Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szlovákiában maradva

A napokban úgy döntöttünk, hogy kiruccanunk Szlovákiába. Mivel Pest közelében lakunk, ez nem jelent nagy távolságot.
Mind a hárman összeszedtük a holmijainkat. Jött Robi, aki nagyon jó barátom és még több... Marci vezetett, aki egy nagyon jó haver és én voltam az egyetlen lány.
Remekül éreztük magunkat, a probléma csak az volt, hogy Marci megfeledkezett arról, hogy vezet és ivott három korsó sört. Nálam semmi papír nem volt, a személyit leszámítva, Robi jogosítványát pedig bevonták. Így nem maradt más lehetőségünk, az éjszakát Szlovákiában kellett töltenünk, merthát egyikünk se kívánta a gyalogtúrát.
- Hol fogunk megszállni?- kérdezte Robi.
- Nézd Robi, nem vezethetek a birkaságom miatt, ezer bocsi. Jobban tesszük ha itt maradunk pirkadatig, addigra már talán nem mutatják ki a söröket, és majd amúgyis lassan megyünk a kerülőutakon. Nem kell nekem a balhé és balesetet se akarok okozni.
- Nem fogunk belehalni, ha ezt pár órát a kocsiban töltjük. Kaját és üdítőt szerencsénkre vettünk, takaró meg van a csomagtartóban, de azért olyan hideg nincsen.- mondtam.
- Nem mehetnénk el egy motelba?- kérdezte Robi.
- Peerszeee... és ha útközben gáz lesz? Nem kockáztatok. Kész. Maradunk.- szögezte le Marci.
Én egyet értettem vele.

Mindez 21 óra környékén zajlódott. Továbbra is jól elvoltunk, beszélgettünk, zenét hallgattunk, ám, a fiúk fél kettő környékén álmosodni kezdtek. Marci az anyósülésen helyezkedett kényelembe, betakarózott pokrócával, kicsit hátra döntötte az ülést. Mi Robival egymás mellett kucorodtunk össze, egy takarón osztoztunk, ami lényegesen nagyobb volt, mint Marcié, de a mérete azért megkívánta, hogy közelebb kelljen egymáshoz húzódnunk, ami nem is volt ellenünkre, mert így is melegítettük egymást, meg hát azért mi sem vagyunk fából...
A műszerfalon lévő óra szerint már 1:38 volt. Az első ülésen Marci hamar elaludt, szerencsére nem horkolt.
Robival suttogva beszélgetni kezdtünk.
- Mi mindent lehetne itt csinálni... - mondta halkan, közel hajolva a hozzám.
- Hajajj... igaz, ezt a Corollát se arra találták ki, hogy olyan kényelmesen lehessen benne hemperegni.
Robi kajánul mosolygott.
- Tudod, ez utazásra való...- jegyeztem meg.
Hogy jobban lássuk egymást, kinyitottuk a telefonunkat és lefektettük őket a térdünkre. Robi szép kék szemét kezdtem el kutatni a félhomályban.
"Azok a szemek...!"- gondoltam magamban és sóhajtottam egy nagyot. Annyira szeretem őket nézni.

Szerencsére a félhomályban sikerült felfedeznem az általam annyira kutatott szemeket. Láthatóan Robi is arcom vonásait kutatta. Egy kéz érintését éreztem meg combomon, aztán egy alig látható mosoly jelent meg Robi arcán.
Hirtelen kialudt a telóm fénye, aztán pillanatokkal később Robi telója se kívánt tovább világítani.
Az én kezem is útra indult, miért is tétlenkedne?
Eközben Robi lágyan simogatni kezdte a lábam, olykor - olykor a combom belső részét is érintve, néha pedig a térdemet simogatta. Mindenhol annyit időzött amennyit kellett. Belül én már szerettem volna tovább haladni, de élveztem a játékot. Gondoltam, azért megsiettetem a játékot, a kezecskéim pillanatokra Robi legféltettebb testrészét érintették, ami már igen merev volt.
- Tudod, én már képzeletben többnél járok.- jegyezte meg Robi.
- Te is?- suttogtam Robi fülébe.
- Ahha. Meséljem el mit teszek veled a képzeletemben?
- Igen.
- Az ujjaim benned vannak már... így... - majd kigombolta a farmerom, "lehámozta rólam" azt és a csiklómat simogatni, dörzsölgetni kezdte, miután pedig az eddiginél is jobban felizgatott, bedugta nekem az egyik, majd a másik ujját. Majd így fojtatta: - Te pedig lovagolsz az ujjaimon... - hatásszünetet tartott, jelezve, kezdjem el a lovaglást. Nekem se kellett több, bele is kezdtem. Próbáltam úgy tenni a "dolgom", hogy azzal Marcit ne ébresszem fel, közben pedig Robi nadrágját kigomboltam, elővettem férfiasságát és simogatni kezdtem.
- Hahhh...- sóhajtottam.

Robi válaszként mosolygott. Én pedig úgy helyezkedtem, hogy Robi hasa fölé hajoltam. Elkezdtem nyalogatni, csókolgatni Robi hasát. Ő kéjesen felnyögött.
- Psszt, psszt...- suttogtam.
A köldökével kezdett nyelvem játszani, erre még egyet nyögött Robi. Az ujjai továbbra is bennem voltak.
- Nah, most mit teszel velem a gondolataidban?- kérdeztem.
- Huh... hát... már nincs rajtad ruha, a melleidet csókolgatom... - Robi másik kezével a melleimet kezdte el cirógatni, kényeztetni. - És... már tövig benned vagyok, nagyon jó... - sóhajtott egyet.

Nyelvemet végig húztam Robi férfiasságán, majd a makkot kezdtem el nyalogatni. Bekaptam, és a nyelvemmel izgattam tovább.
- Úgy szeretnélek megnyaldosni... képtelen vagyok veled betelni, többet és még annál is többet akarok belőled... - suttogta Robi a fülembe, majd bekapta azt és nyalogatni kezdte a fülcimpámat.
- Ahhhh - nyögtem fel. - Ez a gyengéim egyike...
- Tudom.
Robi a nyakamhoz haladt tovább. Szívni kezdte.
- Szép kis foltom lesz...
- Nem gond az... a múltkor te is csináltál nekem néhányat a hasamra.

Mosolyogtam. Boldognak éreztem magam, hiszen ott volt velem az az ember, aki számomra nagyon fontos, akit nagyon- nagyon szeretek... és a lehető legbelsőségesebb kapcsolat alakult ki közöttünk, ami férfi és nő között kialakulhat. Tiszteljük, szeretjük egymást, ezek mellett testileg is jól egymásra hangolódtunk. Tudjuk, mi kell a másiknak.
Eközben elfordítottam a fejem, ahogy Robi is, én rá szerettem volna nézni, látni akartam a helyes arcát, már amennyit látni lehetett ebben a sötétben.
Orrunk valahogy összeért, Robi kezét levette mellemről, és a szájához húzott. Megcsókolt. Szenvedélyesen. Nyelve határozottam furakodott számba, ellentmondást nem tűrve, nem mintha ellene lettem volna.
Ebben a pillanatban elöntött a melegség, és még éreztem, ahogy Robi teste is megfeszül. Szinte egyszerre élveztünk el.
Aztán elkezdtünk öltözködni, csendben. Elalvás előtt még kaptam egy hatalmas csókot.
- Szeretlek. - suttogta Robi.
- Én is, Robim... én is.
Pár perc múlva Robi el is aludt. Én mág rápillantottam az órára, ami a műszerfalon volt, 2:49- et mutatott.
Robira néztem. Örültem neki. Örültem, hogy vele lehetek.
Azzal lehunytam a szemem és Robi karjai között álomba szenderültem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lenochca ·
Helló Iláj!
Én Marcit nem kukkolósnak ismertem meg, de azért elgondolkodtatott a hozzászólásod! :yum:

Tűzmadár ·
Első gondolatom az volt, hogy kicserélem a Skodámat Corollára. De mégsem, mert arra a célra amire kitalálták tökéletes nekem, sőt, másra is. Második gondolatom, hogy irigyelem Marcit, mert a ringatás miatt babaágyban érezhette magát, s talán bennem is ott lappang a csecsemő. A harmadik az, hogy ott egye meg a fene azt a nőt, aki szerelmeskedés közben ennyit szövegel, miközben alszanak mellettünk. Az utolsó az, hogy nem tanultatok véletlenül jógázni? Vetkőzni, öltözni, ennyit mocorogni a Corolla maradék szabadterületén… Mert ugye, ha a járművet vezető Marci átült szundikálni a kényelmes anyósülésre, nektek kettőtöknek mi is maradhatott?...
Lenochca ·
A lényeg hogy elfértünk... tényleg nem volt az a szerencsétlen Corolla egy nagy franciaágy... de úgy, ahogy elfértünk...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: