Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szomorú igazság!

Szokták mondani, hogy az ember sírig tanul. Ez most rám is igaz volt és megint. Ismét hittem annak a férfinek, aki fél éve se szó se beszéd nélkül dobott. Ismét én kerestem fel, mert hiányzott nagyon.
Engem mindig vonzottak a picit mackós típusú magas férfiak. Én pedig alacsony és átlagos alkat nagyobb keblekkel. Az illető pasinak ez nagyon tetszett és ki is használta. Nem találkoztunk sokszor, a kihasználás olyan értelemben, hogy amikor - mára már rájöttem - nem volt jobb partnere vagy mert egyedül érezte magát. Felnőtt fejemmel mégis mindig át tudott verni, és azokban az időkben elég volt, ha csak azt mondta, kívánlak. Azonnal rohantam illetve rohantam volna hozzá mindig.
Nem is tudom mért rajongtam érte annyira, talán az intelligenciája és a modora - engem ezzel nagyon le tudnak venni a lábamról - egy biztos csapni való volt vele a szex. Amikor még az elején voltunk, szinte nekem rajta kívül senki nem volt pasim és akkor még figyelt is a részletekre, csókolt édesen a nyakam is és ez elég volt ahhoz hogy elolvadjak tőle.
Később már egyre kevesebbet találkoztunk - gondolom e közben az idő közben is volt neki valakije - de amikor együtt voltunk egyre durvább lett, ami nekem egyre kevésbé tetszett.
Se szó se beszéd a kapcsolatunk lezárta egy "csúnya" levéllel - még nem is szóban.
Sokáig magam alatt voltam, az önbizalmam végképp elvesztettem - mint egy tini, visszagondolva szégyellem magam ezért, amilyen naiv voltam.
Dehogy még tovább tetézzem naivságom fél évre rá én kerestem és én hívtam fel telefonon. Megint udvarlós szép szavakkal közelített, mint eleinte, teljesen elszédültem szavaitól, megint belezúgtam. Mindig azt hajtogatta ő olyan nőt keres magának, akinek az igazi belső értékek számítanak és mennyire elhittem szavait.
Megint randit szerveztünk és azon a napon lemondta átlátszó dolgokra hivatkozva. Akkor rájöttem, én csak akkor kellek neki, ha épp nincs jobb partner. Hozzáteszem tőlem idősebb pasi jóval.
Ezt a tényt nem bírtam magamba tartani, miszerint én csak akkor kellek neki, ha nincs jobb partner a láthatáron. Elmondott minden buta hülye libának és ekkor kezdett kirajzolódni bennem mennyire igaza van, mert naiv voltam és nem láttam sosem az orrom hegyénél tovább.
Nehéz még a mai napig is elfelejteni, de már tudom ő neki nem az igaz értékek érzelmek számítottak.
Lehet hogy nem minden pasi ilyen, de dühös voltam amikor rá eszméltem, hogy ennek nem hogy ez egy igazán kamu férfi.
Hozzászólások
vitezlaiszlo ·
Segíthetnénk egymáson...
Kérlek írj: vitezlaiszlo@gmail.com

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: