Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnapom a barátnőmmel

Február 18-a. Hideg, téli nap. A nap sütött, de mellette a jeges úton csak csúszkáltak az emberek. Ez a szombati nap is ugyan úgy indult, mint eddig mindegyik: felkelés, kávézás, reggelizés, zuhanyzás. Mindezen reggeli teendők elvégzése után pedig irány a barátnőm lakása, hiszen milyen lenne már az, ha nem hívnám meg a barátnőmet.

Annával (így hívták a barátnőmet) a találka után a szokásos sétánk után siettünk a vasútállomásra, hogy elérjük a hazafelé menő vonatot. Hazaértünk. Anyum és a húgom éppen indultak el bevásárolni az ebédhez, gondoltam, jó helyzet egy kis huncutkodáshoz Annával.

Anyuék miután elmentek otthonról, Annával bebújtam a szobámba. Ledőltünk az ágyra kicsit pihenni, miközben kezdetben csak mélyen néztünk egymás szemébe. Egyszerűen bele volt őrülve a kék szemembe. Én pedig az Ő barna szemébe.

Utána pedig finoman megpusziltuk egymás száját, majd finoman elkezdtünk siklani egymás puha, de vágytól fűtött ajkát. Pont úgy, mint mikor legelőször találkoztunk és csókoltuk meg egymást. Aztán rám feküdt Anna és úgy csókolóztunk hosszú perceken keresztül. Egyszer csak elkezdte a fülemet harapdálni és a nyakamat csókolni, miközben a fülembe súgta: "Szeretlek Bence!"

Felvetettem ötletnek, hogy menjünk el együtt fürdeni. Másodperc se kellett Annának, máris igent mondott. Én elmentem megcsinálni a fürdővizet: sötét volt a fürdőben, szép habfürdő, a kád pedig körbe lett rakva gyertyákkal. Eközben Anna levetkőzött és belebújt a köntösébe. Egyszer csak megjelent, és ledobta magáról, majd hosszan és forrón megcsókolt, amit azonnal viszonoztam. Végül rólam is lekerült minden ruha, és beültünk a kádba.

Én ültem alul, Anna ült az ölembe. Finoman elkezdtem simogatni a melleit, amit ő forró csókokkal viszonzott. Nem kellet sok, hogy a férfiasságomba szálljon a sok vér. Ezt érezte is Anna, mikor fogta magát, és hassal feküdt rám. Forrón csókolóztunk, aztán megfürdettük egymást, és percekig simogattuk egymás erogén zónáit, miközben forrón csókolóztunk.

Kiszálltunk a kádból, és csókolózva visszamentünk az ágyba. Magamra fordítottam a csodálatos testét amitől teljesen megőrültem. Finoman megcsókoltam, és fülébe súgtam: "Szeretlek Anna!". Erre ő: "Én is téged ÖRÖKKÉ!"

És végre átszellemültünk. Finoman csókolóztunk, siklottak forrón az ajkaink, és az előjáték után a nedves nemi szerve csak úgy fogadta be a hímtagomat. És finoman, de nagyon romantikusan szeretkeztünk. De egy 15 perc múlva abba kellett hagynunk mert megjöttek anyuék, és testvérem meg be akart jönni a szobába (közös szobánk van).

Elmentünk 2 órára sétálni. Miután visszaértünk, muszáj voltam elmenni zuhanyozni. A szerelmem bejött megmosni a hátam, de közben váltottunk néhány csókot.

Utána következett az öltözködés az esti partira. Annával bezárkóztunk a szobámba, és elkezdtem felöltözni, mikor Anna nem hagyta. Helyette inkább levetkőztetett. Nem telt be az első menettel, kellett neki még egy. Hát nem kellett kétszer mondani, a gyönyörű testével szinte csak igézett. Akkor finoman a falna nyomtam, és elkezdtem megszeretni.

Szinte csak nyögött, úgy kellett befognom a száját. Nagyon élveztük mindketten. Aztán csak egyszer engedte, hogy a popsiját is megszeressem. Végül pedig visított, én meg már nem bírtam sokáig. Kivettem a vibráló hímtagomat, és a "végterméket" mind az arcára küldtem.

Ezek után megtartottuk a partit a családdal. Sajnos ez a kapcsolat nem tartott sokáig, még abban az évben június elején vége lett a kapcsolatnak.

Azóta találtam már egy lányt, aki sokkal de sokkal jobb mint Anna.
Hozzászólások
mozgi ·
Kamaszos első sztorinak elmegy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: