam, és fáradhatatlanul szívtam ki mindent a nedvedző szerszámából.
- Agggghh! Agggghhh! I-i-i-gen! Agghhhhhh! - nyögte Thomas artikulálatlanul. Nyeld le! Nyeld le mind! Nyeld!
Sugár sugár után tört ki Thomas farkából. Éreztem, ahogy lüktet a farka, és ahogy szenvedélyesen az arcomhoz nyomja, miközben csak jön belőle a krémes, finom anyag. A forró sperma lecsúszott a pocimba, belülről melegített, és mintha beleremegett volna a puncim is.

Felemeltem a fejem Thomas farkáról, és az arcomhoz simítottam a péniszét, közben meg nyávogtam, mint egy rossz kiscica.
- Mijáuuu... mmm.... jó fiú.... etesd meg a kiscicádat.... mmmmm... a kiscicát most meg kell majd baszni ám.....
Éreztem, hogy Thomas-ba visszatér az élet az én kis szerepjátékomtól. Nem is sejtette, milyen engedelmes vagyok, ha felizgatnak; de ma éjjel majd rájön.

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: