Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szoptatás

Majdnem 17 éves voltam mikor az anyukám terhes lett a húgommal. Nagyom vártuk már, hogy megszülessen, kíváncsi voltam rá. Mikor anyukám hazajött vele a kórházból akkor láttam először, hogy szétgombolja a blúzát és az egyik mellbimbóját odatette a húgom szájához aki bekapta és elkezdte szopni. Lestem, hogy mi történik.... Izgató volt mikor anyukám befejezte az etetést láttam hogy egy szalvétával letörli a a maradék anyatejet a melléről aztán visszagombolta a blúzát.... Ezt még így párszor végignéztem és egyre jobban érdekelt és izgatott a dolog. Édesanyámnak gyönyörű mellei voltak, hatalmasak, nemsokkal a szülés után. Nagy sokára csak rászántam magam és rákérdeztem, hogy megengedné-e nekem is  hogy szopjam a mellét. Rám mosolygott, megsimogatta a fejem és azt mondta persze, amikor csak akarom. Szóval este az etetésnél már én is ott voltam. Anyukám bal melle volt az enyém, a másikból a húgom vacsizott. Hihetetlenül kellemes, megnyugtató érzés volt mikor elkezdtem szopni a mellbimbóját. Az anyatej ízét pedig semmihez se tudnám hasonlítani, nagyon kellemes íze van. Anyukám 3 éves koráig szoptatta a húgomat ami azt jelenti hogy én még ekkor is naponta anyatejen is éltem. Nagyon különleges embernek éreztem magam emiatt. De sajnos egyszer csak anyukámnak elfogyott az anyateje. Szomorú voltam nagyon, hogy egy ilyen különleges dolognak vége lett. Többször mondtam az anyukámnak is, hogy mennyire hiányzik nekem ez az egész. Kb. 1 hónappal ezután anyukám behívott magához a szobába. Alsóneműben ült az ágyon. Kérte hogy üljek le mellé és megkérdezte tőlem, hogy akkor is szeretném-e folytatni ezt a szoptatás dolgot ha anyateje már nincs és csak úgy üresbe szopnám a mellbimbóit. Én mondtam, hogy igen persze, úgyis szívesen folytatnám. Azzal levette a melltartót és mondta, hogy akkor próbáljuk ki. Elkezdtem hát szopni az egyik mellbimbóját a másikkal meg játszadoztam közben.
Párszor az elején még rám szólt anyukám mert túl erősen szívtam és fájt neki de aztán belejöttem. Olyan fél óra után kb. megkért ,hogy már fejezzem be mert már nagyon érzékenyek a mellbimbói. Mikor befejeztem egymásra nevettünk anyukámmal és tudtuk mind a ketten hogy ez így is tökéletes, sőt. Ennek az egésznek már 7 éve, hogy megtörtént, és én azóta is minden héten legalább egy alkalommal szopom az anyukám melleit. Ezt tényleg nem tudom megunni.
Köszi a figyelmet.p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%;
Hozzászólások
További hozzászólások »
telihold7 ·
Nem véletlenül a leghálásabb téma a szoptató anya.A nudistáknál mindég akad aki a nyilvánosan szoptat,még szájtáti közönség előtt is.Egy időben sokat látogattam a nudista strandokat, jegyzet füzettel.Az emberek jórésze amolyan lássanak is meg nem is.A nemi viselkedés minden formája változata megfigyelhető.Néhányszor alkalmam volt meglátni egy sátorban amint egy anya szoptatta a kamasz fiát.Engedte magát fényképezni.

Rózsa7 ·
Van mikor fel sem ébredek,fázik a mellbimbóm ha nincs a szájában ilyenkor kellemetlen az ébredés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: