Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szőke matektanárnőm...,© XI.

Szőke matektanárnőm...,©


„riposzt...megismételve”

…, hétfőn mindig nehezen térek magamhoz, most különösen , mert még mindig e csodás hétvége hatása alatt voltam. Hajnalban Viki cikázott át rajtam, mintha teste most is rajtam hullámzana sikítva a gyönyörtől. Ennek az álmodozásnak vetett véget a mobilom hangja,- Halló..., mondtam be és alig tudtam ásításom elnyomni...,- Halló a vonal túlsó végéről a jól ismert hang..., Eszter volt.
Bejössz ma az egyetemre ? ,- szeretnék veled beszélni...,nagyon hiányzol és szeretném elmondani miért nem lehettem ott. Oké,- mondom találkozunk, mert egy konzultáción részt kell vennem..., hazudtam, mert egyáltalán nem akartam bemenni, de most már muszáj lesz..., még egyszer lehunytam a szemem és felidéztem Viki gyönyörű arányos és formás testét, amint teljes átéléssel lovagol meg, kellemes borzongás futott végig rajtam.
No lassan észhez kell térnem..., kivonszoltam magam a fürdőbe és frissítő zuhanyt vettem.

Farmert és egy pólót kaptam magamra és a nyomaték kedvéért egy mappát, mintha igazán suliba készültem volna. Eszter a szertárba hívott, hogy ott nyugodtan beszélgethetünk. Belépve egyből elkapott, és minden kertelés nélkül rátapadt számra, hogy minden ellenállási tervem csődöt mondott. Eltökélt szándékom volt ugyanis, hogy kimért leszek, de ezt romba döntötte ezzel a húzással. Vadul kereste nyelvem, s rátalálva ölelkező táncba kezdtek. Mint a vad ki félti prédáját elengedni, úgy feszült testünk a másiknak. Eszter csak tessék, lássék védekezett, hogy mindjobban felcsigázzon, a szertár asztalig hátrált s ott hanyatt döntöttem . Lábai a z égben kalimpáltak , és tangáját egy mozdulattal letéptem s gyönyörű borotvált puncusa csábított , hogy még jobban izgalomba hozzam. A gyönyör első cseppjei már jelentkeztek az ajkakon. Szétnyitva a nagy ajkat, kínálta magát a már borsónagyságúra duzzadt csiklója. Forró leheletem és nyelvem csak fokozta izgalmi állapotát s az első orgazmust pillanatokon belül átélte..., remegett, hullámzott az egész test..., nadrágom amit közben a leengedtem szabaddá vált falloszom, ami teljes harci díszben várt bevetésre..., úgy az asztalon hanyatt fekve tövig engedtem … a nem várt behatolástól megremegett...
előbb felsikoltott , majd kéjes nyögéssel emelte fenekét, hogy minél simábban csússzon és töltse ki az egész alagutat. Büntetni akartam a durvasággal és ellenkező reakciót váltott ki...őrjöngött az új közösülésünktől. Teljes extázisban volt Eszter...,- no meg én is megfeledkeztem teljesen, hogy hol is vagyunk. Mintha nyílt volna az ajtó vagy csak hallucináltam, azt hiszem szerettem volna tudat alatt ha Levi nyit be és meglátja, hogy velem van Eszter. A tudatomig, hogy idáig jutottam, már a puszta gondolattól is csodásat élveztem. Az egész tárat Eszternek ajándékoztam.

Öltözködés közben jutott eszembe, hogy Vikinek ígértem a délutánt. Eszter kérdezte,- este feljössz ? Jaj,- nem tudok, mert készülnöm kell holnapra és ráadásul a jegyzeteim meg ott maradtak az egyik osztálytársamnál. Eszter hosszan méregetett a szemével, barnahajú ?, vagy netán szőke?
Nagyon rossz hazudozó lennék , mert látszik rajtam, ha nem mondok igazat, így közöltem is is.
No találja ki, hogy melyik lányhoz megyek. Nincs semmi probléma András mondta,- végül is szabad ember vagy !! , - egy kicsit most meginogtam, de erőt vettem magamon és egy búcsú puszi után elviharoztam.
Délutánra megígértem Vikinek, hogy megyek hozzá. A szülők megint oda vannak és mondta van jakuzziuk , amit ki kell próbálnom. Ó ha tudná én még nem is láttam ilyet, s őneki ez természetes dolog, hogy van,- meg fedett úszómedence ha az idő téliesre fordul. Mikor az első megcsalási visszavágást rendeztük a nyár végén, akkor is üres volt a ház. Csodás délutánt töltöttünk el együtt.
Most Anitát nem viszem magammal, csak mi ketten..., bele borzongtam....,

Még bőven van időm hazamenni és pihenni egy keveset és rendbe hoznom magam. Hazafelé az úton ezek a gondolatok kerengtek a fejemben. Otthon engedtem egy kellemes kád vizet és elnyújtózva benne pihentettem magam és álmodoztam a délutánról.
A fürdő után egy könnyű ebédet elfogyasztottam és a polcról találomra levettem a legelső könyvet és belelapoztam, próbáltam olvasással terelni a gondolataim és hajtani az időt.
Három előtt egy pár perccel már tovább nem volt maradásom, felöltőztem és buszmegállóba siettem, mert pontosan nem tudtam mikor indul a busz. Nem sokat várakoztam és jött a kertvárosi járat. Vikiéktől alig kétháznyira volt a megálló így a naptól csillogó hóban nem sokat kellett tapodnom, mert volt aki nem takarította el rendesen.
A megbeszéltek szerint volt a kapukulcs elrejtve. Így nem kellett kijönnie elém. A nappaliba értem és teljes csend fogadott..., na biztos elbujt és meg akar ijeszteni..., de hiába nyitottam be egyik helyiségből a másikba sehol nem volt. A folyosón az utolsó ajtó a jakuzzi volt. Benyitottam, hát az én aranyszőke istennőm ott feküdt és teljesen átadta magát a pezsgő víz simogatásának.

Először azt hittem csak játszik, de közelébe érve láttam, hogy elszunnyadt.... gyorsan a padra dobtam a ruháim, s mellé csúsztam a vízbe. Először csak szemem lakattam jól a látvánnyal csak aztán kezdtem elhalmozni a gyönyörű halmokat ékesítő bimbókat..., Ó de finom volt ez az üde kívánatos testet csókolni..., a tiszta vízen a pezsgő gyöngyök közt kínálta magát szépséges puncusa
…, jobb kezemmel lenyúltam a víz alá és előbb egyik ujjam majd a másik ujjammal elkezdtem ki – be járni a hüvelyében..., az első simító mozdulatomnál sóhajtott fel először és kiabált,- ..csináld...csináld...csináld Andrisom..., én is éreztem a pezsgő víz élénkítő hatását, mert falloszom teljes harci diszben, és ahogy Viki kis kezébe fogta csak még jobban kínálta magát...., az ujjaim már elindították az első orgazmust és most a kehely mást kívánt..., egy határozott mozdulattal tövig engedtem s egy hosszú percre megálltam a mozgással..., Viki csodásan mozdult rá... az egész altestét megemelve birtokba vette .. azt hittem a heréim is eltűnnek, majd ebben a helyzetben nem hagyva megmozdulnom , mint egy férfi úgy öklelt Ő irányított..., csodás volt....,- fülét csókolgatva súgtam neki,- Vikikém tündérem mindig meglepsz valamivel..., fantasztikusan csinálta... a hatás nem is maradt el..., ma már másodszor ürítettem a teljes tárat..., hagytam, hogy félig lehervadjon csak akkor engedtem lesiklani róla...,

Kellemes ernyedtség vett rajtam erőt …,- Viki,- mond Andrisom,- nem haragszol, hogy így rád törtem ?,- akkor haragutam volna ha nem tetted volna,- kacagott...,
…, tudod ötre mondtam Levinek, hogy jöjjön,- ó akkor még van időnk, mert csak fél van...,
addig még ez a pezsgő víz csodákra képes és harci diszbe hozhat,...- vagy te is ????
s ha nem jön az se baj...,- Andrisom, mert most nagyon akarlak..., a visszavágás ráér még minél tovább éheztetem annál nagyobb lesz a hatás...,
…, legmesszebbmenőkig osztom a véleményed,- pláne ha így én járok a legjobban ,- mondom...,
Te kis disznó csak magadra gondolsz ?,- hát szerintem Vikikém ez neked is csak jó, vagy tévedek ?
…., nem tévedsz , és olyan forró csókot kaptam amit csak ő tudott adni...,
jó eséllyel indultam a következő menetnek....

folyt. köv.
samvay
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
samvay ·
Nagyon örülök, hogy olvastátok, de mint látszik egy sorozat, a cím melleti számok erre utalnak így ha mást akartok olvasni van másik is...

csak annak más a címe.
üdv

llaca0 ·
Tudjátok két dolog van itt!
Csak kényszerből pontoztam \"1\"-el,mert nem volt \"O\" lehetőség. Sorozatban tényleg túlzás! Egy kaptafára készült az összes. Eggyet viszont méltányoljunk azért,szeretne valamit csinálni,aki ide hányta ezeket a sorokat!
samvay ·
Kényszerből nem kell, olvasnod ha nem érdekelne nem lennél itt,,,Remélem te kisecsém jobbat hánysz:)))

majd megnézlek :flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: