Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szívszerelmem barátaival az ágyban I.

Hétvégi, megszokott este. Alig vártam, hogy elinduljunk végre. Pedig nem volt jókedvem. Sejtettem, hogy az előző héten történtek után, Lóri most leáll. Igazam lett, el se jött. Valahogy mégis elvoltam a barátnőimmel, táncoltunk, ittunk, szórakoztunk. Aztán észrevettem Danit. Nem számítottam rá, hogy megint ott látom. A barátaival volt, jókedvűen. Kiszemeltem magamnak már két hete, de nem úgy jött ki a lépés, hogy tehettem volna valamit. Ott volt Lóri, és nekem eddig Ő volt az első helyen. De ezen a szombaton nem volt ott.
Akció. Ott sürögtem –forogtam körülötte, a barátnőmmel, Andival, reménykedve, hogy észrevesz. Aztán furcsa dolog történt, nem csak rám, de Andira is felfigyelt. Felváltva szemeztünk vele, közben jót nevettünk.

Már hajnal volt, kevesen voltak, mikor észrevettem, hogy Andi sokáig nem jött vissza. Azt mondta, kimegy beszélgetni egyik ismerősével. A másik barátnőmmel, Melindával utána indultunk. Ekkor besokkoltam: Andi meg Dani táncoltak, Melinda rögtön kifogásolta, én meg nem tudtam, mit gondoljak, ki ment oda kihez. De nem volt sok időm ezen gondolkozni. Szerencsémre az Andi meg én kedvencemet adták. Ekkor Melindára néztem, és odamentem Daniékhoz.
„Ne haragudj, de elrabolom” – mondtam a legbájosabb mosollyal, amit ki tudtam préselni magamból, és magam felé fordítottam Andit. Dani meglepve nézett nézet rám, de nem kifogásolta. Ekkor megfogtam barátnőm kezét, és intettem Daninak, hogy nyugodtan jöjjön közénk táncolni. Nem kellett kétszer kérjem. Odajött. Az első pár lépés után, Andi megértette, mi az a show, amit játszok és szépen lelépett. Végre, Dani csak az enyém volt.
Már alig voltak, csak a törzsvendégek bírták az iramot. De nem bántam. Bár nem vagyok exhibicionista, de most valahogy tetszett, hogy néztek. El voltam könyvelve, hogy csak Lórival foglalkozom, most pedig ott smároltam Danival, Lóri barátjával.

Aztán hazaindultunk. Egész úton alig szóltunk egymáshoz, de mikor a házam elé értünk, és mindenki más elment, úgy estünk egymásnak, mint a szeretők, akik hónapok óta nem látták egymást. A kerítéshez nyomott, kezei vadul markolászták melleimet, nyelve eszeveszett csatát járt az enyémmel. Nem volt kegyelem. De ott nem lehetett. Az utcán voltunk, és mivel még szüleimmel élek, nem hívhattam be. „Holnap, 11-re itt vagy” –lihegtem. Mindenen remegett. De Ő is. Még sosem éltem át ilyet. Éreztem, hogy fel volt izgulva, ez nekem is besegített, hogy beinduljak. A kezei már a felsőm alatt keresgéltek, a nyakam már fájt a sok harapdálástól, de a lábaim remegtek, főleg, mikor Ő is elkezdett nyögdécselni, meg hozzám simulni egyre jobban.
Valahogy leálltunk, és elment.

Nem aludtam semmit. Nem tudtam, túlságosan felizgatott. Újra és újra éreztem a nyelvét mozogni az enyémmel, a harapásait a nyakamon meg az ajkaimon, a remegő testét, a rekedt és halk nyögéseket...
Mégis, mikor úgy döntöttem, hogy kimászok az ágyból, nem voltam letört, de nem is vártam Danit. Vettem egy gyors, hidegzuhanyt, aztán nekiláttam a teendőimnek. A szüleim elmentek egész napra, így nem kellett siessek semmivel.

Észre se vettem, hogy repül az idő, de egyszer csak megállt egy kocsi a ház előtt és Dani szállt ki belőle. Úgy éreztem, elájulok. Nem vártam, nem gondoltam volna, hogy tényleg eljön.
Behívtam, hozott egy üveg bórt. Feszültek voltunk mindketten. De leplezni próbáltuk. Aztán, lassan oldódott a hangulat, megmasszíroztam a nyakát, mert megerőltette –már akkor felizgultam, mikor hozzáértem. Meleg volt a teste, az ágy szélén ült. Megint nyögdécselni kezdett, végem volt. Azon kaptam magam, hogy elképzelem, amit rajtam vagy alattam hallatja ezeket a hangokat...
„Most én jövök.” –rántott ki fantáziálásaimból, és felmászott mellém. „De jobb lenne, ha lefeküdnél” –mondta.
Hasra feküdtem, és mondtam neki, hogy bátran üljön a fenekemre. Így is tett és masszírozni kezdett, először nagyon gyengéden, majd szóltam neki, hogy csinálja, erősebben. Isteni kezei voltak. Lassan lehúzta a felsőm cipzárját, majd kezeit alá csúsztatta. Csak az ujjai hegyével kényeztetett, én meg nem bírtam, nyögni kezdtem. Egyre lejjebb csúsztak a kezei. Aztán mellém feküdt. Mint a kiéhezett vadállatok, úgy estünk a másiknak.
Semmi gyengédség nem maradt benne, mintha nem is lett volna. Brutális volt, kegyetlen, de piszkosul izgató. Harapott, de minden harapás fajdalom helyett, csak növelte az izgalmamat.
Visszaadtam, mindent, amit kaptam.
Kezei erősen markolászták melleimet. Száját lejjebb csúsztatta a nyakamra, majd egyik mellemre. Harapdálni kezdte mellbimbómat, aztán szopogatta. Majd ugyanezt eljátszotta a másikkal is.

Helyet cseréltünk, én voltam felül. Éreztem kemény farkát, de még nem akartam, hogy belém hatoljon, és, ahogy elnéztem, ő is halogatta a pillanatot. Végig nyaltam teste minden részét, a nyakától a farkáig. Ott megálltam, a számmal vettem kezelésbe. Szopni kezdtem, ő meg egyre nagyobbakat nyögött. Alig két perc után megint helyet cseréltünk, mert nem akart a számba élvezni. Azt hittem mindent megmutatott, de tévedtem. Két kezemet az ingével az ágy támlához kötözte, teljesen ki voltam szolgáltatva neki. Csókolni kezdett, először gyengéden, szép lassan megint bevadult. „Ne haragudj, nem birok magammal...” –lihegte, és lejjebb haladt. Melleimet szopogatta megint, mikor éreztem, hogy közel az első orgazmus. Pedig nem izgatta a csiklómat, sőt, megpróbált minél kevesebbet hozzámérni a kezével. Egyre lentebb volt, a hasamat nyalogatta, és mikor elért a puncimhoz azonnal elélveztem. Alig ért hozzá nyelvével, nekem elég volt. Zihálva vettem levegőt, ő pedig meglepve nézett rám. Nem mondott semmit, csak fölén hajolt és belém hatolt. Éreztem kemény farkát magamban, de annyira leszorított az ágyra, hogy nem tudtam mozogni. Kezeim még mindig fel voltak kötve.
Aztán lassan elkezdett ő mozogni. Előre –hátra. Éreztem farkát ki –be járni nedves puncimban. Felvettem a ritmust, és gyorsítottam. Nem bírtam elviselni azt a lassúságot. Velem gyorsult. Keményen dugni kezdett, hatalmas lökésekkel, közben harapta a nyakamat meg az ajkaimat. Minden erőmmel azon voltam, hogy tartsam a ritmust, meg szabadítsam ki a kezeimet.

A második orgazmusom közeledett, mikor lassított a tempón. Azt hittem megőrülök. De nem kellett sok, és megint kegyetlenül dugott. Akkor se bírtam volna leállni, ha kényszerítenek rá. Mindketten erősen nyögtünk.
Aztán felrobbantam. Hatalmasat élveztem, mikor Dani akkorát harapott az ajkamba, hogy elkezdett vérezni, én meg elszakítottam az ingét és körmeimet hátába vájtam. Ködösem, mámortól ittasan éreztem, amint belém élvez egy utolsó lökéssel, majd erőtlenül omlott rám. Sokáig feküdtünk még, lankadó farkával a puncimban. Ahogy kezdtem magamhoz térni erős fájdalmat éreztem nyakamban, és véres ízt a számban. Csak ekkor jöttem rá, hogy kiharapott rendesen. De mikor felemeltem kezeim a hátáról véres volt az is, ő meg felszisszent, hogy fáj neki. Nyolc mély körömnyom éktelenkedett a gerincétől az oldaláig, srégen lefele. Nevettünk egy jót, mert azt mondtam, úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak, Dani meg azt válaszolta, hogy úgy is fogok kinézni. De ő sem volt jobb állapotban.

Az inge széjjelszakadva lógott az ágy támláján, a háta még picit vérzett, az ajkaim, meg a nyakam fájtak. De nem érdekelt. Életem legjobb szex partiján voltam túl, pár folt meg seb nem a világ vége, majd begyógyulnak...
Nem volt ereje fel állni, ott maradt rajtam még, lihegtünk, de lassan kezdett helyre állni a lélegzetünk. Jó pár perc múlva mozdult meg, addig nem is szóltunk egymáshoz. Az járt a fejemben, ha ezt Lóri megtudja, akkor végem. De valahogy nem érdekelt.
„Kapok egy pólót? Ebben nem mehetek haza... „ –annyira aranyosan mondta, és olyan édes volt, ott állva, meztelenül a szakadt inggel a kezében...
Kerestem egy nagyobb pólót és odaadtam. Lassan felöltőztünk, de még gyönyörködtem a látványban, mivel az előbb nem volt időm. Tökéletes test, minden porcikájáról látszott, hogy sportol: izmos, deltás, mint egy Dávid szobor. Alig akartam elhinni, hogy megkaptam, és karjaim közt remegett. Ha csak arra gondoltam, amit műveltünk, máris felizgultam. De mondta, hogy el kell, menjen, mert már várták a teniszpályán.

Mikor az ajtóba ért, magához húzott egy búcsúcsókra, de olyan heves lett, hogy éreztem megint megkeményedni a farkát. Nekem se kellett több, lerántottam a nadrágját, ő meg az enyémet. Az ajtónál –szerencse, hogy még zárva volt –egy pillanat alatt megint belém verte. Odapasszírozott, keményen dugni kezdett. Annyira fel voltunk izgulva, hogy pár percen belül mindketten egyszerre mentünk el. Lihegve, teljesen kifáradva támaszkodtunk az ajtónak.
Mikor valahogy összeszedtük magunkat, Dani szó nélkül ment el. Tudta, ha mond valamit, vagy megint közel jön, hiába várják a haverok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Soldier Of Hate ·
Bocsánat elfelejtettem, hogy a címet is máskor jobban nézd meg. Azt írtad: "Szívszerelmem barátaival az ágyban I."
Dani hatökör, vagy csak a jövőre utalva írtad ezt a címet, mert legközelebb egy másik srác fogja megkufircolni a főhősnőt?
Üdv

!kuckaAa! ·
nagyon el lett kapkodva.. máskor legalább átolvashatnád.. -.-\\\\\\\' nemélveztem. már a cím is
elb*szott.. próbálkozz megint. :stuck_out_tongue:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: