Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szomszéd srác

Reggel álmosan, fáradtan erőtlenül kászálódtam ki az ágyból, az egész napot, az iskolát mindent a francba kívántam, de akkor még nem tudtam, hogy ez egy nagyon jó nap lesz. Bár akkor sejthettem volna, amikor az új szomszéd sráccal futottam össze reggel a lépcsőházban. Nem régen költözött ide Olaszországból, mert a munka ide hívta, és mert most már saját életet szeretett volna kezdeni, hogy ne a szülök nyakán éljen. 24 évesen egy igazi isten volt, tipikus olasz pasi. Az a mosoly, amit reggel is rám villantott, eszméletlen és az a test... Egész nap a fejemben volt, libabőrős lettem már csak az emlékétől is. Haza fele a vonaton is arról álmodoztam, hogy vajon milyen lehet vele a szex, milyen lehet a barátnőjének lenni. És persze ezt fokozta az a vágyam/álmom is, hogy mindig is szerettem volna egy olasz pasit. És erre tessék, a szomszédomban van, és ráadásul egy félisten!

Még akkor is róla álmodoztam, amikor elindultam az állomásról hazafelé, ekkor a benzinkútnál egy ismerős autót láttam meg, és abban a pillanatban lépett ki az ajtón Demetrio a kedves új szomszédom. Elállt a lélegzetem, igyekeztem, hátha nem vesz észre, nem akartam, hogy ennyire kimerülten és csapzottan lásson, de abban a pillanatban, hogy tovább indultam utánam szólt, majd elolvadtam attól az édes akcentusától. Megkérdezte, hogy haza vihet-e, kicsit vonakodtam tőle, de amikor már szemtől szemben álltam vele, lefegyverzett a tekintetével, és nem tudtam nemet mondani.

Úgyhogy szépen beültünk az autóba, és elindultunk haza fele, egész úton kérdezgetett, hogy milyen a suli, szeretem-e, mit tanulok, és amin meglepődtem rákérdezett arra is, hogy van-e most barátom, először csak néztem magam elé, nem jött ki válasz a torkomon, csak a gondolataim cikáztak, hogy egy ilyen pasi mért kérdez tőlem ilyesmit. De végül kinyögtem, hogy nincs, és persze utána kissé gúnyosan folytattam azzal, hogy neki biztosan van barátnője. Meg lepődtem magamon, hogy mi ez a kitörés, vagy hogy mégis mit csinálok én? Megláthatta rajtam, hogy kissé összezavarodtam, ugyanúgy ahogy azt is, hogy kissé féltékeny vagyok a barátnőjére, aki mint később kiderült nincs is. Mikor haza értünk elköszöntünk egymástól, és mindketten mentünk dolgunkra. Bár amíg el nem tűntem az ajtónk mögött, éreztem a tekintetét hátamon.

Úgy kb. fél7 lehetett, amikor csöngettek, fogalmam sem volt, hogy ki az, egy szál pólóban és tangában nyitottam ajtót, Demetrio volt, kérdőn néztem rá. Mire rögtön el is mondta, hogy mért jött, szeretne egy kis segítséget kérni, mert még nincsen berendezve a konyhája, de nem is tudja, hogyan fogjon hozzá. Végig néztem rajta, hogy most csak ugrat vagy ez komoly, de komolyan gondolta, úgy hogy gyorsan magamra kaptam egy nadrágot, papucs, és felmentem hozzá. Tényleg elég nagy rumli volt, és látszott, hogy valaki próbálkozott elpakolni, rendet tenni, de nem igazán sikerült neki, úgy hogy felmértem a terepet, és hogy miket kellene elpakolni, szinte már mindent eltettünk, már csak a porcelán tányérok voltak hátra, hamar elszállt az idő, sokat beszélgettünk közben csendesen lágy zene ment, és vörös bórt iszogattunk.

Miközben próbáltam feltenni a tányérokat a polcokra, amik elég magasan voltak, csak azt éreztem, hogy mögém lép, és hogy szorosan hozzám simul, kivette a kezemből a tányérokat és feltette őket a polcra oda, ahova én gondoltam. Kissé zavartan néztem rá, mikor megfordultam, látta rajtam, hogy megbódított a közelsége. Egy halvány mosoly futott át az arcán, és közelebb lépett hozzám. Felemelte a fejem, és így egymás szemébe néztünk, így suttogta el, hogy amióta először meglátott, azóta tetszem neki. És hogy szeretne jobban megismerni, és azt sem bánná, ha valami komolyabb alakulna ki közöttünk.

Szóhoz sem jutottam, csak néztem a gyönyörű barna szemeibe, majd elolvadtam attól, ahogy rám nézett. Majd azon kaptam magam, hogy egyre közelítek az arcommal az övéhez, míg nem forró csókban forrtunk össze. Egyre hevesebbek voltunk, magamhoz szorítottam a hajába túrtam, az ő kezei is vándoroltak a testemen, hol a fenekem cirógatta, hol a hátam simogatta. Elöntött a forróság, kívántam úgy, mint még senkit. Még jobban magamhoz húztam, erre ő válaszként feltett a konyha pultra, és ott a kezei már a pólóm alatt kényeztettek, nem bírtam magammal, megfogtam fekte izompólója alját és levettem róla. Istenem az a test, tökéletes. Végig simítottam rajta, ő felkapott az ölébe, és bevitt a hálószobájába, lefektetett az ágyára, csókolt, szenvedélyesen, mohón, érzékien, vadul. Éreztem, hogy ebből a csókból, az ő csókjából sosem elég.

Közben Isten tudja csak, hogy hogyan, de lekerült rólam a pólóm, végig csókolta az arcom, a szám, a nyakam, dekoltázsom, melleim hasam, elérte a nadrágom épp ki akarta gombolni amikor megfogtam a kezét és magamra húztam, kérdőn nézett rám, de válasznak csak annyit kapott, hogy a hátára döntöttem, és most én csókoltam végig testét, addig vetkőztettem, míg csak az alsónadrágja maradt rajta, óvatosan simogattam férfiasságát, amit így is lehetett már érezni, hogy nem kicsi. Ő ezt nagy sóhajjal nyugtázta ennek örömére, levettem róla az alsó nadrágját is, és a nyelvem hegyével kezdtem kényeztetni, ez váratlanul érte, és egy kéjes nyögés hagyta el az ajkait.

Csak ez kellett nekem, most már teljesen bevettem a számba büszkeségét, és úgy kényeztettem, 5-10 perc múlva éreztem, hogy lassan elmegy, mos ez volt minden vágyam, hogy meg adhassam neki ezt az örömöt, de ő meg állított, felhúzott magához vadul csókolt, cirógatta a melleim, kezével, szájával, aztán hanyatt döntött végig csókolgatta a hasamat is, és levette rólam a nadrágomat is. Mikor meglátta a falatnyi apró fekete csipkés tangát, láttam rajta, hogy még jobban beindult, elképesztő sebességgel tépte le rólam, még a tangám után néztem, mikor hirtelen önkívületi állapotban felnyögtem. Nem számítottam rá, hogy ennyire mohón és érzékien kezd el nyelvével kényeztetni, egyszerűen felül múlhatatlan volt. 3-4 percig csak a nyelvével kényeztetett, aztán szép lassan 1, 2 majd 3 ujját belém dugta, engem elöntött a forróság, a vágy már magamban akartam érezni. Nem kellett sokat várnom.

Felém hajolt adott egy csókot, majd végig a szemembe nézett, mikor belém hatolt. Felnyögtem, eszméletlen érzés volt. Minden porcikám kívánta őt, sóvárgott utána, ennyi nem elég belőle. Először még csak szép lassan hatolt újra és újra belém tövig, közben végig a szemembe nézett így láthatta, hogy mennyire élvezem őt. Mikor már biztosan tudhatta, hogy most már nem fog fájni, egyre gyorsabban és erősebben csinálta. Eszméletlen volt, a semmiből tört rám az első orgazmusom, látta rajtam, hogy engem is meglepett, így szorosabban ölelt magához, mikor újra létre tértem a kábulatból adott egy csókot, de én elviselhetetlen bűntudatot éreztem az miatt, hogy én elment, de ő nem.

Hirtelen a hátára fordítottam és az ölébe ültem, szépen ráereszkedem óriási farkára, és mozogni kezdtem. Láttam rajta, hogy kicsit meglepte ez, ezért rá mosolyogtam, és a fülébe súgtam, hogy engedje el magát, most én következem. Ezután percekig csak lovagoltam rajta, mikor a keze kalandozni kezdett újra testemen, éreztem, hogy közel van már a célhoz, úgy hogy gyorsítottam, de ekkor belemarkolt a fenekembe, és még közelebb húzott magához. Egymás szemébe néztünk, amikor elöntött a forróság, és éreztem, ő is megfeszül alattam, erősebben szorít magához, és így együtt jártuk meg a kéj csúcsát.

Pár percig még elgyengülve a karjaiban voltam, aztán lefeküdtünk egymás mellé. Éreztem a bőre illatát, a szíve dobbanását, a lélegzetét a nyakamban.
Mikor a fülembe suttogta, hogy amióta meglátott erre vágyott, hogy az övé legyek, és hogy kellek neki, a testem, a lelkem, a szívem.
Mielőtt elaludt még annyit suttogott a fülembe: ˝Szeretlek!˝
Ezzel egymás ölelésében, mosolyogva aludtunk el, tudtuk, hogy ettől a perctől kezdve egymáshoz tartozunk, és senki nem választhat el.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Látom, beindult az Andreina-gépezet. ÉS a történetek egyre jobbak, ez például jócskán felülmúlja az Egy kellemes délután című történetet. Reális, kissé mégis klisészerű (ami nem baj) a szomszéd olasz srác megjelenése. Viszont a helyesírással még vannak gondok, elírás is akad jócskán, meg helytelen vesszőhasználat. Még egyszer át kéne olvastatni valakivel (mondjuk velem :P) megjelenés előtt.
Andreina ·
Szia, hát igen....helyesírási hibám bőven akadhat...ez nem épp az erősségem és ezért elnézést mindenkitől...meg az elírások miatt is!
És köszönöm a kritikát:):):)

SteVe_HUN ·
Nem rosz nem rosz. Egy kellemes kis sztorit olvastam nemrég (ezt) és megállapítottam, hogy egy kifejezetten igényes sztorit adtál ki a kezedből. Bár Pavlov mesternek igaza van, hogy néhol a helyes írás az néha elvonja az ember figyelmét a történettől. Én csak egyet vettem észre első olvasás után de az így is elég vicces volt, jót derültem rajta. ("közben vörös Bórt iszogattunk") Én nekem a kémia nem az erősségem, de ha ti bórt ittatok volna akkor nem lett volna ennek a történetnek Happy End a vége :D

De most nem akarok gonosz lenni csak ez vicces volt. 10 10 10

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: