Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szobatársak

Szobatársak

Krísz már az általános iskolában is szerette az irodalmat. Jó beszédkészséggel, és színészi képességgel áldotta meg őt a teremtő. Kíváncsiságát, nyitottságát édesanyjától örökölte. Miképpen angyali szépségű arcocskáját, arányos termetét és selymes szőke hajacskáját is. Anyukája sokszor említette, hogy tulajdonképpen egy Barbi babaszerű kislányt szeretett volna szülni. Így lett a titkos vágyból egy lányos arcú fiúcska.

Az osztálytársai csodálták szépségét, elismerték eszességét, és mint közösségi embert hamar maguk közé fogadták. Soha senkivel nem volt konfliktusa, hála diplomáciai készségének. Minden a színjátszó körben kezdődött. Mivel az összes szerepbe beleélte magát, megtanulta minden szereplő szövegét, történt, hogy az évzáró ünnepségen előadandó Diákszerelem c. jelenet lányszereplője hirtelen megbetegedett. A szakkörvezető tanárnő kétségbeesésében Kriszhez fordult.

— Krisztikém, te tudsz minden szerepet ugye?
— Tudok.
— Mi lenne, ha beugranál a Kati szerepébe? Tudod, hogy megbetegedett. Neked csak az elején van szereped, így átvehetnéd az ő szerepét is. Amúgy is olyan lányos arcod van, s a hajad is hosszú, mint egy apródfrizura. — Krísz először ódzkodott, tiltakozni próbált, de a kihívásnak nem tudott ellenállni. Gondolta, hogy most aztán megcsillogtathatja színészi képességeit. A fiúpartner szerepét egy magas, sármos, fekete üstökű délceg fiú játszotta.

A rövid tizenöt perces jelenet hamar lement. A darab elején, valamin összekapó fiatalok kibékülésüket csókkal pecsételték meg. Ezt természetesen imitálni kellett volna, de nem így történt. Karesz beleélve magát a szerepbe dióbarna szemeinek tekintetét a kipirult Krísz nefelejcskék szemibe fúrva, az ösztönösen kinyílt vérpiros, fodros ajkakba csókolt. Nem volt hosszú, de Krísz számára örökkévalóságnak tűnt, hogy őt a 13 éves kamaszt egy nagyfiú szájon csókolta.

A jelenet lement. Megtapsolták. Aztán kiosztották a bizonyítványokat és elbúcsúztak az iskolától. Következett a nyári szünet. Kríszbe bevésődött a fiú csók íze, majd elmosták a nyári élmények.
A nyolcadik osztály elvégzése után bentlakásos művésztagozatos gimnáziumba került. A négyágyas szobában kétemeletes ágyban voltak elhelyezve. Ő az alsó ágyat kapta. Mellette egy 17 éves negyedikes fiú feküdt, aki rajzszakos volt és Tibinek hívták. Természetesen a négy fiú egymás előtt vetkőzött, fürdött. Igencsak megcsodálták egymás testét, és nyíltan hokiztak, sőt, abban is versenyeztek, kinek lő messzebbre az ejakulátum bombája. Krísz hamar beilleszkedett ebbe a miliőbe, aminek hamarosan meg is érett a gyümölcse: Tibi ráhangolódott.

Először csak csókolóztak, és egymás testébe fonódva a csókok erektáló hatása alatt elélveztek. Aztán Tibi javaslatára fejtől lábbal helyezkedve, egymás falloszát szopva megízlelték a másik ejakulátumát. A kiélvezett ondó, mámorító illata és mandulára emlékeztető íze, mindennél jobb altatónak bizonyult. A fölöttük fekvő fiúk drukkoltak nekik és vadul maszturbáltak miközben ők egymást szopták.

Aztán már nem elégedtek meg egymás kielégítésével és fordult egyet a kocka: Tibi az éjszakai álomba szenderülés pompásabbá tétele szempontjából elkezdett Krisz fülébe sugdosni két csók és annak hattyúfehér nyakának puszilgatása között.
—Kiscsibém, szeretnélek megbaszni! — Krísz ártatlan ibolyakék szemeit Tibi sötétbarna szemeibe fúrva kinyögte.
—De én még senkivel sem basztam, főleg fiúval nem.—Tibi így biztatta. — Éppen ideje elkezdened. Nagyon beindultam rád. Mi lenne, ha megbasználak?

—nem bánom, de nem fog fájni?
—majd jól benyálazom a dákeszom, aztán becsúszik, ne aggódj. Én is most baszok először!—biztatta és oldalra fordulva, makkját jó benyálazva megkereste Krísz rózsaszín ánusának bejáratát. Körkörös mozgással elkezdte tágítani, majd a zárógyűrűt áttörve, hirtelen bekéredzkedett a tűzforró fiúseggbe. Katartikus élmény villanyozta fel ösztönlényét, és megmártózva a tűzforró végbélben pillanatok alatt beleélvezett a kínos gyönyörtől nyögő Kríszbe. Miután kijött belőle ráborult és csókolta ahol érte a gyönyörű kamasz testet.

A felül levők pedig blattolva a jelenethez erősen verni kezdték a farkaikat. Aztán fordult a kocka és Tibi erős biztatására Krísz próbálta őt magáévá tenni. Nem volt ez olyan egyszerű dolog, mert amíg Tibinek vékonyka kb.15 centis pénisze viszonylag könnyen ki-be jár Krísz ben, Krísz méretes 19 cm-es durungját nem volt könnyű dolog bevezetni Tibibe. Tibi felszisszent a behatolási kísérlet elején a fájdalomtól.

Krísz kiment a fürdőszobába behozta az egyik fiú testápolóját. Azzal tette sikamlóssá falloszát és Tibi gyönyörökhöz vezető kapubejáratát. Amint behatolt, leírhatatlan kéjes, gyönyör öntötte el és mit sem törődve Tibi nyöszörgéseivel, keményen magáévá tette. Miután belelövellte tűzforró ondóját kijött belőle. Ekkor már ott guggoltak a felső ágy lakói és szájukat nyalva lesték a jelenetet. Amikor Krísz kielégülten lefordulva Tibiről,így szólt az őket bámuló fiúkhoz.

— Skacok, én kezdő vagyok. Vegyétek úgy, hogy most vesztettem el az ártatlanságomat!
— Ezt viszont megünnepeljük, gyerekek, mert nekem is most repedt be a szűzhártyám — jelentette ki Tibi, és felülve előkereste szekrényéből a magával hozott hazait. Egymás után húzták meg a fiúk a falusi rettenest! Az 52 fokos bundapálinka felgerjesztette bennük az indulatokat és a két felső ágyon lakó fiú is kedvet kapott a fiú szexhez. Félénken szólalt meg a 16 éves Kálmánka, aki mellesleg irodalom szakos lévén sok szerelmes verset táplált már be elméjébe, de az igazi élményekkel még nem ismerkedett meg.

— Krísz, te már beavatott mestere vagy a baszásnak, nem tennél magadévá?
— Hát nem is tudom, ha még egy kicsit megerősítem az öntudatomat és meszely pálinkával újra felgerjesztem a libidómat, talán, de ne panaszkodj, ha fáj kicsikém! — biztatta Kálmánt és Tibit kiküldte a mosdóba zuhanyozni. Kálmánnal megfogatta az ágy végét, biztatta, hogy pucsitson ki. Elkezdte nyalni gyönyörű, rózsaszín ánusát, majd bekente a testápolóval makkját és beloccsantott Kálmánnak is egy adagot. Aztán egy döféssel már benne is volt. Kálmán szemei kidülledtek a végbelébe hasító éles fájdalomtól és nyüszítve préselte oda Kriszhez farpofáit. Úgy nyüszített, mint egy párzó szuka. A többiek álló farkaikat verve lesték a jelenetet. A közben lezuhanyozott, habfürdőtől illatozó Tibi megfogta az ágy másik végét, és belekapaszkodva, kipucsítva felkínálta tűzrózsában égő segglyukát Bencének.

A hokizástól mereven álló dákeszával mögé térdeplő Bence, az elélvezés előtti kéjmámortól nem látva, nem törődve a szemébe csöpögő homlokából lefolyó izzadsággal megnyálazva makkját, benyomult Tibibe. Tibi prosztatái piócaként rápréselődve a behatoló kéjlándzsája szinte kiszívták belőle az ejakulátumot. Pillanatok alatt hatalmas kéjbombát robbantott Tibi tűzforró végbelében. Bence kielégülés közben ráborult Tibire és igyekezett kiszorítani belőle a lelket. Tibi úgy tutult, mint, mint egy szuka… Bencének se kellett több, miközben, mint egy köpülőben úgy járt Tibiben, fejét égnek tartva ő is tutulni kezdett, mint egy kanyikutya.

A csoportos szextől megrészegülve, megitták a maradék pálinkát és lezuhanyozva, mély, kómaszerű álomba merültek a fiúk. Ettől a naptól kezdve úgy éltek édes négyesben, mintha házastársak lettek volna. Természetesnek tartották a partnercseréket négyük között. Így sohasem untak egymásra. A tanév végén Bence és Tibi leérettségiztek és egyetemre mentek. Kiváló emberekké váltak az egyetemi évek alatt. Tibi zeneesztéta, míg Bence bölcsészként gimnáziumi tanári képesítést szerzett.

A barátság a távolság miatt kissé vesztett heves érzelmeiből, de, amikor Tibi megnősült Bence volt a tanúja és fordítva is, Bencének pedig Tibi lett a tanúja. Azóta boldog családapák, gyerekeiket nevelő, tiszteletben álló családapák váltak belőlük. A feledés jótékony fátyla borult kollégiumi éveikre. És hogy mi lett Krísszel és Kálmánnal? Ők még három évig élvezték egymás közelségét és Kálmán leköltözött Kriszhez a felső ágyról, miután Tibi végzett a gimiben és egyetemistává vált.

Természetesen hamarosan új szobatársakat kaptak, akiket szintén bevezettek a fiú szex édes gyönyöreibe. Aztán ők is kirepültek a koleszből és társra leltek… így kerek a világ. Néha álmaikban egy bárányfelhőn ülve szeretkeznek volt társaikkal. Olyankor édes nyál csordul ki szájuk sarkán. Hű feleségük pedig mit sem sejtve megelégedéssel nyugtázza, hogy milyen nagy szerelemben élnek a hites uraikkal…
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Megkaptam a vadkörte novidat. Tök jó lett. Ez inspirálta a legújabb novimat,amit most írok. :smiley:
AELM. ·
Értem, ezt nem is tudtam.De most jut eszembe, hogy megy a Megasztár megyek bekapcsolom a tévét, ez az egyetlen műsor amit nézek.Már a HBO-T SEM SZOKTAM, MAX EGY HÓNAPBAN EGYSZER.Bocs caps lock.
AELM. ·
Hú lekapcsoltam valami sorozat megy.Isten ments hogy ilyent nézzek!
bogumil ·
20.40-kor kezdődik. Én is megyek,nézem a TV-1-en a kabarét.

cmjcmjcmj1988 ·
nagyon felizgatott, amit itt olvastam, szeretnék egy pasit, aki elvenné a szüzességemet, mint a történetben....állok e írástól...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: