Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szobacsere - Lisa és Ashton

-    Hol lehet már? – kérdeztem az üres szobától, de persze nem jött válasz, csak a szomszédok vihorászása hallatszott át, és egypár nyögés hangja, melytől még inkább nem bírtam magammal. – A francba, ilyen nehéz ide találnia? Ennyi erővel már egy vadidegennel is ágyba bújnék, - közben a szomszédban még erősebbre vették a hangerőt, melybe egy férfihang is vegyült, éreztem, ahogy testem kezd beindulni ettől a hangorgiától - ha már a pasim ennyire balfácán, hogy elfelejti hova is kell jönnie.

Majd megfordultam az ágyon az átlátszó piros selyem köntösömben a hátamra, hogy addig is elérhetetlen távolságban legyen a kezeimtől az egyre nedves hüvelyem. Lábaim a levegőben fel-le mozgattam és vártam mikor lép be valaki az ajtón, hátra néztem az éjjeli szekrényen lévő órára. 9 óra múlt 5 perccel és még Brandon sehol, azonnal a táskámért nyúltam az ágy mellett, kivettem a mobilomat, de se egy sms-t se egy hívást nem kaptam tőle. Telefonomat visszatéve már azon gondolkodtam, hogy átmegyek a szomszédba, hogy engem is vegyenek be a játékba, mert már maga a hangoktól elkezdtem benedvesedni. Visszafeküdtem ugyanabba a pozícióba és reméltem nem ez lesz az utolsó ezen az estén.

A nevem Lisa, 25 éves vagyok és barátommal arra gondoltunk, hogy feldobná egy kicsit a szexuális életünket, ha most nem a megszokott a környezetben töltjük el a hétvégénket. Lefoglaltam a 7447-es szobát, majd megbeszéltük, hogy ő 8-ra jön, ameddig is én elkészülők mindennel. Vettem gyertyákat, egy halom óvszert és ezt a szexi köntöst, amiben már egy órája fetrengek ezen a hatalmas ágyon, a semmiért. Legördültem az ágyról, hogy újra telefonomat vegyem elő, felhívva Brandont, hogy az istenben van, amikor is kopogtak az ajtón. Visszamásztam a helyemre, keresztbe tette a lábam, félig széthúztam köntöst, hogy látszódjon az egyik mellem, majd előkeresve a legszexisebb hangomat azt mondtam.
-    Szabad! – hallottam, ahogy belép valaki, becsukja az ajtót és elindul befelé – Már régóta várok rád, ne késlekedj, dobd le a ruhád és tégy velem bármit, amit akarsz. – mikor aztán belépett egy tengerész egyenruhában lévő férfit láttam meg, aki nem Brandon volt. A barátom sem nézett ki rosszul, de ő még jobban nézett ki, széles mellkasával, erős izmos karjaival bár amennyit a ruhája domborításából kivehető volt. Szemei pedig forró csokoládéként ragyogtak a fél homály sötétben, mikor aztán megszólított egyből visszatértem az álmodozásomból.
-    Ez a 7474 –es szoba, mert az ajtón lévő számozás kicsit lekopott már, így nem tudtam, jól kivenni. – gyorsan egy huzamban elmondta, ami akart, közben végignézett rajtam, elidőzve kebleimen.
-    Ez a 7447-es szoba – elmosolyodtam rajta és folytattam – de ha nincs jobb dolga, itt is elvégezheti, amit akar – végig mutatva az öltözetén. – és talán még többet is.
-    Ilyen ajánlatot soha nem utasítanék vissza. – ledobta a kalapját és elkezdett felém mászni az ágyon, míg nem megállt és végig nézett az arcomon.
-    Gyönyörű vagy. – kesztyűs kezét érezve arcomon, még inkább azt kívántam, hogy itt azonnal egyesüljünk, de végül csak megcsókolt.

Nem tartott sokáig, pedig akartam, hogy még tartson, de végül lemászott az ágyról és elkezdett lassan ringatózni a csípője, majd az egész teste, ahogy ujjaival kigombolta az ingét. Éreztem, ha nem érhetek magamhoz egyből felrobbanok, így ujjaimat nedves puncimhoz irányítva, elkezdtem körözni rajta, míg a tengerész partra nem száll.

Utálom, ha pasikhoz hívnak- ezzel a gondolattal léptem a liftbe, végigjátszottam magamban, az egész műsort, ahogy egymás után leveszem magamról ruhákat, majd azonnal lelépek mielőtt felajánlanák, hogy én is részt vegyek. Mert mindig megkérdezik, de azonnal mondom nekik, hogy nem vagyok homo és nem is akarom kipróbálni. A nevem Ashton, 28 éves vagyok, chippendale-ként dolgozóm, és nem szégyellem, amit csinálok, vagyis, ahogy én fogalmazom, életre keltem az emberek szex fantáziát. A lift megállt, keresni kezdtem a 7474- es szobát, de nem találtam, vagyis nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyik az, így a bal oldalit választottam. Bekopogtam az ajtón és egy női hang azt mondta, „Szabad”, lehet, a barátjuk és így akarnak megnyugtatni, hogy mégsem leszek egyedül két meleg csávóval. Beléptem az ajtón, bezártam magam után, majd azt hallottam a nőtől, hogy „ ne késlekedjek”, bátorságomat összeszedve a hang felé vettem az irányt. Az ágyon egy bombázó feküdt, fekete haja körbeölelte az egész arcát, kecses lábai keresztben álltak, míg popsijával oldalra pucsított és a legjobb, hogy nem volt sehol egy férfi. Visszarévedve a valóságba, egyből megkérdeztem, hogy ez a 7474-es szoba, de amint kiderült nem az, egyből megörültem neki. Mikor aztán említést tett a folytatásra, egyből felmásztam az ágyra, hogy megcsókoljam ezt az érzéki nőt, mikor eszembe jutott, hogy egy tánccal azért tartozom, legalábbis a munkaköröm szerint. Végigsimítottam a kesztyűvel az arcán, majd az ágy elé álltam és elkezdtem a betanult mozdulatokkal levetkőzni előtte, közben észrevettem, ahogy ujjaival egyre lejjebb halad, melytől a gatyám még szorosabb lett, mint kellett volna.

A matróz levéve az ingét, nem tudtam betelni a kockás hasától és aranybarna bőre látványával, ujjaimmal nem játszva tovább, a hüvelyembe helyeztem bele mutatóujjamat, míg végig a férfit figyeltem. Ujjammal lassan körözni kezdtem a puncimban, melytől ajkamat összeszorítva halkan tűrtem az egyre forrósodó testem érintését. A tengerész arcán is izzadtság cseppek kezdtek körvonalazni, látva rajtam, mennyire elszántan akarom még tovább vinni ezt az estét, a jobból a legeslegjobba.  Kezével a nadrágját gombolta ki lassan, teljesen az őrületbe akar kergetni, ez a fickó, míg nem egy határozott mozdulattal letépte magáról, és elkezdte felém rázni piros fehérneműje tartalmát, aminek az elején dudorodott az est csúcspontja.

Ez a csaj nem semmi, képes volt önmagával játszani, míg én előtte táncoltam és vetkőztem, ilyen nőt sem látni minden nap. Lehúztam magamról a nadrágot – ami már eléggé szorított is – így egy szál fehérneműben ráztam tovább magam. Éreztem, ahogy minden egyes mozdulattal kifeszítem a fehérnemű anyagát a meredező farkammal, melytől közönségem még inkább beindult, míg kezével a pináját izgatta, addig másik ujját ajkához érintve szopogatni kezdte. Nagyon beindultam erre a szex éhes istennőre, így a riszálás közben egyik lábammal segítve lehúztam magamról a cipőt, ugyanúgy a másikról is, majd mezítláb elindultam az ágy felé riszálva a csípőmet tovább.

Elkezdett felém indulni, még egy ujjamat helyeztem a hüvelyembe melytől egész testem beleremegett. Míg egy másikat ajkaim közzétéve megállás nélkül szoptam, aztán felmászott az ágyra és térdelésből folytatta útját, rázva a derekát hozzá minden egyes lépéséhez. Aztán egészen az ágytámláig feltornázta magát, így a fejem egy szintre került ágyékával, kihúztam a számból az ujjamat és elkezdtem szabad kezemmel kitapogatni a bugyi anyagán szerszámát. Hatalmas volt, máris elöntötte a vágy, ahogy magam elé képzeltem, ahogy belém hatol, és ott helyben elélvezem a teste között. Kezén lévő kesztyűjével bejárta a testemet, nyakamtól kezdett, a fehér bőr érintéstől kirázott a hideg, amitől mellbimbóim keményen felálltak, melyet ő is észrevett. Kezei közé fogta melleimet, először markolászta, gyúrta, körözött velük, míg nem arcával feléjük hajolt és nyelvévvel nyaldosta bimbóimat. Most már három ujjam feszítette nedves puncimat, melytől halkan nyögdécselni kezdtem, közben pedig a tengerészem melleimen kalandozót egyre féktelenebbül.

Isteni finom volt a bőre íze, minden egyes nyalástól, egyre szűkebbnek találtam alsóneműmet, de nem hagytam abba, csak még jobban a számba vettem csábító mellét. Szoptam, nyaltam, nem tudtam betelni vele, míg nem lejjebb kalandoztam, közben apró csókkal ingereltem a testét, köldökénél pedig megállva belenyaltam, mely számára eddig tartott a tűrés határa. Kezével, mely a fehérneműm anyagát tapogatta, lerántotta rólam a farkamat féken tartó anyagot, majd marokra fogta és elkezdte húzogatni. Levettem a kezemről a kesztyűt, ledobta a földre őket és látva megtalálta a játékát, oldalra dőltem, hogy még közelebb szemügyre tudja venni. Majd ő is ugyanazt tette, közben ujjait kivette a hüvelyéből és engem kezdett el simogatni. Kezeimmel magam felé húztam a lábait, mellyel végre előttem volt az édes pinája, mellyel eddig játszott előttem, kínozva milyen finom is lehet, majd nyelvemet beledugva egyből meg is bizonyultam róla, hogy ennél finomabbat még nem is kóstoltam.

Éreztem lentről elkezdett nyalni, finoman nyaldosni kezdett és egyre mélyebben éreztem ficánkoló nyelvét magamban, míg én pedig kezelésbe vettem a péniszét. Egyik kezemmel megmarkoltam, a másikkal a heréit masszíroztam, majd a nyelvemmel belenyaltam a makkjába, melytől az egész teste ugrott is egyet, de a nyalást nem hagyta abba, inkább erősebben kezdett neki. Majd nyelvemmel kezdtem körbe nyalni, finom volt, testes, férfias íz járta be a számat, míg aztán a nyelve mellett egyik ujját is megéreztem magamban, ahogy egyre beljebb jut el bennem. De nem hagytam magamat és befejezve a játszást, bevettem a számba a péniszét, először hagytam, hogy megszokjam az idegen testrészt a számban, nyelvemmel pedig újra körbejártam, ízlelgettem a finom makkját. Aztán elkezdett a csípőjével felém mozdulni, melyre ajkaimmal ráerősítve szopni kezdtem, míg egyik kezemmel tartva kemény farkát, hogy ne nyomuljon be teljesen, melyet ő is megérzett, így lassabb tempóra váltott.

Ahogy ajkai között éreztem, ahogy egyre keményebb lesz a farkam, az valami leírhatatlan volt számomra. Nyelvemmel és ujjammal még sebesebben nyomultam előre, tartva a szája által diktált sebességet. Minden egyes nyelvcsapással és ujjazással közelebb éreztem az orgazmusát, ahogy egyre jobban forrósodik fel a teste a gyönyörtől keltett hullámoktól, melyhez én is elég közel álltam, de azt akartam, hogy ő menjen el előbb. Kivettem az ujjamat, majd egész számat ráhelyeztem érzéki lyukára, nyelvemmel nem kegyelmezve egyre beljebb nyaldostam, míg meg nem éreztem finom nedvét rajta és hangos sikolyát a fülemmel. Kihúztam a nyelvem, majd könnyed csókokkal ingereltem tovább isteni rózsaszín punciját, míg kezemmel a seggét fedeztem fel.

Eszméletlen egy pasas, épp most mentem attól a sebes nyelvétől, de ő még mindig játszik vele, ahogy a fenekemmel is, ezt nem hagyhattam annyiban. Levettem a kezem a farkáról és a seggét kezdtem markolászni, arcán érzéki mosoly jelent meg majd még gyorsabban mozgatta csípőjét. Éreztem a számban, ahogy egyre jobban keményebb lesz minden egyes csípő mozdulatától, melytől teljesen eksztázisba estem. Úgy szoptam, nyaltam, mint, ahogy a fagyi kelyhet szokták egy meleg nyáron, csak ezt még finomabbnak éreztem. Majd lentről egy mély férfias nyögés hallatszott, melyet az egész testén éreztem, míg nem a számba éreztem a meleg ondóját, hagytam, hogy kifolyjon a számból, végigcsurogjon az egész testemen. Kivettem a számból és az utolsó cseppet is levéve róla az ujjammal elkentem a mellemen, kezemmel pedig eldolgoztam magamon a spermáját, majd lenyaltam mind a tíz ujjaimról, milyen finom is volt.

A szájába élveztem, ilyet még senki nem engedett meg nekem, de aztán láttam, ahogy a szájából kifolyt az egész nedvem és kezével simítja el az egész testén, mikor meg volt akkor pedig lenyalta az ujjairól, egy érzéki istennőt fogtam ki. Felmásztam hozzá és végig néztem rajta, az egész teste a fehér spermámtól nedvesen ragadott, ahogy ajkai is, míg arca kipirosodott egészen a szopástól. Kezem közé vettem, majd magamhoz húztam, hogy végre megízleljem az ajkait. Kár lett volna, kihagynom az biztos, olyan ízletes volt, mint egy friss eper, ahogy pedig a nyelvévvel bandukolt át az én számba, ahogy össze-összeért ajkunk, tudtam jól, hogy még többet akar. A számat egy percre sem engedtem el az övétől, de kezem újra lentre tévedt és két ujjaimat bedugtam a hüvelyébe, melytől a számba nyögött és nem hagyva, hogy más is meghallja, egyből a karjaival átfogta a nyakamat és közelebb húzott magához. Ettől még inkább gyorsabban mozgattam az ujjaimat, melytől még szorosabban ölelt át és éreztem, ahogy a farkam elkezdett ébredezni.

Nyelvemmel még jobban bejártam a tengerész száját, míg közben a puncimat izgatta megállás nélkül, de én is akartam valamit tenni vele. Így kezeimmel szőkés barna haját kezdtem húzogatni felvéve a ritmust a féktelen ujjaival. Csavartam, morzsoltam, tapintgattam ujjbegyeim között hajszálait, melytől nyelvével ellen támadásba lendült, lent pedig egyre jobban ostorozta a hüvelyemet. Majd lábamnál megéreztem ágaskodó farkát, kezemmel még inkább széttúrtam a haját, míg elengedve az ajkaimmal, a füléhez hajoltam és bele súgtam.
-    Azt akarom, hogy érezzelek magamban, – ettől abbahagyta oda lenn az édes kínzásomat és csakis rám figyelt, az egész testével készen állt, bármit is kérek tőle. – én szexi tengerészem. – nedvemtől átázott ujjait az ajkamhoz emelve, végig futtatta rajta, közben végig a szemembe nézett és azt mondta.
-    Bármit megtennék, az én istennőmért – és mikor végére ért az ujjaival a száját nyomta hozzá, újból felfedezve az ajkaim ízét.
Kezeivel átkarolta a csípőmet és együtt dőltünk el, ő hátára fordult, míg én az izmos mellkasán kötöttem ki . Nem sietett, ebben a pillanatban is csak engem nézett az új helyemen, míg kezeivel a melleimmel játszott, a seggemhez pedig ágaskodó farka ért hozzá. Hátranyúltam és elkezdtem húzogatni, a matrózomból halk finom sóhajok törtek ki, melytől úgy éreztem nem bírok már tovább várni.

A finom kis gömbölyű mellén játszottam, míg nem meg nem éreztem az ujjai között a farkam, de nem tartott sokáig, egyből rátért a lényegre. Felemelkedett, majd szép lassan leült meredező farkamra, mikor aztán teljesen benne voltam, azt hittem meghaltam és ez a mennyország. Szűk volt nagyon, ami isteni érzés volt a farkamnak, én a hirtelen élvezettől mozdulni sem bírtam, de a nő egyből elkezdett mozogni rajtam. Gyönyörű teste fel-le mozgott, közben pedig egész teste beleremegett, ahogy egyre mélyebbre kerültem benne. Arcomról lehúzva az izzadtság cseppeket, azt vettem észre, hogy az egész testem a izzadtságtól nedves, ugyanúgy ahogy nőé is. Kezdett begyorsítani, melyet már én sem hagyhattam annyiban és átvettem a vezetést. Felsőtestemet feltornázva karjaimmal átkaroltam a hátát és magamhoz húztam, közben abbahagyta rugózást rajtam várva, hogy mi következik. Lassan megmozdítottam a csípőmet felfelé, melytől az egész teste rándult egyet, melyre az ajkaimat az egyik mellére helyeztem és szopni kezdtem az édes bimbóját.

Azt hittem, elmegyek egyből, ahogy újfent a mellemen kezdett játszani a szájával, közben péniszét a csípőjével egyre beljebb nyomkodta a puncimba. Ahogy kitöltött a hatalmas szerszáma, úgy éreztem egy álomba csöppentem, mely eddig a legperverzebb volt mind közül és nem akartam, hogy felébredjek, sohasem. És kezdtem érezni, ahogy egyre közelebb vagyok az orgazmushoz, melyre társam reagálva gyorsabban mozgatta az édes seggét, szájával pedig tovább szívva a bimbóimat. Kezeimmel a fejét mellemről elszakítva föl húztam hozzám, hogy ajkait érezem számon, mikor elönt a gyönyör újabb hulláma. Még erősebben megszorított, majd nyelvévvel újabb nyelvcsapásokkal ingerelte az enyémet és nem bírva tovább ezt a sok impulzust, belenyögtem az ajkai közé, melyet egy édes csókkal jutalmazott meg. Csípőjével abbahagyta a mozgást és így izzadtan, kipirultan, összekulcsolva mindenestül, csókolóztunk tovább. Majd apró puszikkal illetett, minden egyes izzadtság cseppemet, ujjai közé fogta egyik elszabadult hajtincsemet és újból a számban éreztem a nyelvét, közben a pénisze végig bennem volt. Megszakítva csókunkat, éreztem, ahogy megmozdulunk, kezeit a hátamra téve megemelt, majd együtt átfordultunk és most én feküdtem az ágyon. Az egész lepedő nedves volt az izzadtságától keveredve a bőre isteni illatától.

A farkam még mindig benne volt, nem akartam egy percre sem kivenni belőle, ahogy körbefonta a finom húsa, az egyszerűen hihetetlen érzést kölcsönzött a belsőmbe. Újból megnéztem az ágyon, hogy biztosan nem álmodom-e ezt az egészet és ezt a bombázót, de ahogy körmével kaparászni kezdte a kockás hasamat, egyből tudtam, hogy ez sokkal jobb, mint egy álom. Kezemmel a vállamra helyeztem a lábait, majd folytattam azt, amit már elkezdtem, kielégítem teljesen az ügyfél minden igényét. Lassan akartam, kiélvezni minden percét, amit ezzel a gyönyörű nővel eltölthetek, azonban teljesen elkapott a vágy és már csak nyomtam egyre beljebb, melytől még hangosabb nyögésekbe kezdett. Nem hagyva abba a puncijában lévő lökéseket, leemelve egyik lábát a vállamról elkezdtem nyalogatni, majd a másikat egymás után, a nőn pedig újból elkezdett hullámokban átjárni az élvezet. Apró csókkal elbúcsúztam a lábujjaitól, majd lassan elkezdtem egész testemmel ráhelyezkedni, ahogy meglátta, egyből kezeivel átkarolta a nyakamat és közelebb húzott. Lábammal kitámaszkodtam, hogy ne nyomjam össze a törékeny testét és folytattam a csípőmmel a további mozgást a puncijában. Ajkunk egymásra találva, soha nem látott szenvedéllyel érintették egymást, közben ujjaival a hátamon elkezdett karmolászni, melytől meglepődve elfelejtettem a dolgom.
-    Te kis vadmacska, – és édesen nyávogni kezdett, míg körmeivel tovább játszott a hátamon – ennivaló egy cicuska vagy. – megcsókoltam és kivettem a farkamat belőle, majd oldalra fordultam, őt pedig magamhoz húztam, majd mikor elhelyezkedett mellettem, kezeivel beleillesztette a péniszemet a hüvelyébe.

Ahogy újból bennem volt és egyből elkezdett mozogni azzal az isteni csípőjével, közben pedig ujjával izgatta a hüvelyemet is, nagyon közel éreztem magamhoz az újabb orgazmust. Feléje hajolva egyből megcsókoltam, melytől még erősebben ujjazni kezdett és egyre gyorsabban hatolt belém újfent. A testén újabb sós cseppek jelentek, melyből arra következtettem, hogy ő is hamarosan elmegy. Csodálatos volt mindez, ahogy a testünk minden egyes mozdulatára egyre közelebb volt egymáshoz, mely nedvesen tapadt a verítékezéstől, szánk pedig újabb és újabb csókokban forrt össze minden lökéssel. Majd teljesen átadva magam az újabb gyönyörtől és el nem szakítva a szájától egy percre sem, úgy mentem el. Farkával még mindig erősen dugott, míg aztán elszakadva a számtól, kihúzta a péniszét, majd egyből a hasamra élvezett rá. Kezemmel megtapintottam még egyszer a szerszámát, majd az utolsó nedvét is kivertem belőle, melytől újabb mély nyögések törtek fel a férfiból.  Aztán megfogta kezemet és átkulcsolta az ujjait az enyémek között, így feküdtünk, míg aztán eszembe jutott az óvszer.
-    Legközelebb használhatnánk gumit is – melyen elmosolyodott, én pedig végig gondolva az egészet, arra jutottam, hogy pont így volt jó és kész. – Ez valami elképesztő volt, a barátommal ilyen jó még nem is volt.
-    Várj csak! – az arcán meglepődés tükröződött. – Akkor neked van barátod, én meg azt hitte minden vendégedet így várod oda haza. – melyen már én lepődtem meg és egy gyors csókkal eltüntettem az arcáról az idétlen mosolyt.
-    Van, és itt kellett volna lenni-e, de helyette te jöttél meg, ami talán jobb is volt. És neked van barátnőd?
-    Nincs, bár ez nem meglepő, ha ez ember chippendale és vadidegen emberek előtt rázza magát egész nap. – látszott rajta ez nagyon bántja, így ujjammal az álla alá nyúlva felém mozdítottam az arcát és azt mondtam neki.
-    Te egy fantasztikus szerető vagy, jó áll rajtad az egyenruha, de a táncmozdulataidon igazán kéne gyakorolnod, mert engem nem győztél meg velük. – elmosolyodott és átkarolt a karjával, így még közelebb éreztem magamhoz, épp úgy, mint ezelőtt pár perccel.

-    Köszi - felé fordultam és megcsókoltam, most már sokkal gyengébben, mint mikor szeretkeztünk.
Nem tudtam, elhinni egy ilyen jó nőt valaki felültessen, a srácnak nincs kin mind a négy kereke, de az ő baja, mert én most már csak azon leszek, hogy meghódítsam a kicsikét. És keresni fogok egy jobb munkahelyet is, már úgyis kezdett tele lenni a hócipőm is az ügyfelektől, most már csak az én vadmacskámnak fogok táncolni, senki másnak.
-     Egyébként a nevem Ashton, Ashton Wilder.
-    Én pedig Lisa vagyok, Lisa Parker. – most mindegyikünk megismerte a másikat, fáradtan és kielégülten magunkra húztuk a takarót és eladtunk.
Mielőtt még elaludtam, közben azt figyeltem, ahogy az én vadmacskám a mellkasomra dőlve lassan lélegzik, majd csakis rá koncentrálva én is lehunytam a szemeimet.

Mielőtt elaludtam volna, addig is Ashton szívverését hallgattam, ahogy minden egyes dobbanással és lélegzéssel megemelkedik a mellkasa. Nem éreztem még soha ennyire boldognak magamat és nem akartam, hogy véget érjen ez az este, hanem tartson ki örökre.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Érdekes, de vigyázz a helyesírásra (a betartására)!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: