Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnapom alkalmából 3. rész

Azonnal kinyitottam a szemem, kicsit még mindig kába voltam és forgott a világ az ágy körül, de ki tudtam venni Josh arcát a fél homályból, ahogy ő is meglepődött rajtam. Ezután egymásra néztünk és elnevettük magunkat, ahogy kiderült mindegyikünk azt hitte, hogy a másik egy csaj, majd rövid időn belül kiderült, hogy nem szexeltünk egymással – már maga a seggünk szűzies állapotának ellenőrzésével is ezt bebizonyítottuk egymásnak. Ahogy körbe néztünk mi voltunk az ágyon a csajaink pedig a földön összebújva aludtak.
-    Úgy látszik mi még náluk is tovább bírtuk az estét – mondtam én, egy kicsi könnyedséggel hangomban, hogy nem történt meg, de aztán eszembe jutott mi lett volna ha.
-    Ja, ezek a csajok nem készültek fel, olyan pasikra mint te és én, persze hozzá kell tenni, hogy nem is éltek úgy mint mi egy kolostorban egy évig. –  közben végig rám nézett és eddig észre se vettem, hogy milyen kék a szemei – „Semmi szex és semmi hangoskodó kis csaj” pontosan így mondtad akkor, ugye ? – és megbökött a vállával.
-    De megérte nem? – kérdeztem és visszaböktem, majd a csajokra mutattam körben, a szobában.
-    Abszolút cimbi, ez volt életem egyik legjobb estélye – elégedetten hátradőltünk és még mielőtt lecsukhattam volna a szemem, még Josh mondott valamit, amitől egyből kinyíltak a szemeim – de egy befejezetlen csók mindennél rosszabb – majd egymás felé fordulva megcsókoltuk egymást újra.
-    Nem is csókolsz rosszul. – mondta Josh, majd az ajkaimat kezdte harapdálni, majd eltoltam magamtól és azt mondtam:
-    Tudod volt már jobb is. – melyre mindketten elmosolyodtunk és folytattuk egymás közti csókcsatánkat, míg el nem aludtunk.
-   
Másnap felébredtünk, megkerestük a ruháinkat és kiléptünk a napfénybe, ami után jól agyon is ütött minket a fejfájás, 3 napig ki sem mozdultunk otthonról. A további pár hónapban munkát kerestünk, Josht felvették egy építészmérnöki gyakornoki állásra, meg érte számára, az a rengeteg rajzolás a padon, később pedig még ezzel is hódított csajokat, hogy készít róluk egy képet – természetesen mind aktképek voltak. Én pedig kaptam egy lehetőséget egy gazdasági vállalkozásnál, mint tolmácsként, elég jól fizet és persze rugalmas időbeosztás – megérte belépni annyi nyelvi klubba, olyan sok ragadt rám pláne ha kettesben csináltuk a lányokkal, megtanultam franciázni, olaszozni, németezni és egy kicsit kínait is elsajátítottam közben – ez volt ám az élet, majd találkoztunk Natalieval.
Hosszú barna haj, csábító macskaszemek, gömbölyödő mellek, hosszú combú szépség volt és még ma is az. Mikor meglátott minket, először kérette magát, majd Josh bevetette nála a szokásos dumáját, amire ő csak nevetett és azt mondta:
-    Ekkora baromságot még életemben nem halottam. – ezután felkértük táncolni, majd az est végén már Joshhal távozott.

5 nap múlva felhívott, hogy rátalált az igazira, meg hogy ő a legszebb a világon és a szex egyszerűen oltári, soha nem volt jobb, mint vele, vagyis a haverom 1 hét alatt beleszeretett Natalieba. Azt hiszem az első találkozásom Annával, vagyis inkább beszélgetésünk úgy kb. 3 hónappal Josh barátnője után történt meg. Éppen ültemben bent az irodámban, mikor felhívott engem, hogy elromlott a laptopja és mindene rajta van, a munkája az élete, vagyis egyszerűen a digitalizált éne. Aztán feltettem a szokásos rutin kérdéseket, hogy mi baja a gépnek, mire elkezdte felsorolni, már abban a pillanatban megtetszett hangja, mintha a szélcsengők szólaltak volna meg a vonal másik végén. Mikor mindent lediktált, mondtam, hogy neki, hogy ha alkalmas, akár most is megnézhetem, tetszett neki az ötlet és elmondta, hogy hol lakik, leírtam, majd kocsiba szálltam. Már az ajtónál álltam és bekopogtam, amikor is kezdtem ideges lenni, kíváncsi voltam, hogy a szép hanghoz talán egy csinos nő is társul, és én győztem. Egy ujjatlan tengerzöld színű vastag garbó volt rajta, mely tökéletesen kidomborította azt, amit kellett, ajkán pedig valamilyen szájfény volt, nyelvemmel már el is képzeltem, milyen íze is lehet, mint a nyáré. Behívott, majd egyből a géphez vezetett, mely egy asztalon volt, egyből le is ültem az ott lévő székre és elkezdtem nyomogatni a billentyűt eszeveszetten és megpróbáltam nem gondolni arra, hogy éppen engem bámul. Amikor pedig végeztem hátra hajoltam a székkel, a kezemmel pedig hátranyújtóztam, majd elégedetten közöltem vele, hogy egy apró beállítás nem stimmelt rajta, de rendbe tettem. Közben meg, míg én dolgoztam készített egy teát nekem és magának, a bögrét átnyújtva észrevettem milyen kicsi is hozzám képest, ahogy eltörpülök mellette az én 179 cm-el. Majd eltelt 10 perc is, míg a lányt néztem megbűvölten, amikor is ráeszméltem, hogy mennem kéne, már éppen az ajtó felé mentem, amikor is ezt mondta:
-    A teát meg sem issza, – mondta kedvesen utánam kiáltva, majd visszamentem meginni. – addig igya ameddig még jó meleg, nem de?
-    De igen, igaza van – majd közben szép lassan elfogyott a teám a bögrémből.
-    Nem is gondoltam volna egy számítógépes gyík, ilyen helyes is lehet – ahogy mondta le tette a bögréjét az asztalra és követve a példáját én is leraktam.
-    Helyesnek tart. – azt hittem ott vörösödöm el előtte, amit ezután elmondtam – tudja nem csak a számítógépekhez értek.
-    Azt majd meglátjuk zsenikém – és elkezdtünk eszeveszetten csókolózni, és a többi már történelem, az ajka íze pedig barack volt, majdnem talált.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: