Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szomszéd kanapé

Fekete haj, izmos test. Ő költözött a szomszéd lakásba. Találkoztam vele mikor leugrottam a boltba egy kis gyümölcsért. Megbeszéltük, hogy átmegyek és segítek neki kipakolni. Ahogy egy jó szomszédhoz illik. Este hétfelé átmentem, már nagyjából berendezkedett, de mondta, hogy segíthetnék a tévét beállítani, ha értek hozzá. Mivel gyorsan megoldottuk, leheveredtünk, hogy igyunk egy kis bort. Minden pohár után egyre inkább nyíltabban kezdett beszélni.  Elmondta, volt egy barátnője, de 3 év után szakítottak, nem működött. Minden pohár után még valamit elmesélt, mire szép lassan kinyögte, hogy a férfiakkal is le szokott feküdni. Emiatt is szakított a kedvesével. Négy pohár bor után, azért ettől a kijelentéstől kicsit felment a pulzusom. Nem hittem el, egy ilyen jó pasi, és még meleg is? Nem bírtam magammal és kicsit remegett a kezem és kiöntöttem a bort. Hirtelen elborult kicsit az agya, mondta, hogy semmi gond, de ezt valahogy ki kell szedni, és idegességébe csak toporgott egy helyben.
Tudtam mivel lehet egy férfit elhallgattatni ilyen helyzetben, hiszen laktam én már Olaszországban is egy hétig ingyen és ott minden napért fizetnem kellett. Felálltam oda mentem hozzá és megmarkoltam a farkánál. Hirtelen megtorpant, tekintete ijedtnek tűnt. Hirtelen odébb lépett és visszaült a kanapéra. Látszott rajta, hogy erre a lépésre nem gondolt, és csak csöndben ült a kanapén. Na de akkor már teszek róla, hogy valahogy kárpótoljam. Odaléptem hozzá, letérdeltem. Fején érdekes vigyorral nézett rám. Övét kicsatoltam és a nadrág gombjait is kioldottam. Hirtelen azt vettem észre, hogy kőkemény lett a hímvesszője és ott feszül a nadrágban. Lehúztam róla, és a farka csak úgy kipattant a szűk Levis farmerből. Kicsit ekkor én is megilletődtem, még nem láttam ilyen hosszú péniszt. Kicsit görbe volt, jobbra lejtett, de tetszett ez az egyedi szerszám. Egyik kezemmel a makkját a másikkal a tövét megmarkoltam. Ebben a pillanatban rögtön csöpögőssé vált a téma. Kicsit felálltam és kicsorgattam a farkára a nyálam. Elkezdtem neki masszírozni. Makkja úgy megduzzadt, mint egy buzogány. Hangosan hörgött, élvezte, én, pedig mint egy stopolló, aki haza akar jutni messziről kényeztettem a farkát. Hirtelen elkapta a kezem és kérte, szájjal csináljam. Kezeimmel elkezdtem simogatni az izmos combjait, miközben a farkát kezdtem nyaldosni. Körbe nyaltam, tudtam szeretni fogja, ha úgy teszek, mint egy fagyit evő tini lány. Meguntam a kínzást, bekaptam és vadul szopni kezdtem. Farkának alig a harmada fért csak a számba, de megpróbáltam olyan keményen szívni és szopni, hogy kompenzáljam mélytorok tudásom hiányát. Szopás közbe annyira felizgultam, hogy nekem csak egy érintés kellett, hogy elmenjek. Kezeivel beletúrt a hajamba és csak le-föl húzgálta a farkán a fejemet. Hirtelen felrántotta a fejem, mondta, hogy szeretné hátulról, ha lehet. Én sose utasítok vissza senkinek semmilyen kívánságát, ha éppen én próbálok helyrehozni egy hibát.
Kiment a fürdőbe gyorsan én addig csupaszra vetkőztem, és rátérdeltem a kanapéra és bepucsitottam neki. Nevetve jött vissza mikor meglátta, hogy milyen kis szajha módon beálltam neki. Felém hajolt, megfordította a fejem és vadul elkezdett smárolni velem. Vastag édes ajkai voltak, amit a vadsága felejtetett el velem. Abbahagyta és oda súgta a fülembe, hogy most nagyon keményen meg fog dugni. Én pedig elcsukló hangon visszanyögtem neki, hogy ne kíméljen. Elővette a síkosítót, amit a fürdőből hozott ki. Bekrémezte vastag ujjával a forró nyílásom.
Nem találkoztam még ilyen hosszú farkú pasival, de az ágyban nem szoktam ijedős lenni. Farkát, ahogy a hátamra raktam, éreztem egész közepéig rásimul. Az érzéstől hirtelen elélveztem. Ő csak nevetett, azt mondta lehet vesz inkább egy új kanapét, de ezt ma tegyük tönkre. Farkát gyengéden belém nyomta. Egyre mélyebbre és egyre gyorsabban, a fejembe szinte úgy éreztem, a torkomig ér. Minden alkalommal mikor tövig benyomta hangosan felkiáltottam. Próbálta kérlelni, hogy kicsit csöndesebben csináljam de én nem bírtam magammal. Egyre gyorsabban egyre mélyebben és egyre keményebben dugott. Szeretem ezt a hármast. Vadul ziháltunk, míg én egyre másra felnyögtem hol hangosabban, hol halkabban. Megelégelte ezt és mondta könyököljek fel a kanapéról. Kezeivel magához szorított és egyiket a számra szorította. Szinte felállva dugta a szűk fenekem, és közbe próbálta a belém fojtani a vad dugás okozta örömöt. Már eléggé lehalkultam, visszalökött a kanapéra, és lenyomta a hátam és egyik kezével a vékony derekam a másik kezével a hajamba markolt. Fájt, ahogy egyre erősebben tépte a hajamat, hogy úgy viháncoljak a farkán, mint egy szajha, de nem bírtam ellenállni. De nem is akartam, ismerem magam. Imádom a vadállat pasikat. Ha gyengédségre vágyok, akkor inkább „szeretkezek” egy nővel.
A vad bor áztatta kanapés baszás közepette, zene ment a háttérben. Valahol a 10. számnál lehetett, amikor a végső rohamra készült az én vékony, szálkás testem ellen. Egy szó nem jött ki a száján, de most hirtelen rám kérdezett gyorsan, belém élvezhet-e. Rávágtam, amit csak akarsz, most törlesztek a kanapéért. Nevetett és fokozta a sebességet. A sok síkosítótól csak úgy csúszkált bennem az a nagy farok. Ahogy egyre keményebben baszott, én egyre hangosabban kezdtem nyögni, de már nem érdekelte. Csak egy orgazmust akart ezzel a bestiával. A széles csípőmbe belemarkolt két oldalt. És én sikongatva, ő pedig ordítva belémeresztette a forró spermáját. Leállt, én szédültem, ő pedig alig kapva levegőt, zihált. Hirtelen átkarolta lábaim, ahogy térdeltem és a farkát bennem tartva felemelt és leült velem az ágyra. Én rajta, ő bennem. Széttártam a lábaim és már én tartottam magamat, azon az őrült rakétán, ami kilőtte az agyam az űrbe. Ahogy farka ernyedni kezdett mellette elkezdett kifolyni belőlem spermája. Hagyta, hogy rácsorogjon az ágyékára. Ahogy kifolyt belőlem a nagy része, megfogta a fenekem és szép lassan emelgetni kezdte. Azt mondta, szereti, ha még szex után is kényeztetve van az a hatalmas pénisze. Én pedig szólni nem tudtam. Csak becsuktam a szemem és élveztem, ahogy a meleg őrjítő pénisze lelankad bennem.
Felálltam róla, erre ő is felugrott. Végignézett a kanapén, és mosolyogva azt mondta, reméli, holnap is összemocskolom. Közelebb jött és félénken azt súgta a fülembe, hogy örült, hogy úgy viháncoltam és visítoztam a farkán, mint a volt szajha barátnője. Én pedig visszadőltem az ágyra és becsuktam a szemem. Gondoltam magamban, ha nő lennék, egy utolsó szajha lennék.
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon tetszett, szeretnék egy ilyen pasit, aki megdugná szűz segglyukamat...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: