Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szobacsere - Brandon, Zach, Chris és Paul

-    A fenébe, melyik szoba is volt. – gondoltam közben, ahogy a folyóson szemügyre vettem az ajtókon lévő számokat, míg aztán megálltam és a zsebembe nyúltam. – Remélem elraktam. – kihalásztam egy meggyűrt lapot, melyen Lisa írása látszódott a folyosó lámpájának fényében.

-    Akkor ez most egy 74-es vagy egy 47-es? –kérdeztem magamtól, de addig is körbe néztem és szembe találtam magam a 7474-es számú ajtóval.

Mielőtt bekopogtam volna, még körül néztem a folyosón és akkor láttam meg, hogy a másik oldalon ott van a 7447-es szoba is. Újra megnéztem a kacskaringós számokat a papíron, majd nem gondolkodva tovább bekopogtam az ajtón, de az már nyitva volt.
Életünk legjobb éjszakája lesz, és én mindent megteszek, hogy ez így is legyen, ilyen mondatokkal a fejemben léptem be a szobába.
Egyik kezemmel pedig becsuktam magam után az ajtót, ne hogy bárki is megzavarjon minket Lisával, mert ez az este csak is a miénk.
Ahogy egyre beljebb haladtam a szobában, úgy hallottam meg némi mocorgást a háló felől, lehet hogy nélkülem kezdte volna el, a kis boszorkány. Ránéztem az órámra a karomon, 5 perccel múlt 8, az egyre erőteljesebb nyikorgásból ítélve nagyon belelendült, vagy talán más is van vele. Az agyamon végigszáguldó gondolat, hogy a nejem és egy másik nővel együtt szeretkezzek, mindig is csak vágyálomnak tartottam, de ma lehet, hogy ez is megvalósul.
Gyors tempóban kigomboltam az ingemet, levettem a cipőt, a zoknit, a nadrágot, majd a bokszert is, melyeket szanaszét hagyva elindultam a hálóba. Aztán eszembe ötlött, mi van ha nem egy nő, hanem egy idegen pasi van bent nála és éppen kényezteti, nyalja a punciját, míg a szerelmem vágytól éhesen nyögdécsel.
Gyorsan kivertem a fejemből a képet és inkább Lisa meztelen testét képzeltem el, ahogy ujjazza magát az ágyon, ettől aztán még inkább ágaskodni kezdett a farkam. Így teljesen bevetésre készen beléptem a hálórészbe, ahol is nem Lisa feküdt meztelenül kiéhezetten, hanem két férfi, akik testükkel összegabalyodva feküdtek egymással szemben és csókolóztak. Jelenlétemre felfigyelve abbahagyták, először meglepődtek, majd végignéztek pőre vékony, izmos testemen és mindketten elmosolyodtak.

-    Azt hittük a tánc mindig megelőzi a vetkőzést, de így szerintem ez még jobb, nem gondolod Chris – szólt az rövidre vágott fekete hajú férfi a szőke társához.

-    De, mégis ez sokkal jobban tetszik. – és újra egymás felé fordulva megcsókolták egymást.

Én pedig szólni sem bírtam a döbbenettől, de ahogy egyre jobban belelendültek a fiúk és már egymást tapogatták, attól kezdtem én is beindulni, bizonyíték rá még mindig meredező farkam. Most már csak az a kérdés, ha én itt vagyok egy határozottan meleg partin, akkor hol van Lisa és miért nem hív már, hogy hol vagyok.

A nevem Brandon, 28 éves vagyok, a barátnőm arra gondolt, hogy feldobhatnánk a szexuális életünket, azzal, ha idegen környezetben, a külvilágtól mentesen töltünk el egymással egy éjszakát. Kiválasztotta a hotelt, majd leírta egy lapra nekem a szobaszámot és azzal az üzenettel, hogy 8-ra legyek ott, vagy egyedül fogja elkezdeni, ezt pedig nem hagyhattam annyiban.
Hazajőve a munkából, gyorsan elmentem lefürdeni, elővettem az inget, melyben megismerkedtem Lisával, és ami végül az ágyunk mellett kötött ki a földön. Hozzá egy farmert, majd a cipőmet és még mielőtt kiléptem volna felkaptam az asztalról a papírt rajta a szobaszámmal és elindultam a kocsi felé.
Egyből beindítottam a gépezetet, ahogy beszálltam neki is vágtam, közben pedig végig arra gondolva, hogy én vagyok a legszerencsésebb férfi a világon.

Ott álltam egy szál faszban két férfi előtt, akik nagyban kezdtek megismerkedni egymás testével, amely fura mód nem is zavart annyira, mint amennyire gondoltam volna. Mindketten piszok jól néztek ki, széles izmos mellkasukkal és karjukkal, úgy éreztem magam, mint egy hívatlan vendég, aki eltévesztette a házszámot, ami valljuk be így is van. Csókolóztak, ízlelgették egymás ajkait, míg aztán kezükkel kitapogatták egymás méretes szerszámait és kombinálták a kettőt. Ahogy újból és újból szájuk összeforrt, úgy kezdték egymás farkán lévő fitymát húzogatni.
A látványtól a péniszem még keményebb lett, lassan a kezembe a vettem majd én is játszani kezdtem magammal. A fiúk pedig közben még jobban belelendültek, szabad kezükkel még közelebb húzták a másikat, hogy még erősebb csókban forrjanak össze, míg kezük megállás nélkül mozgott farkukon. Elkezdtem felvenni velük a ritmust, míg közben a kezemmel a mellbimbómat morzsolgattam az ujjaim között. Lisa nagyon szerette, ha a mellével játszottam és bevallva magamnak most már értem miért is szereti annyira.
Míg közben maszturbáltam előttük jobban szemügyre vettem mindkettőjüket, a szőke hajú srác volt Chris mind kiderült, haja körbeölelte az egész fejét egészen lelógva a füléig, világos borostája pedig szőrösen feszített arcbőrén. Társának pedig simára volt borotválva az arca és az egész hatalmas teste barna színben úszott, míg Chris teste hófehér volt mellette.
Egyre nehezebben vettem a levegőt, ahogy a többiek is, makkomból már folyt ki az elő nedvem, mely nedvesé tette a markomat, ettől pedig még gyorsabban kezdtem húzogatni a fitymámat. A két férfi hirtelen abbahagyta egymás kényeztetését és inkább felém tekintgettek, mivel egyre közelebb éreztem, hogy elmegyek és halkan nyögni kezdtem.
Látva, hogy néznek még inkább beleéltem magam a játékba, szorítottam a mellbimbómat és erősebben markoltam meg férfiasságomat előttük, mire mindketten folytatták velem együtt, felvéve a tempómat most már ők is közel voltak a kielégüléshez. Belenéztem a szemükbe, Chris szeme kék volt, míg a másiké barna, néztem hogyan a verik, a másikét közben cirógatják egymást, melyet már nem bírtam tovább. Egy hangos nyögés kíséretében elélveztem, makkomból ki lövellt nedvem az ágyra repült és addig húzogattam, míg az utolsó csepp is kifolyt belőle.
Aztán Chris nyögött fel és nedve beterítette a másik kezét, de ő még mindig csak húzta, majd nyelvévvel lenyalta az ujjai közül és megcsókolta a férfit. Ezután a társa kezdett hevesen lélegezni és ő is elélvezett, de Chris nem húzta tovább, hanem előre mászott és bekapta a spermától csillogó péniszt. Szopni kezdte, nyelvévvel végignyalta az egészet és mind egy cseppig lenyelte a fehér nedűt, míg nem már kókadni nem kezdett a hímvessző.
A férfi elégedetten hátradőlt, Chris pedig az ágyvége felé mászott és a rajta lévő spermámat kezdte lenyalni róla.

-    Finom vagy. – szemével szemügyre vett és mintha nem is most elégült volna ki, olyan határozattan mászott le az ágyról és mellém állva elkezdett simogatni.

-    Én nem szoktam ilyet… – kezeivel végigjárta a karomat, a mellkasomat, le a hasamig, majd végül -… nekem barátnőm van. – a farkamat kapta ujjai közé.

-    Az nem baj, tudod nekem is van, ahogy Paulnak is. – a másik férfi is kimászott az ágyból a másik oldalamra állva ő is megérintett mindenhol.

-    Igen, csak néha kell nekünk egy kis pasis este is, tudod? – súgta a fülembe Paul, aki kezeivel végigszántott a seggemen, melytől teljesen megremegtem.

-    Néha jó dolog másokkal megosztani a tapasztalataidat. – mondta Chris és feléje fordultam, gyönyörű kék szemébe néztem, közben Paul mögém térdelt és elkezdte a farpofáimat gyúrogatni. – Akarsz tapasztalatot cserélni? – nem tudtam mit mondjak előre, így inkább megcsókoltam.

Már megannyi szájban volt a nyelvem és éreztem az ajkak ízét, de most más volt, jó más. Finom fűszeres íze volt, a nyelve pedig olyanokat csinált, melyeket én szoktam a lányoknak és ezt most átérezve, teljesen elöntött a vágy. De én sem voltam kezdő, így megmutattam mit tudok , melyre Chris farka újból emelkedni kezdett és még jobban magáénak akart az ajkaival. Közben Paul új vizekre evezett nálam és elkezdte nyalni a segglyukamat, annyira meglepődtem, hogy ugrottam is egyet, de a két férfi szorosan fogott közre. A kettős érzéstől, ahogy egy férfival csókolózok és egy másik éppen szó szerint a lyukamat elégíti ki, hevesebben kezdtem venni a levegőt.
Míg aztán éreztem, ahogy Paul feláll és hirtelen maga felé fordít, azonnal a számban éreztem a nyelvét, mely sokkal erőteljesebben mozgott, mint Chris-é, aki pedig folytatta, amit társa kezdett el az alfelemnél. A férfi ajkaival teljesen azt közölte, hogy „az enyém vagy és én nem engedlek el”, macsó beütést, így gyorsan átvettem az irányítást és kezemmel a farkát elkezdtem húzogatni. Szemeiben izzó vágy kezdett előtörni és még szenvedélyesebben adta tudtomra, hogy ennek még közel sincs vége. Chris pedig közben még szélesebbre tárta farpofáimat, hogy nyelve még mélyebbre jusson, melyeket elégedett nyögésekkel adtam tudtára Paul ajkai közül.


-    Pajkos egy férfi vagy az biztos. – melyre mindketten abbahagyták a kényeztetésemet és a hang felé fordultak, ahogy én is. – Miattam aztán ne hagyjátok abba, amit elkezdtetek az új fiúval. – szélesen elmosolyodott – jó nézni titeket. – majd elénk lépett egyik kezével markolva vastag farkát, mely a nadrágjából lógott ki.

A két férfi egymásra nézett, majd az idegenre néztek és mindketten hatalmas röhögésben törtek ki, melytől egyre jobban zavarban éreztem magam.

-    Oh haver, ez a srác valami hajmeresztő, bejön ide, egy szál farokban. – mondta Chris és folytatta Paul, míg az idegen engem nézett egyfolytában. – aztán elkezdünk játszani előtte, majd ő is magával, azt hittük a falra mászunk tőle, annyira szexi volt nézni. – és mindketten átkaroltak az idegen felé fordítva teljesen.
-    Akkor hát Christ és Pault már ismered, de engem még nem, hagy mutatkozzak be, a nevem Zach. – elengedte a méretes szerszámát és kezet nyújtott felém és végre én is bemutatkozhattam.
-    Az én nevem pedig Brandon. – végigmértem a férfit, ő is hatalmas volt, széles karjai és izmos felsőteste, csak úgy kimerevedett a pólójából, barna haja pedig beállítva állt, a barna szemei a vágytól éhesen csillogtak felém.

-    Örülők, hogy megismertelek, de elégé meglepődtem, mikor megláttalak közöttük. – mutatva ujjaival a két férfire. – mert ezek pedig leküldtek ezért, hogy jobban feldobjam vele a bulit. – és lehajolt egy szatyorhoz, melyből aztán egy hatalmas bőrszínű teljesen életű műfaszt emelt ki.

A fiúk meglátva az új játékszert, egyből kikapták Zach kezéből és az ágy felé vették az irányt, magamra hagyva a másik szexi félistennel.

-    Nem is tudtam, hogy a táncos fiúk extra szolgáltatást is vállalnak. – közelebb jött és megcsókolt, ízlelgetett engem, lágyan járta be az egész számat, majd megmutattam, mit tanultam a fiúktól, melyre elégedetten elmosolyodott.

-    Nem is, de veletek kivételt teszek. – letérdeltem elé, majd az első faszt, amit életemben megfogtam a sajátomén kívül elkezdtem húzogatni róla a fitymát.

Mikor aztán kibújt a makkja is, ahogy a csajomtól láttam, belenyaltam, melytől a férfi teljesen beleremegett, kezeivel pedig lehúzta magáról a pólóját, míg elégedetten kóstolgattam a farkát. Közben a fiúk sem tétlenkedtek, Chris kutyapózba vágta magát, míg Paul ujjait és nyelvét felváltva kényeztette a barátja segglyukát, melytől a férfi elégedetten sóhajtozott és kérlelte, hogy még csinálja.
Zach pedig gyorsan megszabadult a nadrágjától és a cipőjétől, így most egészen feltárult előttem szépséges alakja, melytől beindulva bekaptam az egész farkát. Nyelvemmel körbejártam az egészet, majd kivéve számból végignéztem nyálamtól csöpögő férfiasságon és felnéztem Zachre, akin kérlelő mosoly jelent meg.

-    Ne csak játszva kérlek, mert ha tovább folytatod, megölsz vele. – én pedig teljesítettem az akaratát és bőszen szopni kezdtem. – Ez az, nagyon jól csinálod. – úgy csináltam, ahogy Lisa szokta nekem, de a farkának ízétől teljesen begerjedtem és azt vettem észre, hogy a faszom tűhegyesen Zach lábát veri.

Paul pedig abbahagyva a játszást, elővette a műfaszt és azt nyomta be Chris lyukába, melytől barátja teljesen megremegett, ettől az új érzéstől A számban pedig kezdtem érezni, ahogy a férfi farka egye jobban lüktetni kezd, keményedik, de Zach még nem akart elmenni. Kihúzta a számból a farkát, majd felállított és megcsókolta nedves ajkaimat, mely a farka ízével keveredett.


-    Készen állsz valami újra? – bólintottam neki, ő pedig az ágy felé intett, felmásztam rá és időt sem hagyva, hogy felkészüljek megfogta két farpofámat és közéjük nyalt.
Számat összezárva tűrtem, ahogy egyre mélyebbre nyal be, míg Chris segglyukában pedig egy méretes dákó volt, melyet Paul ki-be húzogatott, melyet a férfi nem is bánt. Közelebb helyezkedtem el hozzá és megfogva fejét magamhoz húztam és megcsókoltam. Az ajkunk érintése közben éreztem, ahogy Zach az ujjait is beveti, nem csak a nyelvét, melytől apró sikolyok, hagyták el torkomat, melyet egy újabb csókkal zártam le Chrissel. Aztán hirtelen új barátom előre jött, közben egyik ujjai még mindig izgatta lyukat és azt kérdezte:

-    Akarod érezni, amit Chris érzet? – nem is gondolkodtam a válasszal és tudtam, hogy nem a műfasz kell nekem.

-    Igen, de téged akarlak! – ahogy meghallotta, elmosolyodott és megcsókolt, majd hátra ment.
Paul sem tétlenkedett kihúzta a műfaszt Chrisből és ő is készen állt bevetni a sajátját, majd éreztem, ahogy Zach a seggemhez veri, majd szép lassan betolta. Először még csak a makkját éreztem meg, majd szép lassan mélyedt el bennem az egész férfiassága. Paul is így járt el, míg közben most Chris kezdeményezett és ő hajolt hozzám, egy újabb franciázásért. Zach pedig lassú tempóban húzogatta a péniszét, majd nem bírva tovább a várakozást a csípőmmel felé mozdultam, melytől teljesen felnyársalódtam. Isteni érzés volt, ahogy teljesen kitöltött engem, barátom pedig érezve, hogy mennyire fasz hiányos vagyok egyből erősebben kezdte beverni nekem.
Paul kezdte fel venni Zach hirtelen jött ütemét, melytől mindkettő testén izzadtságcseppek kezdtek gyöngyözni. Chris pedig elégedetten nyögdécselt, míg nem barátja már teljesen a hátán volt, Paul kezeivel alányúlva húzta magához közelebb a férfit, ő pedig hátrahajolva csókolgatta az arcáról a sós cseppeket. Zach pedig még gyorsabban dugta a seggemet, közben pedig kezeivel farpofáimat csapdosta, melytől nagyon beindultam. Társainkat figyeltem meg, ahogy Paul utolsó lökéseit küldi be Chris segglyukába, majd mielőtt elmenne kivette belőle és az egész spermáját a barátja hátára lőtte, majd elégedetten lemászott róla és megcsókolta kipirult arcával.
Zach még mindig kitartóan döngette a segglyukamat, majd kezével alám nyúlva magához fölemelt és így csókolóztunk, míg csípője egy percig sem fáradt el. Majd éreztem, ahogy az egész teste megremeg és belém üríti az egész magját, azt hittem egyből elmegyek én is vele együtt ettől a hihetetlen érzéstől. Köszönetképpen újfent megcsókoltam és átkaroltam az új barátomat.


-    Tudod, hogy még nem végeztem én sem. – mondtam neki, aki pedig keményen merev farkamra mosolygott.
-    És velem szeretnéd felpróbálni? – melyre édesen elmosolyodott, de én elindultam Paul felé, akiről csakúgy csöpögött az izzadtság, aztán látva engem, máris vette a célzást.

-    Bocs haver, úgy látszik, én ülöm meg legelőször. – melyen aztán mindannyian jót röhögtünk.

Chris pedig elindult új játszópartnere felé, míg én feltérképeztem a kezeimmel Paul aranybarna testének minden szegletét. Majd, hogy ingereljem megnyaltam a bimbóját és kezembe vettem logó szerszámát és húzogatni kezdtem.

-    Tudod, kezdő létedre, igen rámenős vagy. – majd megcsókolt, de közben kezemmel egyfolytában játszottam a péniszén.

Chris pedig máris a lényegre térve felfeküdt az ágyra, közben magával húzva Zachet, aki egész testével rá simult a férfire, így csókolóztak és ismerkedtek a másikkal. Én is követve a példáját felmásztam az ágyra melléjük, majd Paul a lábamtól kezdve, mint valami vadállat elkezdett felém mozogni közben el nem engedett a tekintetével. Míg nem meg állt a farkamnál és nem tétlenkedve sokat egyből a szájába vette és szopni kezdte.
Amikor kivette a szájából az egészet végignyalta, majd újfent bekapta, én pedig kezemet a fejére téve ösztönöztem a gyorsabb mozgásért. Közben Zach szép lassan ráhelyezkedett Chris farkára, úgy hogy egymással szemben legyenek, mikor aztán ráült a férfiből egy elégedett sóhaj szökött ki, majd lassan elkezdett rajta rugózni. Paul pedig befejezte a farkam dédelgetését és ő is a lényegre tért, lassan leült a péniszemre és mi is ugyanúgy ültünk, ahogy szomszédjaink tették.
Elkezdett körkörösen mozogni rajtam, míg én a lábait fogtam és próbáltam nem fel nyögni ettől az új érzéstől, majd Paul látva, hogy ha tovább csinálja, nem sokáig fogom bírni, így ő is elkezdett rugózni rajtam.
Közben Zach sem tétlenkedett olyan eksztázisba hozta Christ, aki már szorítva maga körül a párnákat nyögött a gyönyörtől, melytől barátja még inkább meglovagolta a szerszámát. Paul látva barátját, hogyan mozog a másikon, ő is elkezdte ugyanezt a technikát, míg kezeivel a testét simogatta kihegyezve a mellbimbó részeire. Én sem bírtam magammal, nyögtem, sóhajtoztam az érzéstől, ahogy egy férfiban mozgok, de nem akartam csak ennyit, így felültem a felsőtestemmel és csípőmet fel-le kezdtem mozgatni Paul alatt. Erre meglepődve abbahagyta a rugózást és hagyta, hogy most én kényeztessem a seggét, de nem lassítottam neki, inkább még erősebben vertem be neki, melytől finoman remegni kezdett az egész teste.
Zach közben még gyorsabb tempóra váltva lovagolta meg Christ, aki pedig a férfi farkán kezdet játszani és ajkaival csókolta azt, melytől jobban beindult. Éreztem, hogy nem sokáig bírom már, így még párat löktem a segglyukába, majd Paul leszállt rólam és a lábam közé térdelve nagyban szopni kezdte, míg nem el nem élveztem a szájában. A farkam lüktetésével egyre több sperma jelent meg a kezén, de mindent lenyalta, majd addig szopta és húzta a farkam, míg már elveszett belőle a keménység is.
Aztán fölkúszott mellém és lenyaltam ajkáról az ott maradt nedvemet és aztán megcsókoltam. Szomszédjaink sem bírva olyan sokáig, Zach megállíthatatlanul rugózott Chrisen, aki pedig elszántan verte a férfi farkát a kezével, míg aztán egy hatalmas nyögésben ki nem tört belőle a sperma, mely telibe találta az arcát. Zach a teljes kielégülése következtében sem hagyta abba a mozgást a segglyukában lévő péniszen, míg nem Chris egész testében megremegve bele nem élvezett a férfibe, melytől mindketten hangos nyögésben törtek ki. Majd Zach is közénk heveredett, majd megköszönte Chrisnek ezt a szép új élményt.


-    Imádom a segged haver- majd kezei közé kapva Chris arcát megcsókolta, majd felém fordult. –  És mi volt az a csípő mozgás Brandon, mert tudod állati volt, ahogy lentről seggbe kúrtad Pault. – egymásra néztünk Paullal, aki kedvesen rámosolygott, kezével megérintette az arcomat és Zach felé fordult.

-    Ki kell próbálnod, ennek a srácnak van ám ereje, de mindenhol. – erre Paul elkezdett smárolni, míg Chris farkamat csókolgatta felváltva Zachhal, amitől azt hittem a mennyországban vagyok.

Aztán érezni kezdtem mindegyikőjük keményedő farkának az érintését a testemen, melytől az én férfiasságom is kezdett új erőre kapni.

-    Fiúk mit szólnátok egy utolsó menethez, melyben mindannyian benne vagyunk? – mind a négyen egymásra néztünk, szemünkben még ott lángolt a vágy és úgy éreztük még csak most kezdődik az este.

Lemásztunk az ágyról, majd elmondtam, hogy is legyen, melyre mindannyian megnyalták a szájukat az új pozíciótól, melyet leírtam számukra. Felmásztam az ágy közepére és kutyapózba helyezkedtem el majd alám Zach bemászott, úgy hogy a farkamnál a szája legyen. Chris kapta meg a seggemet, míg Paul pedig a számat vette kezelésébe. Chris nyelvévvel és ujjával szélesítette, ízlelgette a lyukamat, Paul pedig a farkát a számba helyezte és szép lassú csípő mozgással indította el a behatolást.
Zach pedig kezével húzogatta a fitymámat, nyelvévvel makkomat nyalva kényezettet alulról, míg szabad kezével a saját férfiasságát dolgozta meg. Mikor kitaláltam, hogyan is működjünk együtt, nem tudtam, hogy ennyire jó érzés lesz, ahogy 3 férfi juttat el a gyönyörbe és közben magukat is. Chris befejezve a lyukam felkészítését, elkezdte lassan betolni méretes farkát, nem volt akkora, mint Zach-é, de így is hatalmas volt.
Közben Paul a fejemet is megfogva nyomta egyre beljebb a falloszát, melyet már a torkomban éreztem, de ahogy látta, hogy túl sok egyből kihúzta és megcsókolt. Zach pedig felvéve az egyre gyorsabban mozgó Chrissel az ütemet szopni kezdett,mint éhes baba az anya csecsét, melytől már gondolkodni sem bírtam, csak arra figyeltem, hogy még ne menjek el.
Paul visszahelyezte a számba a péniszét és csípőjével erőset nyomva, kezdte felvenni a ritmust a többiekkel. Teljesen eksztázisba estem, a két farok érzetétől, mely bennem volt, ráadásul, míg közben fáradhatatlanul szoptak, amely újfent közelebb húzott a kielégülésemhez. Mind a négyen izzadtságban fürödtünk, de egyikünk sem hagyta abba, Chris még gyorsabban baszta meg a seggemet, közben rávert a farpofáimra, melyet még Zach csinált nekem az elején, melyet akkor is nagyon élveztem.
Paulról már csöpögött az izzadtság, úgy verte egyre erősebben a számba a péniszét, Zach pedig tovább is megállás nélkül szopta a dákóm, míg közben a sajátjáról teljesen megfeledkezett.
Éreztem a számban, ahogy egyre keményedik barátom farka, míg aztán egy utolsó lökéssel a számba élvezett bele, az első adagját lenyeltem, de nem akartam rossz munkát végezni, így addig nyaltam a farkát míg az összes nedve el nem tűnt róla és le nem nyeltem az egészet.
Ami nem volt rossz ízű és a többiek is ezt tették, így szerintem ez volt a helyes döntés, melyet aztán Paul egy gyengéd csókkal jutalmazott, majd Chris egy hatalmasat nyögött. Kihúzta a farkát a seggemből és a hátamra élvezett rá, farkát még párszor hozzá csapdosta az ütésektől piros seggemhez, majd nyelvévvel lenyalta a hátamról a spermáját, melybe Paul is besegített. Közben pedig én is elértem a határomat, de nem hagyta abba és szopott tovább, melybe majd beleörültem, hogy mennyire jó volt, ahogy a nedvem egészen átjárta a száját, nem hagyva egy cseppet sem péniszemen. Ezután felültem, összenéztem Chrissel és Paullal, intve nekik Zach kemény farkára, hogy még nem ment el.
Egyből az ágy közepére húztuk be és mind a hárman nyalni és szopni kezdtük hatalmas szerszámát. Majd kezemmel megmarkoltam, le-fel húzogattam, míg Chris alulról, Paul pedig a makkját nyaldosta, melytől finom nyögések hangoztak el ajka közül, míg nem a számat tettem rá. Kezemmel még erősebb tempót diktálva és a fiúk is fáradhatatlanul nyalták körbe az érzéki falloszt, míg nem az egész teste megremegett a gyönyörtől, melyet mi hárman hoztunk össze. Levéve a kezemet, ujjaim közül lenyaltam édes nedvét barátomnak, majd egy csókkal háláltuk meg egymásnak az élvezeteket, ahogyan a másik kettő is. Kimerülten heveredtünk most már mindannyian az ágyra, a szobát bejárta a szex, a sperma és az izzadtság szaga, mégis ez volt életem legjobb éjszakája, még ha Lisa nem is volt itt.

-    És mennyivel tartozunk, mert egy ilyen kemény este után megérdemelsz, egy kis prémiumot szerintem. – mondta Chris, melyre Paul és Zach is rábólintott, melytől most már összeállt a kép.

-    Én nem vagyok egy chippendale! – melyre mind a hárman leesett állal néztek engem. – A barátnőmhöz tartottam éppen, de rossz szobába tévedtem be és a többit már tudjátok. – Chris és Paul még mindig szólni sem bírtak a döbbenettől, végül Zach szakította meg a kínos csendet.

-     Hát, ha nem is vagy táncos fiú, de a segged tudod rázni. – melyen mindenki elkezdett nevetni, majd Zach újabb mondatától még nagyobb örömet váltott ki mindannyiunkból – és én arra gondoltam, ha a fiúk is megengedik, hogy csatlakozz, ami pasis estéinkhez – Chris és Paul is önfeledten bólogattak, melyre aztán igent is mondtam.

Majd szép lassan mindannyian elaludtunk, Zach és én átkarolva aludtunk el, ahogyan Chris és Paul is. Végigjátszva az egészet, ami történt, semmit nem tudnék megbánni, ami történt ma velem. Csak reménykedni tudtam, hogy holnap még viszontlát Lisa és nem fog elküldeni, mert a szívem csak neki van fenn tartva, bár ki tudja, lehet, hogy még elfér benne egy másik ember is. Talán a chippendale is más szobába tévedt be és lehet, hogy neki is jó éjszakája volt, épp úgy, mint nekem.
Hozzászólások
encci ·
Heteró létére egy kicsit túl hamar megy bele szerintem a mesélő a játékba. Az talán jobban tetszett volna, és hihetőbb is lett volna, ha a többieknek úgy kell rábeszélniük a dologra, és ennél hosszabb ideig kell győzködniük. Esetleg még az elején ott is akarja hagyni őket, de azok nem hagyják, hogy elmenjen... Aztán persze szép lassan feláll neki is, és onnantól már ő sem tud megálljt parancsolni a történéseknek... :grinning:

De csak ennyi kivetnivalóm van tényleg. A többi nagyon cuki, ahogy csinálják utána mindenféle szereposztásban és pózban. :grinning: Valahogy ilyennek képzelem el, amikor négy borzasztó kanos pasit összezárnak egy éjszakára, és csajt nem kapnak hozzá, egymással kell megoldaniuk. :laughing:

jacobharper95 ·
1. Szívesen keverednék ilyen helyzetbe egy eltévedés során:-)
2. Folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: