Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szilveszteri (szex) buli 1.

Már hónapok óta sehol sem voltunk 'lazítani'. Utoljára még augusztus elején, egy nagyobb létszámú swinger házibuliban, ahol összefutottunk pár ismerősünkkel, velük szexeltünk csak szerényen, nem vetettük bele magunkat a nagyobb forgatagba. Az eltelt hónapok egyéb eseményei miatt kisebb gondunk is nagyobb volt annál, hogy ilyen jellegű kalandokat hajszoljunk.
Viszont a karácsonyi időszakban kissé lenyugodtak körülöttünk a viharok, a szokásos családi vendégjárások után kezdtünk valami másra is vágyni újra.
Szilveszter előtti 1-2 napon kissé aktívabbak voltunk a két szexpartner-kereső oldalon, amelyeken regisztrálva voltunk, és ennek aztán megjött a kellő hozadéka: sikerült egy 6 fős szexbuliba meghívást nyernünk.
Kellőképpen felszerelkezve érkeztünk fél kilenc táján, a házigazda, Zoli a külvárosi kertes sorházuk ajtajában már várt minket. A párja, Kriszta az előszobában fogadott, kölcsönös bemutatkozás, puszi-puszi, majd leültünk a nappaliban kis csevejre. Általános dolgokról beszélgettünk, miközben finom eperízű likőrt kortyolgattunk. Zoli 40-es évei közepén járó, átlagos külsejű, de kedves és szimpatikus pasi, Kriszta pár évvel idősebb, nőiesen telt, vonzó csaj volt. A szeme csillogása is árulkodott arról, hogy már nagyon várta ezt az estét. Talán félórát dumcsiztunk így négyesben, mikor megérkezett a harmadik páros is: Csilla harmincas évei vége felé tartó, alig 2 évvel ezelőtti szülése miatt még kissé duci lány, a férje András, legalább 50 éves lehetett, magas, vékony, de nem vézna testalkattal. Ők is töltöttek magukba némi 'feszültségoldót', közben kiderült, hogy a többesszex terén Csilla még 'szűz'.
Mivel előzőleg senki sem találkozott a többiekkel, javasoltam, hogy bemelegítésként játszunk egy vetkőzős pókerhez hasonlító játékot: a legmagasabb lapot húzó feladatot adhat a legkisebbet húzónak, amit ha nem akar megtenni, akkor egy ruhadarabjától meg kell válnia. Tetszett nekik az ötlet, Kriszta kerített hamar egy pakli kártyát, és elkezdtük. Az elején még döcögött a dolog, nem igazán indult be még a fantáziájuk, vagy nem voltak még elég merészek. Amikor rám került a sor, hogy valakinek utasításokat adhattam, nem fogtam vissza magam, és vagy lekerült pár ruhadarab, vagy jókat nevettünk (is), miközben teljesítette az 'áldozat'.
Idővel a többiek is ráéreztek a játék ízére, egyre vadabb dolgokat találtak ki: volt olyan, hogy a Drágámnak 'síelnie' kellett a két oldalán ülő fiúk 'botjával' (nem habozott egy pillanatig sem), vagy erotikus tánccal kellett valakit izgatni. Érdekes módon az egyperces masztit mindenki hárította (én is), inkább ledobtunk magunkról valamit. Alig egy óra elteltével rajtam már csak egy alsónadrág volt, Csilla is bugyi-melltartó kombinációban ücsörgött, a Drágámon sem volt már nadrág.
Közben fogyott a nem túl erős, de annál finomabb italokból is, meglehetősen emelkedett hangulatba kerültünk még jóval éjfél előtt. Nagyon vidáman telt az idő, röpke 2 óra alatt volt lehetőségünk játékos formában feltérképeznünk egymás testét, és kissé tán vágyait is. Azt hamar észrevettem, hogy Kriszta szemet vetett a páromra, de velem is kacérkodott kicsit. Csilla az egész helyzetet élvezte, egyáltalán nem tűnt kezdőnek. A fiúk is élvezték a szituációt, az egyértelműen kétértelmű poénok folyamatosan röpködtek. Mindazonáltal az éjfél eme játék közben ért minket, pezsgőbontás és koccintás után vendéglátóink asztalhoz invitáltak. Bőséges, de gyomrot nem túlzottan terhelő étkekkel kínáltak bennünket, és láttam, hogy mindenki vigyázz arra, nehogy túlegye magát. Vacsora után visszaültünk a nappaliba, és Kriszta ajánlására azok, akiken még több ruha volt, önként a mi szintünkre vetkőztek. A hangulatfényben a párom keze elindult a combomon felfelé, majd kihámozva ágaskodó férfiasságomat, ráhajolt, és forró ajkaival kezdte kényeztetni a makkomat. A többiek is párjuk felé fordulva csókolták-simogatták egymást.
Zoli gyorsan kinyitotta a szélesebb kanapét, így négyen is elfértünk rajta. Csilla és András a dupla fotelben kényeztette egymást, míg én befúrtam a fejem a Drágám ölébe, hogy nyelvjátékommal előkészítsem vágytól nedvesedő punciját az elkövetkezőkre. Közben Kriszta mohón beszippantotta Zoli farkát, és fergeteges oboa-szólóba kezdett mellettünk az ágyon. Bal keze elvándorolt a Drágám ágaskodó mellbimbójáig, majd lefelé mozdult, és segített nekem a punciját izgatni. A hátam mögül közben kemény kefélés csattogó hangjai szűrődtek, András már hátulról dugta a fotelben térdeplő Csillát. Zoli az oldalára fordította Krisztát, meghagyva neki a lehetőséget, hogy kezével-szájával a páromat kényeztesse, és közben hátulról ő is becsempészte a lompost. Én rendületlenül lefetyeltem a drágám punciját, igyekezvén eljuttatni az orgazmusig, miközben a Zoli keze az egyik mellét, Kriszta szája a másikat izgatták. Pár perc után jött is a szokásos sikoly és összerándulás, 10-15 másodpercig az Ő hangja töltötte ki a teret. Közben mellettünk pózt váltottak, hagyományos misszionárius pózban szeretkeztek. A két lány egymás mellett feküdt hanyatt, de a fejük egymás felé fordult, és az ajkuk közelített egymáséhoz. Gyorsan kihasználtam az alkalmat, és oda térdeltem közéjük, finoman belemarkolva a hajukba, a fejük alá csúsztattam mindkét combomat, hogy párnaként használják, a szájukat pedig a farkam felé irányítottam. Vették a lapot, és úgy csókolóztak egymással, hogy közben a makkomon cuppogtak. Majd felváltva, előbb az egyikük szopott, míg a másik a zacskómat nyalogatta, majd cseréltek. Éreztem, hogy ezt nem bírnám sokáig, ezért én feküdtem a párom helyére hanyatt, őt pedig ráültettem a dákómra. Miközben fel-le siklott rajtam, mellettünk a kutyapóz következett - Zoli keze szinte folyamatosan a drágámat simogatta közben. Közben Csilla és András már kivégezte egymást, egymást átölelve figyeltek minket alig 1 méter távolságból. Én is közel voltam már a véghez, és miután kaptam pár apró fröccsöt a drágámtól ahogy lovagolt rajtam, kimásztam alóla, és mögé kerülve alaposan bevertem neki hátulról, keményen keféltem, ahogy szereti ebben a testhelyzetben. Hamar eljutottam a véghez, és oroszlánbömbölés kíséretében kitáraztam a pinájába. Közben mellettünk is elcsendesedett a zihálás, Zoli is kimerülten nyúlt el Kriszta mellett. A szobát tömény üzekedésszag töltötte meg, és mi mindannyian mosolyogva hevertünk egymás kielégült pofiját vizsgálva.
(folyt. köv.)
Hozzászólások
További hozzászólások »
zsolt1121 ·
Szerintem is túl tömény, a játék részt jobban ki kellet volna dolgozni, meg a sex rész is tömör volt . Írd meg ujra .

Pavlov ·
Bekezdések és részletek nélkül tömény, olvashatatlan.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: