Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szindi meglepetése

Türelmetlenül vártam, hogy végre kinyíljon a szoba ajtaja, kilépjen és kijöjjön rajta a brátnőm Szindi. Azt hagyta meg, várjam a konyhában egy üdítő társasáában,egy kis meglepetésben szeretne részesíteni, három hónapos együttjárásunk évfordulójára.
Nem értettem mit csinál olyan sokáig, jó ideje bent volt már. A telefonját is magával vitte, elkapott a féltékenység érzése, hátha titkos telefont vált valakivel.Szindi a fiúkat is szerette, féltem egyszer majd kisétál az ajtón egy sráccal.
Végre óráknak tűnő idő után nyílott az ajtó, és igen meglepődtem, Szindi csak egy piros masnit viselt a derekán.
Úristen, ez nekem csomagolta így magát? A mosoly szétterült az arcomon, boldogság lett belsőmben.
Hosszú, gesztenyebarna haja eltakarta szép mellbimbóját, száján csillogó fény,  szemén drámai műszempilla. Sminkje macskás,illata vanília. Szeme füstösen kifestve.
Azonnal felálltam, odasiettem elé. Szép feneke bársonyos bőrét simogattam, úgy húztam magamhoz.
- Varázslatosan nézel ki - nyaltam a fülébe.
Leültetett a székre, vissza a helyemre, odaállt és furcsán csillogott a szeme. Lehajolt az arcomhoz, vad csókolózás következett. Szindi közben a trikómat áthúzta a fejemen, mellbimbóm mereven simult a kezébe, bőröm felforrósodva várta a simogatásait.
Szindi ekkor meglepett, a derekáról egy mozdulattal leoldotta a selyemszalagot, a csuklóm köré tekerte és a radiátorcsőhöz kötötte a végét.
- Ez valami új móka? - kérdeztem csillogó szemmel.
- Megelepetés neked.
Ekkor Szindi eltűnt pár percre, viszont egy csinos kis tasakkal tért vissza, amit az asztalra helyezett. Alig vártam, hogy megtudjam mi van benne. A vágy már elhatalmasodott rajtam, alig vártam a folytatást, azt akartam, hogy megérintsen.
- Sokáig kell még várnom?
- Nem - mondta. Egy ópium illatú füstőlöt gyújtot, egy szív alakú gyertyával,hálás voltam neki a kedvességéért.
Szindi ekkor a combomra ült, ismét gyengéden és szenvedélyesen csókoltuk egymást. Szerettem volna megérinteni, de karjaim már zsibbadtak a csőhöz kötözve. Ő végigpuszilgatta a nyakamat, vállaimat, mellemet is megszívogatta finoman, bimbómat forgatta a szájában, mély sóhajokra készteteve engem. Amikor a hasamhoz ért, eljátszott a köldökömmel, akkor már előttem térdelt, keze a mellem markolta közben. Ezután Szindi lesegítette rólam a tréningnadrágomat.Szindi ezután még nem ért hozzám, mellemet kezdte harapdálni, ahogy a leginkább szeretem. Végigcsókolta, majd időnként gyengéden megharapta a mellbimbómat.
Ekkorra már egészen átnedvesedet a tangám, az egyetlen ruhadarab amit még viseltem. Ekkor Szindi elővett a tasakból egy citromsága zselés műpéniszt, aminek volt kialakítva here része is. A látvány olyan volt, mint egy cukrozott gumicukor, mégis felizgatott rettenetesen, az illata pedig érezhető volt a füstölőn keresztül is, sárgadinyne.
Szandi letérdelt combjaim közé és elkezdett nyalni. Rettenetesen finoman csinálta, hüvelyembe is betolta nyelvét, az még izgatóbb volt.Egyre közeledtem a csúcshoz ekkor azonban Szindi megállt és végre a hüvelyemhez érintette a sárga szépséget. Nyöszörögtem minden egyes lökésnél, szemeztünk végig, miközben sikongva elélveztem.
Végre kis pihegés után kioldotta a szalagot én pedig hálásan csókoltam meg.
Hozzászólások
fannyka ·
Ez sajnos nagyon kezdetleges munka. Még csak nem is az a legnagyobb baj vele, hogy se karakterek, se bevezetés nincs benne. Ettől még lehetne egy jobb pornó, de nem az. Hosszú mondatok, a szereplők nevének többszöri ismételgetése, a szex felsorolás jellegű leírása... Ez így kevés. Ha első próbálkozás volt, ne keseredj el, lesz ez még sokkal jobb is, de legközelebb mindenképp olvasd át párszor mielőtt beküldöd. És olvass el néhány jobbnak vélt művet ebben a kategóriában, hogy lásd, mások hogyan csinálják.

Pusheen ·
Lehetett volna ez jó is, de valóban roppant kezdetleges... Elírások, vessző- és helyesírási hibák, Szindi helyett Szandi...
Nem tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: