Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szomorú ősz, forró délután

A reggel szomorkásan köszöntött kis városunkra. Odakint tejszerű köd álmosította az udvarunkat. Korábban keltem, mint szoktam, hiszen tudtam, hogy vársz rám MSN-en. A végtelenbe száguldás nem olyan időigényes, mint a számítógépet várni, hogy végre bekapcsoljon és beszélhessünk. Még a kávémat sem készítettem el, első utam a szobámból a számítógéphez vezetet. A cigit türelmetlenül szívtam a kávé mellé. Alig vártam, hogy kicsit magamhoz térjek, és hírt kapjak hogylétedről. Aznap délelőtt is jót beszélgettünk, kisebb- nagyobb megszakításokkal. Délutánra megbeszéltünk egy találkozót, a „titkos helyünkön”. Már a sarokról láttalak, meggyorsítottam lépteimet. Egy hatalmas öleléssel és egy csókkal köszöntöttük egymást. Nagyon hideg volt, fogaim összekoccantak a vacogástól, valószínűleg meghallottad, mert felajánlottad üres lakásod és film erejéig. Igent mondtam a meghívásra. A szürkülettől és az őszi párától komor utcákon csak a mi nevetgélésünk tanúskodott valami boldogságról, ami ebbe a komor világba belopózott. Kézen fogva sétáltunk a lakásod ajtajáig, udvariasan előreengedtél. Tudtam a járást, hiszem már voltam nálad.

A liftben, emlékszem nagyon kicsi hely volt. Egymás mellett álltunk és te homlokon csókoltál, majd szájon. Én visszacsókoltam, és megállt a lift. A lakásajtó kulcsát alig találtad, hiszen egy pillanatig sem hagytuk abba a csókolózást. „Soha nem jutunk be!”- mondtam, a csókot felfüggesztve és te kinyitottad az ajtót. A lakásban kellemes meleg volt, a kinti zord időhöz képest. Levetettük a cipőt és a kabátot, elindultam a szobád felé, te a konyhából kérdezted, iszok-e valamit. Kérdésedre, nemmel válaszoltam. Az ágyadon ültem, és lehajoltál hozzám egy csókért. Kérdezted, hogy milyen filmet nézzünk. A választás egy vígjátékra esett. Ledőltél mellém, én ülve maradtam. A film elkezdődött. Éreztem, hogy kezed közeledik az ágyon a csípőm felé.

Óvatosan felkúszik a gerincvonalamon, és magával húzza a felsőmet is. Egy forró csókot nyomtál a derekamra, én mivel csikis vagyok, megborzongtam az érzéstől, kirázott a hideg. Te ezt halk kuncogással vetted észre. Felültél mellém, de kezed a helyén maradt. Megcsókoltál, és óvatosan, lassan a hátamra döntöttél. Fölém hajoltál. Csókolóztunk. A kezed lágyan végigsimította a hátam és a hasamon landolt. Eközben én a kezemmel átkulcsoltam a nyakad. Éreztem ahogyan a kezed egyre feljebb halad a pólómon, megfogtad a mellem, kirázott a hideg. Abbahagytam a csókot és mélyen a szemedbe néztem. „Iszonyatosan kívánlak!”- suttogtam. Te elmosolyodtál és megcsókoltál. Majd a nyakam harapdáltad és a fülembe súgtad:”Én is!”. Újra a nyakamat csókoltad, én lehunytam a szemem az élvezettől. Kezed óvatosan bekúszott a pólóm alá, elvetted rólam. A nyakamtól forró csókokkal haladtál a köldökömig, nyelveddel eljátszottál körülötte. Majd még lentebb. A nadrágomat kigomboltad, a cipzárt szinte észrevétlenül húztad le. Rózsaszín bugyi volt rajtam. A nadrágomat a földre dobtad.

Ekkor már a torkomban dobogott a szívem. Szájon csókoltál és szemeid huncutul mosolyogtak a félhomályban. Én is levettem rólad a felsőt, ami szintén a földön landolt. Ismét megcsókoltál és a forró felsőtested lassan összeért az enyémmel, újra kirázott a hideg. Ekkor már kéjesen feszegettük hergeltségünk határait. Nyelved újra elindult felfedezőútra a testemen, egészen a bugyim vonaláig. Ott elidőzött egy kicsit, eközben kezed cirógatta a hasam. Puszikkal záporoztad a még bugyival takart legérzékenyebb részem. Felsőtestem vonaglott, hangosakat sóhajtottam a vágytól. Kezed óvatosan a fehér neműm alá csúszott és lassan lehúztad rólam, segítettem.

Térdemtől végigcsókoltál lefelé haladva a combomon, át a másikra, kihagyva a legérzékenyebb részt. Az utolsó centimétereket nagyon lassan tetted meg, majd belém nyaltál. Én felnyögtem az élvezettől. Nyelvedet óvatosan mozgattad bennem. Minden millimétert bejártál vele. Különös odafigyeléssel a csiklóm körül köröztél. Minden mozdulatod újabb vágyat ébresztett bennem. Kezeddel végigsimítottad a combom belső felét és végighúztad a szeméremajkak között, nedves voltam már nagyon. Nyelved játéka folytatódott és belém hatoltál, először csak egy újjal, majd kettővel. Lassan mozgattad bennem. Felsőtestem vonaglott és halkan nyögdécseltem. Észrevehetted, hogy orgazmusom hamarosan beteljesül, hiszen abbahagytad a játékot. Megemelkedett pulzusszámmal felültem az ágyon és megcsókoltalak.

Szemedbe néztem és mosolyogtam. Közben a gombot kerestem a nadrágodon és a cipzárt is lehúztam már amikor hátradőltél az ágyon. „Érezni akarlak a számban!”- mondtam, alig hallhatóan. Nadrágod a földön landolt és láttam, hogy játékod már benned is vágyakat keltett. Ujjaimat bebújtattam az alsónadrág gumija alá és végigsimítottam a csípőd. Lekerült a nadrág. A merev farkad most már csupaszon állt előttem. Egy puszival köszöntöttem. Majd a nyelvem kéjes játékot játszott rajta. Hallottam, h nagyokat sóhajtasz. Kézzel is segítettem, majd centiről-centire, lassan engedtem a számba. Fejem kéjesen mozgott le és fel, kezemmel összhangban. Nagyokat nyögtél, amiből tudtam, hogy jól csinálom. Örültem. Hol gyorsítottam, hol lassítottam a tempón. Néha alig hallottam, hogy levegőt veszel, ezt csak az élvezetnek tanúsítottam. Így is volt, mert, felnéztem egy pillanatra és szemeid le voltak csukva. Kezed a fejed alatt és mellkasod megemelkedve várta a folytatást. Nem kínoztalak, folytattam.

Éreztem egy kis lüktetést a kezemben, tudtam, hogy nemsokára elsülsz. Abbahagytam. Érdeklődve néztél rám, vajon mért hagytam abba. A pénztárcámból elővettem egy gumit. Kibontottam. Eközben felültél és a nyakam harapdáltad, amitől alig tudtam a feladatomra koncentrálni. Felhúzhattam. Te fölém hajoltál, megcsókoltál, és milliméterről-milliméterre hatoltál belém. Ismeretlen hangok törtek ki torkomból az érzéstől. Percről percre gyorsult a tempó. Az izzadságcseppek megjelentek a homlokodon. Csak a szívünk dobogása és zihálásunk hallatszott. Körüljárta testünket a vágy beteljesülése. Szinte egyszerre élveztünk el. Éreztem, ahogy lüktetsz bennem és abban a pillanatban és is felnyögtem az orgazmustól. Kifulladva borultál rám. Felsőtestünk egyformán hullámzott, szívünk a torkunkban dobogott. Vártuk, hogy kicsit visszaereszkedjünk a csillagok közül. Kinyitottam a szemem és te huncutul mosolyogtál rám. Még bennem voltál. Megcsókoltál, és mellém feküdtél. Ahogy a forró tested elvált az enyémtől, kirázott a hideg. Vacogtam. Rám terítettél egy takarót és te felöltöztél. Kicsit később én is. Feküdtünk egymás mellett és néztük a film fennmaradó részét. Egyikünk sem sajnálta, hogy lemaradtunk a feléről.

Emlékszem nem akartam, hogy elmúljon ez a pillanat. A filmnek vége lett. Hosszasan búcsúzkodtunk. „Köszönöm ezt a délutánt”!- mondtam. És te mosolyogva megcsókoltál. „Én is, bogaram!”- válaszoltad. Nehéz volt a búcsú, hiszen tudtuk, hogy egy hétig nem találkozunk. Örök emlék marad ez a forró délután… a szomorú őszben.

Vége.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

¤Delicia¤ ·
:flushed:
Ez csodás lett!Vagyis nekem nagyon tetszett...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: