Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szükségletek

...a szex a párkapcsolatok egyik alapvető tartópillére. Annyi önbizalmat, bizalmat, szeretetet még nem kaptam, mint az elmúlt hónapokban, mióta párkapcsolatom szexuális utakra tévedt.
Minden ember érzi azt, mikor megvan az ideje egy gyüttlétnek, mikor szinte a partnered teste hozzád szól és hívogat, hogy 'MOST AZONNAL KELLESZ' ez olyasmi, mint mikor korgó gyomorral a hűtőt nyitogatod és megszólít a sok ínyencség és alig várod, hogy megtelj az étellel. A szex maga is egy éhség. A táplálkozási formája meg a lehető legjobb dolog. És itt nem a vad tegyük magunkévá és fussunk haza témáról bezélek. Itt a tömör erotika, fülledt levegő, szapora légzés és a felhevült testek témája.
Mivel nő vagyok, így csak a saját dolgaimról tudok beszélni.
De! Mikor a párom érezteti velem, hogy igen, most aztán az lesz, amit ő eltervezett, elborul az agyam és valami furcsa okból kifolyólag csak arra az érzésre tudok gondolni mikor teljesen kitölt és lüktet bennem. Mikor a lehellete néha a nyakamban van és szapora légzését és szívdobbanását érzem. Felbecsülhetetlen, mikor ujjai megfeszült testemen szánkáznak és fedezik fel újra és újra, a már jól ismert terepet. De ha még nem is a szexróől beszélünk, az a fajta mozzanat, mikor hátam mögé lép, melleimbe markol és forrón megcsókol, az ölelése sorító és valamilyen téren még sejtető is, kezei mitnha csak nem is kéne irányítani áttévednek combjaim közé és a forró tájaimban gyönyörködnek, meg akarja kaparintani, mindenével....
Iszonyatosan látványos és érdekes miként látszik a tűz a férfi szemében, mikor már teste lassan lángralobban a vágytól és csak villognak a képek a szemei előtt az élvezetekről és az élvezések pillanatáról.
Minden megy a forgatókönyv szerint heves csókcsatákat vívunk az orális élvezetek közt és már-már remegve készülünk arra, amit midnen egyes alkalommal várunk, a csodára, a teljes ürességre, arra a spirálra, ami visz felfele és egyszercsak robban.
A szex kísérletezések és határok játéka. Minden póz más más újdonságga és vággyal hozakodik elő, ettől lesz maradandó és érdekes, meg persze hívogató. És gondoljunk bele megfelelő előkészületekkel a szexnek csak pozitívuma van, én megvagyok arról győződve, hogy az előjáték, akár csak egymás agyát húzva, majd az orális szex, és maga a szeretkezés fogalma beleivódik az emberekbe akarva, akaratlanul, amint megtörténik az első, utána ha lesz alkalas partner nincs megállás, de ezt tagadhatatlanul igényeljük, bármennyire akarjuk ezt cáfolni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Nem tetszett. :innocent:

iGoCrazy ·
Nyomok egy tetsziket, de csak azért, hogy legközelebb leírj valami szexuális tartalmút is. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: