Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnapom alkalmából 2. rész

Kijöttem a zuhanyzóból, megtörölköztem, majd derekam köré tekert törölközővel elindultam a háló felé, majd hanyatt vágtam magam az ágyon és elkezdtem a plafont bámulni. Az élet szép, a barátnőm most szervezi meg a valaha élt legnagyobb partit, amit még a világon még senki sem látott nekem – vagyis ezzel a gondolattal mosolyogtattam magam és eszembe jutott. Bár én nem hagyhatom el a lakást, de azt nem mondta, hogy nem jöhetnek fel hozzám, így azonnal a mobilomért nyúltam és tárcsázni kezdtem Josh számát. Ha valaki, akkor ő biztosan tudja, miben sántikál Anna, és mert azt is tudom, hogy a kettőnk barátnői, állandóan megosztanak egymással mindent, ami végül el is jut hozzánk. Kicsörgött, vártam, majd meghallottam barátom mély erős hangját a telefonban, amire az egész testem libabőrös lett és a törölköző alatt kisebb nyújtózkodások kezdődtek meg. Már elkezdtem volna, hogy „ Szia , haver nem jössz fel egy sörre” dumát, amikor is az üzenetrögzítő  hangfelvétele kérte tőlem, hogy a sípszó után hagyjak üzenetet.
-    Szia, haver tudom, azért nem tudsz most beszélni, mert éppen a csajommal szervezed a szülinapi partimat. Mondjuk, megnéznélek, ahogy díszíted a tortámat és rakod rá azokat az icipici gyertyákat és szalvétából hattyúkat origamizol. Na mindegy, szóval akkor a bulin találkozunk és ne felejtsd el hozni Nataliet, azt mondta egy csókkal lóg a szilveszter után. Szóval mindent bele és cső! – leraktam a mobilt és a szekrényhez mentem keresni valami ruhát az estére.
A kezem, a lábam mind tudták mi dolgom, találni egy ruhát, ami laza, jól áll és olyan, hogy ha kell, gyorsan le tudjam venni és megmutatni Annának, milyen boldog is vagyok az ajándéktól, amit kapni fogok tőle. Annáé a szívem mindig és örökké, amit meg is fogok neki mondani a buli után, mégis a gondolataim most ebben a pillanatban is visszaréved, arra a bulira és az ott történt dolgokra.
Főiskolások voltunk, és mint minden srác, mint mi is minden nap buliztunk, csajoztunk, majd másnap aludtunk, természetesen az órán, amik meg is látszottak a jegyeinken, de végül is bejeztük. Azonban ennek is meg volt az ára, éjjel-nappal tanulás, nuku pia és nuku numera az év végéig – a végére már teljesen kangörcsöm volt, de néha a könyvtárban, az egyik sarokban mindig voltak vállalkozó lányok, akik segítettek ledolgozni a feszültséget rajtam. De persze, miért is ne így történt volna, én voltam a vízilabda válogatottunk kapitánya, Josh pedig nyomta amerikai focit szintén csapatvezetőként, mi voltunk az ászok. Volt is pár csajom, de egyik sem tartott valami sokáig, ráadásul az utolsó évemben csökkent a népszerűségem is, azzal, hogy elkezdtem tanulni, Josht pedig, hát akarattal, de végül sikerült rávennem, hogy gondoljon a jövőjére – és mert minden csaj, akit felhozott, azok mind rettenetesen sikongattak, és ha ez így ment volna ablakot kellett volna cserélnünk az év közepén. Aztán eljött a diplomaosztó és mindketten sikeresen átmentünk mindenen – persze a legtöbb hármas, meg kettes lett, de végül összehoztuk. – és az első hely, ahova mentünk egy házibuli volt. Ahogy berobbantunk, úgy éreztük megérte az egy évnyi böjtölés bulizásból, mert most újult erővel rúgjuk szét a házoldalát és egyből töltöttünk magunk egy kis whisky-t kezdésnek. Kiittuk a poharunkat, majd kísérőnek egyből ráontunk egy könnyed konyakot – aminek egyébként semmi köze nem volt a konyakhoz, csak az ottan lévő srác mondta nekünk – aztán halványan az még dereng nekem, ahogy öklözünk Joshhal és megígértük egymásnak, hogy ma este egy kibaszot jót fogunk szexelni, majd mindketten más irányba mentünk. Ezután csak képek maradtak meg, volt vörös hajú zöld szemű kis csaj, akit megcsókoltam, majd a következő kép, az, hogy rajtam lovagol egy ágyon az egyik szobában fent és csupasz rózsaszín mellbimbói fel-le lengenek. Majd újból lent és a nappali közepén lassúzok egy fekete csajjal, aki a popóját egyfolytában a dákomhoz préseli, míg kezeimmel a mellét nyomkodom. A következő kép a fekete csaj és egy szőke csaj előttem csókolóznak, intenek feléjük, hogy csatlakozzak, ezután mindkettőt megujjaztam és kinyaltam őket. Aztán a szőke kutyapózban fekszik az ágyon, míg a fekete csaj alulról kényezteti a mellét, én pedig először a szőkét a seggében, majd a másik csajt a puncijánál fogva elégítettem ki. A következő emlékképem pedig, az hogy valaki csókol engem, a szemei csukva vannak és érzem, ahogy lúdbőrzik a bőröm minden egyes érintésétől, amit közben a kezeivel tesz. Így én is felfedező útra indultam, szánkkal eközben is csak egymást faltuk, nyelvemmel újabb és újabb nyel cserét váltva titokzatos csókpartneremtől, míg nem meg nem éreztem álló péniszét a kezemben.
Előző részek
Hozzászólások
Pavlov ·
Nincsenek bekezdések, nincs részletes kidolgozás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: