Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szilvi

Elsős egyetemistaként kevés szexuális tapasztalattal vágtam neki a bulik sokaságával tarkított iskolás éveknek. Néhány bénázás után sikerült megismerkednem Szilvivel. Átlagos csajos volt, legalábbis elsőre ezt gondoltam róla, nem öltözött kihívóan, amolyan alternatív zenét hallgató pulcsis bölcsészlány. Később kiderült, hogy a látszólagos magabiztosságom ellenére sokkal nagyobb tapasztalattal bírt a szex terén. Vele történt meg az első popsiszexes élményem is többek közt, ezt szeretném most leírni.

Szóval egy átsörözött estét követően vad szex után pihegtünk a kolesz szobámban a fotelben, amikor kedvesem megkérdezte, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk popsiba is, mivel ő már próbálta korábban, és szereti, ha így jut a csúcsra. Hát gondoltam, hogy ne tűnjek lúzernak, rávágtam, már én is csináltam úgyhogy miért ne.

Egy mosoly kíséretében lecsúszott az ölemből, és kezelésbe vette a kókadozó férfiasságom. Lassan körbepuszilgatta, majd a heréktől elindulva lágyan nyalogatni kezdte először a tövénél, majd finoman milliméterenként haladva egészen a tetejéig, vigyázva, hogy nehogy megsértse. Bevette az ajkai közé. Kéjes borzongás haladt végig a gerincem mentén, mikor megéreztem a forró, párás leheletét. Határozottan szívni kezdte, és a nyelvével körbe-körbe simogatta a makkomat, közben a kezével a heréimet dédelgette. Sosem felejtem el azt a pillanatot, ahogy lenéztem, és megláttam a kedvesem ajkai közt a tagomat.

Mikor már teljesen felgerjesztett újra, a merev farkammal a melleit simogatva mosolyogva megjegyezte, hogy szerinte kész vagyok a dologra, úgyhogy vágjunk bele!
Amíg bekenegetett a síkosítóval, lecsúsztattam róla a törölközőt, és elhelyezkedtem a puncijával szemben. Finoman megnyalintottam a csiklóját, amit egy sóhajtással vett tudomásul. Szeretem ezt a kesernyés ízt, úgyhogy nekiálltam izgatni szinkronban az ujjaimmal, elég gyorsan csúcsközeli állapotba került.

Szilvi hanyattfeküdt, két kezével széthúzta a combjait, eszembe jutott, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen csodálatos látványban lehet részem, mikor feltárul egy gyönyörű, felizgult punci. Kicsit megemelte a csípőjét, így hozzáférhetővé vált számomra a popsija. Heves csókolózás közben egyik ujjammal masszírozni kezdtem a nyílást, majd lassan becsúsztattam a mutató, majd egy kis izgatást követően, a középső ujjamat is. Kedvesem hangosan nyöszörögni kezdett, belesúgta a fülembe, hogy most dugjam be, mert teljesen felizgult. Hozzáérintettem a farkam végét, majd apránként haladtam előre egyre mélyebbre és mélyebbre.

Irgalmatlanul körülszorította a makkom, nem sejtettem eddig, hogy ilyen nehezen lehet behatolni. Varázslatos érzés volt, ahogyan préselte a farkam, csúsztam előre, reméltem, hogy nem durranok el nagyon korán, mert kár lett volna hamar túllenni ezen az élményen. Kedvesem hangja a nyöszörgésből, sikítássá alakult, jobb kezével vadul ujjazni kezdte az üresen maradt punciját, újabb gyönyört okozva nekem is, ahogyan megéreztem a popsija falán keresztül. Mivel azt akartam, hogy a hatalmas gyönyört együtt éljük át, előrehajolva szopni kezdtem az ágaskodó mellbimbóit. Néhány percnyi pumpálást követően nagyjából együtt jutottunk el a végjátékhoz.
Az utolsó pillanatban egyszerre feszült meg mindkettőnk teste, így kicsúsztam, ezért miközben ő lecsukott szemmel és félrefordított fejjel élvezte a gyönyör hullámait, én a kéjnedvtől síkos puncijára és a popsilyukára spricceltem, több sugárban a meleg spermámat. Hihetetlen mély orgazmust éltem át, úgyhogy eltelt néhány perc, mire magamhoz tértem. Oldalra fordulva találkozott a tekintetünk, kis kedvencem kaján mosollyal az arcán simogatta a telt kebleit és kijelentette, hogy ilyet gyakrabban fogunk végrehajtani, mert úgy vette észre, hogy nekem is eléggé tetszett.

Az éjszakát egymáshoz bújva aludtuk át. Reggel az élmények hatása alatt varázslatos szopással köszönte meg Szilvi a kitartásomat, de ez már egy másik történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ambpro ·
Üdv!

Annyi mindent kritizálnék, h inkább azokat mondom, ami szerintem jó benne!
Lássuk:

...

...

.
...


...

Hopp!

:flushed:


ui.
Ilyen fogalmazással nem éled meg a másodévet, vagy ha mégis, akkor jó suli, a diploma is sokat ér majd onnan.

Chrystina ·
Én csak azt nem értem, hogyan lehet \"Kedvesen, hangosan nyöszörögni\" Tényleg miért húztad ki a farkad? :blush:
csotrogány ·
Te, tényleg nem érted? Szerintem azért, hogy orgazmus közben, beizgulva a csaj le ne harapja a farkát a gazfickónak, aki nem átallotta leszopatni magát!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: